PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A konzolvilágban dolgozol? (csak hogy az itt kifejezést használod)

Amúgy nézegettem, mert pont útban van amerre megyek dolgozni 😊 .

shaken, not stirred

EmThor
martin hívta így egyhelyütt.

az oldal: semmi extra, copy-paste, cikkek meg részrehajlóak + semmi extra, fórum elmegy

chilios
thx,és még1.credit card nemmegy.ugyan ugy irom be mint amit ir a cim generátorba de nemfogadja el.nemtudom mi a baj.
Scotty99
Itt nem igazán látom, hogy merre van RGB kábel...a tartozékoknál nem találom. Pontosan merre írja?

PS3 ID: ghost_hun

Abban már van wmv támogatás. Asszem a media beállításoknál esetleg. De azzal már le kell hogy tudd játszani. (egy router meg nem pénz, érdemes beruházni rá)

shaken, not stirred

aabelus
2.30as a fw

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Scotty99
Köszönöm!

chilios: új felhasználót csinálsz, és akkor újra tudsz regisztrálni store-ra.

Jah értem, akkor nem a legfrissebb FW van fenn rajta. Próbálkozz a Pro Coder-al és valami értelmes formátumba kirakni, bár frissítések nélkül nem tudom mit fog felismerni 😞 .

shaken, not stirred

chilios
Üdv
Beregeltem store ra magyar cimmel,és nemenged be :S hogy tudnék ujra regisztárlni?Most csak belépni enged 😞,valaki help
aabelus
ja,tudom,de nincs net a ps3-on,es anelkul nem lehet.. 😞 1honap mulva lesz netem,addig USB modemes van,amit ps3-ra nem tudok kotni,routert meg ezert nem fogok venni.

Lejátsza a wmv-t csak engedélyeztetni kell.

shaken, not stirred

Meg fogod kapni,nyugi😉)

aabelus
milyen progival alakitsam at a hd wmw videot,hogy a ps3 is lejatssza? (HD-ben persze)

DanielT
konzolvilag.hu, itt a legolcsóbb.
Kezdek nyûgös lenni :S
Már több mint 2 hete hogy elküldték a HAZE-mat a movietyme-tól..
S még nemkaptam meg 😞

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Scotty99
Megtudnátok mindani, hogy hol találhatok RGB kábelt? Egyik üzlet honlapján sem látta sajnos, pedig jó lenne venni egyet. Esetleg 576, vagy Media, ilyen helyeken szoktak árulni?

Jah bár az Eight daysbõl sem látott napvilágot egyetlen screenshot sem. Fantomjáték volt mindkettõ sajnos.

Shenlong
Az Eight Days-ért kár, a Getaway meg még elég kezdetleges fázisban volt. De azért remélem, hogy nem végleges.

http://gamer-planet.freeblog.hu

chilios
Hi BD távirányítót hogytudom felismeretni ps3 al?oddig eljutottam hogy kiirja mit kel nyomni de nemüködik,valaki leírhatná hogy pontosan mit nyomjak.thx
Így van.

Én ezt a warzez365-öt tõled hallottam itt, azért írtam rá. Másik, mely cikkekkel van gondod? vagy mi a baj a cikkekkel úgy unblokk?

HAF Rigel
Figyi ez egy magazni lesz , online formában , extra tartalommal , ezért fizetni kell ahogy a Gamestar vagy a Pc gurut , vagy a 576 konzolt sem ingyen adják a boltban. Ettõl még az inline játék és a store demok nem lesznek fizetõsek .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Mi a baj a laptoppal? Skype nem jó?

shaken, not stirred

Srácok!Bocs az off-ért de sürgõsen kéne egy ember msnre aki ért a laptopokhoz.Tényleg bocs,de vmi gáz van és nem értünk hozzá!!
Köszi és bocs mégegyszer!
MGS4 meg 20-20-20-20-20😉)

Martin576
Most akkor az EU Limitedben van figura, az USA Limitedben meg nincs?

EmThor
az a baj 1 újság írt róla és messze az idõpont. de remélem azért valóban megvalósul.

Remélem tévedsz...

Én örülnék neki, a régi kompatiblis gépek egyrészt nagyobb csíkszélességen gyártódnak, többet fogyasztanak, és hangosabbak. Kellemes meglepetés lenne ha hirtelen mûködne a BC és nem kéne ps2-t vennem.

shaken, not stirred

EmThor
mgs4 10-10-10-10

EmThor
kacsa

EmThor
persze. boxra azért fogy több, mert nagyobb a felhasználóbázis. még :grin:

Shenlong
Elvileg a 60 GB PAL változatban is szoftveres emulálás volt(legalábbis félig) úgyhogy azért nem állhatnak annyira messze a megoldástól.

