22366
-
#17880 raktam fel új képeket a modern modról, mert a régieket törölték sajna:(
aki még nem jetskizett azonnal próbálja ki:)
-
#17879 de nehogy segíts nekik:DD megtiltom!:P -
#17878 a belső nézet úgy műxik, hogy beszállsz mindegyik verdába külön-külön, és beállítod a kamerát. Mikor végeztél, és kilépsz a camerahack progiból lementi a beállításokat. Én úgy raktam fel a szerverre a modot, hogy sajnos nem állítottam be a kamerát mindegyik kocsihoz, így soknál állítgatni kell. -
#17877 a belső nézet minden verdánál működik? -
#17876 szép és designos az oldal de :( -
#17875 A Gamestaron most mondta egy arc, hogyha jó lesz ez az online MOD, akkor befejezi a Polák fejlesztését a játékba. ;)
Kár hogy mi már beraktuk. ;) -
#17874 amúgy majd kíváncsi lesz, hogy be tudja e fejezni, tudod a a grafmotor bug. ;)
Remélem jól telepakolja aztán csak fog nézni mitől villog. ;) -
#17873 persze vannak benne régiségek is, nemcsak mai gépek, sőt, azt mondanám mindenféle évjárat van pl. '57-es Ford pickup meg '67-es Mustang, aztán néhány '70-es évekbeli cirkáló '80-as évekből a Ford Crown Victoria modellek, aztán 90-től napjainkig még egy csomó járgány. Szal változatos a géppark:) -
#17872 szép, van benne néhány olyan 80as évekbeli verda ami még nekem is bejön:)) -
#17871 azért ha gondolod próbáld ki a modunkat.
itt megtalálsz hozzá mindent: GTA VC modern mod 1.2 -
#17870 igazad van, kicsit furán mutat 1-1 új szekér a játékban, én is a "csupasz" játékot nyúzom, csak a motorok vannak lecserélve -
#17869 hmm én nem tudom, de azért bírom a Vice City-t mert tiszta 80as évek.
Olyan Miami Vice fílingje va:))
Imádom ezt a korszakot+ Miami-t.
Ezért én véteknek tartom modern modok felrakását.
Csak is olyan autót rakok bele, ami 86 nál nem idősebb.
Én is csinálok egyébként egy autót hozzá. -
#17868 örülök neki:)
Beírtam a hírhez, hogy hulladék az a Lamborghini a képen, olyan jó kötekedni néha:DD -
Darkboy #17867 én a modern modot használom, de több modot is ráraktam -
#17866 pedig egyszer beírtam a fórumukba, hogy lessék meg a modern modunkat, (aminél mellesleg kötve hiszem, hogy lehetne jobbat csinálni) de rá se hederítettek, ill. az egyik kis buzi még le is szólta:) -
#17865 Igen, ennek a modnak szerintem semmi értelme mert már tényleg meg van. Amúgy se hiányoznak nekem a 80as évek Miamiába Mátrixos Neó képek....
Inkább csinálnának valmi értelmesebb modot. -
#17864 Hát sztem ezt mi már megcsináltuk igaz KG21? ;)
"OsOnO ajándékozott meg egy levélkével, melyben készülő GTA-s projectjükről számolt be. Át is adnám neki a szót.
"GTA Online's Reality MOD
A gta online csapata készít egy hatalmas modot a Grand Theft Auto: Vice City-hez, ami a GTA Online's Reality MOD nevet kapta. A módosítás egy teljes konverziót takar, mely a játék következő részeire lesz kihatással:
Új hud és radar
Új járművek
Új megvehető épületek
Új külső minden fegyverhez
Teljesen új plakátok
Teljes magyarosítás (hangokat kivéve)
Megvehetjük a rendőrséget, akik ezek után nem köröznek bármit is csinálunk
Sebesség mérő
Törés mérő
Tankolás
A játék a reptéren kezdődik
Semelyik híd sincs lezárva
Új megvehető házak
Lassított óra: 1 perc= 20 másodperc
Alapból 200 élet és gólyóállómellény
És még sok-sok más érdekes dolog"
Hát, a magam részéről kíváncsian várom. Még a végén felfigyelnek rájuk a Rockstarosok... :) Állítólag már 20-25%-os állapotban van a stuffni. " -
#17863 nem bugos, hanem még nem létezik.
A beta 0.01-es verzióba csak a GTA3 városa volt meg beimportálva a VC-be. Ennyi. Tudtommal újabb verzió abból még nem születettt... -
Darkboy #17862 van, de aszongyák bug-os! -
#17861 Van valami ilyesmmi MOD a VC-hez.
Át lehet menni Libertybe egy hídon. -
#17860 eh. ez nem sims:) a másik meg, hogy teljesen két különböző kor, főszereplő stb. alapból érdekes lenne. -
juhi01 #17859 nem lehet a gta3-ra rátelepíteni a vc és akkor át lehet menni egyikből a másikba? -
#17858 Én is ismertem.. -
#17857 Ezt ismertem, de kurva jó.
Finnek csinálták. -
#17856 ez egy paródia a GTA játékokról, és azokban sem figyelnek oda ilyen apróságokra:) -
#17855 mondjuk kicsit kam volt, hogy napszemüvegbe nézett bele a távcsőbe a manus, és világos volt minden -
#17854 asztaqrva, kegyetlen volt ez -
#17853 ez nagyon jó -
#17852 -
#17851 huh közben megoldottam:) -
#17850 GTAwild -
#17849 Segitsééég!!!:(((((
Egyik napról a másikra egyszer csak bemondta az unalmast a Vice City-m. Elakarom inditani, és nem csinál semmit! Mintha nem inditanám el. Újra felraktam és ugyanezt csinálja:((( Van valami ötletetek miért csinálhatja? -
#17848 rég néztem már milyen új jrgányok vannak. Itt ez a kis bogár pl
-
#17847 cool -
#17846 -
#17845 Van egy VIDEó is... -
#17844 MTA 0.4 képek
Az MTA csapat keményen dolgozik az MTA 0.4-en, és itt van néhány kép a tesztelésről. Amint tudjátok, az MTA 0.4 a GTA3-ra és a Vice City-re egyaránt megjelenik, szóval itt van egy kép mindkét verzióból. A projekt jelenlegi állapota kb. 80%.
info: GTA Online -
#17843 Max. majd nem hallgatjuk.. -
Darkboy #17842 jahh, az szar -
#17841 Justin.....