588
Infiltration 2.9 - the best realmod!
-
#548 Kurva nagy - traning mapokon vannak az ablakba:
-
#547 Csocso még alszik!:) -
#546 Jóóóó van... nem kell screenshotokat beszúrni az infből!!:)))))))))))))))))) -
#545 Csocso, ilyenek a kommandosok a tv-ben?
-
#544 :))))) akkor csináltathatok még párfület!:) -
#543 Hi!
Hadd kérdezem már meg, hogy azt a "bombát" amivel ilyen zsinort kell kihúzzni és ha azzon átmegy vki az felrobban azt melyik gombal kell csinálni?
pl.: van egy pálya ahonnét ilyen dobozokból fellehet venni de baszik letenni és élesíteni... -
#542 ha akarsz 5.1-et akor true, fejhallgatobol is 5.1-es kell :) -
#541 mivan?????????? -
#540 Surroun is true? SBLIVE 5.1 van. De fejhallgatóval nyomom! -
#539 a hangkártya a hardver, a true=igaz, vagyis hogy az legyen beállitva -
#538 Soundnál nektek min van? Vagy, hogy is van, ha én azt akarom, hogy a hangkártyám csinálja a hangot, (tom mindenkép az csinálja asszem:) mert az van, hogy hardware false, true akkor most melyik? A hardware végülis melyik, mert mindig összekeverem a softweresel. :) Tom kicsit hülyén fogalmaztam. -
#537 1. Meg van a válasz.. vmi kinyomta nekem a show weapon display-t!
2. Csocsesz most írta. -
#536 menj a gamezba.. majd a Systembe és ott van olyan hogy HUD.. ott tenyerelj rá a RESET re... aztán menj a performanceba és ott van olyan hogy Destroyable Ammo.. nah azt jelöld be... -
#535 Iiigeen? Ne hariz.. ha játszok és beindulok akkor nem nézzem nagyon az üziket.. hanem a hagnokra figyelek.
Melyiken voltam amúgy?
Másik: ha köszönsz akkor írd ki nagybetükkel a nevem és akkor tuti, hogy észre veszem!:) -
#534 a katonák akcio közben célra tartva mennek, én sem azt mondtam hogy derékon tartják (képzeld láttam SWAT vagy katonai dok filmet :) ), azt arra irtam hogy inf-ben alalpbol vhol testközépen van a fegyver, és célzás nélkül onnan lő, ha célzok akkor az meg lassu, , életben meg ugye van még perifériális látásod, szoval ezért felesleges erőltetni az ilyen fajta célzást, bár tényleg jo hogy célra tartva is lehet mozogni, AAOban csak lassan lehet vele normal tempoban nem lehet sajna...
na mindegy nem ez a lényeg hanem az hogy nem értem miért dolgoztak két évig egy modon amikor a játék grafikája már két éve sem volt a topon :) kár hogy nem vmi jobb graffal jött ki ez a játék, ez egy kicsit illuzirombolo számomra, sárbol várat épiteni nen lehet :)
milyen video nem tetszett mighty? hol lehet leszedni? -
#533 Neked ma köszöntem 3x a szerveren, de nem köszöntél vissza...... -
#532 keressek nagyobbat?
Ez nem official kép, hanem csinálták az INTELRECON srácai... -
#531 Én se tom! -
#530 Na HELP KÉNE:
1. egyszer csak eltüntek azok a kijelzők amik mutatják, hogy milyen fegyvereim vannak. Erre vki vmi megoldás? A game ujraindítása se segített!
2. a gránát felrobbantást hol találom?
3. ti milyen fegyvert használtok? Kinek mi jön be?
4. Grafikát, hogy érdemes beállítani(részletesre is gondolok) ?
Én egy mp5 nyomulok amin van ilyen kiscélzóka, meg egy raketa launcherrel. pár gránátal és egy késsel.
-
#529 nagyobb nemvolt?? és ezen mi a fun?
