PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
<#puszis>
gazgoblin
"viszont ha innen nézem, akkor a szememben nem érték a PS-ért vagy bármiért NEM rajongani"

<#worship>

amugy meg szerintem csak siman a jo jatekokert rajong meg a szebb talajtexturaert es csak csalodott hogy a ps3 nem hozza a turbina360 "szinvonalat"

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Hello!
letöltöttem a netrõl egy focimérkõzést HD minõségben, ezt hogy tudom megnézni ps3-on?
Szevasztok!!! Szerintetek melyik játékot lenne érdemesebb megvenni????? Uncharted vagy Assassins Creed??? Úgy is megveszem mindkettõt csak melyiket elõre?????<#wink><#buck> Ja még valami GTA4ben kb hány %knál van vége a küldiknek???

PlayStation3 ID: zSul

NEXUS6
Bocs, azért mielött elkezdenének egymás nyalókáját torkig lexopni, csak annyit fûznék hozzá, hogy egy szinten becsülöm DaniT törekvését az objektivitásra.
De ha jól tévedek jelenleg nincs PS3 a birtokában (vajon mér?), és általában csak akkor ugrik be természetesen csak az Amodenttõl habzó szájjal, amikor valaki ki meri ejteni azt, hogy XY játék xerinte jobb PS3-on, mint X-en. (Ez a topik nem arról szól valójában, hogy ezt objektíven el döntsük!!!) Nem 1X, nem 2X tûnt fel a dolog. Természetesen mégegyszer mondom Öregem, hogy sokra becsülöm az objektivitásra való törekvésedet, de természetesen te is pont olyan messze vagy attól mint én, vagy bármelyikünk.
Ez van, halandó emberek vagyunk, akik rajongunk valamiért, mi a PS-ért, te meg nem tudom miért, viszont ha innen nézem, akkor a szememben nem érték a PS-ért vagy bármiért NEM rajongani, ha érted mirõl beszélek.
Becsülöm a megszállottakat, de azokat a megszállottakat nem, akik közben azt hiszik magukról, hogy józanok.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A legkomolyabb procikat, az orvosi kutatásokban és a CG iparban kell keresni 😊 . Ott vannak bõven.

shaken, not stirred

Sun szerverprocik max....

Ne tudd meg hogy a katonaság milyen procikat használ 😄 . Az f22-es fejlesztésével azért voltak gondba, mert amikor kijött akkor beleraktak egy hûdeszupi procit, csak mára az már elavult és intel már nem hajlandó gyártani. Át kellett tervezni.

shaken, not stirred

aabelus
GRID-ben van Split Screen? ketten jatszani..

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Az az a kiadó nem hajlandó több energiaforrást, ergó pénzt belefeccõlni.

Scotty99
Köszi, lehet, hogy utánanézek. Valahol csak el kell kezdeni az ismerkedést az FF világával 😊

PS3 ID: ghost_hun

tarti19
azért ne izguljunk, mert a cell-nél is vannak erõsebb dolgok csak arról mi nem tudunk😊 majd amikora katonaságban és a gyógyászatban már nem lesz a legjobb akkor mi is tudomást szerzünk róla😊
ALone MGs 4 kombót az én pocim is befogadna😄

Nem lustábbak, csak nem akarnak több energiát fektetni bele mint amennyit a xbox verzióba tettek, és az a ps3 esetében nem elég.

Ezt már párszor írtam, de a két platformra (x360/pc vs ps3) tök másként kell tervezni. És elég nehéz beleilleszteni oop-ba ha a procid félig átmenet egy többmagos cucc és egy videókártya között. Nem lehetetlen jól kihasználni, csak akkor nagyon célirányosan kell tervezni.

Most hogy foglalkoztam kicsit cell-el kissé másként látom a dolgokat, iszonyú jó proci, csak a korlátai eléggé megnehezítik az ember életét.

shaken, not stirred

zozo2001hu
Valahogyan az MGS4-nél engem jobban megmozgat az Alone in the Dark, biztos bennem van a hiba, de mostanában rengeteg világháborús killer game jelenik/jelent meg. Kicsit egy kaptafa mind... na most ezért amit kapni fogok. 😄

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Ha van pc-d a FF VII és VIII-at érdemes kipróbálnod. Igaz oldschool de magávalragadó a történet.

Egyszerûen lustábbak a Ps3 programozói.

