PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Time Crisis? és még?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Használd elõszeretettel a távcsövet. Sokat segít a dolgokon, illetve ne legyél rest bevetni magadat a dolgok közepébe és osztani késsel, kézzel a közelharci áldásokat. Nagyon hatásos fegyver. Persze nem akkor amikor 5-en vesznek körbe. Illetve használd a gránátokat. Epizódonként kb 3-4 végigjátszás után, (a multit nem veszem ide, mert arra nem feltétlenül igaz) azt vettem észre, hogy az alap ISA M82 assault rifle talán a legjobban használható fegyver mind közül. Relatíve majdnem mindig rendelkezésre áll, pontos, és gyors a tárcseréje is. A másik fegyver amit elõszeretettel használok az LS13 shotgun. Ezzel lehet menni aprítani Rambo módjára, ugyanis az ellenfél szinte majdnem minden alkalommal a "tökéletes" támadó taktikát alkalmazza. Azaz fedezék, kilõ, majd ha szabad teret lát próbál közelíteni jobból balról. Mivel szinte minden alkalommal elõszeretettel vonul fedezék mögé, így a shotival való elõrehatolás jól esik a szívnek 😊 Az ellenfél a fedezék mögött "védtelen" ha rajtaütünk. Jó pár pálya van, ahol tökéletesen mûködik a taktika. Amit még észre vettem, hogy ahogyan haladunk elõre a sorozatban annyira csökken le folyamatosan a gránátok hatóereje. A harmadik részben szinte kivétel nélkül csak oszlatásra használtam már. Viszont arra tökéletes!! Dobd be egy ellenséges "góc" mögé a katonák egyenesen feléd kezdenek el menekülni, rohanni. A háromban már nem is használtam igazából arra, hogy na most ezzel kisebb csoportokat fogok a másvilágra juttatni, hiszen az ellenfél elõszeretettel ugrik el elõle, vetõdik el másik irányba. Bár az idõzítés sokat számít, fontos hogy mikor dobja el az ember. (ha korán hajítja el, az ellen kétszer körbetáncolja mielõtt elugrik elõle...) Egyébként hogy milyen fázisban is van a kibiztosított gránát azt jelzik a gránát oldalán lévõ felvillanó kis jelzések. Kb ennyi. De ezek szimplán az én észrevételeim. Nagyon sok Killzone rajongó ismerõsöm van, akik gyökeresen eltérõ állásponton vannak velem szemben, de hát ezért is szép a dolog. Rengeteg taktika, megoldás vezethet el a végsõ gyõzelemhez. Talán kicsit tudtam segíteni. Gloria Helghast!
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SOPILER!
A Radec ezredessel való Boss harc, a kedvencem az fps mûfajban.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha mehet a multi jelezd. Apropó Motorstorm-ra is vevõ vagyok.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Quick matcchbe nem jöttünk rá eddig
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
A pc-ken is leágett már vagy tönkrement vga mert szar drivert adtak ki.
És állítólag csak az 500GB vagy afeletti NEM Sonytól vásárólt HDD-s PS3-akat érint.
Egyik komment: "Nah ezért nem lesz konzolom soha... Most izgukhattam volna egész nap... 😄"
Mintha PC-n még nem kú_tak volna el egy patchet sem ^^ <#banplz>#banplz>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
A multiról annyit, hogy jó lett, korrekt, kicsit taktikázni kell, nem az a rusholás, lövöldözés CoD stílus, de szerencsére itt nem is rushol senki, lehet csapatban együtt dolgozni. Esküszöm több lopakodás van itt, mint az összes Assassin's Creed multiban összesen 😄 Szóval tetszetõs, de nem hinném, hogy ráfüggök, de majd még biztos benézek.
3rd July: Battlefield 3 -ps3
3rd July: Payday: The Heist -ps3
3rd July: Saints Row the Third -ps3
3rd July: Ninja Gaiden Sigma Plus -vita
3rd July: Unit 13 -vita
hm
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Adversus solem ne loquitor
PS3 Slim 250 PC
Vannak rossz tapasztalatok, v nyugodtan vehetek feltöltõkártyát és költhetek? 😄
Én itt vettem(és általában náluk vásárolok day1 cuccot), asszem ez megfelel a kritériumaidnak is 😊
Adversus solem ne loquitor
Játékboltra a platinumot javasolnám (Arany János u metró-Nyugati közt kb félúton van a Bajcsyn)
nyugati felévezetõ jobb oldalon
Én is... ezért se vagyok annyira jártas ilyen ügyben sem Pesten, csak Egyetemrõl hazafele útba esne ha arrafele van vhol vmi jó bolt.
PS3 Slim 250 PC
Kérdésed második felére a választ nem lelem, révén vidéki parasztgyerek vagyok 😊
Nyugati pályaudvarhoz/ 4-6 os villamoshoz közel valaki valamilyen boltot tud?
Nem az 576-ra gondolok mert az van a Westendben, de ott 15 ezer ft...
Köszi
PS3 Slim 250 PC
Hol tartasz Killzone-ban?
9 órakor eldöntöttem, hogy na most autókázok egy frankót. Most 23.15-van. 10 perce hagyta abba kb a telepítést. Letöltött, feltöltött, telepített mindent amit kellett.
Elõször azt hittem, hogy megbolondult a gépem mert:
aprox.time: 1min...30sec...20...10...5.........ÉS!!!!...10sec...20sec...1min amibõl a végén lett 45 perc 😄DDD