GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egész nap mûködik...(legalábbis eddig ezt tapasztaltam😊)
/sit
/stand
/aim
/handsup
/look
/buy
/sell
/wave
/fall
aki ezeket nem tudná: t:/sit ez a leülés
t:/handsup ez a kézfenntartás
a Vice city miért iylen felkapott...tudja a fene...mivel a Gta Iv még mindig "coming soon",és már sokan "unják" a San Andreast,sztem mindenki visszatér a régebbi Gta-khoz(ez csak magánvélemény) Minap vittem végig megint a Gta 3-at...
(esetleg külföldrõl rendelsz)
vmi tipp???
na úgy kell hogy a connect gomb (zöld) mellet van egy narancssárga egy pipával arra rákattintasz és beírod a server ip címét és OK.
ennyi. Chateléshez meg kell nyomnod a T gombot és utánna már írhatsz is.
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
És hogy tudo írni a "chat"-be?
Véégre!! tudtam multizni!!!😄
Ha nem is sokat,de egy 10 percet! Aztán ledobott a server :-(
de tudtam és ez a lényeg!!!😛
Kössz mégegyszer!😛
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Amikor elindítom,és tölti a multit,sokáig "áll" egy részénél a piros csík.Ha leütöm a space-t,vagy az entert,akkor valami hibaüzenetet ír ki:Vc-Mp has crashed...meg aztán még valamit....ötlet?
Ezt írja ki: "GTA:Vice city executable not found. ()please locate it now"
valaki el tudná magyarázni mi a fenét jelent ez??? 😊
Letöltöttem,beírtam egy nicknevet,de aztán mit kell csinálni?
elõre is köszi a segítséget!
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
mivel ez másolt cd<#vigyor>#vigyor> telepitéskor cd-t kell cserélni, és amiko ez megvan kiirja ezt:
a dll-t a játék fõkönyvtárába pakold (alap: C:/Program Files/Rockstar Games/Grand Theft Auto Vice City)
de a lentebb belinkelt (#21795) Vice City Multiplayer-el lehet több sikered lenne, az MTA szerverek ált. elég kihaltak
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya