PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ja akkor leves, szólj ha megvetted a 3. észt. 😄

Zseblámpának sem rossz amúgy. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Bele bizony! Amit a SP és az ND kiad az nálam elsõ napos vétel.
A játék egyebként maximálisan beilleszthetõ a gyûjteménybe. Vigyázva volt rá. Gyönyörû állapota van.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Moby
Köszönöm, száznegyvenszer toltam már végig, a gyûjteménybe kellett 😊

Adversus solem ne loquitor

Moby
A kettõhöz? Mit csináljak vele, világítsak a sötétben? 😄

Moby
Amúgy igen, infamous-t az elsõvel kell kezdeni. Bitang cucc, bár az elsõ még nagyon zsikzsik meg zizi, a kettõre már sokat reszelt rajta a sucker punch. Illetve a digitalfoundry cikkébõl az jön le, hogy ps4-re is a "3" az egyetlen normálisan futó cucc jelenleg.
Szákerpáncs belejött! <#eljen>

DarkSector
Grat. Kell hozzá egy fasza move? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Jó játékot hozzá! <#wink>

Moby
Juj igen, bocs, nem voltam ma bent az irodában, de tudom, hogy megjött<#eljen><#taps>
Kösziek!

Bil Ur Sag
Megérkezett a Killzone?

Bil Ur Sag
Pedig szerintem a széria legjobbja. Óriási csúcspontokkal, fordulatokkal, és a végén egy akkora csattanóval, amit egy játékkészítõ cég egyet ír kb az egész életében. A kettõ és a Festival Of Blood is kiváló alkotások.
Aki játszott az elsõ résszel az tudja mit jelent a következõ.
SPOILER lehet:
"Cole! Egy háztetõrõl 9 orvos lóg le egy kötélen. Pár házzal odébb egy személy..."
SPOILER vége!
ÁÁÁ. Libabõõr! 😄DD A játéktörténelem egyik leghatalmasabb pillanata.
Fõleg az azt követõ cutscene. Leírhatatlan 😊

DarkSector
Most látom, milyen EE....😄

2:45-tõl

Bil Ur Sag
A kettõvel sajnos nem játszottam, csak a demojával. De az elsõ részét, a mai napig nem adtam el, pedig már gépem sincsen hozzá. Ott van a gyûjteményem "örökkévaló" szekciójában a helye 😊

DarkSector
oks thx csakhogy kb helyén kezeljem, mert én azt vettem elsõre, most meg megjött a 2. rész...elsõre én sem vágyom hogy õszinte legyek. 😄

Bil Ur Sag
A második részé.

Bil Ur Sag
Fõleg, mert a történet folytatásos. Ergo a második rész, az elsõ egyenes következménye. Sok dolgot, nem fogsz érteni a kettõben, ha nem játszottál az eggyel. Szóval hajrá!
Cole McGrath For President! <#wink>

DarkSector
Festival of Blood, melyik résznek a kiegészítõje???

Bil Ur Sag
Én nem tudom, de ha felírtad az Infamous 2-õt, ki ne hagyd az elsõ részét sem 😊

DarkSector
Ps3-at akartam már venni az Xbox-al egyidõben csak anyagilag nem adatott meg, nekem minden konzol kell meg egy pc is, nem tudok csak egyik mellett megállni, annyira jó játékok vannak minden platformra. <#eljen>

Vadnokedli
ja azért gyártották egészen tavaly év végéig a ps2-t is. <#zavart1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector
Nekem most adódott a lehetõség thome elõfizetõként.

PS3 játék meg azért 4 k, mert 2000ft volt nekem, de akit nem érdekel azt mondom nyitva a kapu rendelhet magának netrõl ha tud, senkihez nem tartok fegyót, annyi az egész hogy ez attól független hogy kicsit keresnék rajta, nem sok szerintem 4 k egy Uncsi-ért, plána eredeti dizájn a toknak, nem Plati vagy Esszi.

Aztán meg annyit azért még engednék és fogok is, hogy azt a postaköltséget, KIVÉVE ha utánvéttel akarják még beleszámolom a vevõknek esetleg, az egy dolog hogy nekem 2 k volt, de én kockáztattam hogy megrendeltem, elõre fizettem érte, ez van. 😊

Tudom te is azt írtad hogy megér 4-kt, én is megnéztem a használt árakat! és a használt árakat vettem alapul hogy azokkal versenyeztesem az árat.
Nekem is megéri, meg annak is aki mondjuk "buta" hogy innen-onnan beszerezze a jóbb ajánlatokból a gémeket.
De ha rajtammarad, elcserélem õket, még akkor is jól jártam, más használt játékokat csak kapnék egy bontatlanért cserébe. 😊

davidka003
Tudom. Én is most akarok PS3-at. 😄
Én már olyat is hallottam, hogy félnek, hogy pár hónapon belül nem lehet majd kapni gépet és inkább most vesznek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Elmehet. 4k-t megér, és fogalmam sincs miért, de most jött rá mindenkire a ps3 vásárlás<#nemtudom>

DarkSector
Eladásra, VAAAGY cserébe God of War lemezekért, amelyik elõbb összejön. 😊
Ha nem akkor a szaros valagamat törlöm ki velük.

davidka003
Eladni. Ebben van a nagy biznisz nem tudtad? 4k-ért elmegy majd darabja. (szerinte)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Minek ennyi uc2??

DarkSector
Fasza, én már paráztam mert annyi rosszat mondtatok hogy elárazták õket, meg elkeverték, hogy most akkor megjönnek-e vagy nem. 😄

davidka003
Jesus. 😄
Nekem is ma jött meg.
Killzone 3 elsõ kiadás.
Bulletstorm elsõ kiadás xbox-ra.
Homefront elsõ kiadás xbox-ra.

Mennyiért adsz egy uncsi kettõt?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Moby
Nem bújkálok, ottvagyok mindenütt 😊
A lemezmechanika a különbség,de az épp elég.
Ha van otthon valamilyen 2.5-ös hdd, az is jó, ebbenem kell spéciál.

Uncharted 3 az egyik free játék jelenleg a psn+-on és 39 giga. Most fejbõl nem tudom felsorolni a többit, de van még néhány összesen 17, de ebben van ps vita játék is. Általában 12 gigás egy ilyen letölthetõ játék.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

DarkSector
Megjöttek.

Macccy
Szóval itt bújkáltál Moby! 😊 Minimálban nyomnám, csak emiatt a vinyó kérdés. Superslim azon kívül, hogy (szerintem is) lemez-mechanikailag olcsó trágya, azért még jó lehet nekem, vagy van valami lényegi különbség ami miatt törekedjek a sima Slimre ?

Kongy: Igen, ez is egy lehetõség, számítottam is rá, bár lehet akkor már nem szarakodnék azon a 3-4 ezer difin és megvenném csomagban ... de thx

LeVi: Hja, csak a free játékok miatt lenne érdekes egy esetleges 90 napos PSN+ ... éreztem én, hogy nem lenne neki elég a ~10 G

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Vinyósat vegyél,és ha tudsz, akkor ne ezt a trágya superslimet. Vagy egy jó nagy vinyót külön. Meg plust 😊

Kongy
Az általad említett játékok dobozos verziójához mind elég a 12 giga, viszont letöltéseknél már necces.. Esetleg beruháznék a helyedben egy 12 gigásba, és vennék bele 10 ezer körül egy 2.5"-ös laptop merevlemezt, akár egy-két 100 giga is elég.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeventeV
Az installoknak elég a 12 giga, de ha tervezel Ps+ elõfizetést is vásárolni akkor már nem lesz elég semmire.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Macccy
Üdv srácok! PS3 -at készülnék venni ... legkésõbb õszig, de ha nagyon elkap az érzés akkor jövõhéten 😊 Néhány gyors kérdést feltennék ezzel kapcsolatban ...

a) 12 GB alapmodell elegendõ önmagában a játékok Mandatory Installjához? (Uncharted 1-2-3, Heavy Rain, God of War 3-A, Infamous 2 ... talán Killzone és Last of Us amiket egymás után felpattintanék)

b) PSN Plus elõfizetéssel jelenleg elérhetõ ingyenes (story) játékok listája érdekelne, ha van és az, hogy egy-egy ilyen játék már igényelne e több tárhelyet, mint amit a 12 GB modell elbír egyszerre?

