PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
a kutya nem itt van elásva😊 de a többi még nem leplezõdik le..😄

wordsworth
õõõ... mondjuk azt, hogy 22-es lcd tv? 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

HAF Rigel
alapvetõen nincs bejelentve új változat , viszont egy új hütést már bemutattak valami távolkeleti kiállitáson, ebbõl következtetve szept-okt körül jöhet valami új gép , még karácsony elött . Hogy mi lesz benne ? azt még földi halandó nem tudja. Szoval most marad a 40gb egyenõre .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

tarti19
Samsung LE22S86BDX 22" LCD TV
mit mondanátok róla?

DanielT
Vedd meg nyugodtan, jó lesz.
Animefox
haha....

Animefox
WTF???

DanielT
És a kankót is terjeszti ahogy hallom a postás kollégáktól...
Nexxuss
a 40-esben újabban csak DVD van. Szóval vigyázz vele.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Animefox
Kérnék kis helpet és pedig azért mert anyagi okok miatt adtam el a ps3-at és most vennék egy újat. Várjak mert jön egy új kiszerelés vagy jólesza 40 gigás??? Megbízható??? 60hoz képest???

DanielT
Nem.

Kompozit kábel(576i):

Komponens kábel(HD felbontások is):

tarti19
vagyis a kompozit kábel=Av-val s van a komponens kábel ami tudja akár az 1080p-t...😊

tarti19
vagy az AV kábel meg a Kompozit aminek a felbontása ( Y PB PR ) megegyezika HDMI-vel tehát 1080p-t is tud AV meg csak 576i-t

Scotty99
Oks, köszi szépen mindenkinek. Mostmár csak egy üzlet kellene, ahol vehetek 😊
Addig is még nem veszek, kipróbáltam scart helyett s-videon kötni a TV-re, nem tudom, hogy van-e különbség, vagy csak bemagyarázom magamnak...

PS3 ID: ghost_hun

Smuge
RCA-Jack átalakitóval sikerült megoldani

Alien!
egy sima tv-n azért óriási minõségjavulás van az rca-hoz képest....élesebb + szebbek a színek...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Nem érted a problémáját. És még postás se vagy.
DanielT
Mindenképpen ajánlom. 1-2000 Ft és nagyon nagy a különbség, fõleg a színek élénksége, elkülönülése érezhetõ, de élesebb is lesz a kép. Persze a felbontáson nem fog javítani, de az kompozit kábel amit adnak a géphez és most használsz, a legmocskabb képet eredményezi ami a világon létezik.
tarti19
piros sárga zöld jeles majdnem HDMi minõséget produkál 720p-t mindenképpen 😊
de ha a Tv-d csak 50Hz-t íbrja akkor a szemednek nem lesz jobb sajna😞 most én is így vagyok... LCd-rõl vissza a képcsövesre fárasztó a szemnek...

Scotty99
Az RGB kábelró van valami véleményetek? Mert gondolkodom rajta, de szerintetek mennyivel lenne szeb a kép TV-n, ha azzal kötném rá? Mert mnitor vásárlásáig még hátra van néhány hónap, így meg "kifolyik" a szemem :S

PS3 ID: ghost_hun

tarti19
jackbõl nem csinálsz optikát...
de amúgy szerintem te RCA-rõl beszélsz , mert JAck kimenettel csak fejhallagtó avgy füles jöhet szóba--- esetleg jack-rca átalakító de nem hsizem, hoyg ha a tv-n van jack akkor rca ráadásul sztereo ne legyen😊

Ha HDMI-n megy a jel szintén meg tod csinálni, csak akkor be kell állítani hogy a másik kábelen küldje ki a hangot.

