GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
fbi rancher még ami gáz lehet, de az csak néha látható a rendörségek elõtt.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

12346
skyline-t én pl alapból kicseréltem még az 1.0-ban is:)) nagyon ratyi. a countach-t meg kár kiszedni.

KG21
a hangsúly a NÉHÁN van! Ha nem akarod ezt egyszer sem tapasztalni, szedd ki az autószalonból a Skyline-t, rakd be a sima Suzuki GSXR-t, meg mondjuk cseréld ki még a Lamborghinit. Ezek a megmaradt legnagyobb modellek, én már kiszedtem õket és azóta no textura bug:)

I.C.ram
Néha fogja magát, és elkezd minden villozni a textúra, eltünnek a fák, aztán bumm neki megyek a semminek.
CS@
Az elõzõt nem csesztetésbõl vagy kötözködésbõl írtam hanem azért mert szerintem is jobban néznek ki az eredeti autó nevek.
Nekem oszt ugyan mind1 ,hogy csináljátok nálam már fent sincs a játék.

M@TriX
. ;)
Csak nyugi. Már várom azt az ember aki majd azt mondja, hogy a MODbeli BMW-nek nem olyan a hangja mint a valóságban. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

KG21
ezeknek semmi sem elég jó....

Akkor közben kijavítottátok, nagyszerû!
Köszike

M@TriX
nekem így jó és KG21-nek is megfelel, és mivel mi csináltuk. ;)
Szóval magadnak otthon lehet fejlesztgetni és jó 5let, hogy át lehet írni, de mi elsõsorban a modellekkel és a textúrákkal meg colokkal szórakoztunk.
Mindig mindennél lehetjobbat csinálni. ;)
De ha lesz egy update 1.2, akkor majd belerakjuk ha megcsinálod. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX

CS@
Bocsy ,hogy belepofázodok ,de nem egy nagy vasszer átírni az autószalon listáját sem a módosított autók neveire.
lh_imp_exp1.txd
lh_imp_exp2.txd
lh_imp_exp3.txd
lh_imp_exp4.txd

Tehát akkor a www.jatekok.hu honlapon van az fars megnevezés és nagyság? Mert az 270,? Mb!

M@TriX
ez azt jelenti, hogy rosszul adtad meg az elérést

M@TriX
Az FTP-n csak egy 198MB-os nagy file (1.1) és aegy kisebb update1.zip an fennt..
Ha nem látod a filet az azért van mert tele a szerver. Most be tudtam menni, úgyhogy hajrá...

Egyébként a honlap és az ftpn lévõ fájlok u.a.k?
játékok.hu-n: vc_realcars.rar (270 Mb)
az ftpn: vcmod.rar (198 Mb)

Tehát lehet Ilyen jel köztük?: =

No such file or directory!

Ez is azt jelenti, hogy próbáljam meg késõbb?????????

Bocsi látom lentebb! Tehát csak limit user tölthet, ezek szerint vagy fél Mo. tölt egyszerre! Máshol nincs ez a fájl...?

Kedves vki! Pl.: MATRIX

Mért nem tom leszedni még mindig a www.jatekok.hu oldalról a 270 mbos fájlt?
Vagy tudsz egy másik lapot ahonnét lehetne?
HELP!
(Állítólag nincs az ftpn a fájl!)

M@TriX
ja, annyira nem gáz, az alap tank amúgy is nagyon ronda volt. ;)

KG21
huh épp most csináltam azt a küldit:) A tankot kellett ellopni! El is felejtettem, hogy azt ilyen hatkerekû förmedvényre cseréltem, de azért kellemes meglepi volt:)

M@TriX
nem még nem volt idõm, de majd megnézem. ;)

M@TriX
jah, de a Countach-ról nem fogok lemondani. ;)

KG21
a Lamborghini is elég méretes, ahelyett ez is megteszi

KG21
egyébként javaslom cseréljétek le a Suzuki mocit erre a sima verzióra, ez nagyban csökkenti a textúra bug esélyét (ami így is ritka szerencsére)

KG21
egyébként én még csak most kezdtem missziózni, egész eddig csak furikáztam ide-oda, hogy nem fagy-e... de megunhatatlan ez a sok gépcsoda

KG21
jetski-t próbáltad már? az is hatalmas poén sztem

M@TriX
ja el is felejtettem mondani, hogy a BatMOBIL állat lett!!!
A hajós ürge (C) küldetésénél egyszer azzal kell tépni úgyhogy sértetlen a járgány . Állat! ;)

M@TriX
Kis elégedetlen, akkor gyerünk szerkeszteni. ;)
Persze, hogy lehetett volna szépen beállított tökéletes MODot de az nagyon sok idõt vett volna igénybe. Szerintem így korrekt, de magadnak sufnituningal simán továbbfejlesztheted. Notepaddal simán lehet.

