GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez szerintem a New ViceCity modban van elcseszve... Nem lehet KG21 hibája... :-)

ricsi1
ez nincs a modern modban

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Gfreiter
Jah, bocsi, nem tudtam, hogy az is benne van :))) Köfi Már a kis helikopteres robbantósnál tartok :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

M@TriX
no comment... ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ricsi1
2 furcsaság:letöröltem(uninstall)a gamet,és most már megy...

miután új játékot kezdetm láttamam egy lila 3szöget a térképen,gondoltam beevezek:

ricsi1
www.gta-action.com

itt van egy letöltehetõ új pálya,amit felraktam:
-újjátékot sem lehet kezdeni,nemhogy a régit folytatni..
-még a betöltés elõtt kilép(nem mindig)
-a modern mod rendszerét is felborítja

ricsi1
legfelsõ sziget,kész ennyi!ottvan a jel a térképen!

ricsi1
MODERN MOD!!!!!!!!!!!!!!!

lokista12
helloezen az oldalon találsz autókat:www.gta-action.com

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

valaki megtudná mondani hogy hol lehe plusz autokat letölteni és betenni a játékba?
lécci valaki segitsen!
Gfreiter
Hm, és a Ladát, Kispolákot, stb melyik mod rakja be? Valmaint a kurvák kellenének még... De Zakinak igaza van, elõbb végignyomom így :) De akkor majd tudtok esetleg egy-két linket nyomatni?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Oké, köszönöm szépen :)
KG, olvastam ám, hogy ez a te érdemed :) Gratulálok hozzá :)

KG21
fasza új autókat rak a játékba, saját szerzemény

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ricsi1
felrakini:csak simán csomagold ki a VC mappába,az majd felulír!

zaki
én azt mondom, elõbb vidd végig natúron a játékot, mindenféle patch, meg mod nélkül. aztán ha végigtoltad, kijátszottad magad, akkor tedd fel a modern mod-ot, vagy mit, mert abban benne van ez a new vice city mod is. hogy mi az? ki vannak választva a jó küldetések, meg asszem vannak újak is, meg pár újdonság

Gfreiter
És ezt majd hova kell telepíteni? Van valami spéci instrukció? elolvastam az írást, de nem íta, hogy mit kell vele csinlni. Csak azért kérdem, mert a GTA3-at is úgy kúrtam el, hogy felraktam egy modot, amihez nem volt leírás, és kierült, hogy nem is oda, meg nem is úgy kellett volna... :(

Gfreiter
Hm, most olvasok egy bizonyos New Vice Cityrõl... az most mi?

Gfreiter
Köszi! Ott volt az orrom elõtt, csak én a letöltések között kerestem (vagyis aszittem, hogy ott lesz) de nem mûködött...

ricsi1
há mé nem rakod be?(gép)

Gfreiter
A jatekok.hu-n nem mûködik a letöltés link :(

Gfreiter
És az miben különbözik?

Gfreiter
Köszi :)

ricsi1
modern mod!

ricsi1
jatekok.hu-n megtalálod, 1.2-t tölcsdt!
abban benet lesz amit keresel...

Gfreiter
Azt sem tom, hogy nekem hányas verzióm van. Érdekelne minden, fõleg az európai kocsik a Ladától a Volkswagenig, minden :)

ricsi1
.....

Gfreiter
De igen, de asse tom mi az...

KG21
modern mod nem is érdekel?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ricsi1
ha kocsknál gondolod,akkor a a "camhack"lesz
a modren mod 1,2-höz alapban jár.(a használatát ne kérdezd ,nem tudom!

Gfreiter
Skacok! Honnan lehet leszedni azt a modot, ami a belsõ nézetet engedi? Már többezer hsz-t átnéztem... (lehet figyelmetlenül...) és a linkek között sem találtam :(

ricsi1
legfelsõ sziget alul

ricsi1
azzzal tudod "vátoztatni"pl kocsikat

M@TriX
De attól függetlenül persze fennt van mind a 2 és a GTAVC is király!!! ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
Hát én a Mafia-t most visszapakoltam és mérföldekkel jobb. ;)
Elsõsorban azért, mert a város realebb. Nincs az az elfordulok meg vissza és nincs kocsi effekt. ;)
És ha azt nézzük, hogy a GTA3 után nem sokkal jelent meg. Háát, ütõs...

MerlinW
zsíros falat játék:)

[merlinw.org]

Gfreiter
Király a game!!! Jobban tetszik a GTA3-nál is :) Most már csak szeretném felpakolni mindenféle peccsel :) Ami érdekelne elsõsorban, az az európai járgányok, illetve a belsõ mûszerfalas nézet :) Ja, meg a qrvák jó ruciban az utcán

zaki

Gfreiter
Skacok! Már írom a CD-t!!! Zaki!!!! 1000 HÁLA!!!!! 5 óra alatt lejött a 2 CD!!!

hen-tes
hát..
mondhatjuk .. :D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
mta
nekem nem jön be az oldal
sztem vmi készül :)
remélem új verzsön :)

M@TriX
ok, ha minden rendben akkor ok. ;)
Back to VC... ;)

Gfreiter
Köszi utólag is Az egyébként nem jó, mer nem ismerek ott senkit, meg ahogy elnézem elég ritkán van ott valaki. Át is olvastam, de ott mindenrõl van szó, csak errõl nincs.

M@TriX
már épp akartam mondani, hogy van DC fórum is. ;)
Persze béke veletek. ;)

zaki
mehetünk

Gfreiter
Ne menjünk az off-ba?

Gfreiter
Az van lent, hogy Public hubs

zaki
elidítod a progit. alapból bejön 1-2 ablak. lent van néhány fül. ott lesz a hubok. na oda rányomsz. akkor ugye ott látod a hublistát. a sok címet.

Gfreiter
Akkor lehet, hogy azért nem látszanak.