GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nekem oszt ugyan mind1 ,hogy csináljátok nálam már fent sincs a játék.
Csak nyugi. Már várom azt az ember aki majd azt mondja, hogy a MODbeli BMW-nek nem olyan a hangja mint a valóságban. ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Köszike
Szóval magadnak otthon lehet fejlesztgetni és jó 5let, hogy át lehet írni, de mi elsõsorban a modellekkel és a textúrákkal meg colokkal szórakoztunk.
Mindig mindennél lehetjobbat csinálni. ;)
De ha lesz egy update 1.2, akkor majd belerakjuk ha megcsinálod. ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
http://jatekok.hu/news.php?newsid=99&table_set=news_200401
lh_imp_exp1.txd
lh_imp_exp2.txd
lh_imp_exp3.txd
lh_imp_exp4.txd
Ha nem látod a filet az azért van mert tele a szerver. Most be tudtam menni, úgyhogy hajrá...
játékok.hu-n: vc_realcars.rar (270 Mb)
az ftpn: vcmod.rar (198 Mb)
Tehát lehet Ilyen jel köztük?: =
Ez is azt jelenti, hogy próbáljam meg késõbb?????????
Mért nem tom leszedni még mindig a www.jatekok.hu oldalról a 270 mbos fájlt?
Vagy tudsz egy másik lapot ahonnét lehetne?
HELP!
(Állítólag nincs az ftpn a fájl!)

A hajós ürge (C) küldetésénél egyszer azzal kell tépni úgyhogy sértetlen a járgány . Állat! ;)
Persze, hogy lehetett volna szépen beállított tökéletes MODot de az nagyon sok idõt vett volna igénybe. Szerintem így korrekt, de magadnak sufnituningal simán továbbfejlesztheted. Notepaddal simán lehet.
Én meg amissziókat nyomom és nem tapasztaltam fagyást.
Errõl jut eszembe, hogy a Harleysek lubja utolsó küldetésére egy fószer visz minket a Harley hátsó ülésén, és más missziónál is tapasztaltam a változtatásokat. Anekem az egész nagyon bejön. ;)
Annyi bajom van még a moddal, hogy a tankolós mod jó, csak kicsit sokat esznek az autók. Nem lehet elvinni egy autót a reptérre mókázni, mert mire odaérek elfogyott a benya...
Amúgy a szerveren user limit van. Ha nem látod a filet akkor azt jelenti, hogy tele van. ;)
Vírusos e-mail jött tõled.
Nézz szét. ;)
Persze lehet csak a szerver kavar de gondolom szólok. Valami új vírus lehet, mert vagy 30 e-mailt kaptam vigyázat vírusos email subjectel a szolgáltatómtól. ;)
FlashFXP vagy Internet Explorer belsõ letöltõje (ajánlott 6.0 SP2)...
A fájlok ott vannak. Ha korábban már leszedted az elsõ összerakott módosítást, akkor csak a kisebb, 14 MB-ost indítsd le...
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem mind a 2 letöltés elindul. És le is jött, az elõzõ változat.
shit happens