Én meg amissziókat nyomom és nem tapasztaltam fagyást.
Errõl jut eszembe, hogy a Harleysek lubja utolsó küldetésére egy fószer visz minket a Harley hátsó ülésén, és más missziónál is tapasztaltam a változtatásokat. Anekem az egész nagyon bejön. ;)

I.C.ram
Azért vannak kisebb hibák a MOD-ban. Pl. a Delta tisztán láthatóan HF Integrale... mégis 130-nál alig megy többel! Tudjátok ti hány LE egy ilyen Delta?? 230-250! Min 240-et kéne vinnie. De még a Lada niva is gyorsabban megy nála a játékban. Ja megaz Audinál is ez a helyzet, alig megy 140-nel.
KG21
nálam ilyen nem fordult még elõ:/

I.C.ram
Simán megyek a városban, és egyszercsak megáll, és nem reagál semmire.
KG21
hol fagy? Nálam eddig sehol semmi problem... persze missziókat még nem csináltam

I.C.ram
Na felraktam a fullt. Sajnos néha most is fagy, ehát az updateelésnél, sem én voltma a béna.

Annyi bajom van még a moddal, hogy a tankolós mod jó, csak kicsit sokat esznek az autók. Nem lehet elvinni egy autót a reptérre mókázni, mert mire odaérek elfogyott a benya...
M@TriX
nem, nekem speciel a sima játék van csak fennt...
Amúgy a szerveren user limit van. Ha nem látod a filet akkor azt jelenti, hogy tele van. ;)

M@TriX
IMike!
Vírusos e-mail jött tõled.
Nézz szét. ;)
Persze lehet csak a szerver kavar de gondolom szólok. Valami új vírus lehet, mert vagy 30 e-mailt kaptam vigyázat vírusos email subjectel a szolgáltatómtól. ;)

zaki
hurrá :)

I.C.ram
1.2 patch kell?
I.C.ram
Na most beindult megint a letöltés.
KG21
ha fagy, akkor csak elrontasz valamit...

KG21
ha már megcsináltad az 1.1-es updatet magad, akkor nem érdemes leszedned. SCak annyi változás van, hogy kijavítottam a Hyundai colját, meg a Cato helyett dömper van. Ja és adtam színeket a Bravohoz, mert csak fekete volt elõtte.

I.C.ram
Nekem a nagy kell, mert a kicsivel fagy, pedig tökéletesen ugyanúgy csinálok mindent.
I.C.ram
Belsõ letöltõ egy szar, mert néha megakad, aztán kezdhetem elölrõl.
I.C.ram
Ez egy új link....
IMYke2.0.0.0
FlashGet-et felejtsd el... az mindig is fos volt.
FlashFXP vagy Internet Explorer belsõ letöltõje (ajánlott 6.0 SP2)...
A fájlok ott vannak. Ha korábban már leszedted az elsõ összerakott módosítást, akkor csak a kisebb, 14 MB-ost indítsd le...

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
tegnap töltöttem le...

I.C.ram
Lehet, hogy pont ez a baj, hogy ti elkezdtétek tölteni, és megtelt. Pedig már lejött 72% :( MEkkora szar, hogy, aki elöbb kezdi el a letöltést, az késõbb is fejezi be :(
zaki
nekem is jó a link

cSuwwi
A hiba az ön készülékében van...

Nekem mind a 2 letöltés elindul. És le is jött, az elõzõ változat.

shit happens

I.C.ram
Törölték a fájlt, vagy mi? Nem jó a link.
I.C.ram
Valami szívás van, mert már egy félórája 72%-nál megakadt a letöltés, Flashgettel. Hiába indítom újra, semmi.