GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Textúra bugról a readme-ben is van szó. És KG21 pár sorral lentebb nyilatkozott róla, úgyhogy olvass vissza...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ez nem a MODal kapcsolatos BUG. Nem értem miért olyan nehéz végiggondolni.
Mi csak autókat cseréltünk le. Az autók model és textúra filejait. Nincsen hozzányúlva a város felépítéséhez szükséges fileokhoz.
Néha nekem is többször jön elõ 1-2 autó, de amúgy sztem nincs gáz...
Ez a játék motorja...
Írjatok a Rockstar-nak

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
csak nyugi. 😉

KG21
ehh csináljatok jobbat...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

I.C.ram
Jaja! Valamiért gyakrabban ismétlõdik az az autó, amiben ülsz, de nme tudom miért, ez is valami moddal kapcsolatos bug.
Törölt felhasználó
A textúrákkal nálam is gond van a moddal, mintha írtatok volna valami megoldást. Az van, hogy eltûnik pár másodpercre a fél város, stb.
Az meg kicsit poén, hogy csak F50es ferrarikkal és CL600as Mercikkel futok össze az úton😊
M@TriX
Amúgy én sem voltam spíler, kb. egy nap alatt rázódtam bele. Nem olyan vészes, de elõtte készíts biztonsági másolatot a gta3.img-drõl és a dir filerõl. Hogy ne kelljen újratenni a játékot, ha valamit elrontasz. 😉

Örök hála!
De ha nem megy, még írok!!!!!

KG21
Javaslom töltsd le a mod installer nevû progit, az nagyon lelegyszerûsíti a kocsi berakását. Kiválasztod vele a betenni kívánt autó csomagolt fájlját, aztán megadod neki hogy mire cserélje (itt válaszd a sabre turbo-t mondjuk) és berakja neked. Még a kerékméretet, színeket és menettulajdonságokat is belövi automatikusan, ha ezek benne vannak a letöltött autó readme-jében. mod installer 4.1

grebber
A az új gta hivatalos oldala?

Next PC upgrade: 2022

Kösz minden fáradtságot nektek (KG21, M@trix)!
Egy utolsó!
Nagyon rendik vagytok, hogy azt sejtitek menõ vagyok az IToolsban, de nem annyira. Szóval, ha megtennétek a lépéseket lekarcolni ide (mármint az autó cserét..😊Odáig ok: elindítom, betöltöm az img fájlt, de innen ??
Kösz elõre is!
Ui.: Szerintem nemcsak én vagyok így!

KG21
azért majd nézd meg azzal az moddolt scm fájllal is. Nagyon poén pl amikor a taxi elvisz ahová kell😊

Törölt felhasználó
Nekem nem is kell a tankolás, csak nehezítene egyenlõre, de akkor ezek szerint ez mind abban az scm fileban van benne. Nekem most csak a kocsik kellenek! Kösszi!
KG21
sajnos nem... dehát valamit valamiért

Törölt felhasználó
Semmi probléma, csak, szeretek magyar oldalrol tölteni egy magyar alkotást.
Az elõzõre kösz a választ! Kiszedem a 2 filet. Ha ezek kint vannak akkor nem lesz tankolás meg ilyenek ugye?
KG21
Nem értem mi a problémád... a modern mod 1.1 egy magyar mod, jómagam eszkábáltam M@TriX segítségével.
Eredetileg a jatekok.hura tettük fel, onnan terjedt szét a fritzhonba😊

KG21
A szabványos játékmenetet nagyban befolyásolja, ugyanis bele lett integrálva a New Vice City 2004 mod, ami többek között aktívvá teszi az összes maffiafõnököt, így nincs meg a játéknak az a hagyományos linearitása.
Ha elõször játszol vele, javaslom szedd le a kis modern modunkat, de ne másold be a text alkönyvtárat és a data könyvtárból a main.scm nevû fájlt, és így az eredeti játékmenetet kapod majd, de a fasza új autókkal.

Törölt felhasználó
modern mod 1.1 megvan már (német oldalról, ahova egy magyar oldal linkelt. nincs origi magyar forrása egy magyar mod nak?) már csak a kérdésemre várok választ.
Törölt felhasználó
Még egy dolog jól jönne: egy magyar fellelhetõsége a modern mod1.1 nek, illetve a modoknak úgy általában! Köszönöm!
Törölt felhasználó
Most fogok belemélyedni a Vice City be, a kérdésem az, hogy ha felteszem a modern mod 1.1 et, akkor az mennyiben befolyásolja a szabványos játékmenetet? Szeretném az új autókkal, de a készítõk által kitalált nehézséggel és küldetésekkel elejétõ a végéig játszani. Játsszak az alappal? Mit javasoltok? Köszi!
KG21
hát ha ismered az img toolt akkor a sabre turbot cseréld egy szimplább, úgy 2 megás modellre és nem lesz több gubanc a szalonnál sem. A suzuki moci okozza még a textura bugot néha, azt is lehet kisebbre cserélni.

