PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Ha apuval mots nem csak sub ládát veszünk , akkor megveszem tõled😊
amúgy 60-70K körül ti milyen subot vennétek?
közben siekrült egy régi samu 55 centis tv-re is rápakolnoma ps3-t😊 mondom gyorsba betoloma dark sector demot és, hát azért LCd után nem volt számomra atombrutál csúnyaság... igaz hogy vibrált a cucc😄 és azért jóval kisebb a téma de nem ég és föld , viszont az LCd tv-n elvitathatatlanul szebb és jobb😛
Hangom nincs 😞 tv mono--> átállítottam a menübenis hogy av kábellal csatlakozom de sajnos semmi😞 esetleg valakinek tippje?
AMúgy álíltva baszott laza a ps3😄😄
Nincs az a pénz amért én egy x360-ra elcserélném az én kincsem

NEXUS6
Háj Dani!

Én meg találtam rólad egy képet az iwiwen!

<#vigyor>

Amúgy megkérem a t igzbogzos kollégákat, hogy ha nem bírnak értelmes ember módjára viselkedni, húzzanak már haza a saját karranténjukba, értem?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
nem fogod fel, hogy itt nem latunk szivesen??

szemelyeskedest meg be lehet fejezni <#lama><#mf1>

EmThor
Stranglehold

Kivalo akciojatek, online sajnos senki sincs mar :/
Aki szereti az azsiai akciofilmeket, annak nagyon fog tetszeni, tipikus triados rendorsztori amugy, ami HK-ban es az allamokban jatszodik.

Kezdjuk a hangoknal, zene van es kellemes is bar picit el van nyomva. Az utcai vagy a kornyezet hangjai nagyon jol ki vannak dolgozva, a lovesek szintugy. Chow Yun-Fat adta arcat es hangjat a jatekhoz, ahogy John Woo is!!

A grafikarol az Unreal 3.0-s valtozata gondoskodik es bar tobb mint fel eves a jatek, az osszkep nagyon brulalul fest. 27 megas patch letoltesevel indit a game es pletykak szerint a legutobbi 2.35-os FW is sokat dobott ugy altalaban a jatekok framerate-jen.

Ez a jatek gyakorlatilag egy max payne klon, kb 8-10 ora hosszu, de e melle visszaulsz ujra vegigtolni, mert atombrutal!! (casual normal hard hard boiled). Az usa gyujtovaltozat melle jar a hard boiled film is ami a jatek mellett van.

Van idolassitas, auto aim-et ki lehet kapcsolni! Van 4 fele extra: ongyogyitas, celzott loves (golyot koveti a kamera amig becsapodik: szembe, torokba, szajba, labba, ahova akarjatok, mindig maskepp reagal ra az aldozat). Van meg korbeloves meg egy ideig "orok loszer". Ezeket egy csikbol hasznalod el, a csik ugy toltodik, hogy latvanyosan megolod az ellenfeleket. (van kikapcsolhato auto lassitas). A hullak eltunnek, de van nagyon jo rongybaba fizikajuk!

Es a lenyeg: mindent (kis tulzassal persze) le lehet rombolni! atlosz a szoveten az kilyukad, atlosz a butoron felhasad a karpitja, belelosz a falba ellenfel mellett akkor nagy porfelho, ellenfel meg felrehajol, hk-i piacon az utolso egoig es fellogatott malacig, MINDENT szet lehet loni na, iszonyat fun.

Ha hosunk sebzodik veres lesz, kiszakad a ruhaja, de ha ongyogyitasz vagy veszel fel elsosegely dobozt, akkor minden helyreall.

PSN store-on van demo. Kezdjetek a szokokut szilankokra robbantasaval!

Game.co.uk-rol vettem, most 25 font.

