GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>404 - Not Found</title>
</head>
<body>
<h1>404 - Not Found</h1>
</body>
</html>
ez a welcome message nemtom számít e :)
help
help
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
teljesen felesleges, aki nem tud olvasni ne játszon GTA-t, vagy tanuljon meg angolul
JetiRulez
JetiRulez
Nagyon fontos lenne, amit kérdezek. Múltkor letöltöttem a játékot, de akármit telepítettem bele, mindíg lefagyott. Most feltelepítettem eredeti CDrõl és most is ugyanezt csinálja. A régi másolt CDmmel nem volt ilyen probléma.
Pls help!
Thx.
JetiRulez
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)
A gond már csak az, hogy most meg folyamatosan esik az esõ, már vagy 3-4 napja... <#confused>#confused>
Felraktam a Vice City Deluxe modot, indul is szépen, meg tetszik is, csak egy olyan gondom van, hogy betöltöm a játékot és kihalt az egész város, se járókelõk, se autóforgalom... <#confused>#confused> Ez mitõl van? Ez így piszok uncsi...
ilyen a játék frissítése, gondolom neked is volt olyan hogy egyik pillanatban ott van egy kocsi, majd pár lépés és már el is tûnt
ez van, de ettõl még játszható és szerintem ez a lényeg, akármennyire is bosszantó tud lenni néha
de olyankor miért nincs ott?csak úgy elmennek vele?
ReaL MaDRid x siempre
JetiRulez
JetiRulez
én múltkor csak a media markt-ban találtam, és ott is csak pár darab volt
Sõt, tudok jobbat, vedd meg, már fillérekbe kerül, és ha valami, hát ez megéri!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Van valami baja a gémnek. Akármilyen módot vagy autót telepítek bele, lefagy. Amikor régen megvolt, hibátlanul mûködött. Csak ez a torrentrõl letöltött szarakszik. A régi is másolat volt.
JetiRulez
hogy lehet mta-n szervert csinálni?
rámegyek a create server fülre és ott beirom a szerver nevet beállitom h 10-en legyenek meg minden és utána rámek h create server(mer ha a setup serverre megyek akko nem csinál semmit)
erre kilép
nem tok szervert csinálni vki segitene?thx
TDU:Kamarov:HUN
E-mail: [email protected]
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
bittorrent.lap.hu
ReaL MaDRid x siempre
persze azt a torrentet szedd le,ahol a legtöbb seeder van írva
ReaL MaDRid x siempre