PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation3 ID: zSul
Szomorú vagyok, mert én itt mindenkit csípok! És néha inkább azért nem is írok!
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
http://csekkold.hu/index.php/gejm/35-ps3/243-ipod-es-a-metal-gear-solid-4
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Most konkrétan új dobozképek kerülnek fel szép számmal ha minden jól meg, plusz némi hibajavítás is következik.
Mondjuk Jimnek nem, és hát lehet hogy igaza van, majd holnap meglátom!
MIt dolgozol a játékaim.hu-n? Üzletelsz??😊
Közben töltõdik a Battlefield demó, bár sokat nem várok tõle.
Éppen mivel nyomod????
Néha máshova is írhatnál!!!!😊
MI van, megint te vagy a téma? A játékok helyett! Látod mindenki csodál és felnéz rád!<#pardon1>#pardon1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor>#vigyor>
Majdnem átvágtál, kamu postás vagy!😞
"Be hát. Nagymuterod se várja a nyugdíjat ebben a hónapban, üzenem neki!"
"
Mi lenne, ha nem szólnál hozzám? Próbáljuk ki!
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
http://depo.hu/lg/l204wt
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
sajnos nem volt leírás a monitor mellett, csak egy papír, amin le volt írva hogyan kell "installálni"
Típusa (hátha van valakinek) : LG L204WT
2: minden demo ingyenes
PS3 ID: marcogi zsírkutya
A kompatibilitást a gyártó oldalán írják, ha ott nincs, akkor keress rá google segítségével a monitorodra, és ha nem írja semmilyen leírásnál, akkor valószínûleg nem kompatibilis. A régebbi monitorok nem azok, úgy tudom.
PS3 ID: ghost_hun
hol tudom megnézni:
1. hogy a monitorom kompatibilis - e (a gyártói oldalon nem írják)
2. milyen demokat lehet letölteni ingyen
Válaszokat elõre is köszi
igen, egy utolsó senkiházi feltûnési viszketegséggel.
miért nem szólhat a topik arról ami témája és nem rólad? mért nem húzol el innen? miért van az, hogy itt vannak normális fórumozók, akik nem mennek beleszarni az xbox\wii\ akármilyen másik topikba?
cod4-hez képest igen lassú az online játék, a szemetelést az okozza ha meglõnek és már nem vagy 100%-os, a helit elég nehéz kezelni de bele lehet jönni, érdekes h néhány fegyvernél a ráközelítés nem a ravaszon van, sniper fegyverrel néha mázli ha eltalálod az embert még nem érzem hova kell célozni, grafika megüti a nexgen-t de nem egy nagy eresztés, tanknál és APC-nél is vannak kisebb nehézségek az irányításban, demópálya jó nagy viszont nagyon kevés a fedezék pláne úgy, hogy kirobbantják a talajt a segged alól, ami pozitívum, hogy szinte kivétel nélkül minden épületbe be lehet menni, kicsit én is kételkedem a sikerén de a demó csak 1 pályát és játékmenetet tár elénk, a full gém biztos tartogat remek csatákat számunkra, már a videók alapján is erre leeht következtetni, ami pedig a legjobban tetszett és szerintem a legjobban kidolgozott rész a hangeffektusok, végre harctéren érzem magam<#eljen>#eljen>
PS3 ID: marcogi zsírkutya
shaken, not stirred