Infiltration 2.9 mod - MEGJELENT!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol ezt jol leirtam.. sose nézzetek tv- t irás közben😊))) szal engem mikor látott utoljára játszani
Kérdezd meg TsoTseszt,hogy mikor látott engem játszani utoljára😊)
Szasz DrAK, régen találkoztunk!😊
Mászter TsoTso csekk szájt! Lassan kint lesz, végre!
LOOOOOOL..mikor kiléptél egymásik pályán mentünk .. tangoval szembe talalkoztam de ugy hogy mind a kettonk elfutott egymas mellett mert mind akettonknel granat volt es csak hatra dobtuk a granatokat😊)))))) hát akkorát röhögtünk hogy jujj😊))))) elképzeltem hoyg ez az életben hogynézett volna ki hogy egymás mellett elfutunk szinte a vállunk összeért😊 jujj mekkora volt😊)))))
Na most van két ember a magyar serveren, ugy megyek én is, gyertek még!😄
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Ez mind szép s jó, csak senki nem játszik online, vagy csak én nem találom az embereket?
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
okokokokok
Hogy nyálaznád meg......

Hogy nyálaznád meg......

2.9 re gondolsz cicám?😊)))))))))))) hello..tudod INF😊))hallottál már rola?...vagyaz aa bol várod a 289 et?
Egyébként a cikkel teljes egészében egyetértek, pontosan felsorolta az AA problémáit! Jajj de várom már a 289et!
Tudod engem nem kell meggyõzni arról,hogy az inf a király...😊
Ezt a cikket egy infes írta, nem csoda,ha elfogult irányunkban!😊
akkor röhögtem elösszõr az AA-n mikor volt az a kép mikor az ember a tükör elött ál és nincs célsázon a fegyver de a tükörben célzáson van a fegyver...
http://217.194.64.114/599th/thread127C5.asp?categoryId=6
reálisabb,és nehezebb is az inf mint az AA
reálisabb,és nehezebb is az inf mint az AA
Na azért ne essünk ennyire költõi túlzásokba! persze elfogadom,hogy az neked jobban tetszik! Kinek a papné...😊
UT1 enginjétõl mit vársz az isten szent szerelmére???
Egyébként az ofp sehol nincs olyan reális,ha belemélyülsz meglátod! És nem azért mondom,mert nem szeretem az ofp-t,éppen ellenkezõleg, imádtam,amikor kijött!
Egyébként az ofp sehol nincs olyan reális,ha belemélyülsz meglátod! És nem azért mondom,mert nem szeretem az ofp-t,éppen ellenkezõleg, imádtam,amikor kijött!
Elég ocsmány egy játék. Még OFP RES is szebb ennél, pedig az se valami cifrás játék, és még sokkal jobb, realisabb is.
Biosban kell matatni, ott könnyen megtalálod. Pontosabb infoért kérdezz vmi hardvergurut a hw fórumban!
Akkor tényleg a proci lesz az!😞 Miért nem húzol rajta egy kicsit,hátha segítene?
32
nem a net miatt akadozik a gamma...amugy meg 600 assal akadozik..ez van..hja és nem is gef 2 mx em van hanem ati7000... a gef 2-t hány megás?
A netedet kérdeztem!😊
p3 733 gef2 mx szintén
p3 733 gef2 mx szintén
Én is a min konfig alatt vagyok, mégis megy rendesen!
Milyen neted van?
Milyen neted van?
Csocsesz gyere america's army-zni, egészen jó a gamma!
Azért hasonlítottam, mert csak akkor használtam távcsövet,mikor sniperként tevékenykedtem,és azt rcvel ill psgvel tettem.
Küldd ide Louist, nézzen suembe velelm! 😊 Mi soha nem rusholtunk, csak egy olyan emberünk volt, azt személyesen rúgtam ki a veletek játszott war után!
RA1et intenzíven játszottuk, de aztán a csapat felbomlott ebben igaza van. Az ok egyszerû volt: a klán többi divíziójával összevesztünk, ennyi!
Elvertetek minket a gamblexxen,mi? 😊 Emlékszik egyáltalán bármelyikõtök is a klánunkra amivel harcoltatok? 😛 (Visszaolvasni nem ér!😊)
RA1et intenzíven játszottuk, de aztán a csapat felbomlott ebben igaza van. Az ok egyszerû volt: a klán többi divíziójával összevesztünk, ennyi!
Elvertetek minket a gamblexxen,mi? 😊 Emlékszik egyáltalán bármelyikõtök is a klánunkra amivel harcoltatok? 😛 (Visszaolvasni nem ér!😊)
gehehe😊 Gabe.. Louis üzeni hogy nagyon jol emléxik rátok és rusholos csapat voltatok..és a ra1 környékén abba is hagytátok az egészet mert az már nehéz volt nektek..
néha feljöttetek a gamblexxra és elvertünk titeket...
néha feljöttetek a gamblexxra és elvertünk titeket...
Nehogy lecsússzon a topic mielõtt válaszolsz!😊
Cowboy ra is emlékezned kéne.. õ sem uj gyerek.. Jones meg kit érdekel.. van valami Jones aki jol játszik azhem ez nem õ😊 0% acc😊))
a töbiekhez képest nem rossz az Acc....
Perun meg elsõ voltam!! muhahah!!! utcso roundba meg TK😊)))))))))))))))))))))))))
ugcsinálsz mintha te valami 100% os lettél volna😊))))
a töbiekhez képest nem rossz az Acc....
Perun meg elsõ voltam!! muhahah!!! utcso roundba meg TK😊)))))))))))))))))))))))))
ugcsinálsz mintha te valami 100% os lettél volna😊))))
Vazz! Most látom csak,hogy ASCOGvel 19%os a pontosságod! LOL!
Na jó, nem zrikállak tovább!😊
Na jó, nem zrikállak tovább!😊
Csak nem nekem szúrtad be,hogy lássam azt,hogy szökõévente egyszer játszol?:-P
Érdekes ellenfelek: gulaschra ,kettchre emléxem, de ki a fasz a többi? Úgy látom van egy új klán is,amirõl nem hallottam!
Érdekes ellenfelek: gulaschra ,kettchre emléxem, de ki a fasz a többi? Úgy látom van egy új klán is,amirõl nem hallottam!