22366
  • hen-tes
    :DD
    nálad már megkötött :)
  • KG21
    megnéztem azt a helyet nem sikerült elsüllyednem, pedig nagyon akartam
  • Gfreiter
    Bamme, kéen aludni, mer holna pkorán kelek, de pont ilyenkor olyan jó fent lenni, mer olyan nyugis minden.
  • zaki
    :D
  • Gfreiter
    LOL :D
  • hen-tes
    mit gondolsz mér esik annyit az eső ?
    a betont locsolni kel
  • hen-tes
    betonoznak.. van ilyen
  • Gfreiter
    Ott, ahol a fejem búbja van, ott van egy süllyedő pont. Utánam egy BMW X5-össel egy csajszi félig el is merült benne. Meg azon a hídon is van, ahol a Diaz villa van!

• hen-tes
  • hen-tes
    hát attól én még nem sülyedtem el :D
  • Gfreiter
    Pedig pár oldallal odébb voltak screenshotok is :)
  • KG21
    elmenti a pozíciókat miután bezárod a toolt és legközelebb a beállított nézet köszön majd vissza.
  • zaki
    megzavart a 10k bsztosss :)
  • KG21
    ha így lenne nem tépném itt a számat minden jöttmentnek hogy szedje le:D
  • zaki
    pedig nem egy nagy durranás a küldetés. most sajna nem vagyok játékban, megcsinálnám neked ezt a küldit gyorsan
  • KG21
    amúgy ilyet én multizáskor tapasztam már, amikor nagy volt a ping.
  • hen-tes
    loál :DD
    mennyire tok már írni :D
  • d1g1t4l sp00k
    volna 1 kérdésem
    amikor a malibu 4es küldetést csinálom (ahol versenyezni kell azzal a transzfesztita féleséggel),szal kapok 1 szar kocsit... ha kilövöm a kerekét,akkor már a rendőrség mellett belesüllyed a betonba (a nyil a betonbol log ki,ami jelzi,h az ő kocsija),ha megelőzöm,akkor is eltűnik a fene se tudja hova,de mission fail felirat üdvözöl,ha elsőként érek célba,aztán ha a nyomát vesztem,akkor meg az uccso kanyar előtti hid alá esik be,ha bemegyek a célba,akkor kifagy a fenébe... eddig még nem javitotta ki semmilyen javitás se semmi... szal bármi 5let,h nyerhetném meg a versenyt ugy,h ne essen bele az utba / a hid alatti folyoba? :)
  • zaki
    ez a lényeg, a többiek le vannak sz*rva :D
  • hen-tes
    most nekem is pöpec a kamhekket meg nem haaszonálm :)
  • KG21
    minden gépen más bug van, na nembaj nálam jó legalább:P
  • zaki
    nekem is előfordult, éppen ma, 2-3 perc alatt többször is
  • KG21
    a fekete színen nem múlik, az csak annyi, hogy a carcols.dat-ba beírod a megfelő sorba hogy 0,0 és kész is.
  • zaki
    a francba, pedig azt hittem
  • hen-tes
    én se sülyedtem még :D
  • Kata
    Vagy ellopom tőled. De ez már részletkérdés lenne.
  • KG21
    mármint a GTA-hoz való autókat tekintve
  • zaki
    ha veszek neked egy ilyen szekeret hozzám jössz feleségül?
  • KG21
    azt én is látom hogy randa, de ezt nevezik egyedül Brabusnak a G500-on kívül.
  • Kata
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6
    kép7
  • zaki
    az igaz :(
  • KG21
    elsüllyedsz?? Na ez új bug ilyennel még nem találkoztam... Camhacknél azért van csomó helyen rosszul beállítva, mert nem száltam be minden kocsiba mielőtt mellékeltem hozzá azt a kis kiegészítőt. (Utsó pillanatban döntöttem úgy hogy azt is hozzáadom) Alapból a camhack az összes kocsinál szarul van beállítva. Szépen be kell állítani mind a 70-nél és elmenti a pozíciót.
    3. Realisztikus handlinget csinálnak legtöbbször az autók alkotói és én ezeket bele is tettem. A legtöbbnél jól eltalált talán 4-5 olyan eset van hogy nem kanyarodik megfelelően esetleg, vagy túl gyors/lassú.
  • Gfreiter
    Azt tudom, csak ha beszállok egy másik kocsiba, akkor megint az a nézet van. Amikor gyorsan el kell sprintelni, akkor ez nem jön jól.
  • zaki
    én is csomószor elsüllyedtem az aszfaltban :)
    camhack-nél a kurzorokkal tudod belőni a jó kameranézetet a nyilakkal
    a kocsik irányítására panaszkodtam én is
  • Gfreiter
    Vagy inkább stuttgartit :)
  • Gfreiter
    Cép, csak adj berlini rendszámot hozzá :D
  • Kata
    Ilyen, csak fekete, és apró különbségek vannak rajta:
  • Kata
    Ez csúnya
  • Gfreiter
    Viszont két három észrevételem van a moddal kapocsban: 1. egy csomó helyen elsüllyedek az aszfaltban, 2. camhacknél ha beszállok egy kocsiba, akkor olyan nézetben van alapból, hogy a sebességváltót, illetve a lábamat látom, 3. a kocsik irányítása némiképp megváltoztott. Van ezekre (legalábbis az első kettőre) megoldás?
  • Kata
    Nem. Át kéne kicsit rajzolni az SL500-ast. Meg a menettulajdonságait erőteljesen feltupírozni.