PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAF Rigel
Oké igazad van , de valami 4-5 pontos értékeléses flaeméra emlékszem Nexxus kollégával. De a mi szomorú ,hogy te megit legragttál annál a részletnél ,hogy Haze . Egyébként a post arról , szolt hogy a hozzászolásaid 95% negativ ps3ra nézve. Ami egy Ps3 topicban fikázásnak tünik . A kákán is csomot keresel csak hogy beírhasd a kritikádat . Nem érdekel a GTA4 összehasonlitásaid , nem érdekel hogy a multik játékok álltalában szarabbak ps3mont mint box . Megtanultam ezzel a dologal együtt élni. Jókat játszok és ennyi . Neked is inkább ebbe kellene energiát fektetni , Jobb szorakozás , mint a forumbikának lenni. Elhisszük te vagy az isten , de mi emberekkel szeretnék beszélgetni. Légszi legközelebb egyél meg egy csokit hogy telelegyél boldogság hormonnal és úgy gyere ide írni valami pozitivat .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Ne foglalkozz vele, nincs értelme, engem pl. le is gyerekezett, miközben C=16-on és junoszty-on kezdtem 23 éve....
Zavar amikor 8-10 óránként feljövök, és a 200 hsz-böl 100-ban megmondóembert játszik de ilyenkor jól jön a laptop finom tekerõgombja(épp ezért a mostani 100-ban nem is tudom miröl írt...köhöm nem is nagyon érdekel)

Inkább azt írd MGS4-et hol rendeled, nekem elég csábitó a videogamesplus-os 60CAD. Ptk-val köbö 10300,-ft.
Game, shoptoo, sendit ad hozzá valami bonuszt?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Március felé rendeltem akkor 1000,-ft-re jött ki.

DanielT
Szeretnéd mi? Egy a gond. Soha nem fog megtörténni. <#bee1>
EmThor

tarti19
Ps3-ra megjelent az ANti Analising isD: még ilyet😊

DanielT
"DanielT 2008. máj. 10. 15:09 | privát | válasz erre | #155734

Haze:

A grafikája nem olyan szar mint amilyennek páran írták, PS3 FPS szinten simán csúcskategória 😄 Viccet félre, a Turokot(amive egy kategóriába sorolom, tehát kommersz trágya) pl simán odaveri, de magában is megállja a helyét. A frém nagyon jó. A játék/karakter designtól még mindig a belem hányom ki, de ez már ízlés dolga. Van akinek van, van akinek nincs 😄 Egyébként a Games Convention-on a Turok volt az ígéretesebb, bõven fordult a kocka.

FPS mániás PS3 tulajok ne szégyelljék, ha tetszik nekik."

Most gondolom még jobban utálsz, mert a belekötés sem jött be. Jajj, csúnya gonosz DT, mindig bánt minket...
tarti19
hülye gametraielrsen ilyen magyar reklámok mennek lol😄

EmThor
ki száll fel még a hype-vonatra? 😄

fracture sztori trailer 2008-október

fracture trailer

tarti19
modnjuk egy hd trélert jobban elképzeltem volna😛
AMúgy meg residentevil.comon van egy 2 óra 40 perces visszaszámláló és egy 100 órás😄 na msot rmeélem ezek valami finomságokat rejtenekD:

EmThor
2008-12-08

tarti19
Ne haragudjatok de ez a Resi 5 valami irtózatosan szép lesz és remélem a színvonalat hozza tovább ami tendenciává vált😊

EmThor
RESIDENT EVIL 5

a titkos fegyver egy köteg banán, amivel megfékezhetjük a feka zombisereget <#hehe>

EmThor
van ninja gaiden review gametrailersen

resident evil is fenn van

tarti19
postaköltség az hogy adódik hozzá a végösszeghez?

😄DDDDDDDDDD

EmThor
MGS4 =

LOL
Már régóta készültem ennek az elsütésére...😄 Uri meg <#eljen><#taps><#worship>

EmThor
b+ uri geller, 1 órája ezt a gifet keresem 😄 😄 😄

EmThor
<#worship>

wordsworth
Öröm volt végigolvasni ezt a 100+ hozzászólást, csak plz valaki adjon egy térképet, hogy ki kinek a seggébe akar tövig bemászni és ott beágyazni <#action>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

GT 07:30 RE5/ Golden Axe trailer.

