89387
PlayStation3
-
#50420 Még béta van Tartika:) Nem lesz zárt az oldal:) CSak míg nincs kész nem akarjuk teljesen megnyitni. -
#50419 amúgy szomorú hogy eddig eljutottunk mert ez VOLT Mo-n az egyik legüberebb oldal ha nem a legüberebb -
#50418 ne türelmetlenkejd bééééllaaaa
-
#50417 DanielT -
#50416 jó lenen ha saját névvel is felengedne az a mocsok:D mert béta név kell még neki:D Bár reggel regeltem, na de azóta:D -
#50415 Daniel-T -
#50414 Inkább arról kéne szavazatot nyitni, hogy ki marad itt rendszeres fórumozó a közösségi portál beindulása után. -
#50413 Dani a közösség érdekében teszem (bár engem még nem bántottál...
pá-pá -
#50412 DanielT -
#50411 Ez eddig 2 hivatalos formában, és 1 Fox-é amit még elfogadok.
3db. -
#50410 Akkor ez eddig 5? -
#50409 DanielT -
Foxhound1980 #50408 sry
Szerk: Bár már mindegy a topik szempontjából. -
0ckH4M #50407 Ha kulturált marad, mint ebben a pár hozzászólásában, akkor szerintem maradhat. -
0ckH4M #50406 Nekem mindegy, én megszoktam már a kis flémert. -
#50405 DanielT
kicsit csipázlak, de azért jobban irritálsz... -
#50404 DanielT -
#50403 VISZLÁT! -
#50402 Szeretnéd mi:D:D:D:D: -
Srácok, ha ellenszavazat nélkül összejön nettó 10 szavazat, hogy többet ne írjak ide, rajtam nem múlik. Ez komoly. Én nem akarom tönkretenni a topikotokat, fogjatok össze és már ma este megszabadultok tőlem örökre.
A szavazat hivatalos formája: DanielT
Hajrá!
(pozitív szavazat semlegesíti a negatívot, így kell összejönnie a nettő 10-nek) :) -
#50400 HAt 1000 Hsz-t kellett bepotolnom.Az MGS4-es kerdesem csak gyors beugro volt a strandrol iPhone-rol !! Miuan atolvastma itthon most egeszet,mikor meglatom DanielT logojat,mar ha...nom kell es agressziv leszek,mivel 15 oldalt tok folosen olvastam at a sok faszsaga miatt,ki is akadtam a vegere,de annyira,hogy legszivesebben atmennek hozza es 5db xbox huznek at a fejen,h raszoruljon 1 eletre! Utso 5 HSZ kivetelesen ertekelheto volt szamomra is,mikor a shop-okrol irt!! Amugy hany eves ,ha vki ismeri?
http://playstationlive.hu/ ----> Aszem partolok en is,ha ez marad itt!! Amugy tok kafa az oldal GART HOZZA!!!
u.i: Soha nemertettem mi a pocsnek kell bizonygatni,hogy pl xboxon mi a jobb es mi nem,menjen oda es istenitse ott! Eletbe nem mentem meg fikazni oda,mivel nincs xboxom es egyenlore nem is akarok,mivel nemlatom ertelmet!"Fable 2 " talan!! Remelem ezen HSZ-emmel nem valtok ki ujabb vitat!! PEACE -
#50399 Jeah! Sőt, majd kölcsön is adom, hogy legyen valami még a Fable II mellé -
Jimanszky #50398 Kezdettől fogva megértelek -
Jimanszky #50397 Általában, ha tetszik egy demo, akkor a teljes játékban 2-3X nagyobb élményt kapsz, mint a kipróbálható verzában -
#50396 asszony nyomja megint a folklore-t és azt nézem hogy még mindig gyönyörű szép! (meg a játék is) -
#50395 majd elmeséled... -
#50394 Azért várjuk meg a karrier módot... majd ha azt 100%-ra az összes achievementet illetve trófeát megszerezve elsőre csont nélkül le lehet nyomni egy délután, akkor gyalázzuk. -
#50393 Én a világ legnyugodtabb embere vagyok :) Egyre többen ismertek és értetek meg ebben a topikban is, ez egy ilyen folyamat, hozzászoktam már.
-
#50392 2-3-szor hibázva (visszapakol a pályára) boost használata nélkül első lettem a PURE-ban
ennyit a játékról...instant sikerélmény generátor...1000HUF-ot nem ér ez a fosch -
0ckH4M #50391 Nem tudom, mi a bajod danival. Most tényleg lenyugodott és normálisan irogat. Amúgy playstationlive.hu nagyon frankó, elég sok időt töltöttem ma ott ^^ -
Foxhound1980 #50390 Belenyomtam kb 6 órát ma a Gridbe, kib@szott jó gém lett. Messze jobb mint amire számítottam. -
Foxhound1980 #50389 De egyre jobb! :) -
#50388 playstationlive.hu :)
Még kusza, meg off rengeteg de nap végére kezd letisztulni:-) -
Chris Lowe #50387 Khm, asszem én is pihentetem a topikot, úgy látszik nem lehet rendet rakni. 320-330-as hsz között abszolút nulla a ps3 téma, utána meg olyan amilyen....szerintem átírhatjuk a topik címét dani és a ps3-ra.
Keresek másik oldalt, kedvencekből törölve, viszlát egy dani féle okoskodás nélküli oldalon. -
#50386 Végülis akkor már azt is meg lehet várni, hogy kijöjjön Platinum kiadásban :D -
#50385 itt a türelmetlenkedésről volt szó:P
Bár tudom, jó dolog széttépni a celofánt és megfogdosnia tokot meg elsőként betolni a játékot:) -
#50384 Akinek akkor nincs ideje 2-3 hét múlva mitől lenne? :) -
#50383 Azért nem mindenkinek van ideje éjjel-nappal játszani:D -
#50382 Én nem is értettem, hogy vagytok képesek a movietyme-t használni... 2-3 hétig várni pl egy MGS4-re? Kitépném a hajam, ha nem kapnám meg megjelenés napján. -
#50381 Azt, hogy ha 30 napig nem kapod meg azt még a posta késésének tudják be. Utána lehet egyezkedni, hogy mi legyen, újat küldenek stb...