GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
jóvanna, nekem ez túl bonyolult

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

M@TriX
És aki leszedte az 1.1-et? ;)
Kissé nem látsz elõre. ;)
A update neve: VC_RealCars_patch1.0->1.1.zip
Szerintem tisztán látszik, hogy ez az 1.0-ból csinál 1.1-et, elõtte meg az 1.1 van. ;)
Nem?
Vagy csak nekem ennyire logikus? ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Zetorg
letölteni

Zetorg
honnan lehet a belsõ nézet modot?

KG21
ha valaki most kezdené el szedni... elég csak a vcmod.rar nevû fájlt leszedni, az update 1.1 nem kell!

KG21
na bazz kirakták a full jó verziót, de mellétették a 1.1-es javítást ami tök felesleges

KG21
vcmod.rar... még nincs kilinkelve?

M@TriX
Fennt van a Játékok.hu-n most néztem, hogy már frissítve van a hír, lehet szedni az 1.1-et.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Zetorg
vc cracket lé[email protected]

M@TriX
felér az 1.1, de nem tudok bemenni,. ;)Túl sokan töltik...
KG21. Mi a file neve amit feltöltöttél?

I.C.ram
Mi mindig nincs fent a full?
I.C.ram
NA fent van már?
I.C.ram
Mai világban modemes? UGyanmár :) Haladni kell a korral.
M@TriX
Ezt a RockStar-nak írd. ;)

I.C.ram
Ja és valami gebasz van a forgalommal is, mert túl gyakran ismétlõdnek a kocsik. Volt olyan, hogy 5 ugyanolyan autó ment egymás mögött, ráadásul Countach.
M@TriX
Szerintem nem gáz a FIAT és nem lötyög. ;)
Az eredeti nevek szerintem jó hogy maradnak, mert úgyis tudod milyen autóba ülsz. ;) viszont ha meg akarod csinálni majd az Autószalon küldetéseket, akkor jól fog jönni, meg szerintem így ok. ;)

Amúgy persze leszedheted holnap, csak azt hittem modemes vagy és nem akarod leszenvedni megint...

I.C.ram
Na majd akkor leszedem holnap a tuti verziót inkább. Ja ás szerintem a Fiat Bravo nagyon szarul nézki a játékban. Sokkal keskenyebb mint valóságban, a két elsõ lámpája is szükebben van. Arról nem is beszélve, hogy ocsmány nagy gumik vannak rajta, és kilóg minden irányban, továbbá, úgy lötyög jobbra-balra az egész a nagy kerekek miatt, mint egy hinta. Szedjétek ki pls. Ja és miért nem csináltok egy olyat, hogy kiírja az eredeti kocsi neveket, ha beszállok? Nekem mindig csak a régi kamu neveket írja ki.
M@TriX
jé, tényleg szép darab...

M@TriX
Jah én is megyek az adminnnak megvan modva, hogy reggel pakolja át a fileot. Ennyi. ;)Remélem rendben lesz...

KG21
na megyek aludni, de még búcsúzóul így fest a kis Lancia belülrõl... nagyon tuti

M@TriX
a benzinkúton. ;)
A radar szépen kijelzõ. Az ikonon nemtudom mi van. ;), de nem spray hanem a másik...

M@TriX
milyen kastélyból, ja ok. Diaz házából.
Az infófile sajna nem egészen tökéletes. ;)
Az a lényeg, hogy:
1. GTAVC reinstall
2. 1.0-ás MODunk fel
3. 1.1-es update fel, a readme alapján
Pontosan ugyanúgy, mert amúgy nem fog mûködni.

KG21
infoban lehetnek hibák, semmi köze a játékhoz, mivel úgy emlékezetbõl pötyögtem be kb hogy mi micsoda. Az a verzió amit most töltök fel 100%fagyásmentes. Ha nálad fagy, az azért van, mert rosszul img tool-oztad be a javított autókat.

I.C.ram
és hol tankoljak?
I.C.ram
Ajjaj... Kifagyott a játék, ahogy kijövök a kastélyból. Updateolásnál volt olyan gondom, hogy pár autó pls Trash nem ugyanazon a néven volt bent, mint ahogy az infóban írtátok. Lehet, hogy ez a baj?
M@TriX
jaja, Lancia Delta az most került bele, szép kis méretû a fileja így beleraktam. Régi kedvencem nekem is még a jó kis Rally idõszakból. ;)

M@TriX
nem lesz (még), csak ha valaki nagyon idegenkedne az IMGTool-tól vagy még nem szedte le az 1.0-t, akkor leszedheti egybõl az 1.1-et. Egy fileban nem kell szórakoznia...

