588
Infiltration 2.9 - the best realmod!
-
#120 sniper....:)))))) ezt mé kell hasonlítgatni az m16 hoz????:) nah mindegy -
Gábor #119 Nehogy lecsússzon a topic mielőtt válaszolsz!:) -
#117 Cowboy ra is emlékezned kéne.. ő sem uj gyerek.. Jones meg kit érdekel.. van valami Jones aki jol játszik azhem ez nem ő:) 0% acc:)))
a töbiekhez képest nem rossz az Acc....
Perun meg első voltam!! muhahah!!! utcso roundba meg TK:))))))))))))))))))))))))))
ugcsinálsz mintha te valami 100% os lettél volna:))))) -
Gábor #116 Vazz! Most látom csak,hogy ASCOGvel 19%os a pontosságod! LOL!
Na jó, nem zrikállak tovább!:) -
Gábor #115 Csak nem nekem szúrtad be,hogy lássam azt,hogy szökőévente egyszer játszol?:-P
Érdekes ellenfelek: gulaschra ,kettchre emléxem, de ki a fasz a többi? Úgy látom van egy új klán is,amiről nem hallottam! -
#114 khm...:
-
Gábor #113 -
#112 itt lesz:
cet.inf.hu -
#111 haggyadmááá..:))))))))) -
#110 és van ennek valami weblapja?:) -
Gábor #109 1ébként ha kijön a 2.9 akkor újra kellene szerveznetek a klánt professzionális szintre! Gondolok itt aktivizált tagokra, mert nagyon keveset láttam belőletek,mikor még aktív voltam! Ezeken túl meg nem ártana,ha tudnátok kommunikálni,mert a mai napig emléxem arra,hogy adminként kellett kidobálnom a planetinfről Thort,mert olyan helyeken tudott kempelni,ahol az ominózus csúszás-bug leledzett, és az istennek sem akart válaszolni a felszólításaimra,hogy húzza el a belét onnan!
Csak annyit akarok mondani,hogy egy profi magyar inf klán,ami megállja helyét a nemzetközi porondon igazi móka lenne! -
Gábor #108 "bízom benne.. és abban is hogy a többi CET es is beleegyeznek abba hogy jöjjön Gábor.."
Ho-ho-hó! Ha jól emléxem a Sixpack színeiben csúnyán elvertünk titeket! Reméled,hogy befogadnak? LOL !
Mintha olyan jók lennétek,hogy nehéz bekerülni! -
#107 hát hja remélem átalakítás alatt van mert hogy jön a 2.9 -
#106 igen mi CET esek vagyunk.. mármint innen az Sg ről csak én vagyok a CET es.. Ádi majd az lehet ha jobban játszik és nem beszél annyit a Cs ről:)))
Gábor remélem majd CET es lesz! nagyon bízom benne.. és abban is hogy a többi CET es is beleegyeznek abba hogy jöjjön Gábor..
275 igen régi... 286 a mostani de nemsokára kijön a 2.9 ami JUJJ lesz megenn.. sajna régi ut engine de még az is akad ha sokan vagyunk a pályán:((((amugy nem olyan bizti hogy találkozol CET esekkel mert néha álnéven játszunk mert túl jok vagyunk:)))))))))))))))))))))) -
#105 "CET-esek"? Ez egy klán? -
#104 Én játszottam de játszanak vele olyan 5-6 fele már elegen és akkor nagyon jó a feeling.....
Ja és nem akkora parasztok az emberek mint a cs-be...... CET-esek azzok magyarok lesznek..... Na menjél játszál inkább... -
#103 játszik ezzel még egyátalán valaki? -
#102 megvan -
#101 Honnan lehet a 285-öst leszedni? nálam a 275-s van és az oldal nem megy -
#100 100 -
#99 :DDD -
#98 na kijött má ez a szr? :) -
#97 mivan? az hogy elvileg kész van az INF 2.9 mint a házifeladat.. AZAZ Március másodika volt a RELEASE CANDIDATE
lassan kijön a gépállat game -
#96 Mivaaa -
#95 monkeyparade a lőfülpattanásod zoknija -
#94 Itt van te majomparádé a jó versio!!http://infiltration.sentrystudios.net -
#93 nem még nem.. de remélem mástmár tavaszra lassan megjön... -
#92 megjelent már? -
#91 cet.inf.hu -
#90 ahhh ezaz...köszönöm -
#88 ma jöttek a képek:
-
#87 We're still not at RC status yet, but we're as close as you can get without actually being there.
RC: Release C****** a c betűset nem vágom -
#86 amugy egyetlen magyar clan oldala készűl:
http://cet.uw.hu -
#85 még nem de már lassan kint van....már szinte nincs benne bug ugyhogy :) -
#83 ... -
#82 Ja -
#81 ugye?:) csak egy baj van a dologgal:)))
senki nem olvassa eme gyönyörű gondolatokat mert senki nem jár ide:)))hja it szomorszmájl kéne
:((( -
#80 Garantáltan ujra kell tanulni mindent!! -
#79 :)))))))))
énmeg most jöttem ki.. állatul nyomtuk:) széjjel szedtünk mindenkit!!!akik azt hiszik hogy jok az FPS ben azok bátran jöhetnek... -
#78 Ma is nyomtam egyet kettőt Csocsoval!! Mekkora Kuss van itt!!