588
Infiltration 2.9 - the best realmod!
  • Coco
    ez americas army ugye?
  • CSOCSO
    ez se lesz egy AA grafika valamivel szebb lesz..

ezt ugy értettem hogy nem lesz AA graf de a 2.86 os infnél szebb
  • Coco
    ja neten biztos király lesz, nem ment tőle el a kedvem :)
  • CSOCSO
    valakinek megy ez a német NBC??? mert nekem nem indul el..
  • CSOCSO
    lol az utcso kép:)))))))
  • CSOCSO
    lejárt lemez?? sz*r?? nemhinném!!!... grafikárol ne is beszéljünk.. CS hogy néz ki?? mégis többen nyomják mint az AA-t meg a többi hűdeszép FPS-t együttvéve...

ez se lesz egy AA grafika valamivel szebb lesz.. majd nyomok képeket.. mindenesetre szerintem a CS nél szebb lesz... és nem is a szépség a lényeg hanem az hogy real lesz... járművek nincsnek benne.. vezethető szinten.. de nekem vhogy nem is hiányzik...

Lazarus... mé menne el Coco kedve?...

nah pár képecske:

képecske 1
    képecske2
    képecske3
    képcske4
    képecske5
    képecske6
    képecske7

nah linkeltem képeket.. heten vannak mint a gonoszok...

tudom grafikailag nem brutál..de ez nem is arrol szol még:))
    de tudom.. sokan vannak akik ki is fogjátok probálni és nem nagyon fog menni....állandoan csak áldozatok lesztek.. nem megy igy se ugy se.. és ezért nem fog tetszetni... Ádi barátom két hét után már le tudott lőni valakit!!:)
    ahhoz képest hogy CS-s volt.. már neki is jobban bejön az INF....
    szak INF RULZIK
  • Adi

• Adi
    ????
    Cs-től jobb az már biztos!!
  • Lazarus
    elmenne a kedved tőle
  • Coco
    lécci vki nyomasson be egy pár képet

köszi
  • Adi
    Hát szerintem nincs annyira szar grafikája. Jó nem egy hl2 de amúgy szerintem simán megállja a helyét. Ja és nem is grafika számomra ENNÉL a játéknál a lényeg!!!!!
  • Adi
    Hétfőn este 10 után lehet asszem!!!!!!!!!!!
  • [NST]Cifu
    Ezek szerint kissé túlzó a topic cime még, nem?

De amúgy DrAK-al értek eggyet, grafikailag kissé lejárt már a program, és hozzátenném, hogy én anno azért vártam kegyetlenül, mert igértek járműveket is (mikor is volt ez? két éve?)...
  • Ams
    ez egy sz*r...
  • Blasta
    Lejárt lemez szvsz...
  • CSOCSO
    szal lessétek hétfőn este 10 kor
    LOW elérés
    HI elérés
  • CSOCSO
    NAH tényleg ideges leszek.. nehogymá senkit ne érdekeljen ez a gamez...

Infiltration 2.9 Release Specifics
    Posted by: Jeremy on Saturday, November 29, 2003

So, the Infiltration 2.9 CDs have shipped (with some even receiving them yesterday), and we have announced we will release to the public on Monday. What else could we have for you? A Lot.
    The online release of Infiltration 2.9 will happen live on German television. Norbert 'Beppo' Bogenrieder, our programmer, will be going live on Giga, a show on NBC Germany, for about half an hour to show off 2.9 and officially release it to the public. The show takes place Monday night from 10:00 PM to midnight German time (GMT+1), making it at 4:00 to 6:00 PM EST. Live webcasts (in German) will be available, as well as a live translation in English on an IRC channel. We will then post a download of the segment on our site as soon as we can get ahold of it.

ISDN stream: http://giga.de/x-stream/streams/isdnlive.html
    DSL stream: http://giga.de/x-stream/streams/dsllive.html

• CSOCSO
    nah mivan mindenkit csak CS érdekel?... INF RULZIK
  • CSOCSO
    Happy Thanksgiving!
    We have shipped out the Infiltration 2.9 CDs and they should be arriving late this week and early next week for people in the US

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nemsokára jöööööööööööööööön
    full üresek lettek a szerverek:)))))))
    mindenki sztrájkol a kiadásig:)

Now for the good part! We will be releasing Infiltration 2.9 online to the public on Monday, December 1st

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Mighty
    Ezt jol elszamoltak a sracok....
    Ezekre meg a gatyam mosasat se biznam. :)
  • CSOCSO
    nemtom ez most mennyire jo.. de elvileg nemsokára JÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN
  • CSOCSO
    nem elég jo a gépem hozzá:(((bár lehet ha egyszer fasza gépem lesz akkor AA zni fogok.. mert ez az INF grafikailag nem akar haladni:(((((
  • Mighty
    Csekkeld le az AA legújabb változatát. Egyre ütődebb. És már van 3D iron sight. Igaz nem olyan, mint Infben, de már haladás.
  • CSOCSO
    vazze ilyenkor a szivem megál... azt hittem éppen azt jelented be hogy kiadták vagy valami.. most adják ki novemberben.. ne idegeskedjetek!!!!(mailben mondta az ember... max deceber de az már MAXXXXXXXXXXX
  • Mighty
    Na mi a lóhere van már? Elfelejtették kiadni?
  • CSOCSO
    az nem biztos teljesen... elvileg ma van utoljára 286 os szerver!!! DE MINDENKI LEGYEN TOPIKKÖZELBEN!!!!!!!!
  • Adi
    Vagy holnap.... :|
  • Adi
    Na emberek ma kell jönni-e a 2.9-nek!!
  • CSOCSO
    khm khm...:

Almost, one of our testers is organizing a final night of 2.86 for Saturday, October 25th. Lets all jump on the servers and have a great time before switching over to 2.9. No specific time has been set, just jump on when you have the time
  • CSOCSO
    eléggé sniperos pálya:)))))))))))))
  • CSOCSO
    nah szoval:))))) rtam nekik emailt... ez jött válaszként...:

Hmm... well, right now it looks like late October before we get teh CDs back... and with overseas shipping, it'll be more than a week after that that you'd get it.

azaz novemberben talán kézben tarthatjuk a cd ket.. gyááááá...
  • Adi
    Persze!!
  • Adi
    Mi Mi?? Hogy tudok előrendelni? Hogyan pénzér vagy mi??? Írd le részletesen!
  • CSOCSO
    létezik? lol!! ennek léteznie kell.. egy kicsit le vagyunk maradva grafikailag.. de mindenm más ott van az első helyen!:)))))))))
    2 éve a 287 esen doloztak.. most annyi újtás van hogy 290 re emelték a verzsönszámot
  • ATi
    nahát, az inf még létezik?
    mintha 2 év is a 2.9-en dolgoztak volna :D
  • CSOCSO
    ha előrendelsz két nappal elöbb megkapod cd-n mint az official megjelenés.. énmeg fogom rendelni cd-n még ha elöbb le is szedem netről... de kell egy képnyomott eredeti cd-:))))))))
    képecske:
  • Gábor
    Lehet elkapkodtam az értelmezést, és automatice okt 12 nem a megjelenés...
  • Gábor
    "if you order it by October 12th, in most cases you’ll receive the CD one or two days before the official online release"

Már nincs egy hét, hanem csak 3-4 nap van hátra úgy tűnik!!!
  • CSOCSO
    INF ROX:) AA jó moka de INF a legjobb:))))))
  • CSOCSO
    :) nah tessék...