22366
-
#16557 DjSkyline: neked hányas nvidia driver van fennt? Mert ha haza jövök akkor megprobálom gy ujabb driverrel ha azzal se megy akkor vissza teszem a régi Gef2GTS kártyát és megnézem azzal,hogy mit mutat a modernmod. Különben az a furcsa,hogy maga az alapjáték megy az Fx5600- al csak a mod esik szét. -
#16556 beletört a fogad a csajod muffjába? -
#16555 Sziasztok
Szeintem azért nem megy mert az alap játék mentését raktad rá és azt nem szereti az új mod. Legalábbis a readme ezt irja.
OFF
Nagyon parázok mert most megyek fogorvoshoz -
#16554 az alap játékra betettem egy 100%-os mentést....ráteszem a new vcc 2004-et és kifagy! miért? -
#16553 -
#16552 mivel most újra kezdtem most tartok 5%-nál! -
#16551 stat-ban -
#16550 FOGGALMAM SINCS....hol lehet azt megnézni? -
#16549 Sky te végignyomtad gondolom a játékot. hány %-ig sikerült elvinned? -
#16548 ez a moo-mapper ez egy nagyon memória zabáló program! most épp a memóriából 139 948K-t levesz!az nem pite...persze úgy hogy mindent megjelenít(textúrák,modellek,stb..) -
#16547 z-modeller sem???
van valaki aki ért az ilyenekhez???z-modellerhez,vagy hogy hogyan konvertáljunk át kocsit másik játékba? -
#16546 hát ebben én sajnos nem tudok segíteni, ez nem az én asztalom... -
#16545 már csak arra kéne rájönni hogy-hogyan lehetne az underdroundból,vagy egy nfs-ből átkonvertálni a kocsit vc-re!? -
#16544 -
#16543 meguntam az undergroundot!már másodszorra...most az hanyagolóba van...vc-t azt mindíg ezerrel nyomtam,nyomom,és fogom nyomni... -
#16542 és mivan ezekkel ? :) -
#16541 Sky mi van veled, áttértél a vice city-re? na nem mintha baj lenne, csak eddig NFS Underground-ot nyomtad ezerrel, most meg ezt :) -
#16540 nyugi, nem kell elmagyarázni melyik a pole position club -
#16539 neeemm...
a 3-ban van a luigi klubbja...
a vc-ben meg a pole position club...sztrip-bár...az első küldetésben oda viszed a Colonel lányát Mercedest... -
#16538 melyik klubról beszélsz a maliburól? azon behalok, ahogyan ott bent táncol a rendőr, meg a kommandós, meg nem tudom kik még :D -
#16537 Okés de most nem azt mondtam,hogy melyik kártya szar hanem azt ha valaki esetleg tud segíteni,hogy mi lehet a gond. -
#16536 marad a z modeller asszem -
#16535 na megtaláltam a gta3-ban luigi clubjának a .dff,és .txd fájlját...már csak valahogy bekéne tenni a Vice Citybe!??
meg egy kicsit átkéne szerkeszteni hogy legyen is a clubban valami...mit a pole position clubban... -
#16534 olyan mint egy b@szott nagy homokvihar...! :DDDD -
d1g1t4l sp00k #16533 az FX amugy SZÉRIA HIBÁS,sztem aki FX-et vesz,az inkább rááldozhatna +2000 -t,és vehetne 1 GF4 Ti -t :P -
d1g1t4l sp00k #16532 azt a vontato kamiont honnan lehet leszedni? mer mondjuk a busz helyett jobban tetszene :) vagy akár a kukás auto helyett is :) -
#16531 fx? fúj -
#16530 gond ? fx... :) -
#16529 Ilyen lesz a kép
-
#16528 Valaki segítsen nekem legyen oly szíves. A gondom a köv. Felrakom a Vice City el is indul rendesen de amint felrakom a moder modot kb 1-2 perc múlva összeesik a kép (fx 5600)
Már próbáltam azt is,hogy az 1.1 patchre teszem rá a modern modot de ott meg az a gond,hogy amint rányomok hogy új játék akkor a feléig betölt majd kilép a winfosba minden féle hiba üzi nélkül. Mi lehet a gond Ja és próbáltam már másik driverrel is de azzal se müxik jól -
#16527 mit szenvedtek megin már ? :D -
#16526 Nekem is hasonló problémám van. (szerintem a mod-dal lehet valami) Lehet 98-on menne jól. -
#16525 ha tudnék vele neten játszani, akkor még mindig az is a gépen lenne... csak már elég uncsi a gép ellen versenyezni. na de ez már off -
#16524 -
#16523 leszedtem,mert nem csináltam biztonsági másolatot,és valamitől mindíg kifagyott...leszedtem--->újra akartam tenni--->>> de eszembe jutott hogy az oszt.társamnál van az 1-es CD...csak kicsit voltam ideges... -
#16522 akkor nem csak én vagyok ilyen megszállott:)) nekem is fenn van a gta3 is, meg a vc is. Pedig a gta3-al idejét se tudom , mikor játszottam utoljára, de NEM törlöm le!!!:)) -
#16521 le van szedve?
nekem a megjelenés óta fent van a gépen, a 3-mal 1ütt. Mafia is állandóan fent van a gépen, ezeket a játékokat nem lehet uninstallálni -
#16520 pokémon -
#16519 én nem mert nincsen itthon és levan szedve! :(((( -
#16518 áááá...az nagyon zoralság ha valaki pokémon és már az első küldetéstől fogva végig csítel!