Scotty99
Érdekes ez a hati vita, hogy PS3 vs 360. Nekem most jelenleg mindkettõ van itthon, azzal a különbség, hogy a box halott. Nagyon buta voltam anno, hogy módosíttattam és ugrott a gari. Ebbõl kifolyólág már 3x ment tönkre, és nagyon megutáltam a saját példányom. Ettõl függetlenül érdekelnek a rá megjelenõ játékok, és ténylég sok minden szebb rajta. Talán majd néhány év múlva ez változni fog, nem biztos (de azért bízom benne). Végül azért düntüttem a PS3 mellett, mert kellett egy konzol, amiben megbízhatok és ne kelljen a szervizeléssel foglalkoznom, és azon aggodalmaskodnom, hogy mikor megy tönkre. Azért a box sem rossz dolog, ha az embernek van annyi esze, hogy nem módosítja, így a Microsoft kicserléli ha bármi gond van vele.

Más: MGS4 lesz nekem az elsõ játék, amit Kojima mestermûveibõl kipróbálok. A sztorit elolvastam, a retrospective epizódokat folyamatosan nézem. Néhány dolog még nem világos (és nem is lesz), de nagyon várom már a nagyedik részt, mert imádom az ilyen stílusú játékokat. A másik, amit még nagyon várok, az a Final Fantasy XIII, habár azokkal sem játszottam soha, de a stílus nagyon bejön. Jó lenne hamarosan még valami RPG, amit tolhatnék. Remélem hamarosan el leszünk kényesztetve e téren.

PS3 ID: ghost_hun

Sima gyûjtõi változattá redukálodott a Gold ezzel, szerencsére.

Alien!
ez igy helyes...akko most nemvágom miért jó a gold.....''hogyan készült'' bonus dvd?!? nálam akkor marad a sima,ha itthon lehet majd kapni egyáltalán....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Evogordon
Már kivették ezt belpõle hogy a gold editionoskok elõnyt élvezhetenek.. nem elsz már ilyen benne, meg kell mindenkinek szerezni azokat a fegyvereket.

HUNMarcus
asszem szülinapomra én is meglepem magam egy gold editionnal addigra pont ki is hozza a futár

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Alien!
BF:BC-re én is kiváncsi vagyok,bár az már milyen,hogy a gold edition tulajok egybõl elõnyt élvezhetnek a multiban?!?!?..már azis felháborító,hogy a készítõk fejében megfordult,hogy a fegyverekért fizetni kell.......erre tessék,csak legombolják a lét,mégha opcionálisan is.....szánalom.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PSM3 UK Mag

Metal Gear Solid 4: 95%
Haze: 71%.
SingStar Vol.2: 85%.
Lego Indiana Jones: The Original Adventure: 70%
Race Driver: GRID: 90%.
Fatal Inertia Ex: 64%.

Amúgy ez olyan dolog hogy pl veszel egy autót, egy középkategoriásat...Dumálsz pl a szomszéddal és mondod pl hogy milyen jól gyorsul már...Erre õ "Hát szerintem az elég gány, az én autóm gyorsabb...". Remélem érthetõ a példa😄

Érthetõ a példa, de általában a felnõtt embereknek nem óvodáskorúak a szomszédai. Remélem érthetõ a párhuzam. <#vigyor2>

Papesz

Evogordon
Kib@szoptt jó lesz már elõrendeltem az überkonzoltól a a gold editiont 😊 Ez az a játék amit biztos nem fogok eladni a multija miatt...

Õõõ...rendben...de ezt most miért irtad? Nem veled beszélgettem a témában annó 😄 De azért örülök.

gazgoblin
en ott veszem ahol ejfelkor nyitva lesznek....

gazgoblin
"Olvastam más fórumokat ahol magát szakavatott usernak valló egyén azt próbálta bemagyarázni, nekem a outsider vérfanboynak, hogy szebb a Ps3-mon a GTA4 hiába natív 640p, a .15%-al lassabb a frame ráadásul AA mentesen. Könyörgöm, le sem mernék ilyet irni mert magamat égetném. 😄 Õrület"

lattam Daninál mindket gepen a cuccot....

le is irtam mar valahol hogy szebben fut boxon DE NEM SZEBB!

ennyi!

(nemkivanja megint elkezdeni a temat)

HUNMarcus
nah, elõrendeltem a MSG4-t überkonzolnál, ha szar minõségû kínai pólót kapok dádá lesz<#eplus2>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

LOL

lol

shaken, not stirred

Olvastam😄.Az ellentétek vonzzák egymást😄D

DanielT
Minden MGS-nek többször nekiestem, hogy "na most végignyomom", de soha nem jött össze. Nem nekem való a játékmenet, nem mozgat meg bennem semmit. Távolról tisztelem a sorozatot.

Természetesen meg fogom nézni a 4-et is.
Alien!
jaja...kicsit fárasztó ezt olvasgatni....nemigazán vágom mire jó ez...szemlátomást senkit sem befolyásol ez a rengeteg bizonygatás....nálam az x360 még mindíg a "toronymagasanleszarom" kategóriát képviseli,mint ahogy a topicja is....eszembe nem jut oda osztani bármit is...az meg végképp nem,hogy pusztán bizonygatás miatt vegyek egy másik konzolt...hogy aztán extázisba esve ,postoljam a videókat......