Nehezsegi fokozat, talan leendo trofea (de nem valoszinu egyenlore szerintem) es a "mindent lerongyolok" erzes miatt megeri ujrajatszani. Ja, palyak vegen kiirja mennyi kart okoztal penzben es vannak bossharcok is 😊

9.0/10

OliApa
Allitva jobb a hutese, a meleg levego szeret felfelé menni, pl. ezert nem hasznaljak a gyárkéményeket fektetve. . . <#vigyor1>
Istencsászár
<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Ezek a dolgok sem állnak messze tõled ugye? <#eplus2>

Tibor
PSP remote play-t szedd ki és akkor teljesen leáll, fellehetne wifi-n keresztül oylan állapotból ébreszteni a PS3-at.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

fsgh
8ezer. Megegyeztünk vieheted😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
áramtalanítsd, igazítsd meg a tápkábelt majd vissza és jó lesz

Szintán állítva, máshogy nem fér el.

aabelus
ha kikapcsolom a ps-t,hallok valami pici halk zugast... ami idegesito... ez miert van? ha hatulrol is kikapcsolom,akkor persze elhallgat.. mintha a ventillator menne amikor nincs kihuzva az arambol.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Nálam állítva van a földön, úgy jobban néz ki mintha fektetve lenne 😊 .

shaken, not stirred

EmThor
csak legyen vízszintesben, + mögötte & felette legyen elég hely szellõzésnek. én esküszök a vízszintes tartásra, de innen is többen állítva tartják, szóval no para.

ha állítva tartanám, van olyan tartó, amelyik faszán kéken világít, na olyat vennék 😄

és csak 5 ropi übernél 😄

szerk: itt egy video is róla, ráadásul fehér(!) ps3-al, nom-nom-nom

Istencsászár
Mivel optikai meghajtó van benne, fektetve célszerû minden ilyen gépet használni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kratos86
Kösz!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

tarti19
Szia látom cserélnéd az Assasin Creed stuffod😊 8k-ba megveszem tõled...
Még egy apró kérdés, miszerint állítva avgy fektetve jobb a ps-nek? ha állítóm akkor sem fontos ugye az állvány neki?

tarti19
nekem semmit sem kellett a routeren belül beállítani egyedül a a régi pc-s fifám volt forwaldolva, de minden ment simán😊 mondjuk szerintem ez router függõ

Itt vannak a beállítások a PSN-hez.

Papesz

fsgh
Már le van zsírozva nem mondom vissza bocsi😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
XMB témához:

mint gondolom sokaknak Közületek, nekem is van Eye kamerám (más webcam nem volt itthon szóval 😄) és jó lenne, ha pl az XMB-t is lehetne kézzel vezérelni 😊

tiszta Különvélemény 😄 jó tudom, hogy még semmi hivatalos, de nem zörög a haraszt.. itt meg már hurrikán van. akarom mondani tórnádóóóóóóóóó 😄

8k😄

Kratos86
Ha van valaki aki egy kicsit jártas router témában akkor az segítsen nekem! Nem tudom egyszerûen összehangolni a routerem a PS3-mal,ugyanis egyik játéknál sem mûködik a multiplayer! Nem tudom hogy kell a portokat beállítani és az upnp pedig a PS3-nál nem jo,mert routeren azt az egyet be tudtam állítani!
Router neve : Zyxel P - 320W

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

fsgh
sorry de már megegyeztem mással. Ugyancsak 9ezerért...

9000ért megkapod tõlem a Ratchetet😉)

fsgh
hmm akkor lehet beszerzem😄 Hátha valaki hajlandó elcserélni egy Assassins-ra a jatekaim.hu-n..😊

tarti19
ez a Viking kategóriában hasonlít hozzá amúgy jobb nála jóval😊

fsgh
Ez a Viking hasonló a Conanhoz?

1. Nem írtam PS3 ellenes postokat, csak tényeket. Ha nem keresed vissza, hát ne is állíts ilyeneket.
2. Lehet beszélni a Grid vagy a Haze multijáról, de mindkettõnek van saját topicja.
3. Mitõl lenne jobb nekem, ha elbukna a PS3? Egyrészt ilyet soha nem mondtam, másrészt meg elmúltam már 12 éves.
4. Én sem megyek a Box topicba írogatni.
5. Nem akarok senkit megtéríteni, viszont ez egy nyilvános fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Te is, én is, más is.
6. Nem tudom, hogy ki az a ti, de én soha nem állítottam, hogy szar a PS3. Szerintem Daniel T sem.

