GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
flash-re, vagy az elite-re, már nem tudom melyikre, oda csak 3 gb kell

Gfreiter
holvanolyan?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
kolira meg 20

zaki
28

Gfreiter
Nem. Ennyi van. Még egy két filmem lenne, de úgy se lenne több 8-9 gigánál.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
nem. van egy olyan ablak, hogy HUBok. na oda beírod a jobb oldali helyre a címet, s kapcsolódás

Gfreiter
Egyiket sem találtam :(

zaki
többet nem tudsz megosztani? mert ez nem vmi sok

M@TriX
spec a Matrixhoz vagy 17GB-t kell vag ymennyi. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Gfreiter
Köszi :) ezeket a keresésbe kell beírni, ugye?

zaki
KOLI: koli.sytes.net
MATRIX: matrix-hub.no-ip.com
FLASH: flash-hub.dyndns.info:1666
ELITE: elite-hub.no-ip.com:4242

zaki
na majd mindjárt mondok egy két hub-címet

Gfreiter
onnan indultam :)

Gfreiter
Jó, de bejön egy csomó hub, de a nevek között nem tok keresni (DC++-t szedtem le). Csak úgy rácsatiztam egy hubra. Ja, és csak 5 gigám van. Annyit sikerült összekotornom

M@TriX
jah
dchun.hq.hu , ha nem mondták volna. Innen érdemes kiindulnod.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

zaki
az azt jelenti, hogy nincs szabad slotja... de felmész a koli, vagy a matrix hubra, és ott minden 3. embernek megvan a játék :) t1-es, vagy t3-as kapcsolatú emberkérõl szedd, mert az jó gyors

Gfreiter
Akkó még nem volt netem... Már eljutottam odáig, csak valami slotot hiányol.

hen-tes
van ilyen
vc-ért meg kel szenvedni :))
szedted volna le frissibe :)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
dcc+ ? :O

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Gfreiter
Találtam egy finn csókát, akinek megvan, ráadásul bin+cue-ban, ahogy nekem kell, de amikor csatlakozom, azt írja ki, hogy no slot available, vagy valami ilyesmi... :(

Törölt felhasználó
Tõlem éppen 4 feltöltés megy, úgy látszik mégiscsak jó valakinek. Az esetek 70% ban én is DLS rõl töltök, mert nincs más.
Gfreiter
Oké ;))) Juppiii :DDD

Törölt felhasználó
Jah! Hiszen kellhet másnak is.
Gfreiter
Köszi, most már megvan. Még egy 200 megás patchet is felraktam. Az ugye etikus...?

Törölt felhasználó
Ha már warezolok, legalább annyira becsületes vagyok, ha más segít rajtam, akkor és is segítek valakin. De lehet, hogy hülye vagyok, ezzel a felfogással...
KG21
jajj ki a faszt érdekel, aki tõlem akarna szedni, az amúgy is vessen magára, max 8k-val jönne úgyis

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Törölt felhasználó
Nem túl etikus.
KG21
simán oszd meg az összes telepített cuccodat, engem még sosem baszogattak érte;)

KG21
simán ossz meg minden szemetet amit csak találsz, csak ügyesen nevezd át másoknak érdektelen nevû anyaggá és lesz egy csomó megosztásod. Nem ellenõrzik ennyire mélyrehatóan.

Törölt felhasználó
Nagyon szívesen
Gfreiter
Akkor Wolfenstein kilõve... :( Na mindegy, keresek valami mást. Köszönöm szépen, hoghy segítettél :D Örök hála!

Törölt felhasználó
Nem.
Gfreiter
Még egy uccsó kérdéd: felinstallált progit is fel lehet rakni?

Törölt felhasználó
Jah, lehet keresni az 5 gigás Hub okat! :)
Gfreiter
Nyah, felraktam még a Wolfensteint... :))) 5,5 giga :) Ammá jó lesz nem?

Törölt felhasználó
Jaja, kevés :( 5 giga tuti, hogy kell.
Gfreiter
Hmm, 4,84. az kevés lesz mi? Ha mégegy filmet felrakok, akkor no place a GTA-nak

Törölt felhasználó
Igen, kijelölöd amiket meg akarsz osztani. Célszerû nagy fileokat megosztani, mert úgy hamar megvan a kívánt limit.
Gfreiter
Akkor még egy filmet felrakok. ÉS ez úgy mûxik, hogy berakom egy könyvtárba azokat, amiket meg akarok osztani, és azt adom meg a kliensben? Bocsi az offért egyébként.

Törölt felhasználó
Igen. Amióta dc-t használok meg 24 órában.
Törölt felhasználó
Ez bizony pech, de vannak olyan hubok is ahol elég 5-10 giga és a Vice City mindenkinek megvan, szóval nem kell a nagy tömeg.
Gfreiter
Ezek az emberek éjjel-nappal bekapcsolva hagyják a gépet?

Törölt felhasználó
Lehet folytatni, de egyszerre csak 1 emberrõl tudod tölteni ugyanazt a filet.Azt ki tudod választani a keresés után, hogy kitõl akarod kezdeni.
Gfreiter
Hát összvissz van egy 30 gigás vinyóm... :( Ennyi cucc van rajta, ami használható. Van CD-n is pár film, de ha azokat felrakom, akkor nem lesz helyem a GTA-nak (ördögi kör...)

Gfreiter
uff.. Ja, meg közben tölthetnek tõled is, akkor meg még lassúbb. És mi van, ha nem bírok várni, és kilépek? Akkor lehet folytatni? Vagy illik azt?

Törölt felhasználó
HUB válogatja, hogy mennyit kell megosztani, a jobb helyeken legalább 20-25 giga. A játék 2 cd, plusz install kb 900-1000 mega
Gfreiter
Amik vannak cserébe: Gfilm: Gothika, Kárhozat útja, thirteen, meg a Medal of Honor AA és BT... Az szted elég?

Törölt felhasználó
ADSL, de baxhatom, ha szintén csak DSL rõl töltöm, mert ugye max 12K/sec lenne elvileg, de legjobb esetben is 4-5k... ki kell fogni egy LAN-t vagy Cable-t.

Ha most elkezded péntek estére, szombat délutánra megvan. Szerintem jobb, mint a haverra várni...
Gfreiter
Ja, és hány giga üres hely kell a GTA VC-hez, illetve hány giga cuccot kell cserébe biztosítani? Nekem 4 giga filmem + játékom van (nem sok :( )

Gfreiter
2 napig töltött lefele??? :( Milyen kapcsod van?