PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mass Effect 8
Orange Box 8
Heawenly Sword 7
Grid 9
És lehetne sorolni... 1-2 pontokkal simán hol fel, hol le mennek, legalábbis szerintem.
Amúgy nem számit, 1-et is adhatnának rá, isten lesz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Szerk: a kommentek száma lassan a 700-at is eléri 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Na ezt a minõséget várom egy 2008/9-ben megjelenõ fps-tõl. Elméletileg idén még hozzájutunk.
amúgy meg trófeákat tekintve: te is kaptál SDK-t, csak tudod hol tartanak ?! 😄
Valaki nem tudja hogy az eu-ba mikor jön a Dualshock 3-as joy?
shaken, not stirred
PSN ID.: Beegabor
Szerk: kib@szott 2 hét!!!!!!!!!
Ez valóban igaz? Ezek szerint jön a Ps2 kompatibilis gép az EU-ba?
Valamirõl nagyon lemaradtam . 😊
shaken, not stirred
Beszarás lololol
ami biztos: nem kacsa, EA alkalmazott + más sajtósok is elköpték magukat, részleteket nem tudni, annyi biztos, hogy hamarosan, ingame xmb üzenetre + még valami.
tudom, már írtátok hogy nem rossz hely!
yakuza 2 + persona 4 max, ami még jön és új.
és most teljes erõvel (és tárcával 😊 w3lcom3 chang3
PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ahhoz nem volt elég nyálfröcsögtetés<#hehe>#hehe>
Na mindegy, úgysem akartam sokat játszani, ideje lenne pihenni, van holnap egy halom meló... Jóéjt mindenkinek.
shaken, not stirred
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondjuk a vista stabilitása után furcsa élmény hogy játék közben újraindul a gép, de remélem nem gyakori eset 😊 .
shaken, not stirred
shaken, not stirred
shaken, not stirred
PSP user n\' soon ps3 user too :)