Infiltration 2.9 mod - MEGJELENT!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
tudnék...kéne a 436 os? mportálon megtalálod szerintem
[Rush]
UT patchelésben tudna valaki segíteni?

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Én is kiváncsi lennék rá, na majd holnap, mindnekinek jó cakkát, májti keress meg ICQ-n Strav, Tikal, meg Tapasz is mondta jönnének kipróbálni a 2.9-es INF-et......

hTTp://ror.hu/

CSOCSO
nah.. akkor nyugodalmas joccakát mindenkinek....várom a holnapot... kiváncsi vagyok hogy milyen lesz a bemutató... kár hogy nincsen német NBC-nk.pedig pár éve volt.. nonembaj megkérdem a mamimat.. náluk vannak más adók is😊

Ádi .. ti is messze laktok.. nektek nincs?😊 átugornék😊)))
Nyers
Jól van na, nincs harag!

My Life for Freedom!

[NST]Cifu
Jóvanna, anno én leszedtem, aztán a fene se próbálgatja minden nap 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CSOCSO
hm.. sajna nemtok adni linket... de végülis már mindegy szerintem😊 majd holnap leszeditek a gamezt😊)) amugy sem volt jo video.. ami volt az is õõõsrégi.. kb tavalyi és elég pixeles volt a felvétel... de azért amikor a minimi vel lött az ember az ultrabrutál volt!!!! csak gy repkedett az a 100 as hüvely az ember környékén😊 nagyon klirályul néz ki..
a gamez király... csak idõ kell hogy az ember élvezze is.. ne csak az idegeskedés hogy már megint azt se tudja honnan lötték le... és itt nem fél tár kell az emberre.. testre is csak 2-3 golyo...szal nem a CS fajta fussunk jobbra balra...bár ugy is lehet...
Nyers
Ezt a hangvételt azért kikérem magamnak!
Igen köszönöm megtaláltam a media gombot, szépek a pisztolyok, de egy büdös videót se enged leszedni!
"The Infiltration downloads section is
currently under construction."
Elõször tájékozódj, és ismét köszönöm a linket!

My Life for Freedom!

[NST]Cifu
Ne fárassz ember....
Az Inf honlapját az elöbb adtam meg, a "media" gombot már csak megtalálod magad, nem?

Nyers
Jó én nem azt mondtam, hogy rossz, csak azt hogy nagyon hülyén néz ki, legalábbis szerintem!
Tudnál adni egy videó linket az INF-hez, please!

My Life for Freedom!

CSOCSO
most volt a kaliberben.... zsír az xm8
Nyers
Nekem ez a XM8 nagyon nem tetszik, túl futurisztikus!

My Life for Freedom!

okés köszi! 😊

Nyers
Nagyon hálás vagyok! Értéjkelem a fáradozásodat!

My Life for Freedom!

Mighty
2.0-ban mar lehet az uj palyakon valasztani AK74-et es RPK-t.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[NST]Cifu
INF homepage

De amúgy annyira lusta nem lehetsz, hogy még egy átkozott keresõbe sem tudod beírni az 'Infiltration' kulcsszót - a Google-ban a 4. találat volt nálam....

Nyers
Biztos volt már régebben, de lusta vagyok visszanézni, kérnék egy hivatalos linket és néhány videó elérhetõséget a gammával kapcsolatosan, köszi.

My Life for Freedom!

Tikal
hiába, idehaza még a fegyvereket is jobban csináljuk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[NST]Cifu
De, M29 néven rendszeresítik jövõre.

Az egyik elképzelés szerint az M-16A2+M203-as "gránátos" illetõ fogja lecserélni fegyverét M29-re. Ami annyit tesz, hogy 4 fõs osztagból 1 ember lesz felszerelve ezzel a fegyverrel. Van olyan elképzelés (a HK USA által felvetett), hogy a másik 3-ból 2-nek sima XM8-a lesz, az utolsónak pedig gránátvetõs XM8-a vagy könnyûgéppuskája (M249 vagy az XM8 könnyûgéppuska változata).

Maga az XM8 és az M29 'KE' része (vagyis az 5,56mm-es gépkarabély) mechanikailag azonos, így azonos a HK G36 családdal is. A HK USA a G36-család alapján az XM8 köré is teljes családot akar építeni, amelynek tagjai a gépkarabély, SMG, Gránátvetõvel szerelt változat, mesterlövész-változat és könnyû géppuska lenne. Amúgy egyszerûbb lenne simán 'megvenni' a G36-ot, dehát az USA mégsem fegyverezheti fel magát külföldi gyártmányú fegyverekkel (pl. a Beretta is létrehozta a Beretta USA leányválalatott, mivel e nélkül esélye sem lett volna, hogy elnyerje az M9 pisztolyra kiirt tendert...).

Amúgy az XM8 30db protopéldánya már ki lett adva a seregnek csapatpróbára, és éppen a múlt hónapban végeztek el velük egy apró kis próbát - 15.000 lövést adtak le belõle anélkül, hogy megtisztitották volna közben a fegyvert. Egy akadály sem jelentkezett. Hol van ehez az M-16/M-4? .

XM8 ismertetõ a HK USA jóvoltából - PDF file

Tikal
valszeg a pénz fog donteni és nem a minõség, majd meglátjuk, 2005 elég korainak tunik.

OICW nem lesz? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[NST]Cifu
Egyenlõre csak annyi biztos, hogy cserélik, mivel az Afganisztáni- és az Iraki-hadjáratban is rengeteg probléma volt velük (talán emlékeztek, hogy a Jessica Lynch-történetnél is kiderült, hogy a lány M-16A2-jébõl egyetlen lövést sem tudott leadni, mivel az elsütõszerkezetett megakasztotta a por).