MGS4-et ki fogod próbálni?

shaken, not stirred

Igy van. Téma: MGS4! 😄 Én már alig bírok aludni 😄

fsgh
Nem érted😄 nem akarok a feketébõl szürkét csinálni😄 Mint töbször is írtam nem a kritikák helyességén ütközök meg néha😊

Na de mind1 már így is túlragoztunk egy lényegtelen témát😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DanielT
😄DDD Bezzeg a barátnõd múltkor majdnem leharapta a fejem 😄D Azt olvastad? 😄
<#szeret><#szeret>SZERETÜNK DANIEL!!!<#szeret><#szeret>

Én ezt megértem. Csak Te meg azt értsd meg, ha valami fekete, hiába próbálják sokan azt mondani rá, hogy az szürke, attól az fekete marad 😄 Igazság szerint mind a 2? oldalt megértem és jókat is szoktam derûlni ezeken a dolgokon. 😄

DanielT
A boxomon most is az Uncharted a háttér...

Szal srácok. Na.
DanielT
"DanielT 2008. márc. 19. 15:28 | privát | válasz erre | #148608

Minden szempontból fantasztikus ALKOTÁS ez az Uncharted."

Tessék, megtaláltam egy akkori kommentemet. (Leáldozott topik)

fsgh
Én vagyok az utolsó aki az alapján itél meg egy játékot amit mondanak róla😊

Amúgy ez olyan dolog hogy pl veszel egy autót, egy középkategoriásat...Dumálsz pl a szomszéddal és mondod pl hogy milyen jól gyorsul már...Erre õ "Hát szerintem az elég gány, az én autóm gyorsabb...". Remélem érthetõ a példa😄 Való életbe ha folyamatosan melletted élne egy ilyen szomszéd ne mond hogy nem küldenéd el egyszer valahova😄(még ha igaza is van! és nem azért mert fanboy vagy hanem mert kiadtál érte x pénzt ami adott esetben nem kevés és nem azt akarod visszahalanni hogy milyen szar, sõt megmondom hogy pár ps3 hibát észre se veszek ha nem fórumozok😄 de ez már az én problémám...) de most komolyan.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ennyi. Nem olvastam azt a postot. Errõl van szó.

DanielT
"Dani b+ te is miért nem jössz Uncharted engine-t isteníteni?! 😄"

Elõkeressem amikor kijelentettem, hogy jelen generáció legszebb játéka és az egyik legjobb amivel valaha játszottam? Hogy nem keltem fel egész nap a gép elõl amíg be nem fejeztem? Hogy folyamatosan az állam keresgéltem?

Az Uncharted egy mestermû.
DanielT
Nagyon rendszeresen. Rendszeresebben nem is lehetne.
Köszönöm,hogy idéztél tõlem!!Nyiltan vállalom,hogy jófej vagy,de ezt sokan nem értik még😉).Nagyon értelmes srác vagy és ez nem nyalás.Ha valaki beszélgetne veled,rájönne😊

Lehetséges de nem egyszer hallottam az õ szájából azt, hogy a 360 HW-e egy szemét. Nem egyszer irta le, összefoglaltan miért játszik 360-on bevállalva azt, hogy bexarik az a fostalicska. Sõt, velem is vitába szállt a hûtésmodos témánál, talán emlékeznek páran. A játékokat összenézi, és leírja mit lát, ez nem fanboyság, ez tárgyilagosság. De igazad van, Dani b+ te is miért nem jössz Uncharted engine-t isteníteni?! 😄. Na mindegy nekem nem kenyerem senki védelme, csak az éremnek két oldala van. Megértem a PS3 fanboyokat is akiknek geciszar lehet hallgatni, hogy már megint xy multicím lett szarabb. Minek foglalkoztok azzal mi min jobb, miért kell bizonygatni az estleges fals dolgokat?! GTA4 -> Nagyon korán már tudni lehetett, hogy a PS3 verzió lesz az ami kevesebb figyelmet fog kapni a R* részérõl. És?????? Kit érdekel ez???? (csak egy példa volt) Olvastam más fórumokat ahol magát szakavatott usernak valló egyén azt próbálta bemagyarázni, nekem a outsider vérfanboynak, hogy szebb a Ps3-mon a GTA4 hiába natív 640p, a .15%-al lassabb a frame ráadásul AA mentesen. Könyörgöm, le sem mernék ilyet irni mert magamat égetném. 😄 Õrület

Istencsászár
Bent van kedvencekbe, na ehhez mitszósz, olvasom mindig😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES