22366
  • MM2
    Grand Theft Auto VC cannot find enough avaible videomemory
    Ezt írja ki
  • hunbasser
    ez nem kis vállalkozás :DDD

elindítod a játékot,és grafot leveszed minimumra,az ilyen finomságokat,mint pl árnyékolás(ha egyáltalán van ilyen :D) kapcsold ki
  • MM2
    Hogyan lehetne 4 mb -os Videókártyával elindítani a Gta Vice Cityt. Nem baj ha szaggat. csak induljon. Mert a Gta 3 -at 4 mb-os videókártyával szaggatva ment
  • campy
    GTA vice city és a san Andreas a 2 legjobb GTA játék eddig az én szememben!!
  • campy
    5-ször végigvittem a játékot! 100%-san bevallom nem tudtam megcsinálni! elég a küldetéseket meg egy pár dolgot!
  • ldavid
    LAN-ban ezeket nem lehet használni, csak neten keresztül
    volt ugyan régebben egy gta tournament nevű progi, de fogalmam nincs hogy működött-e
    a nevem meg szerintem egyértelmű xD
  • MM2
    okok
    ilyen hálópartyra lenne. egy hubon van összekötve a suliba kb 50 gép.
    és akkor biztos kellene egy server
    te is Dávid vagy? mert én is
  • ldavid
    az nekem sem hajalandó működni, talán próbáld meg a Vice City Multiplayert, igaz nálam ez sem működött, mert nem tetszik neki a verziószám, de nálad hátha
  • MM2
    sziasztok!
    jó móka lehettett!
    le tudná nekem képekbe írni hogyan lehet az MTa 0.5 -el gta vice citybe jáccani?
    mert hostolok és az MTA ablaka eltünik. :(
  • Casper007
    Merész dolgot műveltem, mivel egyhuzamban raboltam ki a keleti part összes boltját. Először a négy boltot a városban (szerszámbolt, patika, ékszerbolt, élelmiszerbolt), aztán a Plaza-ban lévő négy bolt következettt. Persze előtte gopndosan megterveztem az útvonalat, mind az odajutásit, mind a menekülésit. Irtó jó móka volt. :P
  • MM2
    köszi !
  • ldavid
    találtam egy jármű térképet, ezen lilával vannak jelölve a légi járművek

a reptéren ugyan vannak gépek, de használni nem lehet őket
    msn-t nem használok, és gondolom már e-mail sem kell
  • MM2
    tudnál bejelölni ilyen térképen? : oldaladon kerületek
    és vegyél fel msn: [email protected]
    és küldd el ide: [email protected]
  • MM2
    Sziasztok!
    Köszi a segítséget mindenkinek!
    De térképen nem tudnátok bejelölni?
    A Világítótoronytól nem messze találtam egy Huntert!
    A repülőteéren vannak gépek? helikopter pl.
  • joshua
    Szevasztok! Felraktam a vice cityt (vistára) és gamepaddal akartam játszani (Genius Maxfire Blaze2). DE. A jobb oldali analóg kar össze van keverve. Ha felfelét nyomok neki, akkor azt úgy érzékeli h balrát nyomtam. És az egész el van forgatva 90 fokkal balra. És így eléggé idegesítő. Erre van vmi megoldás? A játékban nem találam ilyen beállítást, se a gamepad szoftverében. XP-n még nem próbáltam h mükszik-e. Majd mindjárt kipróbálom azt is:D
  • ldavid
    lesz csak nem használhatod..