Valószinüleg kiírnak egy tendert, aminek kimenetele kétséges (a fegyvergyártó cégek elég erõs lobbysták...), de az egyik esélyes a HK USA jelenleg fejlesztés alatt álló fegyvere, az XM8. Ez elméletileg 2005-ben kerülhet rendszeresítésre.

A végére egy kép az XM8-ról:

Tikal
mire cserélik?

CSOCSO
akkor marad az INF.. szerencsére ugyanolyan real...sõõõt vmiben jobb!... (grafikában nem😞((
és lehetsz Ak val is.. csak sajna nem lesz szakállad meg a fejeden kendõ...
Nyers
Miért mit gondolsz, ki pénzeli, Oszama Bin Laden? LOL

My Life for Freedom!

[NST]Cifu
Az AA-t alapból azért utálom, mert csak US ARMY lehetek. A francért nem kezdhetek AK-74-el vagy AN-94-el...

A másik meg az, hogy elavul mint gép, ugyanis nemrég döntés született, hogy lecserélik a megbízhatattlan M-16A2-õt és M4A1-et...

Mighty
Ha erdekel, nezz at az America's Army topicba. Szeretettel varunk 😊

Mighty
Akkor torold le azt a szar nfsu-t

CSOCSO
😊 nekem meg üres cd-t kell vennem mert 500 mega helyem van😞
Mighty
Ne elokeritem az UT CD-met, aztan majd meglatjuk 😊

Mighty
Az.

ez americas army ugye?

CSOCSO
ez se lesz egy AA grafika valamivel szebb lesz..

ezt ugy értettem hogy nem lesz AA graf de a 2.86 os infnél szebb
ja neten biztos király lesz, nem ment tõle el a kedvem 😊

CSOCSO
valakinek megy ez a német NBC??? mert nekem nem indul el..
CSOCSO
lol az utcso kép😊))))))
CSOCSO
lejárt lemez?? sz*r?? nemhinném!!!... grafikárol ne is beszéljünk.. CS hogy néz ki?? mégis többen nyomják mint az AA-t meg a többi hûdeszép FPS-t együttvéve...

ez se lesz egy AA grafika valamivel szebb lesz.. majd nyomok képeket.. mindenesetre szerintem a CS nél szebb lesz... és nem is a szépség a lényeg hanem az hogy real lesz... jármûvek nincsnek benne.. vezethetõ szinten.. de nekem vhogy nem is hiányzik...

Lazarus... mé menne el Coco kedve?...

nah pár képecske:

képecske 1
képecske2
képecske3
képcske4
képecske5
képecske6
képecske7

nah linkeltem képeket.. heten vannak mint a gonoszok...

tudom grafikailag nem brutál..de ez nem is arrol szol még😊)
de tudom.. sokan vannak akik ki is fogjátok probálni és nem nagyon fog menni....állandoan csak áldozatok lesztek.. nem megy igy se ugy se.. és ezért nem fog tetszetni... Ádi barátom két hét után már le tudott lõni valakit!!😊
ahhoz képest hogy CS-s volt.. már neki is jobban bejön az INF....
szak INF RULZIK
Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
????
Cs-tõl jobb az már biztos!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Lazarus
elmenne a kedved tõle
lécci vki nyomasson be egy pár képet

köszi

Adi
Hát szerintem nincs annyira szar grafikája. Jó nem egy hl2 de amúgy szerintem simán megállja a helyét. Ja és nem is grafika számomra ENNÉL a játéknál a lényeg!!!!!

Adi
Hétfõn este 10 után lehet asszem!!!!!!!!!!!

[NST]Cifu
Ezek szerint kissé túlzó a topic cime még, nem?

De amúgy DrAK-al értek eggyet, grafikailag kissé lejárt már a program, és hozzátenném, hogy én anno azért vártam kegyetlenül, mert igértek jármûveket is (mikor is volt ez? két éve?)...

Ams
ez egy sz*r...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Blasta
Lejárt lemez szvsz...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
szal lessétek hétfõn este 10 kor
LOW elérés
HI elérés
CSOCSO
NAH tényleg ideges leszek.. nehogymá senkit ne érdekeljen ez a gamez...

Infiltration 2.9 Release Specifics
Posted by: Jeremy on Saturday, November 29, 2003

So, the Infiltration 2.9 CDs have shipped (with some even receiving them yesterday), and we have announced we will release to the public on Monday. What else could we have for you? A Lot.
The online release of Infiltration 2.9 will happen live on German television. Norbert 'Beppo' Bogenrieder, our programmer, will be going live on Giga, a show on NBC Germany, for about half an hour to show off 2.9 and officially release it to the public. The show takes place Monday night from 10:00 PM to midnight German time (GMT+1), making it at 4:00 to 6:00 PM EST. Live webcasts (in German) will be available, as well as a live translation in English on an IRC channel. We will then post a download of the segment on our site as soon as we can get ahold of it.

ISDN stream: http://giga.de/x-stream/streams/isdnlive.html
DSL stream: http://giga.de/x-stream/streams/dsllive.html

CSOCSO
nah mivan mindenkit csak CS érdekel?... INF RULZIK
CSOCSO
Happy Thanksgiving!
We have shipped out the Infiltration 2.9 CDs and they should be arriving late this week and early next week for people in the US

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemsokára jöööööööööööööööön
full üresek lettek a szerverek😊))))))
mindenki sztrájkol a kiadásig😊

Now for the good part! We will be releasing Infiltration 2.9 online to the public on Monday, December 1st

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mighty
Ezt jol elszamoltak a sracok....
Ezekre meg a gatyam mosasat se biznam. 😊