22366
-
#16718 sajnos nemtom a véletlen fagyások miért vannak -
#16717 Igen ott frankón ment. Csak hát ez a véletlen fagyás nem kellene Amúgy nagyon király ez a mód,főleg a tankolás,buszozás,taxizás -
#16716 de az üzletelős résznél ugye működött amit mondtam? Akkor nem fagy, ha rendesen diazékra nézel mielőtt jönnének a kubaiak. Ha nem pont oda nézel sajnos (nemtom miért) fagy. -
#16715 Részben igen de nekem bejön a tankolos módszer is:) Sajna az is eltűnik a vissza teszem a main.scm-et -
#16714 a mentéseknél való gondnál írtam, hogy vissza lehet tenni az eredeti main.scm-et... erre gondoltam, de mindegy. Úgyis az autók a lényeg nem? -
#16713 Köszi az eredeti main.scm megy csak hát így nem nagyon lehet élvezni a modern mod előnyeit :)
A readmeben nem találtam erre utaló jelzést -
#16712 valakinek nincsen 1 tutira jól működő wheels.DFF,és wheels.TXD-je(persze a 3D-sek közül,mert levan szedve 1 pár de a nagy része kifagy...vagy valami ajánlat---???? -
#16711 figy én kimásoltam az eredeti(még nem széttuningolt)fájlokat a VC-ből!mégpedig a datat,a modelst,a TEXTet,a txdt,és külön a gta3.dff-ből ki extractingoltam az összes modellt,és textúrát,így ha valami zűrvan akkor szépen vissza azt amit előzőleg tettem fel! -
#16710 pláne 16710 üzenetet vissza! -
#16709 mondjuk a readmeben van vmi hasonló javallat asszem -
#16708 jó, de ha nem olvassa rendszeresen a topicot, akkor honnan tudná? -
#16707 ja és szedd le hozzá az eredeti magyarítást ami passzol hozzá. -
#16706 New Vice city a ludas csakis. Autók ilyet nem okoznak. told az eredeti main.scm-el előlről. Itt van a tárhelyemen az eredeti main.scm, kezdj egy új játékot ezzel, ha gondolod.
main.scm -
#16705 már 125x el lett mondva, ha valakinek nagyon fagy, akkor vissza kell rakni a régi main.scm-et és kész. a kocsik maradnak csak az extrák tűnnek el. -
#16704 Valaki aki tud segítsen mert már azon gondolkodom,hogy kiugrok az ablakon:D Igaz a fsz -en lakom :D -
#16703 Sziasztok
A gondjaim sajnos nem szüntek meg :) mert már ott tart a dolog,hogy amikor úgy gondolja akkor fagy ki az egész,és én meg már el nem tudom képzelni mi a f@sztól már kilőttem az összes fútó progit szinte mindent és ennek ellenére a legváratlanabb pillanatokban fagy ki. (Csak a modern moddal)
Pedig annyira nyúznám:) mert nagyon kúúúúúúúúúúúúl lett a mod
A Konfig:PIV Int 2.0Ghz,512 DDr,Geforce2 GTS (44.03)Xp+service pack,Dx9 -
Vlala #16702 Jah, XP. A suXProgram rövidítése. Akkor szóljatok, ha XP alatt normálisan megy valami... -
#16701 Nekem magyar XPPro van,és 1.1, de mégis csinálja.
A kétkerekezést kocsival én Little Haiti-ben szoktam gyakorolni, ahol két párhuzamos út van(a híd alatt, mellett), de az egyik lentebb van, és ott slégan hajtok rá a magasabbik irányában, akkor megbillenti a kocsit.
-
Vlala #16700 Mikiller:
dede, nálam is ezt műveli. Az 1.1-es verzij(ly)ó már nem, és W98 alatt sem bakizott ilyeneket, csak mióta 2k-m van. -
#16699 majd talán holnap megnézem
jöhetne már a frissebb multy mod.. -
#16698 méri -
#16697 és azt méri ????
nanneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#16696 jaja, de azt rohadt nehéz megcsinálni, csak mákkal lehet, vagy véletlenül -
steweee #16695 állati jó kocsik vannak.mivelk a játékban megjelenő autótípusok száma véges, miért nem csinálnak egy olyan autóberakót, hogy egy adott könyvtárból véletlenszerűen, vagy egyszerűen a név kiválasztásával kerüljenek kocsik a játékba? -
#16694 2 kerék kocsival ?? ?:D
azt is méri ????? :) -
#16693 Sziasztok!
Nekem az a baj a VC-vel, hogy nem méri az egykerekezést motorral, és a kétkerekezést kocsival.Valamint unique jumps-kor soxor beragad a lassított módban, és csak 4-5 ESC-t nyomogatva ugrik vissza normálisra.
Másnak nincs ilyen gondja? -
#16692 köszi! -
#16691 gta-actionről is megy, most próbáltam. -
#16690 van benne magyarítás eredeti autónevekkel, csak spanyolra kéne váltani. 2 helyen fagy ugyan tőle, de amúgy tökéletes. -
#16689 hello! Nah feltettem a modernt. Már csak magyarosítás hiányzik. Találtam ezt az oldalt, de nem tom eldönteni, hogy melyiket is szedjem le hozzá. Küldenétek linket vagy ötletet? -
#16688 kösz mindenkinek...onnan jön amir Zaki adott...lehet hogy nem ment akkor az FTP! -
#16687 Egyébként láttam van a Mafiához is egy modern mod. Az milyen? -
#16686 próbáld innen -
#16685 nem? én tegnap szedtem le innen... -
#16684 nincs mit -
#16683 ez nem jó.... -
#16682 köszi.... -
#16681 itt van -
#16680 ajjajjj...most nézem hogy a rendőr textúrája majdnem 6 mega...úristen...amit meg betettem sabreturbónak az meg majdnem 12 mega--akkor nem csodálom hogy izél a cucc...gecc ezeket kicserélem! -
#16679 lol...tehát ne nagyon tegyek be nagy méretű kocsikat...megtudnád még1x adni a modern mod linkjét mert eltűnt a gépről!