GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megpróbálni meg lehet, de szerintem nem fog mûködni
Hellosztok! Hol van olyan leírás ahol az van hogy hol mind a 100 rejtett csomag???<#rolleyes>#rolleyes>
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
nem, csak neten
hi all
lenne egy problémám:(
Nem megy a multi, amikor csatlakozok egy szerverhez betölti a játékot, de utánna az animácó után kattan egyet, és kilép.
de nem ír ki semmmit.
mi lehet a baja?????
elõre is THX
lenne egy problémám:(
Nem megy a multi, amikor csatlakozok egy szerverhez betölti a játékot, de utánna az animácó után kattan egyet, és kilép.
de nem ír ki semmmit.
mi lehet a baja?????
elõre is THX
persze, mert nem elég neki
nem sokkal de a 3-nál nagyobb a gépigénye
a GTA3-nál 16-megás van minimumnak írva, míg a VC-nél már 32 megás
szerintem legalább 16-os kell hogy elinduljon
nem sokkal de a 3-nál nagyobb a gépigénye
a GTA3-nál 16-megás van minimumnak írva, míg a VC-nél már 32 megás
szerintem legalább 16-os kell hogy elinduljon
ez nem kis vállalkozás :DDD
elindítod a játékot,és grafot leveszed minimumra,az ilyen finomságokat,mint pl árnyékolás(ha egyáltalán van ilyen :D) kapcsold ki
elindítod a játékot,és grafot leveszed minimumra,az ilyen finomságokat,mint pl árnyékolás(ha egyáltalán van ilyen :D) kapcsold ki
ReaL MaDRid x siempre
Hogyan lehetne 4 mb -os Videókártyával elindítani a Gta Vice Cityt. Nem baj ha szaggat. csak induljon. Mert a Gta 3 -at 4 mb-os videókártyával szaggatva ment
GTA vice city és a san Andreas a 2 legjobb GTA játék eddig az én szememben!!
5-ször végigvittem a játékot! 100%-san bevallom nem tudtam megcsinálni! elég a küldetéseket meg egy pár dolgot!
LAN-ban ezeket nem lehet használni, csak neten keresztül
volt ugyan régebben egy gta tournament nevû progi, de fogalmam nincs hogy mûködött-e
a nevem meg szerintem egyértelmû xD
volt ugyan régebben egy gta tournament nevû progi, de fogalmam nincs hogy mûködött-e
a nevem meg szerintem egyértelmû xD
okok
ilyen hálópartyra lenne. egy hubon van összekötve a suliba kb 50 gép.
és akkor biztos kellene egy server <#email>#email>
te is Dávid vagy? mert én is
ilyen hálópartyra lenne. egy hubon van összekötve a suliba kb 50 gép.
és akkor biztos kellene egy server <#email>#email>
te is Dávid vagy? mert én is
az nekem sem hajalandó mûködni, talán próbáld meg a Vice City Multiplayert, igaz nálam ez sem mûködött, mert nem tetszik neki a verziószám, de nálad hátha
sziasztok!
jó móka lehettett!
le tudná nekem képekbe írni hogyan lehet az MTa 0.5 -el gta vice citybe jáccani?
mert hostolok és az MTA ablaka eltünik. :(
jó móka lehettett!
le tudná nekem képekbe írni hogyan lehet az MTa 0.5 -el gta vice citybe jáccani?
mert hostolok és az MTA ablaka eltünik. :(
Merész dolgot mûveltem, mivel egyhuzamban raboltam ki a keleti part összes boltját. Elõször a négy boltot a városban (szerszámbolt, patika, ékszerbolt, élelmiszerbolt), aztán a Plaza-ban lévõ négy bolt következettt. Persze elõtte gopndosan megterveztem az útvonalat, mind az odajutásit, mind a menekülésit. Irtó jó móka volt. :P
Hello World!
köszi ! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
találtam egy jármû térképet, ezen lilával vannak jelölve a légi jármûvek
a reptéren ugyan vannak gépek, de használni nem lehet õket
msn-t nem használok, és gondolom már e-mail sem kell <#smile>#smile>
a reptéren ugyan vannak gépek, de használni nem lehet õket
msn-t nem használok, és gondolom már e-mail sem kell <#smile>#smile>
tudnál bejelölni ilyen térképen? : oldaladon kerületek
és vegyél fel msn: [email protected]
és küldd el ide: [email protected]
és vegyél fel msn: [email protected]
és küldd el ide: [email protected]
Sziasztok!
Köszi a segítséget mindenkinek!
De térképen nem tudnátok bejelölni?
A Világítótoronytól nem messze találtam egy Huntert!
A repülõteéren vannak gépek? helikopter pl.
Köszi a segítséget mindenkinek!
De térképen nem tudnátok bejelölni?
A Világítótoronytól nem messze találtam egy Huntert!
A repülõteéren vannak gépek? helikopter pl.
