22366
-
#16678 az szopás. Máskor nézd meg mit erőltetsz a játékba. Nem ajánlatos 4 megásnál nagyobb autókat betenni, mert ez lesz. (általában a nagyméretű textúrák okozzák) -
#16677 na wazzz....
betettem a játékba 5 autót!betettem 1 hatodikat is,de odamegyek az autószalonhoz,és elkezdenek udrálni a texturák(úgy hogy egyszer bevannak töltve,egyszer meg nincsenek)miért...??? -
#16676 jujj....
img toolal...bármely gta oldalon van... -
#16675 Hogy kell betenni a kocsikat??????,,
Addig eljutottam hogy a models/ gta3 fájlt kell megnyitni de mivel -
#16674 asszem a carstat editor 1.4 volt az. A többit ezek után nem is próbáltam, de volt egy másik is korábban, az meg kiszedte a motorok kerekeit:( Ezek után én nem is próbáltam ki többet. Én arra gyanakszom ezek az editorok csak a "szűz" VC-hez passzolnak tökéletesen. -
#16673 oks...melyik az mert nekem van vagy 3 editorom! -
#16672 köszi! -
#16671 nekem speciel az egyik editor egyszerűen kitörölt 2 sort a fájlban, uhogy nagyon meg tudnak szívatni. -
#16670 "a handling.cfg-ben lehet a kocsinak a tuladjonságait állítgatni???"
ja -
#16669 hy!
a handling.cfg-ben lehet a kocsinak a tuladjonságait állítgatni???mondtad hogy az ilyen carstat,meg caredtirorok nem jók,mert szétszedik a handling.cfg-t! -
#16668 kösz! -
#16667 van hozzá egy kisebb patch, ami a menettulajdonságokon javít.
innen tudod leszedni.
Telepítés rém egyszerű, csak ki kell tömöríteni a Vice City könyvtárba felülírva ott mindent. -
#16666 ja és a telepítésről és a használatáról is eshetne pár szó..... -
#16665 Kipróbálom a Modern Moddal a Vice Cityt. Kell hozzá valami patch vagy egyéb? -
#16664 ja igen, ott más a gond. úgy menj a tetőre, hogy az üzletkötésre nézz, amikor fent állsz, ne másfelé. -
#16663 Sziasztok és köszönöm mindenkinek a segítséget csak az a gond,hogy az angolra váltok akkor is kifagy ott:(
#16651 -
#16662 Jim Carrey rulez :) -
#16661 Oszinten nem mertem rola leszalni a vizen mert meg ezek aszitek volna hogy en vagyok a Bruce Almighty :))) -
#16660 loool, akkor az nem motorbicikli, hanem vizibicikli volt :) -
#16659 de már nem ott tart, tovább vitte -
#16658 Enyhe bugra lettem figyelmes az iment :)
Menekultem mint orult egy Harley-val a rendorseg elol es nekimentem a viznek de nem sulyetem el hanem vegig hajtottam a vizena golf palyajig :) Kicsit neztem :) -
#16657 Használd az alábbi oldalon található magyarítást :
katt ide
Sehol sem fagy ki !
-
#16656 Másik magyarítás kell hozzá! A hunnenkoening féle.
Vagy válts át angolra miután megverted a szakácsot, és válts vissza magyarra, miután Lance-el elmenekültetek a kocsival, és már kiszáltatok a kocsiból... -
#16655 -
#16654 ja tényleg, már mondtad, sorry
-
#16653 Az a baj,hogy nyomnám én angolul is csak sajna így is kifagy ott. de azért köszi a segítséget :) -
#16652 igen, játssz angolul
most komolyan: hát akkor passz, ne mtok sajna segíteni -
#16651 Frankón tovább ment:) MOst meg annál a küldinél fagy ahol Lancel talizok a parkoló házban és elmegyünk asszem Diazt védeni és ott mondja Lance hogy én menjek fel a ház tetőre ahol a kör mutatja. Amint belépek a körbe azonnal kifagy.Pedig itt is megpróbáltam angolra állítani de sajna nem segített:( tudtok még nekem tippeket adni?:) -
#16650 akkor meg mit szerénykedsz, hogy "asszem" :D -
#16649 pont akartam mondani, hogy a batmobilnál is vigyázni kell :) -
#16648 jól tudod, át kell kapcsolni angolba annál a résznél... ugyan ez lesz a Batmobilba való beszállás előtt, ott is a magyarítás miatt fagy. -
#16647 remélem jó lesz így, és nincs mit -
#16646 ja, akkor jó:)
azért thx még1X -
#16645 Megpróbálom és köszönöm -
#16644 Zaki:
azért mondtam hogy írd az emil címet, mert az t mondtad hogy a haverodnak kell és nem neked -
#16643 -
#16642 ez a magyarítás hibája asszem. majd KG21 megmondja mit kell csinákni, hogy jó legyen. sztem e küldetés előtt állítsd vissza az angol nyelvet, majd a küldi után vissza. -
#16641 Sziasztok Egy olyan gondom lenne,hogy elkezdtem előlről a gamet a modern moddal de az problémám ,hogy amikor a séfet megverem és utána Lancel el kell szaladni a fehér lamboig majd utána mondja,hogy menjek az amunationba fegyverért ott egy pár másodpercig megy az autó majd teljesen lefagy a játék csak a zene megy alatta. Ráadásul csak a reset segít:(
Amúgy nagyon frankó lett a modern mod -
#16640 wazzeee...nagyon komoly a nicked!!! -
#16639 azért neked is thx. az ímél címem látható az infomban, azért nem írtam :)