PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Akkor úgy krdezem melyik játékhoz jó a move? 😄
Time Crisis? és még?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Alapvetõen van kihívás bõven a játékban. A tempója valóban szokatlan lehet egy pécés fps után. De hamar megszokható, és szerintem jól illik is hozzá. Az biztos, hogy itt nem minden lövés headshot 😊 A következõ sorok nem tartalmaznak SPOILERT!!! de kinek mit jelent a dolog.
Használd elõszeretettel a távcsövet. Sokat segít a dolgokon, illetve ne legyél rest bevetni magadat a dolgok közepébe és osztani késsel, kézzel a közelharci áldásokat. Nagyon hatásos fegyver. Persze nem akkor amikor 5-en vesznek körbe. Illetve használd a gránátokat. Epizódonként kb 3-4 végigjátszás után, (a multit nem veszem ide, mert arra nem feltétlenül igaz) azt vettem észre, hogy az alap ISA M82 assault rifle talán a legjobban használható fegyver mind közül. Relatíve majdnem mindig rendelkezésre áll, pontos, és gyors a tárcseréje is. A másik fegyver amit elõszeretettel használok az LS13 shotgun. Ezzel lehet menni aprítani Rambo módjára, ugyanis az ellenfél szinte majdnem minden alkalommal a "tökéletes" támadó taktikát alkalmazza. Azaz fedezék, kilõ, majd ha szabad teret lát próbál közelíteni jobból balról. Mivel szinte minden alkalommal elõszeretettel vonul fedezék mögé, így a shotival való elõrehatolás jól esik a szívnek 😊 Az ellenfél a fedezék mögött "védtelen" ha rajtaütünk. Jó pár pálya van, ahol tökéletesen mûködik a taktika. Amit még észre vettem, hogy ahogyan haladunk elõre a sorozatban annyira csökken le folyamatosan a gránátok hatóereje. A harmadik részben szinte kivétel nélkül csak oszlatásra használtam már. Viszont arra tökéletes!! Dobd be egy ellenséges "góc" mögé a katonák egyenesen feléd kezdenek el menekülni, rohanni. A háromban már nem is használtam igazából arra, hogy na most ezzel kisebb csoportokat fogok a másvilágra juttatni, hiszen az ellenfél elõszeretettel ugrik el elõle, vetõdik el másik irányba. Bár az idõzítés sokat számít, fontos hogy mikor dobja el az ember. (ha korán hajítja el, az ellen kétszer körbetáncolja mielõtt elugrik elõle...) Egyébként hogy milyen fázisban is van a kibiztosított gránát azt jelzik a gránát oldalán lévõ felvillanó kis jelzések. Kb ennyi. De ezek szimplán az én észrevételeim. Nagyon sok Killzone rajongó ismerõsöm van, akik gyökeresen eltérõ állásponton vannak velem szemben, de hát ezért is szép a dolog. Rengeteg taktika, megoldás vezethet el a végsõ gyõzelemhez. Talán kicsit tudtam segíteni. Gloria Helghast!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Szabi84
nekem megvan a killzone trilogy pár hónapja, de az elsõ rész annyira lassú egy pc-s fps-hez képest, a kontroller miatt, de majd nekiugrok. Meg elég nehéznek is tûnt az irányítás miatt.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bil Ur Sag
Kiadták szép HD köntösben. No persze az idõ vasfoga meglátszik már rajta rendesen, de megéri bepótolnod.

Kongy
PS2-re anno nem mertem megvenni a Killzone-t, mert ott még a PS3-nál is nehezebb volt a célzás számomra a DS2-vel :S De lehet majd PS3-on beruházok rá.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
A Killzone-ok kiváló játékok.
SOPILER!
A Radec ezredessel való Boss harc, a kedvencem az fps mûfajban.

Kongy
Na kipróbáltam a Killzone 2-t és hozza az elvárt színvonalat 😊 Szerimtem jó játék, bár én a 3-mal kezdtem és az is tetszett.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
Na megvan a game? Remélem már single-ban fejleszted a "skilljeidet" 😊
Ha mehet a multi jelezd. Apropó Motorstorm-ra is vevõ vagyok.

arty
Igen, az meg a másik 😊

Haverral - sör nélkül - nyomtuk végig, jókat röhögtünk 😊

Forza.

