22366
  • Darkboy
    akkor biztos jó lesz ;)
  • BubaMester
    !!SAN ANDREAS!!

Lesz online mód
    Nem előre elkészített karakterek lesznek, hanem mindenki magának csinálhatja meg
    A város nagyobb lesz, mint Vice City
    Lesznek autópályák
    A zenéért Justin Timberlake és 50cent lesz a felelős

Ezekben már lehet vmi...
  • BubaMester
    A végleges cím bejelentésén kívül eddig nem sok mindent hallozzunk a Gran Theft Auto széria õsszel debütáló új epizódjáról, a GTA: San Andreas-ról. A Rockstar szerencsére nem várta meg az E3-at, és már most elkezdték csepegtetni az infókat a következõn részrõl. Megtudtuk pédául, hogy San Andreas egy kategóriával nagyobb lesz, mint Vice City (a fejlõdés hasonló mértékû, mint korábban Liberty City - Vice City esetében). Az új városban többsávos autópályákat is találunk - ezeket elsõsorban a melléküldetésként funkciónáló autó / motorversenyek céljára alakították ki. Friss debütánsként üdvözölhetjük a "Stunt Creator" játékmóduszt - ebben valószínûleg a korábban is külön pontozott trükkök ("kaszkadõrmutatványok") végrehajtása kerül a középpontba. A korábban pletykált online multiplayer lehetõséget nem erõsítették meg a Rockstarnál, csupán annyit árultak el róla, hogy "fontolóra vették" az implementálását. Ismét bombasztikus zenei aláfestésre számíthatunk: az elõadók között ott lesz 50cent, a Happy Mondays és Justin Timberlake is [utóbbi úriember részvételét a magunk részérõl ugyan egyáltalán nem tartjuk szükségesnek, de maximum nem kapcsolunk arra az adóra... :-]. Szerencsére az elsõ trailer megjelentetésével sem várják meg a Rockstaros arcok az E3-at, az ígéretek szerint valamikor április végén finom videóanyagot kapunk a játékból.
    Forrás; 576 Online

• zaki
    fogalmam sincs. próbáld újra installálni a gamet, meg ilyesmi
  • cSuwwi
    nem szeret téged... :)
  • Smuggler
    Nem tudja vki hogy miert van az hogya Vice City a Modern Mod 1.2-vel egy idő után befagy egy hibaüzenettel? ( Unexpected error)
  • KG21
    ezt még nem figyeltem, engem nem zavart sosem
  • Tafaya
    Sorry ha errol mar volt nem akarom vegignyalazni az egesz forumot.

Az a gondom hogy hiaba allitom be alacsonyra az eger erzekenyseget, ez cask a vizszintes mozgasra hat, ha fel vgay le mozgatom az egeret akkor iszonyat gyorsan nez fel/le. Lehet ezen valahogy segiteni?
  • KG21
    nézz szét a bannerban ajánlott oldalon
  • KG21
    sima hentelés csak, bár lehet csapatokat alkotni. Forgalom sajnos nincs, a város tök üres.
  • magnum
    Mi a multi játék lényege? Grafika mindenképp a legalapabb?
  • streeter
    És honnan tudom letölteni a multiplayeres cuccot???
  • KG21
    ez mekkora! Az X-men fekete rigója:P
  • KG21
    ASE-val keress egy szervert, rákattintasz és automatikusan elindul a játék.
  • streeter
    Na valaki segítsen már mert a progi már meg van hozzá csak nem tudom beállítani hogy a két gép metalálja egymást vagy mit kell belőni.
  • zaki
  • Yskam
    ez üttős!!!
  • streeter
    HY emberek ide is betörtem :))

Na érdekelne hogy a multiplayert hogy kell úgy beüzemelni hogy működjön is normálisan??? Mert nekem még nem teljesen sikerült.
  • KG21
    óvjuk a környezetet:)

• magnum
    A vicc az, hogy meg akartam csinálni, kerestem hozzá nyers cd-t, hogy majd jól felírom kijavítva, találtam egy üresnek tűnő lemezt, berakom, erre elindul a VC telepítő :D
    Kellemes meglepi.
  • M@TriX
    JA RÉGEN volt már, de úgy emléxem copy az egész CDt a winyóra aztán install, persze az olasz readme repair, mondjuk az angolt helyette és installnál ignore.
  • Alien
    szoktam
  • zaki
    ezzel nem
  • AnarchoiD
    thx ;) vak vagyok
  • magnum
    Hali!

Fel akartam telepíteni tesómnak a vice cityt, de rögtön az elején elakatt az install, egy olasz szöveges file-t nem talált. Aztán beugrott hogy régen is találkoztam már ezzel, de a megoldásra nem emlékszem, pedig tipushiba. Keressek töltsem le a file-t és csináljak másik install cd-t?
  • KG21
    régebben elhülyültem vele, de elég bugos
  • KG21
    mondjuk nézz szét a bannerban ajánlott oldalon
  • grebber
    Szoktatok multizni ezzel ???
  • AnarchoiD
    van valakinek tippje patch -hoz a krakkot honnan lehet leszedni ? :)
  • KG21
    sajnos az FX-re nincs gyógyír
  • KG21
    nekem is az van, eddig minden driverral tökéletes volt, ott más baj lehet
  • Davidka
    GeForce FX van..... Lehet valamit csinálni, vagy kipurcant?
  • Seth
    meg csak az alapjáték van fent semmi mod meg kocsik
  • Seth
    Hát nekem Gef4Ti van mégis ilyen
  • KG21
    két dologtól lehet:
    1. Geforce FX kártya
    2. Nagy méretű autókat raktál a játékba
  • Davidka
    :D
  • Davidka
    Áhh, kár :( Akkor csak drivercserével lehetne megoldani?
  • Seth
    Illetve felidegesített és töröltem, nem sokat próbálgattam
  • Seth
    Nem..
  • Davidka
    THX, és meg tuttad javítani?