PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Inkább lefordítom neked, a Ps3 modosa + kevesebb frém és no AA, amig a Xbox AA, éles és több frém.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NEXUS6
Azért látszik, hogy nagyon nem szívesen mondják, ki hogy a PS3 verzió egy hangya sikollyal de jobb lett.😉

Mondjuk a FullHD felbontásnál nem tudom mit kell bizonygatni, hogy ott aztan mar sokkal jobb az X verzió, amikor a képeken egyértelmûen látszik, hogy a PS3 sokkal szebb felskálázást csinál. A Box nem tudja kisimítani a ditherezéssel összekócolt képet.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

dualview
Oddworld folytatás?
Nincs szó rá mennyire imádtam PC-n! Voltak olyan átvezetõ animok benne amiket ezerszer megnéztem. Ja és a poén hogy annak idején elõször a "MatávNET Internet telepítõ CD"-n találkoztam a demójával 😊 Szóval nálam az elsõ interneten töltött perc és Abe kalandjai szorosan összekapcsolódtak😊 Régi "szép" fütyülõs modemes idõk...

PSN ID: dualview

tarti19
nemá? komoly?
mert akkor 20 fontba kerül pl az Assasin Creed ami jelenleg 6100 Ft... ez most komoly vagy kamu? hoyg nicns postaköltség?

OliApa
lassu, mert nincs postakoltseg. max 3 het.
NEXUS6
Ja, az az!😊
Az a gond, hogy a AC sorozat nekem mar tul arcade, de a sracok csinaltak a Blazing Angelset elotte es az nem volt olyan rossz. Persze nem egy sim, de akkor is.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Csao! Ha vcd-kéne írom ki az avi filmeket azt lejátsza a ps3? Mert ha csimán rárakom /"adat cd készítése"/ nem ismeri fel....

tarti19
finomabbak a ps3-as képek, egy picivel és teltebbek a színek is

Istencsászár
Vélemény?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
<#wow1><#pardon1><#vigyor2><#finom><#circling><#nyes><#nevetes1><#taps><#bohoc>
ez a kép mindent elárul Snake életérõl

tarti19
ez nem TOm Clancy? láttam róla pcgurun egy képet😊 mondom nem akartam elhinni😊 tessék itt a kép

EmThor
gta 3, box vs pskatt

EmThor
home. azért ez elég rideg. 3rd party fejlesztõk is hentelkedhetnek majd! (trophies rules)

HAF Rigel
Ez a hawk TCtõl úgye ? Jó kis repcsis játék , nagyon kellene már .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

ha az online játékra gondolsz, akkor az ingyenes, igen.

"Meg mit lehet tudni errõl?"

azt hogy ingyé van. ennyi elég is.
Ingyenes a hálózati játék. Store tartalmak vegyes, van ami fizetõs van a ingyenes. A gépben lévõ internetböngészõ használata természetesen ingyenes.

Jah biztos szar unalmas lesz, mint az eddigiek..😄

Kandurex
ez jól hangzik, legalább jót fogok mozizni <#eljen>

igen, én mozinak tekintem, nem játéknak, annak unalmas

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hello. Lehet hülye kérdés, de még nem kaptam rá választ:
Hogy ingyenes az internet Ps3 nál?Meg mit lehet tudni errõl?

aabelus
tenkju!

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Gamer365 pl.

aabelus
milyen magyar oldal van a gamekapocs es gamecon-on kivul ahol x360/PS3 jatekokat tesztelnek?

Jön az Oddworldnek is folytatás.

LOL Én azért ebben a stuffban is bízom, és nem a mostani képek miatt. Azért volt itt már 3 trailer amin spec letettem a hajam. Biztos, hogy rettentõ rétegjáték lesz, és óriási anyagi bukás de olyat csinálnak, olyan minõségben amit még eddig senki, és azért ez nem mindegy. (lásd Colossus)

NEXUS6
Na én ezt várom nagyon:

😊))))))

Jah, ne is mond. Szemét! 😄

UNREG
FFXIII

Seth
Akkor kijelenthetjük hogy a MGS4 egy szar játék....,mik azok a 90, 95 , 96 % -os értékelések? szégyen <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

NEXUS6
Az a gáz, hogy idestova 2 éve olyan progit még nem tudtak összehozni, aminek a grafikája is meg a hozzátartozó játék is egyformán ütõs lenne. Valahol mindíg elvétik ezek az exkluzívok, hogy igazán melbeverõsek legyenek.