M@TriX
mért a valóságban ha kifogy akkor még mehetsz? ;)
Na jó igaz a fékezés erõs, de a main.scm-ben van, az már nagyobb belenyúlást kívánna. Ez már marad. Idõben kell tankolni. ;)

M@TriX
hát ja, van is feelingje. mondjuk mostanában nem szórakoztam a belsõ nézettel, mert MODoltam. ;)
De a Corvette-nek is nagyon profi...

I.C.ram
Most lesz mégegy update?
I.C.ram
Na mindjárt tesztelem!

Látom van benne Lancia Delta, a személyes kedvencem! :)

Ja és tankolni hol lehet? Kicsit javítani kéne a tankolós modon, mert, ha kifogy a benzin satufékkel áll meg az autó.
KG21
Elanor belülrõl...

KG21
igen pont így csináltam, ne aggódj

M@TriX
Átküldöm újra, mert ebben akkor már nem kell benne lenni az IMGToll-os dolognak, hanem csak annyinak kell benne lenni, hogy csomagolják ki a játék könyvtárába.
Az angolba is csak annyi legyen az install résznél, hogy:
"- Reinstall Vice City (safety if you do)
- Unpack to your game dir."
Vagy tõlem más szöveget is írhatsz, csak ez legyen a lényege. ;)
Eemélem még nem késõn szóltam...

M@TriX
Jah, benne vannak az info fileok igaz?

M@TriX
Szuper. ;)
Akkor jó, akkor felér reggelre. ;)

KG21
de baxott nagy az Cato, nem tudtam megoldani.

KG21
bazz nagyon egyre jár az agyunk:DDD épp most csomizom be és az lesz benne;)

M@TriX
egyébként ha nem sokkal rövidebb akkor maradhat. ;)

M@TriX
Az kár lenne pedig nagyon ütõsen néz ki. :(
Ha nagyon nem, akkor a Kamaz kukás kocsi legyen benne. ;)
Ami a helyén volt kamion azt bettem a Flatbet-re

Gfreiter
Használsz letöltésvezérlõt?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

12346
anno én is szórakáztam vele meg csináltam 1-2 képet. most az fps modot tologatom, meg próbálgatom belõni a kamerát az autókban. az elsõ modhoz képest nem semmit fejlõdött. én azt se bánnám, ha eltünne a player modell és tényleg fps lenne. vagy vhogy nagyon tutin megoldanák

I.C.ram
Próbáltátok már a BURNOUT-olást? Motorral a leglátványosabb.

Álljatok meg bármilyen hátsókerekes jármúvel valahol. Nyomjátok folyamatosan a fékett, és egyszerre a gázt. Majd a jobbra balra gombbal tudtok marhajó kerékgyilkolást csinálni. Motorra még maga az indulásnál is kipörög, ha burnoutolásból indulunk.
KG21
viszont sajnos a catohoz sajnos kicsi a busz colfile-ja és nem tudom hogy kéne meghosszabítani. Lehet inkább nem lesz benne.

KG21
ehh mindegy

zaki

I.C.ram
Bazz beszart a letöltés 67%-nál... Most kezdhetem elölrõl :(
M@TriX
csak azt felejtetted el, hogy beugrás van hozzárendelve ezelõtt egy tetõs turbo volt a Comet helyén. ;)
Elég érdekesen nézett ki.
Így odaraktam a GTO-t így abba ugrálhat, a Porsche meg jól néz ki az utakon. Nem mindegy hogy nem Cometnek hívják a Porsche-t? ;)
Tudom a játékbeli autó ahhoz hasonlított, de tõlem visszacserélheted ha átírod a beszállási scripteket.
Amúgy a tuning Golf II-eshez megcsináltam, mert eddig csak beszállt az ajtón keresztül, de mostmár elõtte ki is nyitja. (Persze ez már benne van az update1-ben.);)

KG21
még egy kis igazítás kéne: A regina helyére tettél 911-et és a comet helyére Pontiac GTO-t. Fordítva jobb lenne.

12346
megszerkesztettem ezek alapján a gta-t (modell cserék) és tényleg zsír. nem pont ezeket, de 1-2 a listából is kicseréltem és gut. már csak néha ferdül elõ, hogy textura homály lenne