22366
  • gerger
    jóvan 80-85 év között és 666 iq mi? ez lol.

80-85 évesek már 100msp/billentyű gyorsasággal nyomkodnak :D hehh.

Ebbe a jatekba az a baj, h valóságalapja egyáltalán nincs:DD de a jatekélmény a fontos és az 10/10
  • Gfreiter
    Akkor már közel voltam... :( Most viszont halál azokra a dög fekákra!! Grrrr!
  • zaki
    nem tudom, asszem a 15. fuvarnál... vagy a 10.-nél nem tudom pontosan, inkább a 10.-nél
  • Gfreiter
    De mikor van vége? Ugyanolyan, mint wa fagyisnál, hogy egyszercsak leszállók a motorról? Vagy meg kell várni, amíg mission completedet ír ki. A másik, meg hogy itt is van vége a sztorinak, úgy, mint a GTA3-ban, vagy itt igazából nincs így konkrétan vége, csak nincs több misszió... Azér kérdem, mert az audiók között találtam egy ilyet, hogy finálé...
  • Darkboy
    én letöltöttem a 100°%-os helyzetet!! és van saját magyarításom is!!! és lesz az oldalamon GTA protál is, vagyis Vice City... pár nap múlva
  • zaki
    ja, ha 100%-ra akarod megcsinálni a játékot... asszem 150% lesz az életed, ha meg tudod csinálni a küldit
  • Gfreiter
    A pizzakiszállításnak van értelme? Vagy hagyjam a picsába... Mert már egy csomót kivittem, csak azok a buzi köcsög haitiak lerángattak a motorról, és lejárt az idő, mission failed. Van értelme újrakezdeni?
  • K.András
    Nemá :(
    Hát mafiában tök jo ffb-volt,akkor ez nagyon gagyi játék :)
    Meglátjuk, remélem kezeli...
  • KG21
    sztem még a pedálokat sem kezeli nemhogy ffb-t:)
  • K.András
    Senkinek nincsen ffb-s kormány hogy meg tudná mondani kezeli e a game???:)
  • zaki
    tirpák
  • K.András
    Enyémre ha tudsz választ azt értekelném :)
  • KG21
    ha ilyen tirpák módon kérdezel, én nem veszem a fáradságot hogy segítsek
  • Darkboy
    a gta3-ban kilehetett...
  • K.András
    Én még nem nyomtam ezzel,egyrészt nem volt idöm másrészt mást nyomtam,de most be szeretném potolni biztos nem fogok csalodni benne :)))
    1 kérdés van e benne ffb???
  • zaki
    nekem már 5 perce nem indul el...
  • Gfreiter
    Köszi, megpróbálom azért :(
  • zaki
    nem. de itt a linkje, de vmiért nem működik nálam
  • zaki
    huhh, azt már elfelejtettem én is. de asszem a hátrafelé néző gombot kell nyomni + asszem a shift-et egyszerre, de nem biztos
  • Gfreiter
    A progi nevét tudod? Hátha megtalálom valahol.
  • Gfreiter
    Igen, azt tudtam, de nekem nincs egy darab sem a gépen :) Csak CD-im vannak. Figyi, még egy kérdés, amikor robogóval kell kivinni pizzát, azt oda kéne dobni a vevőnek, de fogalmam sincs, hogy hogy dobjam oda. Már össze viassza nyomkodtam mindent :( És az a szürke genya nem írja ki, hogy melyik gombbal dobjam a pizzát.
  • zaki
    azt gondolom tudtad, hogy lehet mp3-akat is hallgatni a játékban
  • zaki
    hát azt sajnos en mtudom hol van most így hirtelen, de majd utána nézek
  • Gfreiter
    Ideveleidevele!!!
  • zaki
    ki. van 1 progi, ami átkonvertálja a rádióadókat mp3-ba
  • Gfreiter
    Szerintetek a játékban elhangzó számokat ki lehet valahogy szedni? Az audióban már néztem...
  • DJ Skyline
    a fegyverek,motorhangok,helijopter,stb...városzaja alatt értettem az ilyen tengerpart,meg ilyesmi hülyeségek...
  • zaki
  • hen-tes
    ha ez minden szól akkor mi nem szól ?
  • DJ Skyline
    plíz help már....tudom 3x kérdeztem már de még 1x +kérdezem...Nincsenhang nekem csak annyi hogy szól a rádió,a város,zaja meg a párbeszédek...feltettem megint de még mindíg nincsenek hangok...win xp pro-m van és Creative Sound Blaster hang kártyám...
  • KG21
    javaslom a /data könyvtárba másold be az eredeti main.scm-et és valszeg nem lesz olyan hibaüzi és az eddigi mentéseid idós működnek majd.
  • Gfreiter
    Hm, kb 5 perc múlva lefagyott azzal a hibaüzenettel, amit sokan beraktak ide :(
  • Gfreiter
    Elindítottam, és vannak új kocsik, meg szép műszerfal, de nem tom mi az a handling... Nem szeretnék kimaradni semmi jóból :)
  • Gfreiter
    A zenét azt amúgyis hiába kapcsolod le sztem, ha jönnek, akkor jönnek. Én azt csináltam, hogy amikor egy csillag megjelent, akkor abbahagytam az árusítást, kicsit vezetgettem kb fél 15-30 másodpercig, és olyankor megszűnt a körözés utánam, és folytattam az árusítást.
  • d1g1t4l sp00k
    hogy a francba tudtok ti eladni 20nál több fagyit??? nekem a rekordom 37,aztán hiába kapcsolom le a zenét, a zsaruk már akkor is jönnek 2 csillaggal... mer amig 1 van,addig elfurikázgatok én zene nélkül,és eltűnik,de azért érdekelne,h tudtok ti ilyesmiket csinálni,h 104 fagyi...
  • Gfreiter
    Szóval akkor most a modern mod 1.2-t kicsomagoltam, és az összes cuccot belőle átmásoltam a GTA VC főkönyvtárába. Ez eddig jó, ugye? Viszont innentől kezdven metom mit kell csinálni. Itt szó volt valami handlingről is.
  • KG21
    jaja, nézd meg a readmet mi mire van cserélve és az alapján tedd be az újabb autókat.
  • KG21
    jó hogy ilyen szorgalmasan visszaolvasol, így kéne mindenkinek:)
  • KG21
    Nem fogják mindig jó helyen a kormányt sajnos, ezt nem is lehetne megoldani teljesen tökéletesre.
  • KG21
    na ugyi hogy ezek miatt érdemes volt mellékelnem azt a belső kamerás toolt. Azt meg sajnálom, hogy néhány(sztem nem sok) járgánynak ez a része nem olyan szép, de hát ez belefér.