PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nexxuss
akkor a digitális TV adás ami 576 soros miért ronda egy 768-as kijelzõn? ott csak 200 sor a különbség. A másik irányba meg 300.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nexxuss
Dani reggel ha mész melózni nédd már meg, hogy megjött a Lego Star Warsom. Legalább annyit had tudjak, hogy megérkezett e idõre, hamár nem az enyém lesz😄😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

tarti19
mindenestre nehezen hiszem el hogy egy 1366x768-as kijelzõn jól nézzen ki a 720p-s forrás, 1680x1050-en meg rosszul. Max. ha a monitor skálázó része nem iszonyú gyenge...
Ehhez mit fûznél hozzá?

DanielT
Várom a cáfolatot szakértõ úr. Attól, hogy dühödten utálattal alaptalanul belém kötsz, még nem te vagy az okosabb... ebben a topikban sem..
EmThor
az hogy most itt próbálod bekamuzni magad nem változtat semmi. itt ülhetsz egész nap a gép elõtt <#lama><#wilting>

Jah össze-vissza vannak a hírek, de logikus lenne hogy az mgs4 elõtt jön ki.

Végülis az év egyik, ha nem a legnagyobb only ps3 játéka. LBP és a Resistance 2 is nagy nevek, de az MGS4 mégis egy 20 éves legenda lezárása, más kategória mint a másik kettõ. A resistance mindig is egy ps3-as akciójáték marad, sosem lesz akkora mint az mgs. Az lbp pedig teljesen más kategória 😊 .

Nah, szóval remélem mgs4 elõtt kijön 😊

Egy másik, lehet oldschool vagyok, de inkább legyen az egyszerû, tömegesen írtható zombi, mint ezek az izék...

shaken, not stirred

DanielT
Nem érdekel? Akkor nem válaszolok rá 😄

Ja, de mégis! Na figyelj!

1.Van Bluray film ami regionfree, igazad van, de nem hiszem, hogy bárki is szívesen vadászik rájuk, ahelyett, hogy minden menne amit a kontinensen venni lehet. Javasolnád az USA gépet a srácnak ezen az áron is?

2.FullHD kijelzõn miért 1080i és miért nem 1080p? Ha a játék alapból 720p -ben renderel akkor hiába rakod 1080i-re nem lesz nagyobb a felbontás, a látvány sem lesz jobb.

A GT5 támogatja a fullhd felbontást, szinte egyedül van ezzel ami nem sima felskálázást használ, hanem magasabb felbontásban is renderel mint 720p, még ha nem is valós 1920x1080-ban.

Válaszolj, érdekel!
Aztán jött egy hír a 18.-áról is.

Ja egy másik érdekesség, több blogon és híroldalakon júni 10-et jelölnek meg az fw 2.4 idejére. (GT fórumon volt)

shaken, not stirred

Nekem bejött az új Resi. szvsz kíváló az új koncepció. Több éven keresztül ment a régi séma, ráfért az újítás. Hagyomásos zombi kép alatt mit értesz? Ajánlom figyelmedbe a 28 nappal késöbb zombijait,...Romero féle élõhalottak éjszakáiban szereplõk úgymond oldschool zombik már 😄

Akkor lemaradtam róla 😊 De ha igen akkor must buy lesz...

Csak térnének vissza a fránya hagyományos zomikhoz, nem ezekkel az "izékkel" foglalkoznának... <#szomoru1>

1-2 (és esetleg a 3 is) nagyon hangulatos volt, de a 4-et az én szememben elrontották ezzel a nem hagyományos zombi képpel (persze az irányítás sokkal jobb volt)

shaken, not stirred

2 észrevétel DanielT a "megmondóember" hozzászólásaira

1: Vannak regionfree magyar nyelvû és feliratos blu-ray-ek ezek gond nélkül lejátszhatók amcsi ps3-on. Szóval ez a "a bluray filmeket a büdös életben nem látod rajta magyar felirattal vagy hanggal a régiókód miatt" kicsikét erös....olyan okoskodós aki nem néz igazából utána a dolgoknak.

2: az 1080i egy fullHD kijezõn akár blu-ray akár mondjuk egy GT5p alatt SOKKAL JOBB mint a 720p. Persze ez 1366-os kijelzõn nem ér sokat de HD adásnál logikusan gondolkodva az 1080i kép szebb lesz mint a 720p még ilyen felbontású kijelzõn is. Szóval ez a "Az 1080i a világ legnagyobb hülyesége, elmebeteg aki beállítja, illetve nem ért hozzá"
szintén rohadt erõs sõt ez már abszolút a butaság jele.

