GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon sokat melóztam vele, és még nincs vége. De legalább a Toto Mod 2 gyerekbetegségei ki lettek javítva :D
Kb. szerdára lesz elérhetõ, persze ha minden jól megy.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
nem, tiszta a vc-m nincs semmi rajta, most telepítettem frissen, a trainert is kötöröltem a mappájából, tiszta szûz. holnap próbálkozom még, remélem menni fog.
köszi<#integet2>#integet2>
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
de egy kérdés: nics semmi mod fent a game-n? (magyarítás vagy bármi), mert akko nem megy..csak tiszta VC-n.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
akkor ráhajtok a hidden packagekre :)
ReaL MaDRid x siempre
szeretnék vice cityvel multizni de nem enged.
próbáltam multi theft auto-val --> nem engedi kitallózni a gta-vc.exe fájlt, amikor rákattintanék lefagy és nem csinál semmit. néha a sajátgépe se jutok el mielõtt lefagyna (mert ugye a tallózás a dokumentumokból indul.).
próbáltam vc-mp 0.3-mail is --> amikor elindul a töltést jelzõ kis rózsaszín csík, hallok egy hibaüzenet-hangot, a csík megáll, nem enged kilépni (ctrl+alt+del, ctrl+esc, alt+f4, windows billentyû, semmit nem reagál rá.) így azt sem tudom mit ír ki ilyenkor :(
Tud nekem valaki segtíeni?
Azt hozzá kell tennem hogy tört verzióm van. (Bár megjegyzem ez szerintem nem függ össze vele, a multi theft auto hibájával biztos nem.)
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
de a 30-as években azért csak nem szaladgálsz Viper-el meg nincsenek helikopterek stb.. :D (amúgy 2001-ben játszódik)
ha meg sötét húzd fel a fényerõt xD
a fegyverek nem tûnnek el mert a küldetés elemei, és amit a radaron/térképen látsz az megmarad, számszerint 4 kocsin van 1-1 szóval igen össz. 4
fegyveres helikoptert leghamarabb a Sea Sparrow-t érheted el, ha összeszedsz 80 rejtett csomagot, a Diaz/Vercetti villa mögött fog állni
a katonai Hunter ugyan jobb, de csak a fõ küldetések után érhetõ el, 100 csomag után már az egyik Ocean Beach-i ház mellet is
bocs,h itt offolok a gta 3-mal,de nincs gta 3 topik(csak konzolos,de az meg nem ugyanaz,fõleg,h késõbb is jött ki),nyitni meg nem akarok,mert úgysem írna senki sem oda,meg kicsit cinkes is lenne,meg ez a topik sem nagyon pörög,remélem nem lesz majd baj,h onnan is intézek pár kérdést -.-'
persze a vice cityt is tolom tovább.ya,és ha már vice city:van az a küldetés,amikor az autókról a fegyvert kell megszerezni.ugye ha meglököm õket,leesnek.ha azt csinálnám,h lelökném a fegyvert,majd utána elcsalnám az autókat illetve a motorokat minden felé a városban,akkor a fegyverek nem tûnnek el egy idõ után?mert lennének ötleteim,csak az idõigényes.utána meg persze kíséret nélkül felszedném a fegyvereket -.-
csak 4 fegyvert kell összeszedni?
még egy kérdés:a vice cityben van olyan helikopter,amivel tudok lõni?
ReaL MaDRid x siempre
Ehhez is van multiplayer mód? ha van akkor lehet benne lövöldözni, nemcsak autókázni?
A 3 nagyjából ugyanaz mint a VC, az irányítás kicsit rosszabb (szokás kérdése), csak kocsik és hajók vannak, és értelem szerûen a VC újításai is hiányoznak belõle. A történek nagyjából a szicíliai maffia és a yakuzák körül mozog.
Szerintem nagyon jó játék az is, csak ajánlani tudom. Itt a trailer-je és egy TV reklám.
szóval tényleg,a játék nagyon feelinges,a szívemhez nõtt a játék.jó lenne,ha kidobnának pc-re egy vice city 2-t is :)
egyébként a gta3 mennyivel rosszabb?(vagy jobb?)
discovery láttam nem olyan rég egy mûsort,pc és konzoljátékokkal foglalkozott,de nem igazán 1-1 játékra volt kiélezve,hanem játéktípusokra és hozott belõlük 1-1 példát.a gta is benne volt,a vice city,és a képek alapján a gta 3 is(és nem tûnt elsõ blikkre rossz játéknak)
sajnos nem az egészet láttam,csak a végét,de most komolyan elkezdett foglalkoztatni a gta 3.amikor kijött,haveromnál láttam a game-et pár másodperc erejéig,már abban is vérszökõkútták vált az emberek nyaka,ha lelõtted a fejüket -.-
bocs az offért,de kiváncsi vagyok ldavid véleményére,elvégre õ itt a fõ gta-s :)
ReaL MaDRid x siempre
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Kép:
Történet:
"Mikor már minden küldetést végig vittél már, akkor egy ismeretlen
személy érkezik a városba. Neve: Totesz, a Toto legnagyobb testvére.
