89387
PlayStation3
-
#85411 Mester, a Siren-t drágán adnád? -
#85410 Join the Party trófeáról lenne szó, de ha jól számoltam akkor csak a Transporter módban kell nyerjek egy meccset. -
#85409 Én nagy ritkán- Mi féle trófea? De rég PS3aztam.. -
#85408 Mivel lassan (jó lassan) itt a ps4 és előrendeltem a kicsikét így nem ártana majd valamiből ki is fizetnem azt. Több régi játékom eladóvá vált, és szinte egytől egyig gyűjteményi állapotban vannak. Nagyon vigyáztam rájuk! Még a tok is teljesen karc mentes.
Itt egy nem teljes lista:
Infamous
Infamous2
R&C-Tools of Destruction
Killzone 3
Heavenly Sword
Motorstorm
Motorstorm - Pacific Rift
Motorstorm - Apocalypse
Uncharted - Among Thieves
Uncharted - Drake's Fortune
Siren Blood Curse
MLB The Show 12
Resistance - Fall Of Man
Resistance 2
Resistance 3
GOW HD Collection
...
Ha valakit érdekel valami belőle, privátban tudunk egyeztetni. -
#85407 Játszik valaki közületek a Dirt 3-al? Kéne egy kis segítség az egyik trófeához. -
#85406 :DDDDDDD -
#85405 Igen. Filóztam, hogy melyiket, aztán elfogyott. Igazából amit szerettem volna, azt itthon nem lehetett kapni. :(
De a Beyond: Two Soulsnál már odafigyeltem, és időben megrendeltem a speckót. -
#85404 Láttad te a Joeles posztert? Mint a Kulka, csak szakállban. :D -
#85403 Elvileg ugyanannyiba kerülnek, mint a PS3-as játékok (60$), csak mire hozzánk is elérnek, valahogy mindíg rápakolnak egy pár ezrest, így most jelenleg a PS4-es játékok ára meghaladja a PS3-as játékokét. -
#85402 Wut? PS4re még drágábbak lesznek a játékok úgy alapvetően- Elvileg? -
#85401 Használtan már van 7500ért. Novemberre 5-6ért jöhet. Szigorúan használtan. Ezt a elfogadhatatlan és indokolatlan magas árpolitikát amit a Sony művelt ezzel a játékkal nem vagyok hajlandó támogatni. ( meg másnál sem ). -
#85400 A szemembe felét, mint egy bontatlan Varta ledlámpa, de vannak őrültek... 35k-ért is látni már ilyen edisönöket. -
#85399 Akkor a kicseszett vicces méretű tlou elemlámpám keciesokat ér?
Mondjuk bármikor tudom igazolni, egyszer csak ezzel tudtam kiszedni a gyerek matchboxát a szekrény alól.
Pótolhatatlan exkluzív gift!!!! -
#85398 Szerintem se a legjobb, de ezesetben elnéztem. -
#85397 Elég gyorsan elkapkodták ezeket a spec kiadásokat, azért van már egekbe az áruk.
Zavvin már ALAP TLoU sincs ^^ -
#85396 Csak szerintem undorító ez a 4 nyelven írjuk fel, hogy "csak PS3-on" stílus? -
#85395 Rendeltem volna ha érdekelt volna. Ma már lehet, hogy sehol nincs.
De falra mászok az ilyen lengyel/román feliratoktól. -
#85394 Honnan is rendeled? ;-) -
#85393 Akkor rendeld ;) -
#85392 Ellie Sürümü xd
hát csodálatos. (NOT!)
Bár ha olcsó volt akkor oké. Inkább rendelném Zavviról az legalább angol.
-
#85391 Elvileg a multi kevésbé erőszakos, a single ugyanolyan minden régióban.
-
#85390 Igen, a multi részét cenzúrázták kicsit. -
#85389 Egy kis felfújható ellie. :D -
#85388 mi van benne?
tényleg cenzúrázva van az európai verzió? -
#85387 Úristen, Ellie-set vettél ez géáz. :D -
#85386 Hmmm... a kép alapján ezek szerint Joel a lány ugye? -
#85385 /me irigy -
#85384 Ma érkezett.
-
#85383 Igen lehet akitválni még egy gépet az accountodra. -
#85382 haverom ps3-ára az én accommal leszedegetheti az én plusos játékaimat? -
#85381 Ebben az esetben kurvára igazad van! Ugyanitt akadtam el és szarakodtam 20percig, mert nem láttam meg azt a kurva kötelet, kb elvész a falban, és még mikor bejött a hint se jöttem rá, hogy a kötélre kell felmászni. -
#85380 Ha jól emlékszem akkor Start után megkeresed azt a menüpontot ahol lehet menteni, és a Save Game alatt van a New Game is. De már nem mernék megesküdni rá, mert régen játszottam vele. -
#85379 Ez igaz.Én 1000ft ért vettem így Infamous2-őt.Nekem mármegérte,azóta is megy.
Kérnék akkor már egy kis segítséget.Infamous2 ben hogyan lehet új játékot kezdeni?Végigvinném full gonoszan de nem tudok újat indítani. -
#85378 Akkor nem érted mit írtam. -
#85377 Nem kell megsértődni. :)
De az UC tényleg olyan csőlövölde, ahol képtelenség elakadni. -
#85376 - viszont ha ő(eladó) gondol egyet és a SEN accountárol törli az összes "Párosított" PS-t akkor baszhatja. -
#85375 Jó akkor többet nem kérdezek semmit. -
#85374 Megosztja a prrofilját.Én már vettem így játékot.
Kapsz egy felh név jelszó kombót,belépve az accra letöltheted a játékot és amíg bent van az acc a gépeden addig játszhatsz vele.A játékkal játzshatsz a sajátodon is,de a vásárolt accnak is maradnia kell. -
Prof William #85373 A vaterán úgy árulnak PS3-as játékot, hogy ha megvesszük le lehet tölteni a PSN-ről. Ez hogy zajlik? Megad egy letöltőkódot? A Last of Us-t árulja. -
#85372 Az egyetlen mentséged, ha SDTV-n nézed. Azon tényleg nem lehet észrevenni dolgokat.