Félek hogy ezt ilyen rövid idõ alatt nem lehet jól összehozni. 😞

Ha igaz is, valami nagyon kisérleti jellegû dolog lesz.

Shenlong
Remélem igaz a pletyka. Olyan fél éve olvastam egy álláshirdetést, hogy mérnököket/programozókat keresnek a probléma megoldásához. Azóta csak sikerült valamit összehozni😊

ps3 40g BC

Jó lenne 😊

shaken, not stirred

Alien!
a warez az xbox-nál igaz,hogy könnyen hozzáférhetõ,de még mindíg iszonyatosan sok játékot vesznek rá....a Ps3-nál meg az a helyzet,hogy szerintem az eladott 12m gépbõl 10-15% csak a bluray miatt lett véve...ergo sokat kell még leadni belõle...+ a fejlesztõknek is kicsit komolyabban kéne venni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
MGS 4 Famitsu Cross Review 10 10 10 10

Quality and Volume is astounding. Fans will like it. Newbies are welcomed through many friendly systems.
Even Gamers that are bad at action games need to play it. MGS Online is included. Cant see a single flaw

Espionage Action and Bossbattles are Intact. Buying Stuff and custumizing is fun
The Cutscenes are astounding and there are many of the,
Online Play is included which is nice

I think there are a little too many cutscenes
Yet You will watch them till the end
Many Extra Content
The Online plays like the main game
A lot of replayability

Octocamo is easy to use
Dont have any problems with the quality of the cutscenes
Too many characters. You will need to play the previous games
Online play is unique

EmThor
MIÉRT? AZ LESZ, HOGY NEM TUDSZ ONLINE JÁTSZANI ÉS DEMÓKAT LETÖLTENI, AMÍG MEG NEM VESZED A QORE-T?!

naugye.

zozo2001hu
Egyébként a sony szépen növelje csak az eladásokat még, inkább azon dolgozzon minél olcsóbb legyen az alapgépe ha már megnyerte a bluray formátumot, meg legyen sok jó akár exkluzív játék (pl. MGS4) a PS3-ra, egyébként meg egyre jobban megéri rá fejleszteni mivel jelenleg még nincs rá warez egyáltalán, megnézve egy akármilyen torrent oldalt hemzsegnek a legújabb xbox360 iso image-ek. Tehát uraim, ha pénzt kérnek azért hogy egy jót lõhessünk egymás ellen a COD4-ben pl. akkor mindnyájan átmegyünk a 200ft-os gamerek világába és kész!

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

zozo2001hu
Nekem anno a PS3 vásárlásakor eléggé fontos érv volt a gép megbízhatósága mellett az ingyenes online multiplayer játékok lehetõsége, ha ezt a lehetõséget fizetõssé teszik nagyon szomorú leszek! <#szomoru1>

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

EmThor
csak emléxem honnan indult az azoldal, ennyi, warez megnevezéssel meg nem én illettem. a cikkeik meg magukért beszélnek.

PS brand füles

Nexxuss
mindenki részrehajló. 365 box párti, 576 meg Sonybuzi. Ennyi.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Értem, igazad van. 😊

EmThor
óhóhó, meg ne védd a warez365.hu-t... olvastam már tõlük cifrábbat is, egy "kissé" részrehajlóak. õk is csak lefordítják a híreket

EmThor
olvass utána, most jóból, érdekes diskurzus folyik: ps blog, kotaku, neogaf, stb.

xanax-ot meg tudod hova dugd <#nevetes1> házõrzõ kutyába, legalább aktív lesz, ha a rosszabbik végébõl kapja 😄

Egyébként nem tudom mennyire szophat le a Xbot365, mikor Liquid a szakma egyik leghozzáértöbb embere magyar fronton. Ilyeneket talán nem kéne leirni. Elfogadod ezt a baromságot, mi több tettszik neked, szíved joga de nem hiszem, hogy ócsárolni kellene bármely más site-ot ami effektív értünk dolgozik.

Vegyél be egy sanaxot LOL

Nexxuss
most nem konkrétan errõl beszélek. Hanem magáról majd a netes szolgáltatásról. A HOME-ról meg ilyenekrõl. 😊

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

EmThor
ennek semmi köze a szaros live-hoz! ez magazin 😊 nem kell fizetni a netes játékért