HAF Rigel
Na látom Daniel megint ide tolta a képét , este 5 tõl 108 hozzászolás . Kb olyan mint Papesz, valami oknál foga a 100 hozzászolásából 99 ps3 ellenes , és ez egy ps3 topican szerintem bunkóság . Én sem megyek át szidni a xbox360 topicban a HW . Pedig annak a gépnek ez a vesszõparipálya , mint ps3nak az AA .
Nem lehetne hogy csak akkor gyere ha valami közösség épitõ mondanivalod van , és ne akkor mikor 151szerre is bele akarod verni az emberbe hogy a HAZE egy szar játék amit nem éri megvenni és 4,5 pontot ér de 7 semmiképpen ?

Miért nem tudunk kulturáltan egymásmellet élni , én nem megyek fikázni a boxot , ti nem jöttök fikázni a ps3mat . És élnék boldogan . Nem lenne jó ? Mert én szeretnék egy ilyen világot

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

EmThor
Believe.

<#hehe>

Scotty99
A PS-t tudom USB-n keresztül kötni a netre? Mármint USB-n csatlakozna a modemhez.

PS3 ID: ghost_hun

EmThor
köszi szépen <#eljen>

hivatalos blogot kell figyelni. még az is lehet, hogy a ps3-as MGS bundle gépekre elõre lesz telepítve.

ami biztos:
- ingame üzi
- trófeák
- óra a sarokban 😊

Már a fanboyos oldal is írja a 2.40-es fw-t xmb-vel.

Amúgy kérdezted milyen a Grid kormánnyal, sztem jó, sokkal jobb mint kontrollerrel, nekem driving force van. Persze így sem lesz GT5p szintû fizika.
Õsz elejére 7-8 pénzért fasza lesz.<#integet2>

Videogamesplus-on 15 ps3 játék 20 dolcsis akcióban(kanadai$!) laza 3200,-ft-ba jön ki!
Pár cím: Call of Duty3, Spiderman3, Sonic, Darkness, Tony Hawk, NBA street stb.

Honnan rendelitek az MGS4-et? Itt 60 dolcsi, de nem hiszem, hogy adnak mellé valami bonuszt.

Uncharted, 68% kb.

EmThor
ingame xmb video
itt meg a trófeák, jobbra fenn dátum + idõ (végre)

igen, háttérben a bioshock ps3-as változata fut 😊

tarti19

ezeré a hullavarró cérna😊
ezeré a hullavarró cérna😊

NEXUS6
Félreértett Fenségességesség! Nem hoztam a pénzt, hanem vinném!😉
És fogadja gratulációmat, hogy a rokoni szálakat is sikerült elvarrni. De ha továbbra is gond merülne fel, csak szóljon nyugodtan és küldöm a csúnya fiúkat. Mi majd megoldjuk ennek a Messzi Galaxis nevû szórakozóhelynek az öröklésével kapcsolatos problémákat.😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Valamit kavartak. RE5 banner és indul egy Dead Space-es rész. :S

EmThor
maxconsole-ról levették a videókat, damn :\

Olyan mint a PC-s, a PSP-s egy totál más koncepció.

EmThor
+ pár küldi

EmThor
nem hajnali fél 2?!

amúgy game-rõl kedden feladott csomagom megjött ma, ilyen se volt még (ratchet + stranglehold)

aabelus
a keresztapa ps3-ra ugyanaz amelyik volt pc-n es psp-n is?

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

6 perc múlva lövi fel a GT az új Resi 5 trailert. (elvileg)

tarti19
köszönõviszonyba sincsa rokonságunk😊 AMúgy meg a pénzt nekem add és távozzál szépen , csendben 😄

NEXUS6
Bocs, hogy beleszólok a családi perpatvarba, de engem, nem érdekel ki kinek a rokona, csak hogy merre van a pénztár.
Ja és mellesleg melyik Leia szobája, valamit át kellene adnom neki!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tarti19
nekem te nem vagy az apám😊

NEXUS6
Igen igazad lehet, de sajna a keserûség ugye nem jelent tiszta fejet, bár erõt ad arra, hogy acélkemény szavakat találjunk.

Én vagyok az apád!

tarti19
állj mellém s mi ketten fogjuk uralni a galaxist😄

NEXUS6
De hiszen csak 1 valaki lehet igazán objektív!

Óh, te vagy az Jézus!???<#worship>
😄

Remélem gyakrabban jössz és oltod a fanboyokat és rávilágítod õket az igazságra!!!Igaz nekem már van egy mesterem,de ki tiltja meg,hogy 2 legyen?<#wave><#wow3>

tarti19
szerintem használtba 8-8K-ba már megkapod mindkettõt😊 így majdnem 1 árárét megvan a 2😊

MGS4 szar lesz!!!!Objektív vagyok😄D