PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balljuggler
Gratula tarti!
Tarti19-tigris2 2-1
G: Tarti 2x illetve tigris2 1x <#boxer><#banplz>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

EmThor
gratula!

egy oblivion + 5.600 forintos jericho jön még;

ps2-re yakuza 2 + persona 4 ahogy múltkor is írtam, eljátszottam egy tomb raider + black + resident evil 4 rendeléssel, de aztán töröltettem. (tomb + resi végül is megvolt már)

conan-t várom mikor lesz 20 font (6 ropi)

Alien!
persze,éz biztos jó lesz..de ekkorát nemfog ütni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

igen, én is kipróbáltam volna. X-es verziótól meg a hibái tartanak vissza, vinyó híján a patch-et nem tudnám beüzemelni.😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Istencsászár
Ps2 nem nextgen... gondolom akik nem tolták Ps2õn, azok szívesen nekiestek volna nagyobb felbontásba Ps3on.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fsgh
Látom kifogytál a nagy címekbõl és beprobálod a többit😊 Viking,Ratchet...ezt tervezem én is😊 Ratchet jön kedden ha minden jól megy

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor

fsgh
oks akkor majd írj priviben ha kell😊 addig fentartom neked😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Utólag én is sajnálom, de be kellett áldozzam a hármashoz a kicsit.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Pedig kár, a PS2-es részek ugyanilyen kurvajók voltak.

Papesz

gazgoblin
ps3on sincs uninstall csak egy sima del...

de megegyszer...ez nem az a topik...folytassuk mashol köszi

ide inkabb ps3 tema jojjon....gagyi flameles van eleg mashol

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

EmThor
fogadd meg, érdemes!

hülyeség, nem lett gyorsabb semmi...

off: gametrailers-en egyik video elõtt magyar reklámot dobott be az oldal, azt hittem rossz helyen járok 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Soha nem játszottam ilyennel. Nem voltak a kedvenceim, de mióta leszedtem a demóját vágytam rá. Poénos, állati graf, kiváló szórakozás volt. Most a Chalange módban csinálgatom ha rám jön.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Istencsászár
Ok Xen van minimális popup mert no install, DE több frém, nagyobb felbontás, AA is xen van Vs install és minimálisabb popup mint a Xen... mondjuk a gémet már eladtam, és még uninstallálni sem kellett azt a retket😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Xre legalább kijött a Bully😊 <#mf2> a fagyás meg a roksztár sara he elbaszták... de itt ha jól értelmeztem a PSnél magát a gépet frissítik nem a gémeket, és a gém lett gyorsabb tõle😊 mint egy drájverupdate... nemde?

EmThor
Ratchet & Clank: Tools of Desctruction

még csak most kezdtem, de le vagyok nyûgözve 😊 Sci-fi rulez, grafika meg tényleg olyan, mint mondjuk egy Pixar film (pl. ha a tv beállítását, nem 'normal'-on hagyom ahogy játék közben szoktam, hanem 'mozi'-ra rakom, ilyenkor kicsit homalyosabb lesz a kep és más elektronikai részek dolgoznak a háttérben). Könnyen kezelhetõ, fasza a fejlesztés meg a fegyverkezelés, hangok jók.

Nem pontoznám, mert most kezdtem csak: de a 2. pályán levõ zseléfegyver - építs magadnak platformot koncepciójától besírtam! 😊 Szóval ajánlom.

DanielT
Oktass kérlek a netes szlengre! Tegnap kezdtem, jól jön <#hehe>
tarti19
hogyne lehetne foyltatni😄 mi szab határt a képzeletnek? a della max😊

Alien!
az a baj,hogy ez a koncepció így volt jó,nemtom hogy lehet folytatni,vagy esetleg elõzményt bemutatni,evvel a naturalista ábrázolásmóddal iszonyúan betaláltak.....profi minden tekintetben.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

gazgoblin
szerinte meg szimplan ignorald ha zavar...

nem baxtatasbol de kezd uncsi lenni a "kiutálósdi"

mar mar jobban zavar mint DT esetleges ps3 bashingja (amin jot nevetek maximum)

Eladnám Eu-s GTA 4-em, ár 12+posta, csak egyszer volt gépbe, de amíg vége nem lett ki sem volt véve<#vigyor1>, hû de menõ még rímel is.

PSN ID: Zottyantas

EmThor
<#eljen> allitolag lesz folytatas

Alien!
nálam 2x a moziban....és kb 5x itthon....és ha itthon kiadják bluray lesz belõle....