Egy kis nosztalgia:

Nem tud vki, olyan honlapokat, ahonnét a GTA3-hoz magyarul mindenféle dolgok lennének?
(küldik, autónevek, extra küldik stb.)

És szerinted mit csináljak?

Vegyem le a távolságot kisebbre?

M@TriX
akkor nem kell, amúgy meg nem mindenkinél van az Autószalon gubanc, elsõsorban a max látótávolság beállításakor jön elõ. 😉

Egyébként nincs fent a no CD crack!
Semmi más mod vagy plusz dolog!

Bocsi,

ha az 1.1 van fent, akkor is rakjam utána az update fájlt?

Ja, és az 1.1 van fenn! Egyébként ha nem megyek a szalon felé: semmi gubanc!

Az update mod-ot szintúgy csak be kell másolni a könyvtárba? Vagy a Itool-lal kell néhány kocsit kicserélni?

M@TriX
😉

hen-tes
GTA4: A dátum
Dixie Flatline, 17:50 - Játék: Biznisz - (9 komment)

(Yahoo) A Take Two küzd a GTA ellen tüntetõkkel, újra kellett áraznia az elmúlt évek árbevételeit a részvényfelügyelet által kiszúrt turpisságok miatt, sõt az elõrevetített 2005-ös pénzügyi évre vonatkozó eredményeket is mérsékelnie kellett a Mafia XBOX-os portjának késedelme és az elszomorítóan alacson Max Payne 2 eladások miatt. Azonban van remény, hiszen az október 31-ével végzõdõ, utolsó pénzügyi negyedben már elõttünk lesz a Grand Theft Auto 4. Tehát legkorábban augusztusban, legkésõbb október elején várható Tommy Vercetti utódjának felbukkanása.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

KG21
átirkáltak németre egy csomó autót a readmeben, de a Citroen kacsával nem tudtak mit kezdeni😄D

cSuwwi
Ja, jó a neved a németeknél: Maitrix 😉

shit happens

M@TriX
Addig én és a barátom teszünk egy-két kört. 😉

Azért vannak a jóbarátok...

M@TriX
Ámen!

KG21
tetszik a cucc a fritzeknek úgy veszem ki, bár elég hiányos a német tudásom😊

KG21
nem kell hozzá semmi, az úgy jó lesz😉

letöltöttem a modern_mod1.1 rar-t a linkelt német oldalról. mérete 193805kb.elég ezt telepítenem vagy kell még hozzá más is?

zaki
A Take Two küzd a GTA ellen tüntetõkkel, újra kellett áraznia az elmúlt évek árbevételeit a részvényfelügyelet által kiszúrt turpisságok miatt, sõt az elõrevetített 2005-ös pénzügyi évre vonatkozó eredményeket is mérsékelnie kellett a Mafia XBOX-os portjának késedelme és az elszomorítóan alacson Max Payne 2 eladások miatt. Azonban van remény, hiszen az október 31-ével végzõdõ, utolsó pénzügyi negyedben már elõttünk lesz a Grand Theft Auto 4. Tehát legkorábban augusztusban, legkésõbb október elején várható Tommy Vercetti utódjának felbukkanása.

Info: hardwired

M@TriX
Na megint jelentettek rólunk, 😉
GTA-Action

Le, persze.Amúgy most nem csinálja éppen, de néha újra elõjön, aztán megint jó.

Nemcso
Davos80 !

Biztos, hogy levetted az írásvédettséget a teljes VC -rõl ?

Nekem is meg van!Én is csak azt az egyet használom!Jó még mindenrem, nem kell ilyen szir-szar 1CD-s antivírus.

12346
imgtool nekem is ezt csinálta. nem vágom miért. 3-nál jó volt. (szar..😊 )
imgEd viszont megy. kisebb is, installálni se kell stb

M@TriX
nem hiszem, amúgy sztem jobb aregturkálás helyett ha egy virusirtót futtanál le. 😉
Én az MS-DOS-os F-Prot-tra esküszöm, ingyenss és napra kész és még kicsi is. 😉

Ugye nem vmi vírus?Csak azért mert ezt egyik napról a másikra csinálta...Az a mydoom ilyet nem csinál ugyi?Már 4* volt re-install, registry trükk is ki lett már próbálva, IMG-tool is re-install...

M@TriX
hát ilyen hibát még én sem lkáttam, de ugye azt írja, hogy a gta3.dir használatban van, szóval a hiba az ön készülékében van. 😉

KG21
nemtom mi lehet:/ irtsd ki a registrybõl a gta-s kulcsokat és installáld újra. Hátha az segít.

és a játék sem fut (ezt írja ez a szar)

ja

KG21
írásvédettséget levetted?