PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Szerintem is jó lesz a QW:ET.
Valszeg a GRAW2-met, vagy az UT3-at becserélem érte😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Szeretjük Lighting-ot 😊

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

gazgoblin
<#wave>

gazgoblin
naggggyon soliiiid! 😄DD

NEXUS6
Áááááááááá..... ez fájt!!!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
na megnézem azt a grid-et, izgatja a fantáziám, a slide tokos változat 😄

Felnéztem GAF-ra, van pár eddig nem látott MGS4 kép igy sunyin belinkelve. Avatarok meg kész, Solid Eye mindenkin 😄

Ratchet megvan?Ha nincs,van egy eladó példányom😉.Viking tetszik videók alapján.Nekem egy Grid is jól jönne.Nem hittem volna a hype idején,hogy tetszeni fog,de nagyon bejön ez a Grid.

EmThor
nem tudom de 10 perce vinnyogok a röhögéstõl 😄

neogafon találtam, ott 10 emberbõl 8nak valamilyen retusált snake a fotója, van ott snake nathan az unchartedbõl, snake ratchet, meg minden 😄

jó lett az új avatarom!! <#eljen>

EmThor
ja, még 50 perc és indulok haze.. ö haza 😄
fél nyolc, nyolcra le is fexek, kelés déli harangszóra 😄

napi gaming tervek: viking + third age.
várakozás jövõ hétfõig: stranglehold + ratchet 😄 (elõbbi kell na! utóbbi meg megfogott a dínós videóval)

Ki lehet az az õrült akinek ilyen eszébejut? 😄

mi van baglyok?Megy a meló?😉Ma UBI day's!!!Koviubi

Te állat kellett ez hajnalok hajnálán?! 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Nagyon szép lett Gazgoblin!!!Fox,te meg ne aludj a megjelenésig,talán kibírod😄D

EmThor
na ezen zokogtam (ez az a fazon, aki évekig a pincében tartotta a lányát + csomó gyereket csinált neki <#wilting>)

<#vigyor3>

Na felvettem Gazgoblin barátom munkáját (ezúton is thx), Snake tiszteletére illetve a hype kedvéért. 😄

EmThor
nekem anno a hl1 sztorija jobban tetszett. ep1-2 nem volt rossz, nekem ez only pc. de sok játék 1 áráért megéri, sok óra, stb.

OB? Az kötelezõ. Mai napig top5-ös FPS nálam a HL2 a 2 epizódjával, Portal meg egyszerüen zseniális.

Hát te nem alszol??Ejnye😄D.Szwerinted milyen az Orange Box?Rá akarnak beszélni😊Mondom max a Warhawkot cserélem el rá😊

A boltban biztos, egységes áruk van ezeknek a szaroknak. <#nevetes1>

GregSB
Ja értem. Hát csúnyának biztos csúnyább lesz mint az átlag új játékok konzolokon, de ha magán a játékon nem változtatnak sokat akkor hasonló pontot fog elérni szerintem mint a PC-s, mert tényleg nagyon összetett és élvezetes a multija.

Én is most néztem,mondom hol a review-ja?😄Még nincs fent.Én nem venném meg,nem az én világom.Néha egész élethû volt a kép amit mutatott,de semmi extra.

Hmm hmm...multiban béna vagyok,de ezt már COD4-nél megszokták a csapattársak😄.Hát nem tudom.Lehet inkább PC-n tolom végig.Vagy max becserélem aWarhawkomat<#hehe>

Az a PC-s verzió asszem (aminek a hivatalos szerver supportját beszüntették ha jól tudom 😞 )

shaken, not stirred

GregSB
Quake Wars már megkapta a 8.7-et a GT-n teljesen jogosan.

Volt néhány terület ahol beakadt, de ez kb 20-25 órányi gémbõl max 20 másodperc, szóval nem veszed észre. Többet tölt mint a pc-s verzió, de elviselhetõ, viszont az irányítása nekem nagyon kézreesik (bár tény ez az elsõ ps3-as fps-em, itt szoktam meg 😄 ). HL2-ben a vizes részen akad kicsit, ep1-ben volt kb 10 seces rész, de amúgy marad a 30 fps, néha leesik 1-2t de alig érzékelhetõ, és nem rontja el egyáltalán a játékélményt.

Team Fortress csak szerverindításnál lagzik (néha elég durván), de 20-30 másodperc után stabil, és nagyon megy.