EmThor
normalis mederben folyt itt a forumozas, kurvara nem ertem miert van erre szukseg. mi nem jarunk at beleszarni szant szandekkal a masik topikjaba, meg kritikanak alcazott alokoskodassal sem. humor az meg mas kategoria. hol egy moderator?

ha egyesek csak trollkodni meg flamelni tudnak akkor: GTFO. Ez a frappans angol, netes korokben igen elterjedt mozaikszo ezt jelenti: get the fuck out, azaz (el lehet takarodni a p****ba - gondolunk 18 even aluli olvasoinkra is 😊

akinek nem inge..

tarti19
Csak sosem szabad feledni, hogy mindenkinél van egy erõsebb...
ESte GTa 4 multi valaki?😄 vagy fifa 08?

tarti19
akkor ezt esetleg msn-en is megvitathatnánk mert nálam ma nagyon beütött😊 RAmbo 4 és ez a film nagyon kellemes meglepetés az idei filmeket nézve😊

DanielT
Te még ott tartasz? Elég kínos.

Egyébként mindig is megváltót alakítottam. Ez nem új dolog.
Alien!
nálam a Cloverfield 2008 egyértelmûen legnagyobb filmje....<#worship><#worship><#worship>

és most jön lefelé 1080p-ben..........😊

tarti19
16 évesen már megváltót is alakítasz😄 Roppant ügyes

<#eljen>

Papesz

aabelus
ja,azert is vettem,hogy ne hagyjon cserben. maskepp boxolo lennek <#boxer><#buck>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

EmThor
hol van a topikmoderator/topik gazda, 2 honapja nem irt ide az is tuti, utolso 10-20 hozzaszolas mehetne torlesbe.

Nexxuss
mondjuk azt énis rühellem(személyeskedés nélkül, és nem erre a topicra vonatkozóan), mikor a fanboyok teljesen komolyan veszik a dolgokat konzol ügyileg. Nem tudnak élni, csak a konzolokkal. Oszt ha megsértik a gépüket, akkor az önérzetüket sértik meg. szánalmas...

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nexxuss
komolyan olyan dolgokon vitakoztok, hogy nemigaz 😊 jókat derülök annyi szent :😄😄 nembírjátok az oltást?😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DanielT
Nem. Nekem van humorom. Ellentétben néhány itteni frusztrált kis macskajancsival 😄
tarti19
na ebbõl következik, hogy ez egy minõségi darab😊 nem fog cserben hagyni

NEXUS6
Bakker!
Te valami megveszekedett mazoista perverz vagy!!!???<#wow3>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
igen, a M$ fele 30 ezres vinyo, ami 20 gigas, ennyi penzbol meg 250 gigasat veszel ps-hez

aabelus
váááá... ezt nem hiszem eel! 😄😄 nem sz*rozik mar a ps3,nem megy a ventillator ha kikapcsolom,nem kell minden este ugy lefekudjek,hogy a hatuljan kapcsolom ki es nem fogom szinte kotelessegemnek erezni,hogy kozben szidjam az atyauristent meg mindent,ami rokonsagban all vele! 😄 fasza.. koszi fiuk... ma nyugodtan alszok.. es holnap is.. 😄😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

csak ha már nevetnek a konzolunkon, nevessünk mi is az övéken...😄

DanielT
😄DD Na ez jó volt 😄
gazgoblin
van ott boven vinyoval is...de ez most nem az a topik szoval...

ja, mint az X-es Bully patch, meg a vinyó nélküli GTA pop-up<#mf1>

EmThor
es ne kend szet magadon ha lekopnek, mondta szociologia tanarom

NEXUS6
Frappáns válasz, de errõl az õsi urdu mondás jut eszembe: ne tetesd magad kreténnek, ha valóban az vagy!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Jó kép, de volt egy másik is amin nem lóg ennyire a szemembe az a kendõ, persze apukám pont ezt tette fel... <#whatever>
tarti19
ajjaj ez az xnyox karrierje nagyon lefelé kezd ívelni😄
Valaki látta mára CLoverfield címû filmet? aztaqva😄

DanielT
Tényleg? <#rinya>
Istencsászár
"27 megas patch letoltesevel indit a game es pletykak szerint a legutobbi 2.35-os FW is sokat dobott ugy altalaban a jatekok framerate-jen."

nemá, ez ugye csak vicc?<#zavart2>