PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dear Home testers,
The Home team and Ubisoft would like to invite you to the first ever Publisher Event in Home. Its a pretty exclusive event too as we’re still in closed beta so please try and make time to be a part of a real first.
We’ll be in Home in the new Media & Events space on the evening of Wednesday the 28th of May between 7pm BST and 8pm BST time and Ubisoft will be showcasing their new titles for you all.
Regards,
TedTheDog
Home Community Manager
The Home team and Ubisoft would like to invite you to the first ever Publisher Event in Home. Its a pretty exclusive event too as we’re still in closed beta so please try and make time to be a part of a real first.
We’ll be in Home in the new Media & Events space on the evening of Wednesday the 28th of May between 7pm BST and 8pm BST time and Ubisoft will be showcasing their new titles for you all.
Regards,
TedTheDog
Home Community Manager
haze multi mód: rebel-ek kezdenek börtönben, megkötözött kézzel -> tudsz futni meg rúgni; az ellen a börtönõrök: nektáros katonák teljes fegyverzetben.
cél: rebeleknek kijutni a börtönbõl, helikopterig, majd vissza full fegyverben kiszabadítani többieket.
de majd Rigel77 remélem mesél, ahogy grid-rõl is.
cél: rebeleknek kijutni a börtönbõl, helikopterig, majd vissza full fegyverben kiszabadítani többieket.
de majd Rigel77 remélem mesél, ahogy grid-rõl is.
állítólag ez a világ legjobb játéka és olyan szinten ki van dolgozva, hogy lerakjuk a hajunkat 😊
érzem úgyis csak 1 dolgot fogok mondani mikor meglesz: Kojima-sama megcsinálta 😄
érzem úgyis csak 1 dolgot fogok mondani mikor meglesz: Kojima-sama megcsinálta 😄
Még kaphatsz, 2 hét van a löncsig.
Honnan érdemes elõrendelni MGS4-et?Valahol csak adnak vmi gratist..
Nem akarok hülyeséget mondani de mikor ez az egész PS3 cirkusz beindult lehetett olvasni bizonyos inkompatibilis TV-krõl...talán egy vagy két tipust érintett. Ki is hírezték annó, fotókkal, hogy valami nem oké a megjelenítéssel. Lehet persze itt más a bibi de rögtön ez ugrott be nekem a problémát látva.
ennek 720p-ben jónak kéne lennie. a ps is új volt, szóval alapból berakta magának a 720p-t gondolom... nem értem. ps-t könnyebb elvinni másik tévén megnézni még mindig.
Olyan nem lehet gondolom, hogy ha 576p-ben jó akkor 720p-ben nem
PSP user n\' soon ps3 user too :)
kábelt megigazít, stb. ha a ps-t más tévén meg tudjátok nézni és ott jó, akkor a tévét vissza kell vinni
TX-32le7p:
# Képfelbontás 1366 x 768
# HDMI bemenet, Viera Link
# Fényerõ: 500 cd/m2
# LCD mesterséges intelligencia (LCD-AL back light control)
# 3000:1 kontraszt
# 1 utas, 2 hangszórós hangrendszer
# Valós 1080i jelfeldolgozás
# Multi Window: PAT
# 4 AV bemenet (2 Scart, komponens, S-Video)
# Forgatható talp
# Képfelbontás 1366 x 768
# HDMI bemenet, Viera Link
# Fényerõ: 500 cd/m2
# LCD mesterséges intelligencia (LCD-AL back light control)
# 3000:1 kontraszt
# 1 utas, 2 hangszórós hangrendszer
# Valós 1080i jelfeldolgozás
# Multi Window: PAT
# 4 AV bemenet (2 Scart, komponens, S-Video)
# Forgatható talp
Még csak nem is hallottam ilyen hibáról... Minden felbontásnál ezt csinálja amit a Ps3-mon beállítotok?
