PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shaken, not stirred
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Valahol biztos élvezi hogy ez az neki Box-a van és milyen jól döntöt.(ha nem ez a motivációja annak hogy még külön ps3-at is vett hogy bizonyítsa hogy nem jó akkor nem tudom mi és én kérek elnézést.)
Így a végére összegzésül: Ismétlen nem hülyeségeket ír csak szinte mindig a ps3 ellen, szal pont egy Ps3 topikban nem kéne meglepõdnie azon ha 1-2 ember visszaszól.
Így röviden ez a véleményem.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szerk: Mármint azt, hogy még egy ember igazolta, hogy aki nem vicsorgó szemellenzõs vérfanboj, az érti a "munkásságom" 😊
Név nélkül:
"ra se bassz testver, majd +unjak a cseszegetest... 😊"
"Szevasz!
Figyi én tök nem utállak,még szimpatikus is vagy.
Szép napot!
U.I.:Nem értem a többieket...Most én is közellenség leszek😄"
"Szerintem ne foglalkozz ezekkel az idiótákkal. Nekem ugyan csak PS3-mam van, de pontosan értem, hogy mit miért írsz. Nagyjából egyet is szoktam vele érteni. Sajnos ez a topic tömve van olyanokkal, akik mindig mindent jobban tudnak/értenek, ráadásul pontozni is jobban tudnak, mint azok, akik ebbõl élnek. Ja és természetesen a PS3 a ZISTEN, aki mást mond, az vagy elmeháborodott, vagy Microsoft bérenc, esetleg mindkettõ."
És ezek csak úgy elõzetes bejelentés nélkül ismeretlenektõl. Hát igen, van aki nem élete legnagyobb eredményének tartja egy ps3 birtoklását és a legnagyobb sértésnek, ha valami negatívum hangzik el róla. A többi meg kisgyerek.
Ne etessük. Igérem figyelek legközelebb mester 😊
shaken, not stirred
Gyerekek... vagytok még nagyon.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Ugyanez lesz a külföldi oldalakon, a halo 9.8-as GT reviewet a ps3 fanboyok húzták le 5-6-ra (én 10-et adtam a review-re).
shaken, not stirred
Miért fröcsögnének? Hisz nincs a gépükön. Jaa, hogy szerinted azért? Nõjetek fel.
GTA mellesleg isteni. eddig az összes részt utaltam de ez üt 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
(nem a fa***t nem)
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
1. Lehetséges-e itthonról fizetõs tartalmat letölteni a store-ról
2.Ha igen milyen kártya vagy kártyák jók?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"fúúú nezzétek itt van egy oldal ahol csak 8-at kapoooooott"
<#szomoru2>#szomoru2>
nalam az eurogamer mar vicclapnak van minositve regen...
"Eight is that tricky "almost brilliant" category, that for fans of the genre in most cases will still warrant serious recommendation to go out and buy, while even people into other genres will probably still draw plenty of enjoyment from. You should at the very least try and play the demo, borrow it or rent it first, but bear in mind that it's not necessarily going to appeal to every person who plays it."
de ign-nél hol vesztett 0.1 pontot a game? nevetséges!
"Note to Readers: Eurogamer apologises to the readers for a typographical error in the review score, which could not be corrected due to anprecedented volume of traffic immediately as the review was made available. The current score is and always was the score which the author envisaged when writing the text of the review."
Megrémültek a fanoktól.
shaken, not stirred
Bele sem merek gondolni mi lesz itten ha kijön az mgs4. Akik játszottak vele istenítik, jönnek az xbotok, hogy milyen szar, milyen ronda, miért nincs 256xAA ésatöbbi. A második pálya 3-ik sarkában elmosott a textúra...
shaken, not stirred
A Haze érdekelne!!
Utánvéttel.
[email protected]
ide írj ha még aktuális és megbeszéljük
Üdv
Aztán rílíz után beindul a userszintû MGS4 fikkantás, kánanán lesz 😄
Dark Sector (PS3) új, bontatlan 10000 Ft
PS3 hordtáska 7990 Ft
Posta megoldható, priviben vagy [email protected]
shaken, not stirred