22366
-
#21922 oks
lejött, tnap nem tom mért, nem akarta megnyitni -
#21921 nállam bejön azoldal! valami Unhelad errort ír ki vagy valamit ugye? -
#21920 azt írja h nincs ilyen oldal
próbál meg.
simán a vicecitymultiplayer.com se jön be.
vagy csak nekem szar? -
ldavid #21919 magyarítástól aligha lehet, a modoktól annál inkább -
#21918 áhh faszom állandóan lefagy:(
már újra raktam a játékot meg a Toto mod 3-at is(az nemlehet hogy ütközik a magyarosítással?)
nem az hogy lefagy hanem hibaüzivel kidob az asztalra
álatalában akkor amikor elkezdődik a küldetés berakra a vidit és amikorm ár én írányítanám kattan egyet és kész...
nemraktam be semmi mást cska amit előbb már leírtam...
plz help -
ldavid #21917 ezt letöltöd, telepíted a játék főkönyvtárába, elindítod a vc-mp.exe-t,
és lent az internet fülre kattintva választol a szerverek közül -
#21916 hello
nem tudja vki lehet neten vice cityzni?
ha igen akkor írja már le lécci
előre is kössz -
ldavid #21915 alapból a numerikus 6-al emeled és a 9-el süllyeszted
/szóval teljes gáz + num6/ -
#21914 Hi!
Hogy kell felszállni a Dodoval és az RC repülővel? -
#21913 jajaja -
ldavid #21912 A skineket alapesetben a "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\skins"
mappába kell bemásolni, majd a játékban a "Player skin setup" menüben kiválasztani.
-
#21911 helo!tudjátok hogy lehet skineket berakni a játékba? -
#21910 én az utolsó opciót ajánlom, azt én csináltam ugyanis anno -
#21909 Köszi! -
henry372 #21908 aki nem tud multizni mert rossz kliense van vegyen fel és adok egy működőképest! msn: [email protected] (a többiek is vegyenek fel) -
henry372 #21907 gyertek az édes kis szerverembe XD 89.133.96.184:5192 -
ldavid #21906 én egy ilyet és egy ilyet, valamint (és a változatosság kedvéért) egy ilyet találtam
talán köztük van amit keresel -
#21905 Sziasztok!
Létezett egy nagyon fasza modern mod a vice city-hez,baromi szépen kidolgozott autókat rakott a játékba,és pár dolgot is felspécizett ha jól emlékszem.. nem magyar készítésű volt,külföldi,(talán német) volt egy ,,borítója,, is,asszem honda s2000,lambo meg ilyesmi volt rajta.. a neve pedig gta vice city modern mod volt.. de egyszerűen nem találom:( Tud esetleg valaki segíteni?m Előre is köszi! -
ldavid #21904 egyiken sem kell letölteni
van ahol le LEHET, de meg is veheted 3000-ért
ha még ez is sok, ennyit segítek -
Ferkófurkó #21903 PC - re -
Ferkófurkó #21902 Valaki megmondaná, melyik weboldalon kell letölteni a GTA Vice City-t?
H E L P -
#21901 mind1 megpróbálom San Andreassal, mert ahhoz van ,,fixed image" és nem lesz gond a patchel -
ldavid #21900 vagy próbáld újra telepíteni a klienst, előszőr nálam sem működött -
#21899 úgyértem, fixed image-et -
#21898 valaki adjon miniimage-t -
#21897 de nem lehet patch-elni a crack-ot. -
ldavid #21896 akkor lehet hogy nem megfelelő verziójú a játékod -
#21895 Ctrl+Alt+Delete-t nyomok és a tálcán látok 1 valamit, amire ,,GTA-VC error'' van írva. ...valaki segítsen:( -
#21894 rámegyek az 1iks szerverre, mejönnnek az intro-k aztán a "töltés menüben" lefagy és 1 prütty hangot lehet hallani(windows féle hibának a hagja). -
#21893 nem jó bakker -
#21892 kösz szépen:) -
ldavid #21891 ugyanúgy mint az eredetivel
letöltöd a klienst, telepíted, elindítod, beírsz egy nevet a felső mezőbe, kiválasztod lent az internet fület, és csatlakozol egy olyan szerverre ahol van pár ember
ha nem jelenik meg egy sem, akkor a tűzfalad nem engedi
kapcsold ki vagy engedélyezd -
#21890 Elmagyarázná, hogy hogy kell nem eredetivel multizni? Kérlek... -
#21889 aham oké hát akkor játszunk egyedül, de nézünk olyat amelyiken vannak emberkék. pl a legtöbben , mert mi úgy szeretjük ha sokan vagyunk -
#21888 Sziasztok! Én meg örülök ha 5-re hazaérek! :P
Amúgy majd én is mennék...(ha lehetne)
bár nem biztos... -
ldavid #21887 én holnap örülök ha 15:30-ra hazaérek, szóval nem tudok csatlakozni, se szervert indítani
de az internet és az official fülre kattintva mindig találsz jó pár üres szervert, akár ott is játszhattok és akkor csinálni sem kell -
#21886 valamelyik szerveren kellene találkozni. ha fenn lennél valamelyik szerveren, és megmondod a nevét, mi odamegyünk és jácchatunk 14:00 kor rakjuk fel a cuccokat, meg ilyenek 14:30 ra kész kb. 16:00 ig leszünk.
mond meg hogy melyik serverre mész, vagy kreálj egyet és mi megyünk -
#21885 a rooter tűzfala korlátozza + 400mhz-s gépen 4 mb-os videókarival sz.tem nem indul el. a Suliba játszanánk holnap 14:00-tól 16:00-ig -
ldavid #21884 ha betudsz rá lépni, akkor jó
(de ha elindítod, akkor megnézem én is) -
#21883 +szólj ha megnézted!!!