shaken, not stirred

Min küldöd ki a jelet? Ami kimegy alapban a scart csatiba, nemtom hogy hívják, onnan fogod a két sztereo kimenetet, ráraksz egy RCA-Jack átalakítót és máris megy (remélem nem írtam hülyeségeket, ha jól tom így a legegyszerûbb optika nélkül sztereóra)

shaken, not stirred

Smuge
létezik olyan átalakito, amivel a hagyományos 3.5ös jack végü madzagot át tudom alakitani optikaira ami ps-hez jó lenne? Elég gyenge a tv hangszoró és jo lenne ha a gépi 2.1-et meg tudná hajtani valahogy

zozo2001hu
No comment! <#nevetes1><#taps>

http://www.gametrailers.com/player/34648.html

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Love Theme (Disc 1 / 02)

shaken, not stirred

HUNMarcus
isohunton megtaláltam, de melyik az a legszebb szám?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

HUNMarcus
le lehet tölteni valahonnan vagy hol lehet meghallgatni?

Megmutattam az egyik legszebb számot a barátnõmnek... Hát azóta csak azt hallgatja és elsírta magát <#wow1>

shaken, not stirred

11 nap.

Hallgattátok már az mgs4 soundtracket? Hát valami eszméletlen gyönyörû.

shaken, not stirred

HUNMarcus
nem akartam belefolyni, de csak kikívánkozik már <#taps>

szegény csajokat zaklatja, hogy megvédjék és ránk erõltesse igazát<#wilting>

NEXUS6
Biológiailag, vagy mentálisan?😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Madbaby
Remélem nem hiszitek,hogy Daniel 18 éven aluli😊))...

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

Istencsászár
2009 március

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
jó esetben március-április környékén éppenhogy a Killzone 2 után jön ki😊

zozo2001hu
Resident Evil 5 várhatóan mikor is lesz a boltok polcain?

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

gazgoblin
hat en ahhoz nem ertek...

talan DT mesel neked az egyedi kincstari szelepsapkakrol amit a postan hasznalnak.....vagy mar eluldoztetek teljesen?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

tarti19
elõbb megnéztem😊 elõbb elmosolyodtam aztán beleéltem magam a szelepsapkák gyûjtésébe😊
Postáts bringákon van egyáltalaán szelepsapka?😄

gazgoblin
OFF:

a nagy szelepsapka topik

pusztulok a rohogestol

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

balljuggler
majd holnap megcsináljuk!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

tarti19
de hogy ????
nekem alapból us accal rakott fel oda...

balljuggler
Én a cselekre megyek....
A magyar zászló érdekel??
Hogy honnan van???
Mitulátbáti hotta!!!E Öröm...bódottá...
Hát bereggeltem magyarral oszt jövök mint a cunami,,,<#nezze>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

tarti19
16 évesen... hol lennél már te postás 😄 Szerintem, ha a helyedre egy bólyát beraknánk neki is több életszerû és igaz szava lenne mint neked eddig... <#bohoc><#bohoc>

DanielT
Nekem sajnos nincs nõm, mert postás vagyok és nem bírják ezt az életvitelt.
íme Újabb fontos , szükségszerû és mindenek elõtt abszolut a témával kapcsolatos megjegyzésed

Végülis nem ugyan ezt játszod el más a másik konzolos topicban , irreleváns marhaságokat irogatsz hát ha fel sikerül piszkálni valami birkát
Na csákó , vár rám B.nõm

tarti19
tõlem levarázsolhatod a csillagokat is😊 de ezt a sportot gólra játszák😛
amúgy szép cselek voltak
Neked hoyga francba van hun zászló nevednél????????

balljuggler
két sz.r formában lévõ csapat meccsén az 1ik fél állandóan bekajálta a 360-s cselt.....(nem én votam ennyit segítek-))

DanielT
Miért szánalmasak az észrevételeim? Hogy lehet egy észrevétel szánalmas? 😊
Attól lesz az, hogy valakinek nem tetszik? 😄
tarti19
köszi😊 de még nem voltam formába aztán már enm jöttél fel és így nem tudtunk több meccset tolni:_P

Lehetne több eszed , had irogassa a szánalmas észrevételeit.
Míg te meg mások szívóznak rajta addig õ csak röhög a monitorja elõtt ,furcsa hogy lényegében egész héten nincs jobb dolga dehát mindenkinek kell egy hobbi, még ha ilyen nevetséges is 😄