Szevasztok! Felraktam a vice cityt (vistára) és gamepaddal akartam játszani (Genius Maxfire Blaze2). DE. A jobb oldali analóg kar össze van keverve. Ha felfelét nyomok neki, akkor azt úgy érzékeli h balrát nyomtam. És az egész el van forgatva 90 fokkal balra. És így eléggé idegesítõ. Erre van vmi megoldás? A játékban nem találam ilyen beállítást, se a gamepad szoftverében. XP-n még nem próbáltam h mükszik-e. Majd mindjárt kipróbálom azt is:D
lesz csak nem használhatod.. <#idiota>#idiota>
a helikopterek viszont a VC-ben a legjobbak, legalábbis irányítás terén
a helikopterek viszont a VC-ben a legjobbak, legalábbis irányítás terén
Szó szerint ott van a csúcs, mivel a GTA 4-ben nem lesz repülõ. :(
A heavy cost. I pay it gladly.
Áh, pedig azt hittem. Mondjuk a légi közlekedés ugye a SA-ban érte el a csúcsát. A VC-ben nem nagyon repülgettem.
Hello World!
nem lehet mert még nincs ott, nézd meg az Ocean Beach-i Pay 'N' Spray melletti ház tetején, úgy túl könnyû lenne átjutni a még lezárt részekre
Na de a chekpoint-os küldiket már a játék elejétõl elvállalhatod. Szóval elõször repülhetsz a Sparrow-al is, persze csak addig, míg össze nem szeded az összes pontot.
Hello World!
repülõ csak egy hidroplán van, a Skimmer, amit az egyik film stúdiós küldetés után kapsz meg
helikopter sok helyen van, de a legelsõ amit használni tudsz, az az egykori Diaz villa tetején van
de van még Downtown-ban a házad tetején, a rendõrség tetején, a TV épületének tetején, és még 4 helyen lehet találni checkpoint küldetéses Sparrow-t
ezeken kívül van még Hunter a katonaságon (illetve 100 csomag után már Ocean Beach-en is), plussz a Sea Sparrow 80 csomag után a villa mögött
helikopter sok helyen van, de a legelsõ amit használni tudsz, az az egykori Diaz villa tetején van
de van még Downtown-ban a házad tetején, a rendõrség tetején, a TV épületének tetején, és még 4 helyen lehet találni checkpoint küldetéses Sparrow-t
ezeken kívül van még Hunter a katonaságon (illetve 100 csomag után már Ocean Beach-en is), plussz a Sea Sparrow 80 csomag után a villa mögött
sziasztok!
ez fontos lenne!
nem tudja valaki hogy van helikopter kód, vagy ilyen sok kocsi kód
köszi
ez fontos lenne!
nem tudja valaki hogy van helikopter kód, vagy ilyen sok kocsi kód
köszi
Hmmm...ez remek ötlet zaki xD
ÉN IS ÉN IS xD xD
ÉN IS ÉN IS xD xD
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
én meg úgy vagyok vele,h régebben elkezdtem vele játszani,aztán nem játszottam végig,és mostmár mindenképpen végig szeretném tolni
ReaL MaDRid x siempre
Régebben ezerrel toltam, de most már ne mnagyon... De most felteszem megint, Toto modot ki akarom próbálni... :xd
Elkészült a Toto Mod 3!
Kissé fáradtan, de büszkén bejelenthetem, hogy elkészült a Toto Mod legújabb változata GTA: Vice City-re, melyben új plakátokon kívül számos érdekesség és humor található.
Nézzük meg röviden, miket is tartalmaz a módosítás:
- Nagy felbontású, igényesen elkészített plakátok (Legtöbb plakáton jó csajok találhatóak :)
- Új jármûvek
- Új betöltõképernyõ
- Grafikai módosítás, ami mégszebbé teszik az autók kinézetét
- Továbbá számos meglepetés, ami megváltoztatja Vice City összképét
Készítésénél figyelembe vettem a Toto Mod 2-höz írt véleményeket, továbbá törekedtem arra is, hogy a telepítése pár kattintással megoldódjon.
Letöltés
További képek:
Toto Mod 3 - 01
Toto Mod 3 - 02
Toto Mod 3 - 03
Kissé fáradtan, de büszkén bejelenthetem, hogy elkészült a Toto Mod legújabb változata GTA: Vice City-re, melyben új plakátokon kívül számos érdekesség és humor található.
Nézzük meg röviden, miket is tartalmaz a módosítás:
- Nagy felbontású, igényesen elkészített plakátok (Legtöbb plakáton jó csajok találhatóak :)
- Új jármûvek
- Új betöltõképernyõ
- Grafikai módosítás, ami mégszebbé teszik az autók kinézetét
- Továbbá számos meglepetés, ami megváltoztatja Vice City összképét
Készítésénél figyelembe vettem a Toto Mod 2-höz írt véleményeket, továbbá törekedtem arra is, hogy a telepítése pár kattintással megoldódjon.
Letöltés
További képek:
Toto Mod 3 - 01
Toto Mod 3 - 02
Toto Mod 3 - 03
:DDD Miért? Legalább figyelemfelhívó :D Bár nem szoktam nagyszájú lenni, de nagyon sok meglepetéssel készülök :D
Csak ne, hogy kapjak érte :D Mert az is megeshet. :D
Ha valaki megkérdezné, hogy lesz-e szexszuáils tartalom a játékban, a válaszom, nem, de lehetséges, hogy néhol az erotika határát súrolhatja.
Csak ne, hogy kapjak érte :D Mert az is megeshet. :D
Ha valaki megkérdezné, hogy lesz-e szexszuáils tartalom a játékban, a válaszom, nem, de lehetséges, hogy néhol az erotika határát súrolhatja.
mekkora az a kép :D:D:D:D
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php