Egy bankrablást közepette sajnos a rendõrök elkapták, de nem sokára
sikerült elszöknie a városból. Az FBI átvizsgálta az egész repülõteret,
de semmit sem találtak, ezért még úgy gondolják, hogy a városban
tartózkodik. Szórólapokkal hírdetik a körözöttet. Miközben
megy a nyomozás, addig kezdõdik egy szépségverseny a városban,
az összes plakát csak szép lányokkal van tele, kivétel a repülõtéri.
Tommy Vercetti megúnta a piros Villáját, ezért megcsináltatta zöldre.
Telepítés: Ajánlott progi az imgtool 1.3
Nyisd meg az imgtool-al a gta3.img-et, és keresd ki azokat a fáljokat, ami
a replace_to_imgtool mappájában van. Ha megtaláltad,
PL: ap_billboard.txd-t akkor Commands / REPLACE... és így kell mindegyiknél
Megéri :)"
2004-ben készítettem el. Ma már jót röhögök magamom, és jó pár dolgot máshogy csináltam volna. De azért még megéri letölteni :D
ugye ? oO
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
ReaL MaDRid x siempre
ha ez sem segít marad a látótáv minimumra való csökkentése, de az meg nem sokat ér
ez mitõl lehet?régebben is ezzel a géppel toltam a vc-t,csak akkor még 1024x768-ban(itt már azért nem lehet,mert a másik gépnél szar a monitor,egy régi 14 collos monitorról van szó)
tipp?
én erõsen a ramra gyanakszom,azt most cseréltem el a régiek fejében,mert nem támogatja az alaplap a 266 mhz-es ramokat,ezért elcseréltem egy használt 256 megás 400 mhz-es ramra.vagy esetleg az új alaplap? :O nem hiszem
ReaL MaDRid x siempre
egyébként a legelsõ próbálkozásnál még azt csináltam,h bevágtam a kocsi elé,megpróbáltam beszállni az autóba -.- utána láttam csak,h aki rohan,az a célszemély(csak közben már lelõtt a társa :\)
ReaL MaDRid x siempre
de ha az úton esett át a vízbe akkor ott a gond, a frame limiter be van kapcsolva?
ReaL MaDRid x siempre
az üldözést elkerülhetted volna ha a helyszínen kilövöd a haitit, egyébként egyedül ebbõl a küldetésbõl lehet legálisan meglovasítani a halottas kocsit, én ki is használtam :)
utána jött a two bit hit(ha jól emlékszem ez a neve),no ez a feladat már jobban tetszet,bár elõször azt sem tudtam,h hol van a célszemély,én azt hittem,h a meki mellett áll vhol,DE NEM!bent ül a kocsiban a rohadt,és robban koporsókat dobál ki a kocsiból :\
az sem jött össze elsõre,mert rá kellett jönni a technikára -.- mindig hibáztam vmit,aztán jött egy hatalmas bug:üldöztem a kocsit,és ahogy a szigetre beértem(de ciki,nem tudom a sziget nevét,ahol a vercetti estate is van -.- sokat felejtettem,régen még tudtam mindent) ott hirtelen eltûnt a semmibe(belezuhant a vízbe úgy,h az úton ment rendesen,sztem teleportált!),és egyszer csak: mission passed.hát azért nem mentettem el,mégis csak h nézne már ki az,h így csinálok meg egy feladatot.
úgyhogy utána megcsináltam,de nem tudom h(lehet,h kigyulladt a kocsi,amiatt,mert sokat lökdöstem?pedig nem füstölt)
ya,meg elõször a "take out"-ra azt hittem,h ki kell hozni onnan -.-
ennek a motorcsónakos küldetésnek nem nagyon örülök :\ de majd csak megcsinálom,egyszer próbáltam,az idõ lejárta elõtt már csak 5 sárga hülyeségen kellett volna átmenni,az elejét elbasztam :\
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
amit fel kell venni,ezt meg h használjam?értitek...vagy azt kéne csinálni,h megelõzöm õket,leteszem a földre,azt mikor jönnek,robbantok?csak ennyi lenne?
ReaL MaDRid x siempre
a rendõrök viszont nagyon idegesítõek,már 4 csillagom volt,jött a helikopter is,és a 8-as életemmel még beszaladtam gyorsan az Ammu-nationbe és vettem egy armort vagy mi az istent.amúgy élvezem a játékot,cheat nélkül sokkal jobb -.-
ReaL MaDRid x siempre
a fegyver lopás nem olyan nehéz csak egy jó fegyver kell hozzá, akár kocsiból is kilõheted õket, vagy az is megoldás hogy elõször elintézed õket aztán összeszeded a fegyvereket
a robogósok viszont marha idegesítõek, hiába irtod õket mindig jön egy újabb csapat...
de az utánakövetkezõ Philes sztem nagyon nehéz.vagy csak még nem tapasztaltam ki.arra gondolok,ahol a fegyvereket kell összegyûjteni
ReaL MaDRid x siempre