GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
nem, az ......

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
nem 1.1-es Vice City-re tettem fel az 1.2-es Modern Mod-t.

Annyira azért nem vagyok sötét :))

Remélem :))

a handlfix-et is feltettem :))

KG21
amúgy a hibaüzenetet valszeg a moddolt main.scm okozza, bár én még nem találkoztam vele szerencsére. Ki lehet próbálni eredeti main.scm-el.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
milyen 1.1-es patch? a handlingfix?

KG21
hát ha olyan géppel tolod, mint ami az aláírásodban van ne csodálkozz hogy szar
Amúgy a Mercedes limoba direkt száll be hátul, az autó alkotója állította így be.

Gfreiter
Az 1.1-es modern modot tetted fel az 1.2-es javítására?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Valen
na megoldottam a problémát :))

1.1-es patch sokat javított, de az alábbi bugokra lettem figyelmes (kizárólag építõ szándékkal írom le!!!):

- Mercedes Maybach (Limuzin):a vezetõ hátul szál be a volánhoz, az utas meg vezetõ helyén

- Lamborghini 5000-nél mikor beültem a gém csontra fagyott (lehet videókártya driver, de azért leírtam)

ricsi1
nincs mit

ricsi1
hameg visszarakom az eredeti MAIN.SCM-et akkor az egész elveszti a moder modos hatást!

ricsi1
valakiK!
én is feltettem megint ,modot is,és lám-lám:kifagy!

Valen
Na feltettem a Vice City-t, minden rendben megy.
Grafika szép, nem bugzik, textúra éles.

Feltettem ezt a modernMod-ot 1.2-est (rátömörítettem)
és

az autók szépek, de a házak textúrái elmosódottak, kb. mint a doom 1-ben :((

aztán meg kifagy valami (korábbanmár valaki említette) hibaüzenettel :((

HHHHHHHHHEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP PPPPPPPLLLLLLLLEEEEEEEAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSEEEEEEEEE!!!!!!!!

KG21
naná:)

Gfreiter
Oké, szóval akkor ezt is át fogja változtatni :) Szupi!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ezekre gondoltam például. Egész jók...

KG21
A modern modban ilyen a kocsik belseje

Gfreiter
Hm, köszi, ez már megvan. Most a belsõ kinézete a kérdéses...

Gfreiter
Pedig láttam itt olyan screenshotokat, ahol egész jól nézett ki a mûszerfal, és a kormámy is kerek volt, és design-os.
Köszi Ricsi!

ricsi1
http://www.codenamegta.hu/gtavice/modok.php?id=32
itt van egy olyan (vagyis ez)egy olyan mo damivel tudsz belülnézetesen vezetni_(hú de magyar voltam)

zaki
nem, ez ilyen sajnos :(

Gfreiter
Azt a modernmöd tartamazza, hogy a kormány, meg az egész mûszerfal valamelyest élethû legyen? Mert nekem most ilyen ötszög a kormánykerék...

zaki
:DDD

Gfreiter
a numpadon keresgélj. Egyébként nem tom pontosan, mer mindig nálam mindig más a gombok fukciója. Nyomkodd összevissza :)

KG21
mondtam hogy nem válaszolok neked többet

zaki
leírtam a 15176-ba

ricsi1
és ha az megvan ,mivel lehet zoomolni?

Gfreiter
Most kifagyott valami hibaüzenettel....

Gfreiter
Igen, most megvan :) Viszont a múszerfalra sehogy sem tok rámenni. Vagyis bejön a belsõ nézet, de sehogy sem tom úgy beállítani, hogy jó legyen. Vagy látom a csóka fejét, vagy ha közel megyek az ablakhoz, hogy csak a kormánykerék látszódjon, akkor meg csak az én térfelemet látom. Aztán visszafele meg nem tom csinálni... Láttam olyan mûszerfalat, ahol ilyen mûszerek, kijelzõk voltak. Ez most csak szürke, és nincs rajta semmi. Ahhoz is le kell tölteni valamit külön?

KG21
nyomd meg a *-ot, akkor kapcsolod be

zaki
hmm. én egyszerûen bemásoltam a játék gyökér könyvtárába, elindítottam a progit. nem nyúltm semmit hozzá, csak elindítottam. majd a játékot is elindítottam, és a * megnyomásával lehet aktiválni a camhack-ot. majd a kameraváltó gombbal kell megkeresni a mûszerfalas nézetet, és a kurzornyilakkal tudod a kocsi belsõ nézetét mozgatni. így csináltad?

Gfreiter
Ja, és nem mûxik. Mit qrhattam el?

Gfreiter
Láttam jó ss-okat. CSak sajna nem megy. Figyi, úgy csináltam, hogy a GTA-n belül csináltam egy mappát, oda betette, kibontottam, és a camhackra ráklikkelte, elindult valami progi, de a progi ablakában jobb felsõ hatodban az van, hogy Status off. Na azt sehol sem tom beállítani, hogy on legyen. Meg egy csomó beállytási lehetõség van, de én azokhoz nem nyúltam.

zaki
ok, az még nem árt senkinek. 1ébként vmelyik verdához egészen jó, de vmelyikhez nagyon . de a motoros belsõnézet a csúcs

Gfreiter
elindítottam

Gfreiter
Csak a mûszerfalas nézetet szerettem volna felrakni.

ricsi1
na végre vmiben egyet értünk!

ricsi1
na megint felraktam

zaki
hi Gfreiter

akkor most mégis felteszed a modern mod-ot? nem akarok beleszólni, de így semmi értelme, hogy rögtön az elején felpakolod. mindenképp játsz végig az alapjátékot, és csak utána nyomd fel. legalább akkora élmény a natúr játék, mint maga a "modern mod"

ricsi1
a camhacket elkell indítani...

Gfreiter
Kibontottam a modernmod1.2-t, a GTA-n belül egy új mappába. Elindítottam a piros "foltot", ami a camhack, aztán a játékot (a camhack ablakát nem zártam be), de nem történt semmi, vagyis nyomogatom a v-t, de nincs belsõ nézet. Biztos én csinálok valamit szarul...

Gfreiter
KG21, hova kéne bemásolni a camhacket?

Gfreiter
Köfi :)

ricsi1
én nemtom,szentem,ha máshová kicsomagolod,és a camhacet bemásolod az is elég ,de inkább kérdezd KG21 palytásunkat

Gfreiter
Akkor szerinted ne töltsem föl most rögtön? Jó lenne belsõ nézetbõl vezetni :) Úgy tudok igazán :D

ricsi1
ki nem vesz semmit,csak hozzárak

Gfreiter
Ja, amúgy jó reggelt

Gfreiter
LOL :D Köszönöm szépen, hogy ilyen türelmesen segítettetek :))) Leszedtem a modern mod 1.2-õt, olyan 200 mega körül volt kb, de elõbb akkor végignyomom alapban. Egyébként ha felrakom a modot, akkor lesz olyan misszió, ami nem lesz benne, illetve bármi egyéb ki van véve belõleL? Vagy abszolút csak hozzá van adva?

ricsi1
amúgy kösz a segítségeket

ricsi1
figyu
ennek köze nincs a modern modhoz,azt nyugodtan leszedheted(SÕT!)
ami nekem elcseszte az egy "új pálya"

KG21
ne is törõdj vele hülyeségeket mond mint mindig... szedd le a modern modot, lesz benne Lada, Moszkvics és Kispolák is, bár nem az utakon, hanem speciális helyeken

Gfreiter
Akkor mér válaszoltad a #15142-re a #15145-öst...?