Most így ennyi, elõre is kösz!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Bil Ur Sag
Bizony, szintén klasszikus játék. Nagyon szeretem.

Bil Ur Sag
Ezzel egyetértek.

AnuluWork
Én a credittel kezdtem anno a fõmenüben. A lányomnak már ott nagyon bejött a zenéje. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

DarkSector
Persze, más egy szubjektív vélemény mint egy objektív, SOK-SOK-SOK szupr játék létezik amit valamiért szerethetünk klasszikusként említhetünk, de ha az egész játékipar által dicsõített játékokat nézzük és persze ez véletlen szerintem is igaz, a FF 7-8 mindenidõk legjobb , legtartalmasabb, és a maga idejáben vett (talán) legszebb játékok.

200 ókákat töltöttem a végigjátszással.

DarkSector
Köszönöm ezekre ránézek.

arty
na, egy Crack rajongo 😊 második részrõl vélemény?

Forza.

Kongy
Tévedés ne essék a Last of Us kurvajó játék. De nem a legjobb. Csupán ennyi a véleményem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Mintha azt mondtam volna, hogy szar a játék 😄DD Attól, hogy egy játék jó, vagy tegyük fel nagyon jó a sok szar között még nem kell az egekig magasztani 😄 Eretnek vagyok, dee játszottam már ennél jobbal...

Szabi84
"Szerintem a "szomorú" hangulat, a magára maradottság érzete, és a játékot végigkísérõ reménytelenség érzete, sehol soha nem volt annyira jól megcsinálva mint az SOTC-ben"

Nem játszottam, de ez a Demon's Souls-ra tökéletesen igaz!!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bil Ur Sag
*Shai gen (javítva). asszem így hívták az utolsó bandát.

Bil Ur Sag
Igen,értelek. De nyilván mindannyian más értékeket keresünk egy alkotásban. Más dolgok fognak meg bennünket. Pl. amikor még volt boxom is, a mindenkori kedvenc játékom ami lehet, hogy most furán fog hangozni a Crackdown volt. Az a játék óriási. Az ismerõsök néztek rám értetlenkedõ tekintettel. "Ember a Crackdown???" Igen az! Az elsõ képsoroktól az utolsóig nem tudtam letenni. Amíg le nem vertem az utolsó Shain-gen es csókát. Az a játék számomra maga volt a nagybetûs játék. Nem vagyunk egyformák 😊 de nem is baj az. Rengeteg játék van a nagyvilágban. Mindenki megtalálja a számítását.

Anubys
Deadstorm Pirate (bonus-játék a Time crisis lemezen), House of the Dead 3-4 és Overkill, Dead Space Extraction, Resident Evil Umbrella Chronicles, Resident Evil Darkside Chronicles, Mad Dog mc Ree 1-2, No More Heroes Paradise, The Fight...
...hirtelen ennyi. Nagyrésze lightgun cucc, a No More Heroes kardozós a Fight meg verekedõs, de nézz körbe a demók közt a store-on, tudsz listázni move-játékokat...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

DarkSector
persze ps2-õn nekem is baromira tetszett de nem érzem akkora dolognak egy yolyan játékkal kapcsolatban ahol normál játékmenet van.

SOTC az inkább egy kicsit mûvészi játék, 12-13 Boss-al, a sok lovaglás meg keresgélés miatt tatt sokáig a játék.
Gondolom érted mit akarok ezzel mondani. 😊

De ennyi erõvel off a Final Fantasy 7-8 és máris nem létezik más mint játék ami a közelükbe érhetne.

Bil Ur Sag
* jó is, hogy szóba került