Papesz

Nexxuss
hát ha a 3 játékmenetét viszik tovább akkor jogos a 8 pont. A story persze isten. De attól még lehet, hogy mezei akciójáték lett belõle.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Továbbra is <#worship><#worship><#worship>

HAF Rigel
Nem kell nekem a vállon veregetés , de kb mióta ps3am van , ebbe a topicban írogatok olvasok , nincs kedvem visszakeresni 500 oldalt , hogy elökeressek olyan postokat amiket írtál , Szinte mind ps3 ellenes . Már írunk itt is flameket róla , emlékszel. Beszélgettük is mint most DanielTvel. Csont úgyan az a helyzet , nem is akarok belemenni . Ha meg kérdezik tõlem ki a két negativ Ps3 huszár a ps3 topicban akkor gondolkodás nélkül rávágom Papesz , Daniel T . Mert a postok alapján ez alakul ki bennem , de nem csak én érzek így. Ahelyett hogy a Grid Multit beszélnék meg , vagy a HAZE copot , mirõl megy a flame? Ja hogy boxon van AA és szebb mint a ps3 ( miért ne lenne +50 millióért kell valamit adni az M$nek) szóval lényegtelen Faszságokon , jobb lesz a lelked ha látni fogod a ps3mat elbukni , max 2 napig hogy te megmondtad elõre , te voltál az okos mi meg a hülyék , de ennyi .

Másik példa . Ha van egy BMW oldal én oda megyek és írogatom ,hogy a Ferrari jobb , mert van benne AA váltó , meg megeszi a Multibenzint , és egyébként is 10 milliónál többet adtak el USAban akkor joggal fognak az ott lévõ tagok anyázni , vagy negativan megitélni .

1 milliószor le írtam már , attól hogy ti jöttök és azt szajkozzátok mennyire szar a Ps3 ( nem így leírva de a postok értelme ez ) én még jókat játszom vele , és leszarom a Boxot. Nem megyek a Box topicba írogatni hogy szar a hardwer mert még mindig 10% meghal stb stb . Ellenék mi itt , néha viccelödük csipkelödük a Xboxal , de szerintem ez belefér , nem negyük át oda nem akarunk senkit megtériteni a másik táborban.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

HUNMarcus
Bad Company Gold Edition 13.900 a Platinumnál!!!

PS3 ID: marcogi zsírkutya

fsgh
megnéztem a trailert és nagyon jó lesz😊 asszem ez is rekordokat fog döntögetni

más: 9ezerért lehet beszerzem a Ratchet-et...a demója nem volt rossz😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ha már megszólítottál: tudsz idézni tõlem PS3 ellenes hozzászólást, vagy csak azért írtad, hogy a többiek vállon veregessenek? Soha nem szidtam a PS3-at, tényeket post-oltam és postolok ma is. Nem tehetek róla, ha Neked ez nem tetszik.

Papesz

wordsworth
Nem tetszene mi? Akkor DanielT mit osztja itt 😊 Ja bocs, hogy te nagy haverja vagy.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

gazgoblin
<#szomoru2>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

orskovacs
Hello! Mért van az, hogy nem jön be a PS store már 2 napja? Vmi DNS hibát ír. Az internetkapcsolat mûködik. Az USA,japán és UK se jön be.

PSN ID: orsko

EmThor

EmThor
hö <#eljen>

wordsworth
ezentul sztem beveszem favba box topikot, és szépen beülök REAKCIÓKAT fosni magamból...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

EmThor
game.co, elõrendelõi saga dvd járna elvileg, de még nem jött semmi. übernél pólót adnak, egyébrõl nem tudok.

aabelus
lehet lopott,de nem izgat 😛 erre mostanaban minden EA jatek olyan olcso,hogy megall a zéész! :p

fsgh
azt meg hogy?😄

aabelus
pro street*

aabelus
20ezerert vettem 5 bontatlan ps3 jatekot + a crysis pc-re.. 😄 fifa08, Burnout, prostrett es a carbon 2x.

aabelus
amugy mind2 felt meglehet erteni.. Daniel nelkul meg ez a forum sem lenne olyan,amilyen. es nem kevesen jarnak ide! sokan tuti csak olvassak,mert nincs kedvuk,vagy eppen idejuk beirogatni,mint altalaban en is! van aki elvezi,van aki nem 😄 de SAJNOS sokszor igaza van,el kell ismerni. De az is igaz,hogy sokan mehetnenek a box-os topikba is,hogy XY-nak megint elb*szodott a box.. na mind1... sokan utaljak danielt,en nem,pedig PS3 tulaj vagyok.

DanielT
<#eljen><#integet2>
aabelus
fuu,nem vagytok semmik... 😄 en elvezem :p