GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem figyeltem,h mit mondanak,és most nem tudom hová kell menni -.-
a bankigazgatót odavittem a széfhez,de csak annyit láttam,h "I gonna back"
és h miért és hová azt már nem tudom.amúgy közben már 3 csillag van
ReaL MaDRid x siempre
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
kb hány %-nál tarthatok?jó,az RC helikopteres már régi,mert azt sosem tudtam megcsinálni,viszont már a The job is jön.azt sem tudom,még hol vannak küldetések :D
majd az ilyen versenyzõseket meg majd akkor csinálom meg,ha unatkozok -.-
ReaL MaDRid x siempre
Fentrõl semmiképp se kezd mert az a leghosszabb út és ezért az tart a legtovább. Ha onnan kezded még vissza is kell menni, ezzel szemben ha felfelé haladsz az utolsó bomba után már robban az épület és nem kell lejönnöd.
Az is egy megoldás hogy elõször megtisztítod a terepet, viszont akkor már vihetsz magaddal egy bombát is, de szerintem nem fontos kiiktatni a munkásokat, max. a biztonsági õröket ha menetközben neked esnének.
Lance-et az utolsó küldetésben kell elintézni, de elõtte még ezt is meg kell csinálnod.
www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!
sztetek honnan kezdjem? :D
bocs,h ennyire béna vagyok -.- ma este meg megcsinálom a The Jobot.múltkor elkezdtem,de rájöttem,h csak egy kis szar fegyverem van :DDDDDD
úgyhogy mostmár be is vásárlok jócskán.egyébként lancet már megöltem én? :D nem emlékszem rá -.-
Dávid,te biztos tudod.egyébként engem is Dávidnak hívnak :)
ReaL MaDRid x siempre
Modern mod v1.2 kellene nekem de nem tom leszedni sehonnan!!
Elõre is köszönöm!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
persze a régebbi mentésemet folytatom,és mostmár nincs cheat(régebben nagyban nyomtam a leavemealone-t,meg 3. fegyverkódot,amire már nem is emlékszem)
ReaL MaDRid x siempre
Örülnék ha vki feltöltené nekem a modern mod v1.2 -õt vhova, vagy mûködö linknek is örülnék:(
elõre is köszönöm!!!
sikerült vhogy egy olyan felbontásra hoznom,h lássak belõle vmit,és onnantól már könnyû dolgom volt.
most egyelõre megint csak ismerkedtem a várossal,vissza kell szokni,rc helikopteres feladatot most sem tudtam megcsinálni :DDDDDDDdddddddd
pedig most elõször embereket mentem gyilkolászni,persze megöltem az utsó embert,és a helikopter ki is gyulladt :\ na,majd holnap megcsinálom.
ezeket a "challengeket" meg úgy nem bírom :\ még a The Driver jó is,de a többi...a checkpointosokra gondolok,pl ahol rc repcsivel kell menni meg motorcsónakkal...
vissza kell szokni :P
ReaL MaDRid x siempre
újra feltettem a vc-t,és hát benyomtam a régi mentésemet,erre a felbontás megváltozott :S
és az a ciki,h a gyengébbik gépnél vagyok,és hát itt szar monitor van.nem tudom visszaállítani 800x600-ra.a displayig már eljutottam,de nem tudom átváltoztatni 800x600-ra a felbontást,mert alig látok vmit :S
h tudnám máshogyan visszacsinálni?már a default gombot is nyomogattam,de semmi
ReaL MaDRid x siempre
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
tudna nekem valaki kuldeni egy mentést a rabmentés utáni pályáról.<#help>#help>
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
neugyhogymindentegybeirogatszmertakutyanemfogjakivennibelõlemitakarsz
érted...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
vagy mit kell?? HELP
hú de régen jártam már itt !:)
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdõt!
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)