22366
  • KG21
    sajnos nemtom a véletlen fagyások miért vannak
  • Fefe
    Igen ott frankón ment. Csak hát ez a véletlen fagyás nem kellene Amúgy nagyon király ez a mód,főleg a tankolás,buszozás,taxizás
  • KG21
    de az üzletelős résznél ugye működött amit mondtam? Akkor nem fagy, ha rendesen diazékra nézel mielőtt jönnének a kubaiak. Ha nem pont oda nézel sajnos (nemtom miért) fagy.
  • Fefe
    Részben igen de nekem bejön a tankolos módszer is:) Sajna az is eltűnik a vissza teszem a main.scm-et
  • KG21
    a mentéseknél való gondnál írtam, hogy vissza lehet tenni az eredeti main.scm-et... erre gondoltam, de mindegy. Úgyis az autók a lényeg nem?
  • Fefe
    Köszi az eredeti main.scm megy csak hát így nem nagyon lehet élvezni a modern mod előnyeit :)

A readmeben nem találtam erre utaló jelzést
  • DJ Skyline
    valakinek nincsen 1 tutira jól működő wheels.DFF,és wheels.TXD-je(persze a 3D-sek közül,mert levan szedve 1 pár de a nagy része kifagy...vagy valami ajánlat---????
  • DJ Skyline
    figy én kimásoltam az eredeti(még nem széttuningolt)fájlokat a VC-ből!mégpedig a datat,a modelst,a TEXTet,a txdt,és külön a gta3.dff-ből ki extractingoltam az összes modellt,és textúrát,így ha valami zűrvan akkor szépen vissza azt amit előzőleg tettem fel!
  • DJ Skyline
    pláne 16710 üzenetet vissza!
  • KG21
    mondjuk a readmeben van vmi hasonló javallat asszem
  • zaki
    jó, de ha nem olvassa rendszeresen a topicot, akkor honnan tudná?
  • KG21
    ja és szedd le hozzá az eredeti magyarítást ami passzol hozzá.
  • KG21
    New Vice city a ludas csakis. Autók ilyet nem okoznak. told az eredeti main.scm-el előlről. Itt van a tárhelyemen az eredeti main.scm, kezdj egy új játékot ezzel, ha gondolod.
    main.scm
  • M@TriX
    már 125x el lett mondva, ha valakinek nagyon fagy, akkor vissza kell rakni a régi main.scm-et és kész. a kocsik maradnak csak az extrák tűnnek el.
  • Fefe
    Valaki aki tud segítsen mert már azon gondolkodom,hogy kiugrok az ablakon:D Igaz a fsz -en lakom :D
  • Fefe
    Sziasztok

A gondjaim sajnos nem szüntek meg :) mert már ott tart a dolog,hogy amikor úgy gondolja akkor fagy ki az egész,és én meg már el nem tudom képzelni mi a f@sztól már kilőttem az összes fútó progit szinte mindent és ennek ellenére a legváratlanabb pillanatokban fagy ki. (Csak a modern moddal)
    Pedig annyira nyúznám:) mert nagyon kúúúúúúúúúúúúl lett a mod
    A Konfig:PIV Int 2.0Ghz,512 DDr,Geforce2 GTS (44.03)Xp+service pack,Dx9
  • Vlala #16702
    Jah, XP. A suXProgram rövidítése. Akkor szóljatok, ha XP alatt normálisan megy valami...
  • Mikiller
    Nekem magyar XPPro van,és 1.1, de mégis csinálja.
    A kétkerekezést kocsival én Little Haiti-ben szoktam gyakorolni, ahol két párhuzamos út van(a híd alatt, mellett), de az egyik lentebb van, és ott slégan hajtok rá a magasabbik irányában, akkor megbillenti a kocsit.

• Vlala #16700
    Mikiller:
    dede, nálam is ezt műveli. Az 1.1-es verzij(ly)ó már nem, és W98 alatt sem bakizott ilyeneket, csak mióta 2k-m van.
  • hen-tes
    majd talán holnap megnézem
    jöhetne már a frissebb multy mod..
  • zaki
    méri
  • hen-tes
    és azt méri ????
    nanneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • zaki
    jaja, de azt rohadt nehéz megcsinálni, csak mákkal lehet, vagy véletlenül
  • steweee
    állati jó kocsik vannak.mivelk a játékban megjelenő autótípusok száma véges, miért nem csinálnak egy olyan autóberakót, hogy egy adott könyvtárból véletlenszerűen, vagy egyszerűen a név kiválasztásával kerüljenek kocsik a játékba?
  • hen-tes
    2 kerék kocsival ?? ?:D
    azt is méri ????? :)
  • Mikiller
    Sziasztok!
    Nekem az a baj a VC-vel, hogy nem méri az egykerekezést motorral, és a kétkerekezést kocsival.Valamint unique jumps-kor soxor beragad a lassított módban, és csak 4-5 ESC-t nyomogatva ugrik vissza normálisra.
    Másnak nincs ilyen gondja?
  • ScoobyDoo
    köszi!
  • KG21
    gta-actionről is megy, most próbáltam.
  • KG21
    van benne magyarítás eredeti autónevekkel, csak spanyolra kéne váltani. 2 helyen fagy ugyan tőle, de amúgy tökéletes.
  • ScoobyDoo
    hello! Nah feltettem a modernt. Már csak magyarosítás hiányzik. Találtam ezt az oldalt, de nem tom eldönteni, hogy melyiket is szedjem le hozzá. Küldenétek linket vagy ötletet?
  • DJ Skyline
    kösz mindenkinek...onnan jön amir Zaki adott...lehet hogy nem ment akkor az FTP!
  • KG21
    Egyébként láttam van a Mafiához is egy modern mod. Az milyen?
  • KG21
    próbáld innen
  • zaki
    nem? én tegnap szedtem le innen...
  • zaki
    nincs mit
  • DJ Skyline
    ez nem jó....
  • DJ Skyline
    köszi....
  • zaki
    itt van
  • DJ Skyline
    ajjajjj...most nézem hogy a rendőr textúrája majdnem 6 mega...úristen...amit meg betettem sabreturbónak az meg majdnem 12 mega--akkor nem csodálom hogy izél a cucc...gecc ezeket kicserélem!
  • DJ Skyline
    lol...tehát ne nagyon tegyek be nagy méretű kocsikat...megtudnád még1x adni a modern mod linkjét mert eltűnt a gépről!