22366
-
Darkboy #17840 akkor biztos jó lesz ;) -
#17839 !!SAN ANDREAS!!
Lesz online mód
Nem előre elkészített karakterek lesznek, hanem mindenki magának csinálhatja meg
A város nagyobb lesz, mint Vice City
Lesznek autópályák
A zenéért Justin Timberlake és 50cent lesz a felelős
Ezekben már lehet vmi... -
#17838 A végleges cím bejelentésén kívül eddig nem sok mindent hallozzunk a Gran Theft Auto széria õsszel debütáló új epizódjáról, a GTA: San Andreas-ról. A Rockstar szerencsére nem várta meg az E3-at, és már most elkezdték csepegtetni az infókat a következõn részrõl. Megtudtuk pédául, hogy San Andreas egy kategóriával nagyobb lesz, mint Vice City (a fejlõdés hasonló mértékû, mint korábban Liberty City - Vice City esetében). Az új városban többsávos autópályákat is találunk - ezeket elsõsorban a melléküldetésként funkciónáló autó / motorversenyek céljára alakították ki. Friss debütánsként üdvözölhetjük a "Stunt Creator" játékmóduszt - ebben valószínûleg a korábban is külön pontozott trükkök ("kaszkadõrmutatványok") végrehajtása kerül a középpontba. A korábban pletykált online multiplayer lehetõséget nem erõsítették meg a Rockstarnál, csupán annyit árultak el róla, hogy "fontolóra vették" az implementálását. Ismét bombasztikus zenei aláfestésre számíthatunk: az elõadók között ott lesz 50cent, a Happy Mondays és Justin Timberlake is [utóbbi úriember részvételét a magunk részérõl ugyan egyáltalán nem tartjuk szükségesnek, de maximum nem kapcsolunk arra az adóra... :-]. Szerencsére az elsõ trailer megjelentetésével sem várják meg a Rockstaros arcok az E3-at, az ígéretek szerint valamikor április végén finom videóanyagot kapunk a játékból.
Forrás; 576 Online
-
#17837 fogalmam sincs. próbáld újra installálni a gamet, meg ilyesmi -
#17836 nem szeret téged... :) -
#17835 Nem tudja vki hogy miert van az hogya Vice City a Modern Mod 1.2-vel egy idő után befagy egy hibaüzenettel? ( Unexpected error) -
#17834 ezt még nem figyeltem, engem nem zavart sosem -
#17833 Sorry ha errol mar volt nem akarom vegignyalazni az egesz forumot.
Az a gondom hogy hiaba allitom be alacsonyra az eger erzekenyseget, ez cask a vizszintes mozgasra hat, ha fel vgay le mozgatom az egeret akkor iszonyat gyorsan nez fel/le. Lehet ezen valahogy segiteni? -
#17832 nézz szét a bannerban ajánlott oldalon -
#17831 sima hentelés csak, bár lehet csapatokat alkotni. Forgalom sajnos nincs, a város tök üres. -
magnum #17830 Mi a multi játék lényege? Grafika mindenképp a legalapabb? -
#17829 És honnan tudom letölteni a multiplayeres cuccot??? -
#17828 ez mekkora! Az X-men fekete rigója:P
-
#17827 ASE-val keress egy szervert, rákattintasz és automatikusan elindul a játék. -
#17826 Na valaki segítsen már mert a progi már meg van hozzá csak nem tudom beállítani hogy a két gép metalálja egymást vagy mit kell belőni. -
#17825 -
Yskam #17824 ez üttős!!! -
#17823 HY emberek ide is betörtem :))
Na érdekelne hogy a multiplayert hogy kell úgy beüzemelni hogy működjön is normálisan??? Mert nekem még nem teljesen sikerült. -
#17822 óvjuk a környezetet:)
-
magnum #17821 A vicc az, hogy meg akartam csinálni, kerestem hozzá nyers cd-t, hogy majd jól felírom kijavítva, találtam egy üresnek tűnő lemezt, berakom, erre elindul a VC telepítő :D
Kellemes meglepi. -
#17820 JA RÉGEN volt már, de úgy emléxem copy az egész CDt a winyóra aztán install, persze az olasz readme repair, mondjuk az angolt helyette és installnál ignore. -
#17819 szoktam -
#17818 ezzel nem -
#17817 thx ;) vak vagyok -
magnum #17816 Hali!
Fel akartam telepíteni tesómnak a vice cityt, de rögtön az elején elakatt az install, egy olasz szöveges file-t nem talált. Aztán beugrott hogy régen is találkoztam már ezzel, de a megoldásra nem emlékszem, pedig tipushiba. Keressek töltsem le a file-t és csináljak másik install cd-t? -
#17815 régebben elhülyültem vele, de elég bugos -
#17814 mondjuk nézz szét a bannerban ajánlott oldalon -
#17813 Szoktatok multizni ezzel ??? -
#17812 van valakinek tippje patch -hoz a krakkot honnan lehet leszedni ? :) -
#17811 sajnos az FX-re nincs gyógyír -
#17810 nekem is az van, eddig minden driverral tökéletes volt, ott más baj lehet -
#17809 GeForce FX van..... Lehet valamit csinálni, vagy kipurcant? -
#17808 meg csak az alapjáték van fent semmi mod meg kocsik -
#17807 Hát nekem Gef4Ti van mégis ilyen -
#17806 két dologtól lehet:
1. Geforce FX kártya
2. Nagy méretű autókat raktál a játékba -
#17805 :D -
#17804 Áhh, kár :( Akkor csak drivercserével lehetne megoldani? -
#17803 Illetve felidegesített és töröltem, nem sokat próbálgattam -
#17802 Nem.. -
#17801 THX, és meg tuttad javítani?