588
Infiltration 2.9 - the best realmod!
-
#162 lol ezt jol leirtam.. sose nézzetek tv- t irás közben:)))) szal engem mikor látott utoljára játszani -
#161 heheh kérdezzétek meg Louis engem mikor játszott utoljára játszani:)))))))))))))))))))))))))) -
Gábor #160 Kérdezd meg TsoTseszt,hogy mikor látott engem játszani utoljára:)) -
Gábor #158 Szasz DrAK, régen találkoztunk!:) -
#157 :)))))))))))) -
#155 EL SE HISZEM!!!!!!!!!!!!!:) -
Gábor #154 Mászter TsoTso csekk szájt! Lassan kint lesz, végre! -
#153 LOOOOOOL..mikor kiléptél egymásik pályán mentünk .. tangoval szembe talalkoztam de ugy hogy mind a kettonk elfutott egymas mellett mert mind akettonknel granat volt es csak hatra dobtuk a granatokat:))))))) hát akkorát röhögtünk hogy jujj:)))))) elképzeltem hoyg ez az életben hogynézett volna ki hogy egymás mellett elfutunk szinte a vállunk összeért:) jujj mekkora volt:)))))) -
#152 LOL:) te?:) inf?:) na go!!:) megyek szétverjük öket..anyám kiabálni fog hogy nem tanulok:) -
#151 Na most van két ember a magyar serveren, ugy megyek én is, gyertek még!:D -
#150 Ez mind szép s jó, csak senki nem játszik online, vagy csak én nem találom az embereket? -
#149 MUHAHAHA.. :) -
Gábor #148 okokokokok
Hogy nyálaznád meg...... -
#147 2.9 re gondolsz cicám?:))))))))))))) hello..tudod INF:)))hallottál már rola?...vagyaz aa bol várod a 289 et? -
#146 ????? -
Gábor #145 Egyébként a cikkel teljes egészében egyetértek, pontosan felsorolta az AA problémáit! Jajj de várom már a 289et! -
Gábor #144 Tudod engem nem kell meggyőzni arról,hogy az inf a király...:) -
#143 hjolvan.. ha neked az se jo ha egy infes leírja mi jobb az infben vagy aa ban akkor mindegy... -
Gábor #142 Ezt a cikket egy infes írta, nem csoda,ha elfogult irányunkban!:) -
#141 akkor röhögtem elösszőr az AA-n mikor volt az a kép mikor az ember a tükör elött ál és nincs célsázon a fegyver de a tükörben célzáson van a fegyver... -
#140 http://217.194.64.114/599th/thread127C5.asp?categoryId=6
reálisabb,és nehezebb is az inf mint az AA -
Gábor #139 Na azért ne essünk ennyire költői túlzásokba! persze elfogadom,hogy az neked jobban tetszik! Kinek a papné...:) -
#138 :))))))) na neeeeee:))))))))))))))
ofp sehol nincs inf hez,..még az amcsi army sincs.... -
#137 Hidd el, hogy kurvasokat OFPztem főleg multiban, és Veterán fokozaton az INF hozzás képes Doom. -
Gábor #136 UT1 enginjétől mit vársz az isten szent szerelmére???
Egyébként az ofp sehol nincs olyan reális,ha belemélyülsz meglátod! És nem azért mondom,mert nem szeretem az ofp-t,éppen ellenkezőleg, imádtam,amikor kijött! -
#135 Elég ocsmány egy játék. Még OFP RES is szebb ennél, pedig az se valami cifrás játék, és még sokkal jobb, realisabb is. -
Gábor #134 Biosban kell matatni, ott könnyen megtalálod. Pontosabb infoért kérdezz vmi hardvergurut a hw fórumban! -
#133 p3 at mivel hogyan? -
Gábor #132 Akkor tényleg a proci lesz az!:( Miért nem húzol rajta egy kicsit,hátha segítene? -
#131 hjolvan mindegy ugy néz ki az a 133 mhz ennyit ér...amugy cablem van -
Gábor #130 32 -
#129 nem a net miatt akadozik a gamma...amugy meg 600 assal akadozik..ez van..hja és nem is gef 2 mx em van hanem ati7000... a gef 2-t hány megás? -
Gábor #128 A netedet kérdeztem!:)
p3 733 gef2 mx szintén -
#127 p3 600... gef 2 mx.. neked? -
Gábor #126 Én is a min konfig alatt vagyok, mégis megy rendesen!
Milyen neted van? -
#125 alig fut a gépemen... tudom hogy egész jo... -
Gábor #124 Csocsesz gyere america's army-zni, egészen jó a gamma! -
Gábor #123 Azért hasonlítottam, mert csak akkor használtam távcsövet,mikor sniperként tevékenykedtem,és azt rcvel ill psgvel tettem. -
Gábor #122 Küldd ide Louist, nézzen suembe velelm! :) Mi soha nem rusholtunk, csak egy olyan emberünk volt, azt személyesen rúgtam ki a veletek játszott war után!
RA1et intenzíven játszottuk, de aztán a csapat felbomlott ebben igaza van. Az ok egyszerű volt: a klán többi divíziójával összevesztünk, ennyi!
Elvertetek minket a gamblexxen,mi? :) Emlékszik egyáltalán bármelyikőtök is a klánunkra amivel harcoltatok? :P (Visszaolvasni nem ér!:)) -
#121 gehehe:) Gabe.. Louis üzeni hogy nagyon jol emléxik rátok és rusholos csapat voltatok..és a ra1 környékén abba is hagytátok az egészet mert az már nehéz volt nektek..
néha feljöttetek a gamblexxra és elvertünk titeket...