Még valami.
Nem írtam volna ezt a hsz-t ha nem játssza a nagggyon lenézõ, vagány vagyok nomeg laza stílusban is írogatok, sõt én még a jó pojént is veszem, mert én vagyok tutttifrankó, mert alapjában véve ha nagyritkán segítõszándékkal jön akkor nem ír õrült butaságokat. Csak ilyenkor....
Ui: válaszolhatsz rá, nem érdekel.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
Jó lesz ez a Resi, legalábbis csodaszép. "Kicsit" nekem már sok az akció, illetve a 4-ben is sok volt, ebben meg úgy tûnik hatalmas darálások lesznek...

A videó egyébként 1.5 Ghz-es gépemen sem szaggatott, szóval nem kell parázni 😊
Nem úgy volt, hogy be is jelentették már a coop-ot? Vagy az fals infó volt?

Nagyot ütne az RE5 coop-al 😊

Kár hogy egyelõre úgy néz ki nem lesz benne...

shaken, not stirred

zozo2001hu
Könyörgöm skacok, NE útáljuk már egymást, tolerancia, piece és összefogás összetartás, itt van pl. a következõ probléma, amit csak összefogással tudunk majd megoldani:

http://www.gametrailers.com/player/34664.html

Figyelem a fenti link HD anyagot tartalmaz, amelyet nem biztos hogy képesek szaggatás mentesen lejátszani a régebbi számítógépek! Remélem sikerült kicsit oldanom a kedves fórumtársak közötti feszültséget... <#law>

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Én is elvagyok... Közben egy cluster progit pötyögök, de ez is jópofa...

OFF: tv témához, ahogy néztem legalább egy százas a tv. Nem járnál jobban egy benq 2400w-el és pc-be tv tuner kártyával? Az sem drágább...

shaken, not stirred

Jó a mûsor 😄 tolom épp a NG2-t de azért figyelek 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

wordsworth
Nálad lehet gond, ha így gondolkozol. Egy gépet nem fogok imádni, maximum a barátnõmet 😊 Neked is van nem? Vagy te inkább a gépeket 'imádod'?
Ja és nem veszem sértésnek, félreértesz, egyszerûen zavar a stílusod, amit letolsz itt.. tudod sok a 'reakció'...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

DanielT
Tudod, eddigi itteni tevékenységedbõl kiindulva meglehetõs elégedettséggel tölt el, hogy te pl utálsz. Olyan nincs, hogy valakit mindenki kedvel, de az állatira nem mindegy, hogy kik kedvelik és kik nem.

Motivációd persze egyszerû mint a bot. Döntöttél egy gép mellett, megvetted/vetetted és van itt valaki aki tüske a szemedben, mert esetleg negatívat, pláne valósan negatívat ír imádott eszközödrõl. Engem is bosszantott volna, amíg nem fejlõdött ki annyira a személyiségem és az értékítéletem, hogy ezeket a dolgokat ne vegyem személyes sértésnek. Egyszer majd nálad is bekövetkezik ez, bízom benne.
kicsit off:
ha esetleg vki elcserélné karcmentes, lehetõleg amcsi verziós Ninja Gaiden Sigma-ját hasonló állapotú EU-s GT5p-mre, az küldjön pü-t!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

wordsworth
Jaja senki ne vegyen PS3-at mert DanielT szerintem jobb az box vegyé inkább azt ( és nem írtam bele, hogy a ps3 szar mert egybõl abba kötnél bele 😊

DanielT
Ha ez ilyen egyszerû lenne 😄 Magának soha nem ismeri be és ha pl már megvette volna és utána mondom el ugyanezt, akkor is én lennék a szemét állat fikagép...
wordsworth
De még mindig kevesebben utálnak engem, mint téged 😊 Ja igen utállak, csak hogy ne felejtsem el 😊

Hagyd már a p.csába, megveszi, aztán majd kisebb lesz a szája, ha magától jön rá arra, amit leírtál.

Papesz

DanielT
Úgy látszik ebben a topikban az ilyen #40065 válaszokkal van jófej, meg menõ gyerek, így nem lógsz ki a sorból...
gazgoblin
arra nem gondolsz hogy ha hulyesegt modott volna akkor a sok okostojas azonnal szolt volna?

amugy megerosithetem amit irt ha neked ez kell....

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DanielT
Ahogy gondolod.