Na srácok erre mondjatok valamit:
Havernak van egy Panasonic TX32LE7P/A TVje, ugyan azon a napon vette a TV-t meg a PS3-at is, 2 nap után érdekes hiba lépett fel, alsó kép 1/4ét levágta és feldobta felülre. PS3at elkuldte kivizsgalasra, adtak neki újat és 2 nap utan megint ugyan ez a hiba. Szerintetek?
Képek:
Nekem TX32LE7P TV-m van ezek utan nem merem megvenni ps3-at...
Havernak van egy Panasonic TX32LE7P/A TVje, ugyan azon a napon vette a TV-t meg a PS3-at is, 2 nap után érdekes hiba lépett fel, alsó kép 1/4ét levágta és feldobta felülre. PS3at elkuldte kivizsgalasra, adtak neki újat és 2 nap utan megint ugyan ez a hiba. Szerintetek?
Képek:
Nekem TX32LE7P TV-m van ezek utan nem merem megvenni ps3-at...
5 perce néztem ezt meg épp,.Örülök, hogy az USA-t kapom. 😄
A lényeg látszik, 360on a kocsik élei szépek simák, majd Ps3 verza végigi zizeg receg... ez a videó lényege ha más nemis.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát engem teljesen meggyõztél!
Kár hogy a videón nem sok minden látszik. 😉))
Kár hogy a videón nem sok minden látszik. 😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Jó éjszakát!<#integet2>#integet2>
Igen-igen. Tisztán látszik melik a Ps3 verza. Én mondjuk annak is örülök, hogy még ezekkel a fogyatékosságokkal együtt is jó lett azért, nem vmi összeb@szott port.
elefunk, fatal inertia, wipeout várható még a közeljövõben
* Thursday, May 29, 2008
o Army of Two DLC - "Veteran Map Pack" | Confirmed
+
# Two brand new co-op campaign maps
# One enhanced multiplayer map
# Price: FREE
+ Source: WorthPlaying
o Battlefield: Bad Company ** Pre-order Special ** | Confirmed
+
# You will be able to download the demo early if you pre-order the game from GameStop or Amazon
# Read the link below for more info
+ Source: BadCompany.EA.com
o Civilization Revolution | Rumor
+ (no image)
# Demo does exist and should be coming to Europe before the game is released
# Game is released on June 13 in Europe, so the EU store may get a demo soon (and hopefully US as well)
+ Source: Civilization Revolution Forums
o Rock Band DLC | Confirmed
+
# The second full album (The Cars - ) will be available for download, as promised
* "All Mixed Up"
* "Bye Bye Love"
* "Don't Cha Stop"
* "Good Times Roll"
* "I'm in Touch with Your World"
* "Just What I Needed"
* "Moving in Stereo"
* "My Best Friend's Girl"
* "You're All I've Got Tonight"
# Price: $1.99 each, $14.99 for the album
+ Source: RockBand.com Forums
* Thursday, May 29, 2008
o Army of Two DLC - "Veteran Map Pack" | Confirmed
+
# Two brand new co-op campaign maps
# One enhanced multiplayer map
# Price: FREE
+ Source: WorthPlaying
o Battlefield: Bad Company
+
# You will be able to download the demo early if you pre-order the game from GameStop or Amazon
# Read the link below for more info
+ Source: BadCompany.EA.com
o Civilization Revolution
+ (no image)
# Demo does exist and should be coming to Europe before the game is released
# Game is released on June 13 in Europe, so the EU store may get a demo soon (and hopefully US as well)
+ Source: Civilization Revolution Forums
o Rock Band DLC | Confirmed
+
# The second full album (The Cars -
* "All Mixed Up"
* "Bye Bye Love"
* "Don't Cha Stop"
* "Good Times Roll"
* "I'm in Touch with Your World"
* "Just What I Needed"
* "Moving in Stereo"
* "My Best Friend's Girl"
* "You're All I've Got Tonight"
# Price: $1.99 each, $14.99 for the album
+ Source: RockBand.com Forums
Na, most alvás, a további anyázásokra már csak reggel tudok reagálni! Pá <#integet2>#integet2>
szerk: illetve arra nem is reagálok, mert én is unom a témát...
szerk: illetve arra nem is reagálok, mert én is unom a témát...
