PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszeg a GRAW2-met, vagy az UT3-at becserélem érte😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
neogafon találtam, ott 10 emberbõl 8nak valamilyen retusált snake a fotója, van ott snake nathan az unchartedbõl, snake ratchet, meg minden 😄
jó lett az új avatarom!! <#eljen>#eljen>
fél nyolc, nyolcra le is fexek, kelés déli harangszóra 😄
napi gaming tervek: viking + third age.
várakozás jövõ hétfõig: stranglehold + ratchet 😄 (elõbbi kell na! utóbbi meg megfogott a dínós videóval)
<#vigyor3>#vigyor3>
shaken, not stirred
Team Fortress csak szerverindításnál lagzik (néha elég durván), de 20-30 másodperc után stabil, és nagyon megy.
Portal szinte hibátlanul megy, tökéletesen.
Viszont ár érték arányban verhetetlen, 5 játék, alapban a single 20-30 óra, ha kiélvezed, plusz ott van a team fortress 9 alapvetõen különbözõ irtó jól kiegyensúlyozott classal, és 6 pörgõs nagyon eltalált pályával.
shaken, not stirred
Felkel és elmegy megvenni az orange box-ot (vagy PS3 vagy steam). Nincs vita és ellenkezés, megveszi és játszik vele, megértette katona?
Röviden : Half Life 2 -> minden idõk legtöbbre értékelt és legtöbb díjat nyert PC játéka. Kell többet mondanom?
shaken, not stirred
Tudom hogy van olcsóbban!!😊
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
Cseréld be Orange Box-ra, az kegyetlen jó, már vangy 25 órát beleöltem és ha lesz idõm, akkor folytatom<#nyes>#nyes>
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Ti hogy gondoljátok Kedves Kollégák?😉)
Ha jól emlékszem meg van, vagy volt az asassins creed is??? Baby😊
PS3 ID: ghost_hun
Fent van a demója? Hol? Disznó vagyok, de én általában külsõ alapján ítélem meg, a játékokat, képek és videók!
PS3 ID: marcogi zsírkutya