Anubys
Na ja. Haver, sok sör, 2 move meg egy House of the Dead = legjobb móka, amit ki lehet hozni egy konzolból...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

arty
Csak szerinted. Move move-os játékhoz való.

Próbálj ki egy Time Crisis-t, pl.

Forza.

Kongy
Semmi értelme szvsz. Casual ökörködésre kiváló.

Vadnokedli
Nem is könnyítés céljából van. <#puszis>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector
Csak szerintem tök értelmetlen ez a move? semmivel nem könnyíti meg a normál játékok használatát...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dave9004
Lost planet kettõvel baráttal hogy tudunk bemenni random multi gamebe?8a custom games listásat ismerjük csak, de arra van h órát kell várni.
Quick matcchbe nem jöttünk rá eddig
FuRiONight
Jàtszik valaki last of us multival?

[PC GAMING]

Vadnokedli
Passz.

Pont ezt akartam írni... 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

DarkSector
Persze ettõl még a konzol jó.

A pc-ken is leágett már vagy tönkrement vga mert szar drivert adtak ki.

DarkSector
ja oks, és akiknek a gép beszart azokkal mi lesz?

Vadnokedli
Már nem, már délben levették a frissítést.

És állítólag csak az 500GB vagy afeletti NEM Sonytól vásárólt HDD-s PS3-akat érint.

Egyik komment: "Nah ezért nem lesz konzolom soha... Most izgukhattam volna egész nap... 😄"

Mintha PC-n még nem kú_tak volna el egy patchet sem ^^ <#banplz>

DarkSector

Vadnokedli
A PayDay jó lehet, kis coop

Csak azért kérdeztem, mert a psn+-al nem rég leszedtem és a co-op nem megy meg kellene vennem illetve free to play játékosnak számítok a multiban

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Kongy
Na befejeztem a Last of Us-t. Hú, nagyon jó játék volt. Nem egyszerû sem játékmenetileg, sem történetileg.. türelem kell hozzá, kicsit szöszmötölni kell a craftolással, de igazából ez az egész élvezetes úgy ahogy van. A körítés remek, a megszokott ND minõség a grafika, és kicsit tovább is fejlõdött talán az Uncharted 3 óta. Amin kiakadtam jó értelemben, hogy a HÓ CSILLOG, ahogy a valóságban is! Nem egy matt fehér cucc, hanem a hópelyhek csillognak, és a Last of Us-ban is. A fényeffektek is zseniálisak, és úgy a játék összességében gyönyörû.. nem tudom ezt hogy lehet überelni majd PS4-en, de olyan éles változás biztosan nem lesz a PS3-as ND játékokhoz képes. Szóval nagyon tetszett a Last of Us, valóban mindenkinek játszania kell.

A multiról annyit, hogy jó lett, korrekt, kicsit taktikázni kell, nem az a rusholás, lövöldözés CoD stílus, de szerencsére itt nem is rushol senki, lehet csapatban együtt dolgozni. Esküszöm több lopakodás van itt, mint az összes Assassin's Creed multiban összesen 😄 Szóval tetszetõs, de nem hinném, hogy ráfüggök, de majd még biztos benézek.

Entering PS Plus in July:
3rd July: Battlefield 3 -ps3
3rd July: Payday: The Heist -ps3
3rd July: Saints Row the Third -ps3
3rd July: Ninja Gaiden Sigma Plus -vita
3rd July: Unit 13 -vita

hm

Kongy
De igen alapból jár hozzá, vagyis network pass van. De asszem Store-on ingyenesen letölthetõ.

Uncsi 3-hoz alapból nem jár a co-op és a multi?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Kongy
Én nem szoktam multizni.. csak néha Uncharted 3 co-op.

