GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enyhe bugra lettem figyelmes az iment 😊
Menekultem mint orult egy Harley-val a rendorseg elol es nekimentem a viznek de nem sulyetem el hanem vegig hajtottam a vizena golf palyajig 😊 Kicsit neztem 😊
Menekultem mint orult egy Harley-val a rendorseg elol es nekimentem a viznek de nem sulyetem el hanem vegig hajtottam a vizena golf palyajig 😊 Kicsit neztem 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Másik magyarítás kell hozzá! A hunnenkoening féle.
Vagy válts át angolra miután megverted a szakácsot, és válts vissza magyarra, miután Lance-el elmenekültetek a kocsival, és már kiszáltatok a kocsiból...
Vagy válts át angolra miután megverted a szakácsot, és válts vissza magyarra, miután Lance-el elmenekültetek a kocsival, és már kiszáltatok a kocsiból...
Az a baj,hogy nyomnám én angolul is csak sajna így is kifagy ott. de azért köszi a segítséget 😊
Frankón tovább ment😊 MOst meg annál a küldinél fagy ahol Lancel talizok a parkoló házban és elmegyünk asszem Diazt védeni és ott mondja Lance hogy én menjek fel a ház tetõre ahol a kör mutatja. Amint belépek a körbe azonnal kifagy.Pedig itt is megpróbáltam angolra állítani de sajna nem segített😞 tudtok még nekem tippeket adni?😊
jól tudod, át kell kapcsolni angolba annál a résznél... ugyan ez lesz a Batmobilba való beszállás elõtt, ott is a magyarítás miatt fagy.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Zaki:
azért mondtam hogy írd az emil címet, mert az t mondtad hogy a haverodnak kell és nem neked

azért mondtam hogy írd az emil címet, mert az t mondtad hogy a haverodnak kell és nem neked

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
ez a magyarítás hibája asszem. majd KG21 megmondja mit kell csinákni, hogy jó legyen. sztem e küldetés elõtt állítsd vissza az angol nyelvet, majd a küldi után vissza.
Sziasztok Egy olyan gondom lenne,hogy elkezdtem elõlrõl a gamet a modern moddal de az problémám ,hogy amikor a séfet megverem és utána Lancel el kell szaladni a fehér lamboig majd utána mondja,hogy menjek az amunationba fegyverért ott egy pár másodpercig megy az autó majd teljesen lefagy a játék csak a zene megy alatta. Ráadásul csak a reset segít😞
Amúgy nagyon frankó lett a modern mod

Amúgy nagyon frankó lett a modern mod

kár, hogy mafiába nem nyomnak ilyen ütemben autókat, pedig szvsz mérföldekkel jobbak az abba gyártott autók. (törés stb)
el tudná valaki küldeni a modern modhoz a javított handling fájl-t email-ban? havernak kellene, nem nekem. segítsetek pls, thx
egyet értek nekem is fennt van. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nem igaz, hogy a sok mod között nincs egy olyan amivel rá lehetne bírni a pedálok használatára. Gyalog mûxik pedál, ilyenkor sétálni is lehet, de a kocsiban csak gombra lehet gázt/féket tenni

épp most nyomtam végig a versenyt a Mafiában, iszonyat király volt😊 Kár hogy a gta nem kezeli a kormányt😞
jaja király, köszönet DanielT-nek hogy beajánlotta

hmmm... jó kis verda!!!
fenét, én jelenleg átálltam Mafiára. Nagyon élvezetes azt kormánnyal nyomni, úgy döntöttem mégegyszer végigviszem.
mér nem maszíroztatod meg magad az asszonnyal?
cigi a szádba,õ is kap egy cigit(de nem a füstölõset,hanem a spriccelõset! 😄)és kész...
cigi a szádba,õ is kap egy cigit(de nem a füstölõset,hanem a spriccelõset! 😄)és kész...
Nekem úgy kezdõdõtt a nap hogy:
1. Szakadt a hó mint az állat
2. elindultam melózni az M0 -on keresztbe álltam pedig csak 40Km/h mentem de akkor volt a hó meg a jég
3. elõttem össze ütközött két kocsi
4. Kiértem a melóhelyre ott a szennyvíz csatornát kellett csinálni közben bokáig a sz.rban álldógáltam
5. szanaszét fagytam
6. Felba..ta az agyam a megrendelõ
7. Marha álmos vagyok és most kezdek kiengedni
Kb eddig ennyi történt ma velem
1. Szakadt a hó mint az állat
2. elindultam melózni az M0 -on keresztbe álltam pedig csak 40Km/h mentem de akkor volt a hó meg a jég
3. elõttem össze ütközött két kocsi
4. Kiértem a melóhelyre ott a szennyvíz csatornát kellett csinálni közben bokáig a sz.rban álldógáltam
5. szanaszét fagytam
6. Felba..ta az agyam a megrendelõ
7. Marha álmos vagyok és most kezdek kiengedni
Kb eddig ennyi történt ma velem
én kivagyok....
ma csak 5 órám van(mindíg 5 van Péntekenként)és szó szerint semmi nem történt ma!
1 óra--->Angol...senki nem tud semmit angolul csak én(de komolyan)
2 óra--->Biosz...Feleltünk egész órán
3 óra--->Föci...Téma--->MO ipara...(én mindíg belekötöttem a tanárba hogy minek veszünk ilyet ha nincs is MO-nak ipara a Suzukin kívül! 😄)
4 óra--->Fizika...Nem volt tanár és hógolyóztunk a teremben!
5 óra--->Töri...Csoportos feladatok voltak amiben nem vettem részt a haverral,csak barmoltunk az órán!
Ennyi volt a mai nap a suliban...ettõl a naptól kész lettem!
ma csak 5 órám van(mindíg 5 van Péntekenként)és szó szerint semmi nem történt ma!
1 óra--->Angol...senki nem tud semmit angolul csak én(de komolyan)
2 óra--->Biosz...Feleltünk egész órán
3 óra--->Föci...Téma--->MO ipara...(én mindíg belekötöttem a tanárba hogy minek veszünk ilyet ha nincs is MO-nak ipara a Suzukin kívül! 😄)
4 óra--->Fizika...Nem volt tanár és hógolyóztunk a teremben!
5 óra--->Töri...Csoportos feladatok voltak amiben nem vettem részt a haverral,csak barmoltunk az órán!
Ennyi volt a mai nap a suliban...ettõl a naptól kész lettem!
én se...leszedtem minden lósz@rt hozzá......kocsik,modok,skinek,stb-..és azóta semmit nem csináltam vele! 😞