PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy 60-70K körül ti milyen subot vennétek?
közben siekrült egy régi samu 55 centis tv-re is rápakolnoma ps3-t😊 mondom gyorsba betoloma dark sector demot és, hát azért LCd után nem volt számomra atombrutál csúnyaság... igaz hogy vibrált a cucc😄 és azért jóval kisebb a téma de nem ég és föld , viszont az LCd tv-n elvitathatatlanul szebb és jobb😛
Hangom nincs 😞 tv mono--> átállítottam a menübenis hogy av kábellal csatlakozom de sajnos semmi😞 esetleg valakinek tippje?
AMúgy álíltva baszott laza a ps3😄😄
Nincs az a pénz amért én egy x360-ra elcserélném az én kincsem
Én meg találtam rólad egy képet az iwiwen!
<#vigyor>#vigyor>
Amúgy megkérem a t igzbogzos kollégákat, hogy ha nem bírnak értelmes ember módjára viselkedni, húzzanak már haza a saját karranténjukba, értem?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
szemelyeskedest meg be lehet fejezni <#lama>#lama><#mf1>#mf1>

Kivalo akciojatek, online sajnos senki sincs mar :/
Aki szereti az azsiai akciofilmeket, annak nagyon fog tetszeni, tipikus triados rendorsztori amugy, ami HK-ban es az allamokban jatszodik.
Kezdjuk a hangoknal, zene van es kellemes is bar picit el van nyomva. Az utcai vagy a kornyezet hangjai nagyon jol ki vannak dolgozva, a lovesek szintugy. Chow Yun-Fat adta arcat es hangjat a jatekhoz, ahogy John Woo is!!
A grafikarol az Unreal 3.0-s valtozata gondoskodik es bar tobb mint fel eves a jatek, az osszkep nagyon brulalul fest. 27 megas patch letoltesevel indit a game es pletykak szerint a legutobbi 2.35-os FW is sokat dobott ugy altalaban a jatekok framerate-jen.
Ez a jatek gyakorlatilag egy max payne klon, kb 8-10 ora hosszu, de e melle visszaulsz ujra vegigtolni, mert atombrutal!! (casual normal hard hard boiled). Az usa gyujtovaltozat melle jar a hard boiled film is ami a jatek mellett van.
Van idolassitas, auto aim-et ki lehet kapcsolni! Van 4 fele extra: ongyogyitas, celzott loves (golyot koveti a kamera amig becsapodik: szembe, torokba, szajba, labba, ahova akarjatok, mindig maskepp reagal ra az aldozat). Van meg korbeloves meg egy ideig "orok loszer". Ezeket egy csikbol hasznalod el, a csik ugy toltodik, hogy latvanyosan megolod az ellenfeleket. (van kikapcsolhato auto lassitas). A hullak eltunnek, de van nagyon jo rongybaba fizikajuk!
Es a lenyeg: mindent (kis tulzassal persze) le lehet rombolni! atlosz a szoveten az kilyukad, atlosz a butoron felhasad a karpitja, belelosz a falba ellenfel mellett akkor nagy porfelho, ellenfel meg felrehajol, hk-i piacon az utolso egoig es fellogatott malacig, MINDENT szet lehet loni na, iszonyat fun.
Ha hosunk sebzodik veres lesz, kiszakad a ruhaja, de ha ongyogyitasz vagy veszel fel elsosegely dobozt, akkor minden helyreall.
PSN store-on van demo. Kezdjetek a szokokut szilankokra robbantasaval!
Game.co.uk-rol vettem, most 25 font.
Nehezsegi fokozat, talan leendo trofea (de nem valoszinu egyenlore szerintem) es a "mindent lerongyolok" erzes miatt megeri ujrajatszani. Ja, palyak vegen kiirja mennyi kart okoztal penzben es vannak bossharcok is 😊
9.0/10
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
shaken, not stirred
ha állítva tartanám, van olyan tartó, amelyik faszán kéken világít, na olyat vennék 😄
és csak 5 ropi übernél 😄
szerk: itt egy video is róla, ráadásul fehér(!) ps3-al, nom-nom-nom
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Még egy apró kérdés, miszerint állítva avgy fektetve jobb a ps-nek? ha állítóm akkor sem fontos ugye az állvány neki?
Papesz
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mint gondolom sokaknak Közületek, nekem is van Eye kamerám (más webcam nem volt itthon szóval 😄) és jó lenne, ha pl az XMB-t is lehetne kézzel vezérelni 😊
tiszta Különvélemény 😄 jó tudom, hogy még semmi hivatalos, de nem zörög a haraszt.. itt meg már hurrikán van. akarom mondani tórnádóóóóóóóóó 😄
Router neve : Zyxel P - 320W
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
2. Lehet beszélni a Grid vagy a Haze multijáról, de mindkettõnek van saját topicja.
3. Mitõl lenne jobb nekem, ha elbukna a PS3? Egyrészt ilyet soha nem mondtam, másrészt meg elmúltam már 12 éves.
4. Én sem megyek a Box topicba írogatni.
5. Nem akarok senkit megtéríteni, viszont ez egy nyilvános fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Te is, én is, más is.
6. Nem tudom, hogy ki az a ti, de én soha nem állítottam, hogy szar a PS3. Szerintem Daniel T sem.
Papesz
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Másik példa . Ha van egy BMW oldal én oda megyek és írogatom ,hogy a Ferrari jobb , mert van benne AA váltó , meg megeszi a Multibenzint , és egyébként is 10 milliónál többet adtak el USAban akkor joggal fognak az ott lévõ tagok anyázni , vagy negativan megitélni .
1 milliószor le írtam már , attól hogy ti jöttök és azt szajkozzátok mennyire szar a Ps3 ( nem így leírva de a postok értelme ez ) én még jókat játszom vele , és leszarom a Boxot. Nem megyek a Box topicba írogatni hogy szar a hardwer mert még mindig 10% meghal stb stb . Ellenék mi itt , néha viccelödük csipkelödük a Xboxal , de szerintem ez belefér , nem negyük át oda nem akarunk senkit megtériteni a másik táborban.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
más: 9ezerért lehet beszerzem a Ratchet-et...a demója nem volt rossz😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Papesz
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSN ID: orsko
PSP user n\' soon ps3 user too :)