PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship>
amugy meg szerintem csak siman a jo jatekokert rajong meg a szebb talajtexturaert es csak csalodott hogy a ps3 nem hozza a turbina360 "szinvonalat"
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
letöltöttem a netrõl egy focimérkõzést HD minõségben, ezt hogy tudom megnézni ps3-on?
PlayStation3 ID: zSul
De ha jól tévedek jelenleg nincs PS3 a birtokában (vajon mér?), és általában csak akkor ugrik be természetesen csak az Amodenttõl habzó szájjal, amikor valaki ki meri ejteni azt, hogy XY játék xerinte jobb PS3-on, mint X-en. (Ez a topik nem arról szól valójában, hogy ezt objektíven el döntsük!!!) Nem 1X, nem 2X tûnt fel a dolog. Természetesen mégegyszer mondom Öregem, hogy sokra becsülöm az objektivitásra való törekvésedet, de természetesen te is pont olyan messze vagy attól mint én, vagy bármelyikünk.
Ez van, halandó emberek vagyunk, akik rajongunk valamiért, mi a PS-ért, te meg nem tudom miért, viszont ha innen nézem, akkor a szememben nem érték a PS-ért vagy bármiért NEM rajongani, ha érted mirõl beszélek.
Becsülöm a megszállottakat, de azokat a megszállottakat nem, akik közben azt hiszik magukról, hogy józanok.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
shaken, not stirred
Ne tudd meg hogy a katonaság milyen procikat használ 😄 . Az f22-es fejlesztésével azért voltak gondba, mert amikor kijött akkor beleraktak egy hûdeszupi procit, csak mára az már elavult és intel már nem hajlandó gyártani. Át kellett tervezni.
shaken, not stirred
PS3 ID: ghost_hun
ALone MGs 4 kombót az én pocim is befogadna😄
Most hogy foglalkoztam kicsit cell-el kissé másként látom a dolgokat, iszonyú jó proci, csak a korlátai eléggé megnehezítik az ember életét.
shaken, not stirred
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Más: MGS4 lesz nekem az elsõ játék, amit Kojima mestermûveibõl kipróbálok. A sztorit elolvastam, a retrospective epizódokat folyamatosan nézem. Néhány dolog még nem világos (és nem is lesz), de nagyon várom már a nagyedik részt, mert imádom az ilyen stílusú játékokat. A másik, amit még nagyon várok, az a Final Fantasy XIII, habár azokkal sem játszottam soha, de a stílus nagyon bejön. Jó lenne hamarosan még valami RPG, amit tolhatnék. Remélem hamarosan el leszünk kényesztetve e téren.
PS3 ID: ghost_hun
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Metal Gear Solid 4: 95%
Haze: 71%.
SingStar Vol.2: 85%.
Lego Indiana Jones: The Original Adventure: 70%
Race Driver: GRID: 90%.
Fatal Inertia Ex: 64%.
Amúgy ez olyan dolog hogy pl veszel egy autót, egy középkategoriásat...Dumálsz pl a szomszéddal és mondod pl hogy milyen jól gyorsul már...Erre õ "Hát szerintem az elég gány, az én autóm gyorsabb...". Remélem érthetõ a példa😄
Érthetõ a példa, de általában a felnõtt embereknek nem óvodáskorúak a szomszédai. Remélem érthetõ a párhuzam. <#vigyor2>#vigyor2>
Papesz
lattam Daninál mindket gepen a cuccot....
le is irtam mar valahol hogy szebben fut boxon DE NEM SZEBB!
ennyi!
(nemkivanja megint elkezdeni a temat)
PS3 ID: marcogi zsírkutya
lol
shaken, not stirred
Természetesen meg fogom nézni a 4-et is.
shaken, not stirred
Na de mind1 már így is túlragoztunk egy lényegtelen témát😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Minden szempontból fantasztikus ALKOTÁS ez az Uncharted."
Tessék, megtaláltam egy akkori kommentemet. (Leáldozott topik)
Amúgy ez olyan dolog hogy pl veszel egy autót, egy középkategoriásat...Dumálsz pl a szomszéddal és mondod pl hogy milyen jól gyorsul már...Erre õ "Hát szerintem az elég gány, az én autóm gyorsabb...". Remélem érthetõ a példa😄 Való életbe ha folyamatosan melletted élne egy ilyen szomszéd ne mond hogy nem küldenéd el egyszer valahova😄(még ha igaza is van! és nem azért mert fanboy vagy hanem mert kiadtál érte x pénzt ami adott esetben nem kevés és nem azt akarod visszahalanni hogy milyen szar, sõt megmondom hogy pár ps3 hibát észre se veszek ha nem fórumozok😄 de ez már az én problémám...) de most komolyan.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Elõkeressem amikor kijelentettem, hogy jelen generáció legszebb játéka és az egyik legjobb amivel valaha játszottam? Hogy nem keltem fel egész nap a gép elõl amíg be nem fejeztem? Hogy folyamatosan az állam keresgéltem?
Az Uncharted egy mestermû.