-
#528 1-2 funkép az armyból
-
#527 örülök hogy már itt is látlak.. szerver? magyar nincs de van pár külföldi.... -
#525 nemtom miért de küönbe lehet állítani hogy a fegyverek és az emberi test meddig maradjon a földön...és azt is hogy a fegyvereket és a nade-t is ki tudd lőni.. de ez alapbol False-n van.. de MÉÉÉ???? mindegy.. szal bé lehet állítani...remélem megtalálod.. nem nehéz.. de ha akarod megkeresem hogy hol -
#524 nekem tetszett főleg a grafika és az emberek fizikája ... -
#523 Hát nem tudom... Megnéztem azt a pár kiadott videot és nagyon nem tetszik. :( -
#521 hát azért annél több mindent kéne még az infből átpakolni..de akkor az lenne a legjobb -
#519 derék???? nem is derékol lősz.. ha derékra teszed a fegyvert gyorsabban futsz...az életben sem célozva rohangálsz...názz csak megy egy SWAt dokumentum vagy katonai dok filmet.. nem derékből hanem bordamellett vana fegyver....
amugy szvsz kbilyen a célzás..tök zsír hogy nem fix.. tudod mozgatni a fegyver elejét... célzásra emelés?.. talán lassu.. de szvsz nem kell kapcsolgatni.. felveszed célzásra és szép ovatosan nyomulsz.... -
#518 hát nem ugy hogy áll a puska vhogy aztán magam elé nézek középre és megprobálom kitalálni hova mutat a puska, derékbol ugyanis nem lövök :) csak célzásbol, az meg itt kicsit lassu lett szerintem. -
#517 kis kék köröcske benne egy fehér play háromszög. külnös mert ez nekem is van.. és mégsel ép ki az inf.. igaz.. lehet valami buzi gombot nyomsz meg.. -
#516 gabe:) remélem is hgy nem rossz az ember.. hisz öreg róka...
nemtom mi lehet a hiba.. mielött belépsz infezni a windvd-t kapcsold ki--- -
#515 Nem írnál az infeseknek vagy vmi, hogy mi ez a hiba? (mert te azzér jobban tudsz angolul fogalmazni, mint én...)
Kilép az infből és megnyitja a Windvd 4-et aztán kiírja ezt a critical error-t... De vmikor hiba nélkül vissza tud lépni az inf-be.
Ma egész nap infeztem!:)
Taliztam Gabe-val...(mhhh nem nyomja rosszul khm-khm:)
+ Blake-l is. :) -
#514 unsinstaláld a windvd-t:) nemtom mi a hiba...
-
#513 Csocso nem tudod mi lehet a hiba oka?? -
#512 De akkor nem lesz ilyen mosot a kép? -
#511 az már az ősrégi Strike Forceban is bennevolt (ut mod denem annyira reális bár akineknehéz az inf annak mindenképpen SF..főleg hogy kijön az uj ut2k3 ra és észvesztően jol néz ki.. fél realmod)
hát.. nem is tudom. jo dolog a sípolás meg hogy alig hallasz utánna.. de nemtom... -
#510 Nem is tudtam... -
#509 Valóságba, hogy célzol??? -
#508 nézd... az unreal motor inkább opengl..sőőőt van egy emberke ai külön írt opengl.dll-t a gamezhoz.. ezt jeremy ajánlotta nekem ( infes fejlesztő)
itt a link:
mentsd le...majd tedd be az ut/system be
válaszd az opengl-t 32 bitet és full minden.. és elvilg mihezképest szép lesza gamez.. majd képet is kérünk:)))
fps kiiratása : tab majd timedemo 1
-
#507 nem lesz olyan játék ami tökéletesen visszaadja a real-t, mert nem lehet :) szoval én nem várom ,nekem jo az AA :)
Viszont a célkereszt hiánya szerintem nem növeli a valoságérzetet, mert a valoságban nem igy célzol mint a játékban... -
#506 Tikal: sosem lesz vagy csak nagyon sokára olyan játék, ami pontosan azt élvezetett nyújtja amit te akarsz.
Amúgy meg SZVSZ ez a legélethűbb game... és főként az tetszik, hogy nincs célkereszt. Bár lenne egy két dolog amit beletennék a game-be...
pl.: imádom a flash bangot amikor felrobban (AA) és hallod azt a sípoló hangot. :))