Portal szinte hibátlanul megy, tökéletesen.

Viszont ár érték arányban verhetetlen, 5 játék, alapban a single 20-30 óra, ha kiélvezed, plusz ott van a team fortress 9 alapvetõen különbözõ irtó jól kiegyensúlyozott classal, és 6 pörgõs nagyon eltalált pályával.

shaken, not stirred

Oké,oké csak kíváncsi vagyok mennyire akadozik.Gondolom akad,hogy akad😄

Láttam videókat róla,de félek tõle,mert állítólag nagyon akadozik.Kb. mint az AC,úgy meg nem kell.Ebbõl mi igaz,Láttam X-es verziót,az szépen fut.

Atyaúristen <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Felkel és elmegy megvenni az orange box-ot (vagy PS3 vagy steam). Nincs vita és ellenkezés, megveszi és játszik vele, megértette katona?

Röviden : Half Life 2 -> minden idõk legtöbbre értékelt és legtöbb díjat nyert PC játéka. Kell többet mondanom?

shaken, not stirred

Madbaby
Igenis!!!!!!!!!!!
Tudom hogy van olcsóbban!!😊

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

Még sose játsztam half life sorozattal.Mesélnél róla?

Nem... Van egy 6 órás mentésem (amibõl 2-t a haverom játszott), és ott porosodik.

Cseréld be Orange Box-ra, az kegyetlen jó, már vangy 25 órát beleöltem és ha lesz idõm, akkor folytatom<#nyes>

shaken, not stirred

Ja és baba ne a Medias árakat nézd.Egy játék átlagban 13k.Fõleg most,hogy Überkonzolnál 0-2kg-ig ingyenes a házhozszállítás,ha PayPal-lal fizetsz vagy utalsz😉Tök baráti.Szeretem ÜK-t!!

Neked se tetszik a GTA4?<#vigyor1>

8-10k-ért már van használt😉.Pedig a GTA-t nem tartom meg.Vagy eladom,vagy elcserélem.EmThor:Néztem egy videót a Vikingrõl.Szerintem egész jó lehet.Fõellenséget mindig az adott gomb megnyomásával kell megölni?Mint a Bourne demóban?Kurvajó a kaszabolás,fejlevágás😊

Cseréld, a grid legalább élvezetesebb 😊

shaken, not stirred

Madbaby
<#felkialtas><#ejnye1>

Madbaby
DMC is 17 ezer mint az MGS! Komoly! Nem tudtam hogy Keresztapa Ps3 játék is van!<#conf>

Vagy cseréljem el GTA4-et Gridre??<#nemtudom><#miaz>

Az csak volt,az se jött be,de szépnek szép volt,de lehetett volna szebb is..

Érik már a topiktalálkozó..<#law><#nevetes1>
Ti hogy gondoljátok Kedves Kollégák?😉)

Madbaby
Miért vagyok disznó?! Nem mondtad hogy meg van!!!!<#love12><#puszi><#puszis>
Ha jól emlékszem meg van, vagy volt az asassins creed is??? Baby😊

Én kicsi disznom<3.Holnap megmutatom a demóját😉

Scotty99
Platimushopban láttam 10k-ért. Képek alapján is szép, de UK és USA storeon is fennt van a demoja, sajnos csak 10 percig játszható egyszerre, de megéri meglesni, ha szereted ezt a stílust. Remek kikapcsolódás.

PS3 ID: ghost_hun

Madbaby
Mennyi egyébként? Biztos nem egy olcsó darab!<#vigyor4>
Fent van a demója? Hol? Disznó vagyok, de én általában külsõ alapján ítélem meg, a játékokat, képek és videók!

Scotty99
Demóját próbáltam, nekem nagyon tetszik. Különben is szeretem az ilyen stílust, ajánlom figyelmedbe a kipróbálható verziót. Engem meggyõzött, most gyûjtöm rá a pénzt 😊

Scotty99
Én úgy tudom lehet, legalábbis a borítóján azt mutatja.

HUNMarcus
ha fight night roud 3-ra gondolsz, akkor én igen, igaz hogy akkor még xboxom volt de sztem max a grafikaban van különbség, igen jol el lehet vele szórakozni, haverokkal sokat nyomtuk szinte függõvé tett minket egy idõre, de a single karrier is jó, fõleg nehéz....én csak ajánlani tudom

PS3 ID: marcogi zsírkutya