Bil Ur Sag
Killzone 2-3

dave9004
mivel multiztok mostanában legtöbbet?
Kongy
Vegyél nyugodtan, semmi esély nincs rá, hogy elvesznek a cuccaid 😊

dave9004
akkor nyugodtan veszek kártyát
Moby
Amit egyszer megvettél/letöltöttél, az a tied. Bármikor letöltheted újra (én is most töltöttem le halom dolgot újra, mert hdd-t cseréltem a gépben)

Adversus solem ne loquitor

köszönöm a segitségeteket! 😊

PS3 Slim 250 PC

dave9004
én annyit kérdeznék, hogy a letöltött dolgok storeból (játékok v dlc-k v add onok) mennyire veszélyes h gépromlás után elvesznek.
Vannak rossz tapasztalatok, v nyugodtan vehetek feltöltõkártyát és költhetek? 😄
Moby
http://www.gameshop.hu/

Én itt vettem(és általában náluk vásárolok day1 cuccot), asszem ez megfelel a kritériumaidnak is 😊

dave9004
én a ps3-mat nyugati tól margit híd felé vettem egy kis boltból nemsokkal az aluljáró uán a baloldalon
Játékboltra a platinumot javasolnám (Arany János u metró-Nyugati közt kb félúton van a Bajcsyn)
nyugati felévezetõ jobb oldalon
ez nem is volt kérdés hogy ki szeretném próbálni 😊
Én is... ezért se vagyok annyira jártas ilyen ügyben sem Pesten, csak Egyetemrõl hazafele útba esne ha arrafele van vhol vmi jó bolt.

PS3 Slim 250 PC

Bil Ur Sag
Szvsz szerint a The Last Of Us az egyik olyan játék, melyet a magára valamit is adó gamernek legalább egyszer az életben érdemes kijátszania. Remélem segítettem.
Kérdésed második felére a választ nem lelem, révén vidéki parasztgyerek vagyok 😊

A The last of us-t hol érdemes beszerezni?
Nyugati pályaudvarhoz/ 4-6 os villamoshoz közel valaki valamilyen boltot tud?
Nem az 576-ra gondolok mert az van a Westendben, de ott 15 ezer ft...

Köszi

PS3 Slim 250 PC

Bil Ur Sag
Köszönöm! Munka után mert adom is fel a játékot ajánlottan.

Moby
Küldtem egy kis pénzt, meg priviben a címet 😊

Bil Ur Sag
Helyes. Ha van kedved a 3 multijához jelezd.

Kongy
Hú, még bele se kezdtem 😄 A 3-at toltam végig még csak, pár hete. 😊 Amint befejeztem a Last of Us-t belekezdek a KZ2-be is.

Bil Ur Sag
Adj egy esélyt a Haze-nek. Jó kis old school fps. Semmi több. El lehet vele szórakozni, ha éppen nincsen más, de annyira semmiképpen sem rossz, mint amennyire pár "szakértõ" lehúzta a tesztjében. Bõven játszható kategória. Persze ne számíts Killzone színvonalra 😊
Hol tartasz Killzone-ban?

Kongy
Na a Motorstorm engem is érdekel, majd valamikor kipróbálom az biztos 😊 Amúgy megvettem helyi 576-bõl a KZ2-t 2000 Ft-ért használtan, de mivel vittem be használt játékot így nekem ingyen volt 😄 Hozzácsaptam még a Haze nevû játékot is bár ahogy olvasom sok jóra nem számíthatok, na mind1... 2 ps vita játékot cseréltem 2 ps3 játékra.. sztem megérte 😄

Bil Ur Sag
A négyessel játszottam még ps2-õn. Nagyon szerettem. Pedig én magam sem vagyok egy hatalmas autóverseny fan. De ennek a játéknak van egy fantasztikus atmoszférája, ami megismételhetetlen. Öröm vele játszani. Tipikusan a "csak még egy futamot" kategória. Nagyon szeretem a Motorstorm szériát is. Rendben van az árkád. De abban szvsz a legjobb. Fõleg a pacifict rift.

Kongy
😄D hát igen, elég masszív online része van a játéknak, ahogy láttam, bár én nem is telepítettem, csak egy-egy quick race-t nyomtam pár kocsival, és részemrõl ennyi 😄

Bil Ur Sag
Hát mester! Felkészíthettél volna, hogy életem leghosszabb telepítõjét kell végigvárnom 😄
9 órakor eldöntöttem, hogy na most autókázok egy frankót. Most 23.15-van. 10 perce hagyta abba kb a telepítést. Letöltött, feltöltött, telepített mindent amit kellett.
Elõször azt hittem, hogy megbolondult a gépem mert:
aprox.time: 1min...30sec...20...10...5.........ÉS!!!!...10sec...20sec...1min amibõl a végén lett 45 perc 😄DDD