89387
PlayStation3
  • arty
    tipikus hdmi kábel hiba :)
  • LeventeV
    Szerintem a HDMI kábellel lesz a baj, de azért nézd meg, hogy más játéknál is fennáll a probléma, vagy ha mondjuk csak simán TV-zel, vagy ha az USB lejátszóját használod a TV-nek.
  • bazza
    Sziasztok! Tegnap vettem észre egy furcsa jelenséget: GT5-ben amikor sötét a háttér jól látható, hogy apró fehér pontok "villódzanak" össze vissza a képernyőn. Eddig ezt nem vettem észre, mi okozhatja? Egy Samsung 40EH6030 TV és PS3 Slim az érintett delikvens. Jah, és Pioneer AV erősítővel vannak összekötve.
  • arty
    igen, a dlc sokszor régiókorlátos

usa/uk acc ajánlott 1-1 db :)
  • Akra
    Hali. NTSC-s játékhoz a letölthető tartalom végett kizárólag usa account kell? Milyet célszerű regisztrálni?
  • Bil Ur Sag
    Hát sajnos nekem csak ilyen gyűjtögetős dologból lesz meg a nextgen. :)) De igen arra próbálok most egy kis pénzt félretenni. Persze ehhez fontos lenne az is, hohgy ne vigyünk el pinákat éjszakai wellness fürdőkre mint ahogyan most is tettük. Jól be iis rúgtam :) úgyhogy most megyek és döglök egyet.
  • Adam Jonas
    Hali!

Lehetséges-e olyat csinálni, hogy egy jack kimenetű hangfalat használjak a PS3-hoz egy jack-USB átalakítóval?
  • DarkSector
    Amúgy még nem ért ide a posta mert ugye hétvége van de előre köszönöm a vásárlást, és a 2 szuper játékot.
    A pénz felhasználására meg sok sikert. :) (gyűjtesz gondolom nextgenre )
  • LeventeV
    Szerintem megéri beszerezni egy PS3-at. Már nagyon jó árban találsz konzolt és hozzá játékokat is. A The Last of Us egy nagyon jó játék, de még rengeteg más cím is van ami miatt megéri beruházni egy masinára.
  • ricsa008
    igen azt már megcsináltam kreáltam egy saját usert (engedéllyel persze) de sajna nem találtam meg azt amit kerestem demo terén
  • Bil Ur Sag
    Továbbá tudom, hogy nem ide tartozik, de többen is vannak akiknek van minden gépből szinte otthon. Van egy bontatlan Alan Wake (box) játékom. Kinek mit ér meg?
  • Bil Ur Sag
    Akiknek közben megérkeznének a cuccaik kérem jelezzék vissza felén.

Közben pár akció.
    Motorstorm
    Motorstorm - pacifict Rift
    Motorstorm - Apocalypse
    egyben 5000 ft. Benne van a posta is!

MLB 12 The Show - teljesen új szinte! 3500 ft!

Infamous - első kiadás, gyönyörű állapot 2000 ft.
  • LeventeV
    Az csak akkor megy, ha teljesen új User-t csinálsz, amivel regisztrálsz PSN-re. A jelenlegi user az a barátodé, amihez ő már hozzákapcsolta a saját e-mail címét, így nyílván te hiába írod oda a tiéd.
  • ricsa008
    ok sikerült belépni de demo sehol erről ennyit...
  • ricsa008
    próbáltam csinálni a címemre egy psn accot de ezt irja rá a gép:
    you cannot sign in using another user sign-in id (email address)
  • Vadnokedli
    Nem lesz semmi baj ha frissítesz-
  • ricsa008
    ezt most nem vágom most akkor tilos vagy kénytelen leszek mert ez olyan igen is meg nem is válasz... és igen jól látjátok 2 órája használok ps3at és nem értek hozzá semmit ezért a sok számotokra talán egyértelmű kérdés
  • Vadnokedli
    Nem nem lehet- tilos- SZIGORÚAN- Amúgy ha nem frissíted nem használhatod az Online dolgokat, szóval kénytelen leszel.
  • ricsa008
    de a PSN frissiteni akar azt lehet ? nem szeretném tönkrevágni a gépet (nem gányolt gépről van szó)
  • The Protector
    Két lehetőség.
    Beteszed a GOW élemezt majd a menüben asszem négyzettel be lehet lépni a Last of US letöltéshez.A lényeg h van a főmenüben egy Last of Us menüpont,ott letöltheted.
    A második lehetőséged az,hogy belépsz a psn-be és ha haverod valaha leszdte a demo-t csak letörölte akkor a download history-ban vagy ilyesmiben bent lesz a demo és onnan újra tudod tölteni a demo-t.
  • ricsa008
    igen de csak szerdáig van nálam a gép... viszont azt mondja a srác hogy menjek fel PSN -re hátha fent van ott is de ott pedig frissiteni akar a gép...
  • TDC Geronimo
    Szerintem már sehogy, de ahhoz nem kell demo. Meg kell venni. Nincs a földön ember, akinek ne tetszene szerintem.
  • ricsa008
    sziasztok pár napra kaptam egy PS3 gépet havertól próbára és adott mellé többek közett egy GOW Ascentsion-t ami elméletileg van egy Last of US demó... mivel én a LoU miatt vennék saját gépet jó lenne kipróbálni hogy lehet azt letölteni...?
  • LeventeV
    Tud segíteni valaki a Dirt 3 trófea ügyében?
  • Kongy
    Lenne egy elado Shadows of the Damned em ha erdekel valakit:) 2000plusz posta
  • Bil Ur Sag
    ICO-SOTC elkelt :)
  • DarkSector
    Jaja arra értem, az nekem kedves lenne. :D
  • Bil Ur Sag
    Blue ray lemezen van. Vagy hogy érted?
  • DarkSector
    ICO az DVD-s?
  • Bil Ur Sag
    Killzone3
    Resistance3
    Siren Blood Curse
    Heavenly Sword
    elkelt...
  • Tinman #85421
    Ment p.ü.!
  • Bil Ur Sag
    A tiéd!
  • Kongy
    Hű akkor azt jegelhetnéd nekem, viszont most nem leszek itthon vasárnapig, úgyhogy majd azután kellene megbeszélnünk :)
  • Bil Ur Sag
    Minden játék első kiadás! Vagy második... De nem platina meg essentials egyik sem.
  • Bil Ur Sag
    Igen! :)
  • Kongy
    Heavenly Sword-od első kiadású mester ? :)
  • Bil Ur Sag
    A listára nem karcoltam fel egy játékot.
    ICO - Shadow Of The Colossus HD
  • DarkSector
    Bocs a megtévesztésért. :D
    Oksa privátba.
  • Bil Ur Sag
    Most nézem, hogy ki vagy. Fura ez az új logó :))
    Nos Sector koma. Neked 2000 + 500
  • Bil Ur Sag
    Szia!

2500 + 500 posta! Gyönyörű állapotban van!
    Egyik kedvencem volt.

De ha van érdeklődő inkább privátban, mert lehet a többieket nem érdekli, hogy mi itt intézzük az üzleteinket :)