PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Szövegben az írják, hogy korrekt jó játék, minden van benne, ami kell csak sajnos semmiben nem nyújt kiemelkedõt, valamire rá kellett volna gyúrni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
szanalom neha ez a pontrendszeresdi...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
LOL
IGN=hogy csináljunk magunkból a csúcson hülyét!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gratula hozzá, ha tehetném már rohannék is érte...
Gondolom a 40 gigás verziód van, mennyiért vetted?
Igazi 720p, felskálázott 1080p felbontás minimum.
Kicsit több fegyver, talán több fajta karakter, meg izé.... más nem igazán.
Néhány 9 pontos gamenak sokkal gagyibb a története, xarabb multija, kezelhetõsége, meg ilyenek. Szal ez tényleg egy kökemény 7-8 közötti game, és bizony amikor a fickó el kezdte fejtegetni 2 küldi között, hogy miért zombi az aki nem használ nektárt, de kiszolgáltatja magát a természet õsanya természetes drogjainak, aki meg nektárt nyomat az tudatosan dönt, akkor el kezdtem a játékra figyelni és bizony ennek azért van olyan, hogy MONDANIVALÓ!
Bezony!
Sajnos ezt nem nagyon találjuk az értékelési szempontok között.
Amúgy szerintem nem véleletlen, hogy már sokadik PS3 exkluzív progit rántja le a média a sárga földig. Azt nem mondom meg, hogy szerintem miért. Mindenki alkossa meg a saját összeesküvés elméletét, én is azt tettem😉
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Szerintem simán egy szinten van a elmult 4-5 honap FPSeivel . Army of Two, Conflict, Dark Sector, Turok , Blackside 51. stb stb . Nekem a sztori is jobban tetszik , ezért biztos lágyabb szívû vagyok , de azok a képek amiket TVrõl löttem és belinkeltem , NEM CSÚNYÁK . Mint ahogy itt 3-4 ember ezt terjeszti itt a forumon , a DEMO alapján. Talán a megjelenéssel volt gond , ez tavaly nyár végén jön ki , nagyobbat szolt volna , Igy GTA4 MGS4 között el fog veszni , kár érte . De ettõl még egy kellemesen jácható JÓ játék . Az hogy ti xbxo360verõ akármit vártatok amit a boxosok orra alá tudtok dugni és nem az lett errõl nem tehetük, viszont most jobban bejön a játék mint a 10 pontos GTA4 ami Grafikailag az induló zonában CSÚNYA ÉS CAKKOS , hogy a f***** kapott 10/10et . grafikára max 8at adtam volna az eddig látottak alapján.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Unreal Tournament III PS3 ÚJ - 20 font ez kb 7-8 ropi postával O_O
Lost ÚJ - 15 font O_O
Oblivion Game of the Year Edition ÚJ - 30 font (basszák szájba reggel 33 fontért rendeltem be)
Jericho ÚJ - 18 font (ennyit a hülyének is megér)
Lego Star Wars komplett ÚJ - 25 font
Vegas 2 ÚJ - 30 font
Dark Sector ÚJ - 30 font
PSP user n\' soon ps3 user too :)
azért pár grafikai meg árnyék hibák vannak, amúgy most végeztem az elsõ szigettel (normal), olyan 5-6 óra volt. ez nem god of war, ez nem conan, itt 1-2 ütés egy ellenfél, gyógyíthatsz + 1-2 extra rúnát (tüzes sebzés) nyomhatsz a kardodra és kész. kombók egyszerûek (L1 + négyzet, L1 + 2xnégyzet, stb.).
2. sziget még nagyobb mint az elsõ, olyan 30%-al kb. s ez jó! elsõ pálya végén nagy tömegcsata, sárkánybevetés, miniboss, még elõtte lopakodós küldi. nem rossz ez, el lehet vele szórakozni. 8.5\10
PSN ID.: Beegabor
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Szal bassz*k meg. Megint le vagyunk szarva (mármint a kelet eu országok).
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Na úgy döntöttem veszek egy Viking Battle for Asgard ot, végig viszem aztán cserélem valamire. Jól néz ki a videók alapján. Lehet utána jöhet egy Uncharted <#vigyor2>#vigyor2>
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Kezdem a Gridel , mert tegnap este csak azt nyomtam.
Meg kell köveznem magam , mert amilyen ellenséges voltam vele , annyira jót szorakoztam tegnap .
Vasárnap még a demoban probálgattam a dolgokat , és ott is az EU versenyekkel volt nagyobb bajom, ( BMW 320I WTTC verseny , mivel megvan a Race és a Race07 így volt összehasonlitó alap) mert nagyon nem úgy münködik
az hogy a kamnyarok elött fékezel és nyormálisan a fék ontokon , mint az GT5 ben vagy az F1 ben . Itt néha beveszed a kanyart néha nem . Legjobban ez zavart a játékban .
Aztán jött a végleges változat , név megmarad rekordok dölnek , Pl ha olyan idõt mész akkor nem PR ( personal record ) hanem WR (wordl Record) ír ki . Gondolom azért sikerült , mert még nem jelent meg a játék és ki az a mazoista aki egy kis csotrogány formula autoval neki meg a SPAi pályának 😊😊 . Grafika tetszetõs , a hangok füstõk nagyon jók , a fizika , háát itt vannak problémáim , mert ez egy arcad autós játék , nem fél szimulátor mint a Gt5 vagy a F1 . Ha igy közelited meg a játékot tetszeni fog, ha szimulátorra vársz akkor csalodás .
Egyébként az Usa ( Musclec carok ) és a Japán (Drit) viadalokon nem is zavar annyira Az Eu pálya versenyek azokon igen .
Egy idõ után lett csapatom ( nagyon kuul , mindent be tudok állitani a szineket a rajtszámot a szponzorokat mindent ) . Ami tetszett pl szponzorok felvehetsz X szponzort ,de mindegyiknek van követelése pl mindig 5 legyél , nem törd össze az autót . ha ezeket teljesited akkor + pánz kapsz . Egyszóval ez a része nagyon magával ragadott .
Egyszer belépek és egy video fogad Lemas 24 órás verseny , egy Gt2 porche nyergében indulhattam is 25 percet kellet menni , de közben be is sötétedett , nagyon hangulatos volt.
Nálam az értékelés 9/10.
Haze , na rá tegnap és tegnapelött nem jutott ídõm. Alapvetõen nem tetszik ez a vita danielT és Nexxus6 között . Egyiknek megvan a program a másiknak nincs , mégis az az okosabb aki nem is probálta csak egy nyavajás demot . Azért lnkeltem a képeket hogy lássátok nem csúnya a haze grafikálya vannak helyek ahol gyengébb (egyszerübb) és vannak ahol szemet gyönyörködtetõ . A játékmenet rendben van , a sztori jó . nem 9/10 játék de 7.5 -8.0 között simán megérdemel . Viszont a Platinumos srác is mondta hogy érzik a negativ kampány hatását az eladásokban , mert a Gridbõl elsõ nap eladtak 20 körül , addig a haze egy hét alatt produkált 15 db körül ami egy ilyen játéknál elég kevés . Ennél jobbat érdermel , mert jó lövöldözõs játék . Nem 4.5 ös. ez biztos .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
http://gamer-planet.freeblog.hu
Ez mit takar? vagy az amire gondolok?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- A Resident Evil 5 novemberben jön, állítólag. A hivatalos websiteon feltûnt egy gyanús visszaszámláló óra is. Ki tudja, talán a május 31.-i új trailerbõl kiderül valami.
- Pár amerikai boltban feltûnt a PLAYSTATION Network Card, legalább is a polcon lévõ cimkéken ez állt, a kártyáknak még nyoma sem volt. De ezek szerint hamarosan jönnek, 20 és 50 dolláros áron.
- Sony egy "Transformer" kontrolleren dolgozik, ami tetszés szerint "hajtogatható", hogy tökéletes legyen például egy FPS-hez is.
- A Sony videószolgáltatása ez E3-al egy idõben startol el.
Gamer Planet
http://gamer-planet.freeblog.hu
amúgy meg 76.000 haze-t adtak el eddig világszerte
MIÉRT CSAK KOCSOG WII???? <#wilting>#wilting><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>