Bár nincs igazad, remélem jön még hozzáértõ ember és megerõsíti amit mondtam, így talán megkíméled magad az igénytelenségtõl. Bár vonzod mindenáron ahogy látom 😄
tarti19
Tulajdonképpen nem itt kérdeztem meg hanem ph-n😊 Mivela pc-t is onnan vettem darabokba és nagyon nem bántam meg😊
AMúgy az a felskálázás nem egészen úgy van ahogy te írtad😛 viszont a többi stimmel csak nem negatív hangvételben hanem pozitív gondoaltokban😛

DanielT
Úgy látom egyelõre egylõre én foglalkoztam csak a problémáddal... persze most majd jönnek a "rácáfolásként segítõk", de vajon egyébként is jöttek volna?
18? én azthittem hogy csak 17 <#wilting>

shaken, not stirred

Mirõl beszélsz, Dani már 18.-at tölti...😄

tarti19
ELõtte azért megkérdezem a hozzáértõ s ezekkel foglalkozó meberekkel mia véleményük, nem pedig egy 16 éves unalmában postokat író postás tanonc véleményére fogok adni, persze õt is nagyon szívesen meghallgatom 😊

cserébe meg megkímél attól, hogy vegyél egy szart. Nem is rossz cserearány.
tarti19
baszki te minden fórumon fent vagy?? na ez már lassan túlzásba megy...😄

Ha ps2-vel akarsz játszani olcsóbb venni egyet, ha vinyót akarsz növelni akkor meg veszel bele egy 250-eset. Ha több usb-t akkor pedig egy usb hubot. Ez így együtt is max 60 körül mozog (vagy akár olcsóbban). Egy 80-as ps3 behozatala pedig bõven felette van...

shaken, not stirred

DanielT
A menüben... értem. Nos akkor valóban megéri.

Csak azt ne feledd, hogy a menüben olyan felbontást nyom neked a gép amilyet akar, csak csöppet más a helyzet ha a játékokra kerül a sor... a váltottsoros megjelenítés meg az igénytelenség csúcsa egy LCD kijelzõn.

A 82-es és 55-ös dolgot nem értem.

A 720p azért lesz csúnya, mert 1280x720(sokszor azt is csak felskálázva) fog a tévéd átméretezni 1680x1050 -re... sejjdeszéplesz.
tarti19
ember a menüben 1080i-ben sokkal kellemesebb mókázni mint kisebb felbontásban.. 720p meg miért lenne csúnya ... 82-es és a 55-ös között mindjárt egetrengetõ különbségeket tudsz felfeedzni😄

DanielT
Persze. Isteni élmény lesz hozzá beszerezni a konnektor átalakítót, kiváló dolog, hogy a bluray filmeket a büdös életben nem látod rajta magyar felirattal vagy hanggal a régiókód miatt, hihetetlenül klassz lesz kicsengetni érte a vámot meg a szállítási költséget. A garanciális ügyintézés csak hab lesz a tortán! Ja és a PS2 kompatibilitást is buktad, mert ott van régiókód a játékokon is.

Én belevágnék, tekintve, hogy az égvilágon nem nyernél vele semmit, csak szívást.
Animefox
USA-ból érdemes rendelni ps3-at?? Mondjuk hogy ha egy 80 gigás kéne..

DanielT
Undorító képet fog adni ekkora felbontásra méretezve a 720p, de hajrá.

Az 1080i a világ legnagyobb hülyesége, elmebeteg aki beállítja, illetve nem ért hozzá.

Mondom én, hogy vedd meg...
tarti19
720p-t szakítja , ezt amonitorom eladom 30-35K-ba és majdnem nyertem eyg ingyen LCd tv-t monitort ergo lófaszt se vesztek csak nyerek... 1080i-t is megjelenít szal semmi para , persze 400-500 euró közt van jelenleg az ára ehhez képet majdnem , hogy ingyen van😄

tarti19
ma 155Ft egy dodó 238Ft egy euró és 300Ft egy font😊 lazulás van😄

DanielT
De a felbontása iszonyat messze van a konzolok natívjától, hiába tud magasabbat, ha 1080p jelet még csak fogadni sem képes. A kontrasztaránya szintén alacsony (mondjuk annyi mint a 931Bf) tehát gyakorlatilag 3 col méretet nyersz vele, de semmi LCD tv pozítívumot.
Az nem gyengén lesz érdekes... USA-ból rendelt gém akkor megáll 8k-ba!? 😄

tarti19
végül is 2008-as modell Magyarországon még vagy 4 hónapig nem kapható ára igencsak kecsegtetõ😊 tudásra pedig ott van ennyi pénzért meg fõleg😊 anyniba kerülne nekem mint a samsung 931Bf monitorom 6 hónappal ezelõtt😊

Nexxuss
<#banplz><#banplz>

várom a hétfõi Lego Star Warst. Most erõsödni a fog a forint a jegybank állítása szerint, így lemehet 280-ra a font közepe. Azért az vicces lesz.

Nexxuss
ha még csak kankót terjesztene. De a 40 gigás tulajok gyakaran mániákus depresszióba esnek. Nem tûnt fel, hogy mostanában Te is azért vagy kicsit zárkózott?<#idiota> meg azért iszol gyümölcsleves pohárból búzasört? 😄

DanielT
Ez egy tft monitor tv tunerrel és tv-nek csúfolva. A létezõ egyik legszarabb választás amit csak vehetsz a gépedhez, szóval mindenképpen ajánlom <#eljen>