22366
-
#21842 Sziasztok! rájöttem a problémára! amit letöltöttem multit,az sérült volt. letöltöttem máshonnan,és simán behozta!!!! most meg azon vagyok elakadva(tudom unjátok már:D) hogy kékkel valami incorrect versiont ír ki...másik fórumon néztem,hogy akkor a verziószám nem stimmel...ha az stimmelne,akkor futna a multi?
-
#21841 Na újraraktam a cuccost,és betöltött!! TEHÁT MONDHATNI HOGY INDUL A MULTI...csak mondhatni sajna... :(
Amikor elindítom,és tölti a multit,sokáig "áll" egy részénél a piros csík.Ha leütöm a space-t,vagy az entert,akkor valami hibaüzenetet ír ki:Vc-Mp has crashed...meg aztán még valamit....ötlet? -
#21840 na erre már nem tudok válaszolni mert nekem rögön működött minden. -
#21839 na figyu ezt csináltam: nicknév beírva...stb stb..megkerestem,hogy hova telepítettem a vice cityt..na abba belekattintottam,ok.rá a zöld kis nyílra...behozta a GTA vice cityt,de nincs multi...:S szal mintha csak simán elindítottam volna a gámét...
-
#21838 keresd meg a gta vice city alkalmazást. -
#21837 Aztán ey ablakot hoz be,valami vice city installation... -
#21836 Sajna nem jó!:(
Ezt írja ki: "GTA:Vice city executable not found. ()please locate it now"
valaki el tudná magyarázni mi a fenét jelent ez??? :)
-
#21835 ramenni egy szerverre és utánna megnyomni a bal felső sarokban lévő zöld gombot. -
#21834 Sziasztok! olvastam egy oldalon,hogy lehet multizni a vice cityvel...
Letöltöttem,beírtam egy nicknevet,de aztán mit kell csinálni?
előre is köszi a segítséget! -
#21833 má megvan :) -
#21832 Tud valaki egy olyan módot ami kicseréli Vice Cityit Libery Cityre?? mer én találtam valami SOL módot de az nekem folyton kifagy akár merre indulok el. Plz help. -
#21831 hello, sajna nem látom, mivel enm töltöttd fel, csak a gépedről linkelted be... -
#21830 plz valki menjen fel az mta-n a [HEF] Hungarian Easy FightersD... ra -
#21829 [IMG]C:\Documents and Settings\User\Asztal\Tom\error.bmp[/IMG] -
#21828 error -
#21827 lenne 1 nagy problémám:
mivel ez másolt cd telepitéskor cd-t kell cserélni, és amiko ez megvan kiirja ezt: -
argo001 #21826 VCD4, lehet tölteni a codenamegta-ról! -
ldavid #21825 win32 client
a dll-t a játék főkönyvtárába pakold (alap: C:/Program Files/Rockstar Games/Grand Theft Auto Vice City)
de a lentebb belinkelt (#21795) Vice City Multiplayer-el lehet több sikered lenne, az MTA szerverek ált. elég kihaltak -
#21824 sok kerde, remlem valki valamejikre tud válaszolni -
#21823 amko belepek a vice citybe kiirja hogy hijánzik a mss32.dll file, már le is töltöttem ezt a filet csak nem tom hova kell betenni -
#21822 az en gepem windows xp-s akk most mejket? -
#21821 ezek kozul hogy win32 server, win32 client, linux ezt most nem ertem? -
#21820 kikeresd neked megfelelő programot géptől függöen és a telepitő végig vezet a dolgokon -
#21819 ez az egesz nekem zavaros, most akk elmondanád reszletesen hogy kell multizni mit kell letölteni hova kell betenni stb. PLZ -
#21818 itt van megtaláltam ezek közöt van a Vice City-nek is a multi módja -
#21817 sajnos nem találom pedig láttam róla infókat és most nincs meg -
#21816 ja egy link is megteszi -
#21815 hogy kell betenni a vice citybe a vcmp exe-t? -
#21814 valamilyen módal amit le kell töltened -
#21813 hogy kell vice citybe multizni? -
#21812 aha majd kipróbáljuk -
ldavid #21811 megpróbálni meg lehet, de szerintem nem fog működni -
#21810 aha de netre csatlakoznánk... HUBon menne keresztül, nem switchen, vagy rooteren -
#21809 thx
-
ldavid #21808 pl. itt -
#21807 Hellosztok! Hol van olyan leírás ahol az van hogy hol mind a 100 rejtett csomag??? -
ldavid #21806 nem, csak neten -
#21805 okok köszi de lehet ezt LANba játszanI? -
Direkt0x #21804 hi all
lenne egy problémám:(
Nem megy a multi, amikor csatlakozok egy szerverhez betölti a játékot, de utánna az animácó után kattan egyet, és kilép.
de nem ír ki semmmit.
mi lehet a baja?????
előre is THX -
ldavid #21803 persze, mert nem elég neki
nem sokkal de a 3-nál nagyobb a gépigénye
a GTA3-nál 16-megás van minimumnak írva, míg a VC-nél már 32 megás
szerintem legalább 16-os kell hogy elinduljon