Nos igen, jobb lenne HD kamerával, de az sajnos nincs.
Fénykép viszont van, rece szemléltetésre. (mozgásban ez atomdurván különbség, nyugodt kép VS minden remeg)
X360
PS3
Fénykép viszont van, rece szemléltetésre. (mozgásban ez atomdurván különbség, nyugodt kép VS minden remeg)
X360
PS3
Egyébként jók a videók csak sajna a minõség miatt nem jönnek át a részletek. Az tisztán látszik, hogy a frame jobb 360-on. épp annyival, hogy megvan 25+ ami a folyamatossághoz kell.. ez van. 😊 amúgy mindkét verza sztem nagyon jó lett, de mivel a fõplatform 360 volt nem is kérdés melyiken teljesít jobban a cucc.
Ps3on is van popup. Mondjuk szerintem nem olyan nagy a különbség, hogy ezen ennyit kelljen rágódni, de szimplán technikai oldalról nézve a keksz verzió jobb.
amúgy jó lenne, ha tolnának ki új PS EYE játékokat. most szedtem le a maradékot: aquatopia flash, sima halketrec, de szép. operation creature feature a trials of topoq-al van egy szinten, tök jól játszható. mesmerize olyan érdekes, de flash, hogy ha tapsolok kinõl a növény meg ilyenek
HDMI és VGA is, a videón épp VGA val volt kötve, de a pc felbontás kompatibilis HDMI bemeneten is ugyanilyen volt a kép, mert ott is be lehet állítani a natív 1366x768 -as felbontást.
Egy valami viszont kiderült, sokkal szebb a PS3 tokja. <#nevetes1>#nevetes1>
Ps3 ID: Gascoigne74
😄

Ja... már lehet, hogy paranoia, mert folyamatosan ezzel találkozom...
De miért kérted? Nem láttad még a tokokat? 😄
De miért kérted? Nem láttad még a tokokat? 😄
én csak kértem,köszi. úgy látszik te vagy elõítéletes. egy hisztis óvodás kispiskóta ahhoz képest, amit most mûveltél. (a fürdõskurvát túl erõsnek éreztem) <#wave>#wave>
Tényleg én se értem miért fikázzátok DanielT, ha valaki elolvasta azt emit Emthor belinkelt(ami már volt linkelve) az is tudja, hogy sajna a box jobban néz ki.
Tessék. Másik hitetlen kollégádnak készült... Komolyan mondom nem hiszem el amit mûveltek... ti folyamatosan hazdtok, hogy ezt feltételezitek másokról? NEVETSÉGES óvoda.

Béta szar volt, kiváncsiam várom mit javítottak rajta😊 mondjuk nem lesz egy szépség... de hát csodák lehetnek😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Anyám még mindig ezen rágódtok..ha tetszik ha nem sajna a 360 szebb😞
360 verzió...
Framerate... élesség... látótáv... autók ezer méterekrõl tisztán kivehetõen... köhh...
Framerate... élesség... látótáv... autók ezer méterekrõl tisztán kivehetõen... köhh...
Videó összehasonlítás
Fényképezõgéppel vettem fel, csak kimenetet váltok távirányítóval amit látni is lehet... igen... az a recés khm... nemmondomki a ps3 verzió.
Fényképezõgéppel vettem fel, csak kimenetet váltok távirányítóval amit látni is lehet... igen... az a recés khm... nemmondomki a ps3 verzió.
Ugyanmár. Mindkét gépen néztem ugyanazon a tévén... saját példányon... csúnyán meglepõdtél volna ha a 360 on nyomod pár percig utána átkapcsolom ps3 -ra...
Szerintem egész jó
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu