588
Infiltration 2.9 - the best realmod!
-
#334 remélem immáron a mi oldalunkrol fogod osztani az olmot -
#333 Simára :P -
Gábor #332 Szóismétlés vazz...kéne néha aludni is este -
Gábor #331 Simára. Elméletileg vmelyik újabb verziója majd a 2k3ra jön, de remélem arra már nem két évet kell majd várni!
TsoTsokám vigyázz, holnaptól -ha lejött- én is ringbe szállok újra! Majd most újra megmutatjuk a germán kollégáknak mit tudunk ;) -
#329 melyik UT-re jön ki? A simára vagy a 2003-ra? -
#328 Leszedtem valami magyar verziot, de nem patcheli, meg cd-t is kér..... -
#327 hát elvileg majd este az adás után... remélem.. hacsak nincs valami technikai bbi.. és remélem a szerverek is bírni ogják... reggelre csak lejön:)) -
#326 ok, köszi!!
Most mikorra várható a 2.9? -
#325 elötte az UT-t is!:))))) amugy igen.. aztán már csak az INF et kell leszedni.. nektek megy ez a hülye NBC?? metnekem csak a Hi verzsön és az is a studiot mutatja...mivan.. akkor most a bemutato arrol fog szolni hogyigazi katonák letámadják a studiot? de amugy is csak áll a kamera.. nem mozdul benne senkisem.. -
#324 azt felrakom és kész? -
#323 tudnék...kéne a 436 os? mportálon megtalálod szerintem -
#322 UT patchelésben tudna valaki segíteni? -
#320 Én is kiváncsi lennék rá, na majd holnap, mindnekinek jó cakkát, májti keress meg ICQ-n Strav, Tikal, meg Tapasz is mondta jönnének kipróbálni a 2.9-es INF-et...... -
#319 nah.. akkor nyugodalmas joccakát mindenkinek....várom a holnapot... kiváncsi vagyok hogy milyen lesz a bemutató... kár hogy nincsen német NBC-nk.pedig pár éve volt.. nonembaj megkérdem a mamimat.. náluk vannak más adók is:)
Ádi .. ti is messze laktok.. nektek nincs?:) átugornék:)))) -
#318 Jól van na, nincs harag! -
#317 Jóvanna, anno én leszedtem, aztán a fene se próbálgatja minden nap ;) -
#316 hm.. sajna nemtok adni linket... de végülis már mindegy szerintem:) majd holnap leszeditek a gamezt:))) amugy sem volt jo video.. ami volt az is őőősrégi.. kb tavalyi és elég pixeles volt a felvétel... de azért amikor a minimi vel lött az ember az ultrabrutál volt!!!! csak gy repkedett az a 100 as hüvely az ember környékén:) nagyon klirályul néz ki..
a gamez király... csak idő kell hogy az ember élvezze is.. ne csak az idegeskedés hogy már megint azt se tudja honnan lötték le... és itt nem fél tár kell az emberre.. testre is csak 2-3 golyo...szal nem a CS fajta fussunk jobbra balra...bár ugy is lehet... -
#315 Ezt a hangvételt azért kikérem magamnak!
Igen köszönöm megtaláltam a media gombot, szépek a pisztolyok, de egy büdös videót se enged leszedni!
"The Infiltration downloads section is
currently under construction."
Először tájékozódj, és ismét köszönöm a linket! -
#314 Ne fárassz ember....
Az Inf honlapját az elöbb adtam meg, a "media" gombot már csak megtalálod magad, nem? -
#313 Jó én nem azt mondtam, hogy rossz, csak azt hogy nagyon hülyén néz ki, legalábbis szerintem!
Tudnál adni egy videó linket az INF-hez, please! -
#312 most volt a kaliberben.... zsír az xm8 -
#311 Nekem ez a XM8 nagyon nem tetszik, túl futurisztikus! -
Coco #310 okés köszi! :) -
#309 Nagyon hálás vagyok! Értéjkelem a fáradozásodat! -
#308 2.0-ban mar lehet az uj palyakon valasztani AK74-et es RPK-t. -
#307 INF homepage
De amúgy annyira lusta nem lehetsz, hogy még egy átkozott keresőbe sem tudod beírni az 'Infiltration' kulcsszót - a Google-ban a 4. találat volt nálam.... -
#306 Biztos volt már régebben, de lusta vagyok visszanézni, kérnék egy hivatalos linket és néhány videó elérhetőséget a gammával kapcsolatosan, köszi. -
#305 hiába, idehaza még a fegyvereket is jobban csináljuk -
#304 De, M29 néven rendszeresítik jövőre.
Az egyik elképzelés szerint az M-16A2+M203-as "gránátos" illető fogja lecserélni fegyverét M29-re. Ami annyit tesz, hogy 4 fős osztagból 1 ember lesz felszerelve ezzel a fegyverrel. Van olyan elképzelés (a HK USA által felvetett), hogy a másik 3-ból 2-nek sima XM8-a lesz, az utolsónak pedig gránátvetős XM8-a vagy könnyűgéppuskája (M249 vagy az XM8 könnyűgéppuska változata).
Maga az XM8 és az M29 'KE' része (vagyis az 5,56mm-es gépkarabély) mechanikailag azonos, így azonos a HK G36 családdal is. A HK USA a G36-család alapján az XM8 köré is teljes családot akar építeni, amelynek tagjai a gépkarabély, SMG, Gránátvetővel szerelt változat, mesterlövész-változat és könnyű géppuska lenne. Amúgy egyszerűbb lenne simán 'megvenni' a G36-ot, dehát az USA mégsem fegyverezheti fel magát külföldi gyártmányú fegyverekkel (pl. a Beretta is létrehozta a Beretta USA leányválalatott, mivel e nélkül esélye sem lett volna, hogy elnyerje az M9 pisztolyra kiirt tendert...).
Amúgy az XM8 30db protopéldánya már ki lett adva a seregnek csapatpróbára, és éppen a múlt hónapban végeztek el velük egy apró kis próbát - 15.000 lövést adtak le belőle anélkül, hogy megtisztitották volna közben a fegyvert. Egy akadály sem jelentkezett. Hol van ehez az M-16/M-4? .
XM8 ismertető a HK USA jóvoltából - PDF file -
#303 valszeg a pénz fog donteni és nem a minőség, majd meglátjuk, 2005 elég korainak tunik.
OICW nem lesz? :) -
#302 Egyenlőre csak annyi biztos, hogy cserélik, mivel az Afganisztáni- és az Iraki-hadjáratban is rengeteg probléma volt velük (talán emlékeztek, hogy a Jessica Lynch-történetnél is kiderült, hogy a lány M-16A2-jéből egyetlen lövést sem tudott leadni, mivel az elsütőszerkezetett megakasztotta a por).
Valószinüleg kiírnak egy tendert, aminek kimenetele kétséges (a fegyvergyártó cégek elég erős lobbysták...), de az egyik esélyes a HK USA jelenleg fejlesztés alatt álló fegyvere, az XM8. Ez elméletileg 2005-ben kerülhet rendszeresítésre.
A végére egy kép az XM8-ról:
-
#301 mire cserélik? -
#300 akkor marad az INF.. szerencsére ugyanolyan real...sőőőt vmiben jobb!... (grafikában nem:(((
és lehetsz Ak val is.. csak sajna nem lesz szakállad meg a fejeden kendő...
-
#299 Miért mit gondolsz, ki pénzeli, Oszama Bin Laden? LOL -
#298 Az AA-t alapból azért utálom, mert csak US ARMY lehetek. A francért nem kezdhetek AK-74-el vagy AN-94-el...
A másik meg az, hogy elavul mint gép, ugyanis nemrég döntés született, hogy lecserélik a megbízhatattlan M-16A2-őt és M4A1-et... -
#297 Ha erdekel, nezz at az America's Army topicba. Szeretettel varunk :) -
#296 Akkor torold le azt a szar nfsu-t -
#295 :) nekem meg üres cd-t kell vennem mert 500 mega helyem van:( -
#294 Ne elokeritem az UT CD-met, aztan majd meglatjuk :) -
#293 Az.