a helikopterek viszont a VC-ben a legjobbak, legalábbis irányítás terén
  • hunbasser
    nem is baj sztem :)
  • Fresh Duke
    Szó szerint ott van a csúcs, mivel a GTA 4-ben nem lesz repülő. :(
  • Casper007
    Áh, pedig azt hittem. Mondjuk a légi közlekedés ugye a SA-ban érte el a csúcsát. A VC-ben nem nagyon repülgettem.
  • ldavid
    nem lehet mert még nincs ott, nézd meg az Ocean Beach-i Pay 'N' Spray melletti ház tetején, úgy túl könnyű lenne átjutni a még lezárt részekre
  • Casper007
    Na de a chekpoint-os küldiket már a játék elejétől elvállalhatod. Szóval először repülhetsz a Sparrow-al is, persze csak addig, míg össze nem szeded az összes pontot.
  • ldavid
    repülő csak egy hidroplán van, a Skimmer, amit az egyik film stúdiós küldetés után kapsz meg

helikopter sok helyen van, de a legelső amit használni tudsz, az az egykori Diaz villa tetején van
    de van még Downtown-ban a házad tetején, a rendőrség tetején, a TV épületének tetején, és még 4 helyen lehet találni checkpoint küldetéses Sparrow-t
    ezeken kívül van még Hunter a katonaságon (illetve 100 csomag után már Ocean Beach-en is), plussz a Sea Sparrow 80 csomag után a villa mögött
  • MM2
    Hol találok helikoptert???
    Nagyon fontos lenne!!!
    ÉS repülőgépet?
  • MM2
    köszi mindenkinek!
    a torrentes oldal nevét lécci mond már meg.
  • Fresh Duke
    Lol. Fel is rakták már egy torrentes oldalta. XD
  • ldavid
    helikopter nincs, a járművekét megtalálod itt
  • macselek #21776
    hogy mi?
  • MM2
    sziasztok!
    ez fontos lenne!
    nem tudja valaki hogy van helikopter kód, vagy ilyen sok kocsi kód
    köszi
  • viktor9999
    Hmmm...ez remek ötlet zaki xD
    ÉN IS ÉN IS xD xD
  • hunbasser
    én meg úgy vagyok vele,h régebben elkezdtem vele játszani,aztán nem játszottam végig,és mostmár mindenképpen végig szeretném tolni
  • zaki
    Köszönjük szépen... :D
  • zaki
    Régebben ezerrel toltam, de most már ne mnagyon... De most felteszem megint, Toto modot ki akarom próbálni... :xd
  • bertino
    király, köszi
  • TothLaci
    Elkészült a Toto Mod 3!

Kissé fáradtan, de büszkén bejelenthetem, hogy elkészült a Toto Mod legújabb változata GTA: Vice City-re, melyben új plakátokon kívül számos érdekesség és humor található.
    Nézzük meg röviden, miket is tartalmaz a módosítás:
    - Nagy felbontású, igényesen elkészített plakátok (Legtöbb plakáton jó csajok találhatóak :)
    - Új járművek
    - Új betöltőképernyő
    - Grafikai módosítás, ami mégszebbé teszik az autók kinézetét
    - Továbbá számos meglepetés, ami megváltoztatja Vice City összképét

Készítésénél figyelembe vettem a Toto Mod 2-höz írt véleményeket, továbbá törekedtem arra is, hogy a telepítése pár kattintással megoldódjon.

Letöltés

További képek:
    Toto Mod 3 - 01
    Toto Mod 3 - 02
    Toto Mod 3 - 03
  • TothLaci
    Na meg persze ne az legyen a meglepetés, hogy lefagyjon a játék!
  • TothLaci
    :DDD Miért? Legalább figyelemfelhívó :D Bár nem szoktam nagyszájú lenni, de nagyon sok meglepetéssel készülök :D

Csak ne, hogy kapjak érte :D Mert az is megeshet. :D
    Ha valaki megkérdezné, hogy lesz-e szexszuáils tartalom a játékban, a válaszom, nem, de lehetséges, hogy néhol az erotika határát súrolhatja.
  • hunbasser
    te is Vice Cityzel? :)
  • zaki
    Az a plakát... :DDDDD
  • 1488
    mekkora az a kép :D:D:D:D
  • TothLaci
    Üsse kavics, íme egy kép a készülő módosításból: