PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Steamre már minden jön? Szóval mindent meglehet venni ott? (ebbõl már kiestem)

Gagyi az mindenen, szintén nagy csalódás. Elsõ infóknál, képeknél, teasereknél azt hittem hozza az elsõ részt, távol áll tõle.

HUNMarcus
farcry2 sem lesz csúnya

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Hát nemtom a ME milyen lesz... Ha jön steam-ra esetleg benézem, de amúgy felejtõs.

Most próbáltam a turokot PC-n. Hát ott is ugyanolyan szar mint a ps3 demo. De legalább a graf jobb (illetve nagyobb felbontású).

shaken, not stirred

Igen, hát az a ME még az amire azt mondtam, hogy hú b+. Remélem idén kilövik azt is.

Az, nagyon bejön... Itt meg a srác. A lány állitólag végigkisér minket a gémben.

HUNMarcus
elõbb mutassanak egy polot....

PS3 ID: marcogi zsírkutya

NEXUS6
Hú de baba!!!!😉)))<#szeret><#szeret><#szeret>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Az nagyon faca lenne 😊

De ha szép, stílusos scifi gém kell, ott a Mirror's Edge.

shaken, not stirred

El tudnád nekem küldeni az MGS mentésedet valahogy?Amúgy ÜK-nál ajándék poló az MGS elõrendelõknek!!!!14.900Ft!!

Meglehet a 2. vagy 3. rész a scifi vonalat erõsiti majd. 😊

Jáccottam vele PC-n, nekem nem jött be.

Nem rossz, sõt imádtam a scifi vonalat, de valahogy nem fogott meg. Ha maradt volna ez a stílus, abban a gyönyörû scifi környezetben, akkor végigtoltam volna.

shaken, not stirred

AC nem lett szar ne viccelj. 😊 Ez nem izlés kérdése.

EmThor
assa creed köh köh 😄 na jó, azt imádtam, csak sokan nem

Annyira nem bánom 😊 Új a vonal teljesen, majd lesz helyette más okosság. (vagy nem) Nagyon várom. UBI azért eléggé megtalálta az utóbbi idõben ezt a kurrensgen vonalat. Nem is tudok hirtelen szart mondani tõlük ami a belsõs stúdióikból jön.

FC2 engine prezi
Õõõ...ez úgy rendben van.

Ahogy nézem rámennek a coop-ra 😊

Mázli hogy a kedvesem POP fanatikus (én is fõleg a Warrior Within után), jókat fogunk mi ezzel játszani 😊 .

Viszont kihagyták a legjobb dolgot, az idõ homokját <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

shaken, not stirred

*arra

erõteljesen romlik a helyesírásom 😞

shaken, not stirred

Netezz PC-n a PS3 nem ara való.

shaken, not stirred

drot
vki help nemtok netezni ps3mamom csak a ps3 kezdõlapja jön be az amikor benyomom a browsert semmi se jön be mindegyikre azt írja h search no result pedig united kingdomos storeom van meg letudok tölteni mindent csak nemjön be a net plz help priviben is jó

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Megnéztem ezt a BIA2 videót. Nem szar a grafika csak a WWII már nem érdekel valahogy <#duhos2>

Persze, ez nem vitás. Csak egy grafikai összehasonlítást nem lehet úgy unblokk csinálni. Érted, szarabbul néznek ki a kocsik mint a GT-ben, nyilván de a GT-ben nem is megyek arra amerre akarok.. (csak példa volt) Ennyi. Ami eddig openworld felépítésû játék megjelent mindegyiket veri technikailag, ez meg tény, nem én állítom. Majd talán a Maffia 2 erre rácáfol.

Ez nem ingame persze, ilyet CG-zni lehet max.

shaken, not stirred

tarti19
vissza kell térni 2d-be😊

DanielT
😄DDDD
NEXUS6
A Sims az tök jó, nekem volt benne kutyusom is meg cicusom, és a környéken az összes csajt elkaptam. Gyõztem is eldugni a saját kis dugi játékomat vagy kirugni a csajokat, hogy eltünjenek mire a barátnõm hazajött, hogy aztán együtt Simsezhessünk!;D

Szal nekem ne szídd a Simset!😉))

Amúgy manapság jóformán csak azon múlik hogy kinek pofásabb a játéka, hogy rendesen meg tudja-e oldani a sztrimelést. Szal nagyon sok mindent beraktak a GTA-ba, de végeredményben helyenként mégis csak elég fosul nézki, valljuk be öszintén.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Én mingyá olyan Blackshit hype-ot generálok, hogy mindenki rohanni fog megvenni komolyan 😄

tarti19
azért egy Pc-s verziót és egy patches környezetet már szívesebben viselt ez a játék😊 amúgy meg nem volt rossz játék egyáltalán

Jaja, ez így van baxxus. Esküszöm azt tanítani kellene, és nem csak a grafikáról van szó. Hát basszus átsétáltam a terepjárókon!!!! a pályán!!! Nem akartam elhinni. 😄

NEXUS6
Szerintem rosszul látod ezt is! Mert valójában a PS3 verziónál mûfajt váltottak, és az eredeti paródiáját adták ki😄

De végül az sem sikerült nekik😊

A fejlesztés már nagyon korán elkezdõdhetett, ugye azt sem tudták mire hozzák ki, hol multi hol only, FR sem bõvelkedett gondolom anyagi javakban, nem akartak licenszelni motort sem mert mikor elkezdték még megállta helyét aztán késöbb meg már zseton nem maradt rá, és ugye az újjabb csúszást eredményezhetett volna. Hánytatott sorsú volt a stuff. GTA IV motorhoz meg ne mérd baxki mert beajánlak az SDF-be komolyan. Kb: Hasonlítsuk össze a Sims x motorját a Gran Turismo y-jával . LOL.

NEXUS6
Tök állat ez a Wii verzió!
Vagy nem?! Bocs!
😉))

DanielT
KÉT TIZEDET vontak le a PS3 verziótól?Te jó ég. Soha nem láttam undorítób b és jobban szaggató játékot mint a Blacksite azon verziója. 360-on legalább a képminõség+sebesség rendben volt, úgy adtam volna neki egy 5.0-át, Ps3-ra olyan 2.0-t.
NEXUS6
Hát, most vagyok egy acélkohóban és egész pofás. Mondom a textúrákkal semmi gond, az alacsony felbontás miatt ilyen ótvar helyenként, de még mindíg szebb mint a GTAIV!😉

Amúgy azért haladok ilyen lassan, mert a kezdetnek beállítható legnehezebb szinten játszom. Szkriptelt meg minden, de nem nagyon fordul elõ így sem, hogy az a 2 ember akit kirak eléd ugyan oda kerüljön. Nincs olyan, hogy elbújok a sarokba aztán, majd tudom hogy a képernyõ bal sarkától 5 cm-re dobok egy gránátot és az pont az ellenseggre esik. Az elõbb már a hajamat téptem, pedig tudtam, hogy ott az a 4 ellenfél, de nem volt, hogy 2X ugyan ott lettek volna, vagy ugyan úgy reagáltak. Néha lefekszenek és halottnak tetetik magukat, aztán csak azt veszed észre hogy valaki megkopogtatja a hátad. Általában a halál!😉
Alig várom már hogy a köv nehézségi szintet is kipróbáljam!😉

Amúgy nem tudom minek eröltették ezt a saját enginet. Megvették volna az UE3-at azt csókolom. Simán mûködött volna a dolog.😉

Jópofa csak éppen egy darab engine kockát nem tartalmaz.

Istencsászár
Beindult a mosógép? lehet ezek csak pre alfa képek... mikor jön?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Smuge
29.én holnap jönne BF Bad company demo?

EmThor
PRINCE OF PERSIA TEASER bebüntet mindent

de ez most ingame? mert sokkal képregényszerûbbek voltak a képek, azok nem tetszettek, ez a video igen, de gyanús h nem ingame :\

EmThor
ps3

fsgh
jelen😄D

kontrolerrel is felbaszott hogy csúszik össze vissza...kormánnyal még szarabb😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Van HD változata is.

fsgh
a harmadik megvevõs lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
kormánnyal ha valaki próbála a gridet majd írjon 😄

EmThor
2K-nál azt ígérik, hogy új élmény lesz a bioshock azoknak, akik ps3-on találkoznak vele elõször, ill. már látták más platformokon; patch-k + dlc-k + még kitalálnak 1-2 dolgot <#eljen>

EmThor