Szerintem is az lesz a feladatod, hogy mint zoológusnak járnod kell a kiba nagy afrikai pusztákat, és mintákat vegyél az ember nagyságú elefántxarkupacokból, és hogy ne érezd nagyon uncsinak, néha átmegy elötted az úton néhány oroszlán, meg viziló.

De az is lehet, hogy megcsinálják a GTAIV Afrikai változatát, hiper grafikával. Ha menekülsz az orvvadászok elöl, akkor nem mocira, hanem struccra pattansz, belekeveredsz valami fegyver és gyémántcsempész maffiába, a végén pedig egy helyi háborúcskában kell megtisztítani a zakákó törzs településeit az ide beszivárgó terroristáktól. És hogy szerelmi szál is legyen, hatkafé módban elcsábíthatsz egy zebrát. ;D

brodix
#39364 melyik játékból való?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Természetjáróknak megváltó lesz a gém. Lehet tényleg csak vmi virtuális utazást biztosít, még semmit nem tudni a játékról sajna. Csak ezért megvenném a Ps3-mat ha nem lenne. <#nyes>

LOL
Remélem hangyányit azért jobb lesz a HALO-nál..😄

Persze az épp jó, majd felhivlak ma még.

NEXUS6
Kúl ez az Afrika, bár a víz kicsit gagyi.

NEXUS6
Hát ennyit a HALO3 is kapott!😉))

(Amúgy holnapi tali jó lesz?)

MGS4 jelenleg

PlayStation Official Magazine (UK): 10/10
PlayStation Official Magazine (US): 10/10
PlayStation Official Magazine (Italy): 10/10
PlayStation Official Magazine (Dutch): 9.6/10
LEVEL (Sweden): 10/10
Joypad (France): 19/20
Jeuxvideo Magazine (France): 18/20

Csak furcsa, mert font ban írják ki az árakat, de amerikai játékok vannak nálunk (Hot shots golf és nem Everybody golf world tour) :?

Scotty99
Jah, és azt nem tudja valaki, hogy RGB kábelt Magyarországon hol találok? Mert nézegettem néhány üzletet, és sehol semmi. Ha valaki tudja, kérem ne tartsa magában.

PS3 ID: ghost_hun

Scotty99
Úgy tudom azok. A lassúság nekem nem számít, már annak örülök, ha tudok valahol vásárolni 😊

Lehet tévedtem. Õk angolok?

13 perc Far Cry 2
Szerk: azonnal ahogy kijön...<#ijedt><#worship>

Szerintem hozzád még könnyebben szállítanak, mint az EU-ba.
Csak a többiek infója szerint picit lassúak.

Scotty99
Nézegetem a Movietyme oldalát, és látom azt írják szállítanak sokfelé a világban. Azt esetleg nem tudja valaki, hogy ha Vajdaságból rendelek (ugyebár nem Uniós országban élek), akkor is megérkezik rendesen, nem lesz semmi fennakadás a határon? Mert ha megy minden simán, akkor bátran rendelnék onnan.

rendelt valaki mostanában shopto-ról játékot? esetleg Grid-et? vasárnap leadtam a rendelést és még mindíg feldolgozás alatt van csak, holott a játék raktáron van.<#nemtudom>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

GT retrospective-k nagyon jók 😊 érdemes õket végignézni, aki ismeri már csak érdekességképp, a többieknek készülés az mgs4-re célból.

shaken, not stirred

Madbaby
http://www.576.hu/mgs/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=32
Itt az MGS története!😊

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

wordsworth
Valaki tudna adni egy linket, ahol le van írva MGS története? csak, hogy a 4-el képbe legyek majd 😊 Pénteken lesz meg saját ps3

PSP user n\' soon ps3 user too :)

aabelus
koszi szepen Scotty! Akkor meg is veszem 😊