PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah GTA4 kivégezve mármint a mission, 100% még nincs<#nevetes1> Azért az utolsó mission megizzasztott rendesen. Tegnap 15x próbáltam de nemsikerült, ma hazajöttem melóból és elsõre<#vigyor2> Jöhet az assasins creed vagy uncharted??? Majd még meglátom

PlayStation3 ID: zSul

DanielT
Én is csak azokat az árakat látom amiket ti 😊
DanielT
Reméljük a legjobbakat. 😊 Szólok ha igen és lehet, hogy listát is kaptok.
DanielT
Köszi 😊
Madbaby
Én ezt már totál nem értem! Elõször még hagyján volt a piszkálódás amíg nem láttam hogy Daniel rendes pasi, nem unja senki???!!! Ajjajjaj
Szomorú vagyok, mert én itt mindenkit csípok! És néha inkább azért nem is írok!

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

Madbaby
Áh, értem! Az tök állat! Akkor elvagy és belelátsz mindenbe! Totál tisztába vagy az árakkal!😊

fsgh
még ma fent lesznek az új borítók?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

OliApa
Gratula! Igényes oldal. <#taps>
zozo2001hu
Engedelmetekkel megosztom veletek ezt a kis szösszenetet, amit digitális papírra vetettem ma:

http://csekkold.hu/index.php/gejm/35-ps3/243-ipod-es-a-metal-gear-solid-4

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

DanielT
Nem, hanem létrehozom és üzemeltetem az oldalt 😊

Most konkrétan új dobozképek kerülnek fel szép számmal ha minden jól meg, plusz némi hibajavítás is következik.
Madbaby
Hát igen, eléggé megoszlanak a vélemények! Valakinek nagyon bejött!
Mondjuk Jimnek nem, és hát lehet hogy igaza van, majd holnap meglátom!
MIt dolgozol a játékaim.hu-n? Üzletelsz??😊

DanielT
Éppen dolgozom a jatekaim.hu -n 😊

Közben töltõdik a Battlefield demó, bár sokat nem várok tõle.
Madbaby
Hogy ityeg?
Éppen mivel nyomod????

DanielT
Látjátok nem bírja ki 😄DD
Sippie
jó <#vigyor>
Madbaby
Hát erre mondják hogy soha nem szabad alá becsülni senkit! (vagy az ellenséged!)

tarti19
persze hogy nem az sõt már jóval 20 felett van... persze szeretne 16 éves lenni 😄😄

Madbaby
Nyugi, nem szabad idegesíteni magad! Beszélgess velem!<#kacsint>

Madbaby
Hali Daniel!
Néha máshova is írhatnál!!!!😊
MI van, megint te vagy a téma? A játékok helyett! Látod mindenki csodál és felnéz rád!<#pardon1><#vigyor2><#vigyor>
Majdnem átvágtál, kamu postás vagy!😞

Madbaby
Igen, egy tesztpéldányt kikönyörgött! És nemte vagy😊<#buck>

EmThor
nem fogsz te itt szórakozni! ide jössz oltani + offtopikolni + sértegetsz másokat a lehetõ legundorítóbb módon, mit képzelsz magadról? ha nincs moderátor, akkor nincs más megoldás. mi nem megyünk át box topikba fikázni, offolni, miért csinálod?

"Be hát. Nagymuterod se várja a nyugdíjat ebben a hónapban, üzenem neki!"
"

tarti19
köszke😊

DanielT
Nem veszed észre, hogy most is te hozol szóba? Hogy annyira görcsösen próbálsz innen kiutálni, hogy nevetségessé teszed magad? Süt belõled a frusztráció, pedig meg kellene birkóznod vele... Elhiszem, hogy idegesítõ, hogy gyakorlatilag kb 3-an maradtatok akik próbáltok beszólogatni nekem... lehet, hogy oka van...

Mi lenne, ha nem szólnál hozzám? Próbáljuk ki!
Egy magyar srác már tolja az MGS4-et. 😄

Madbaby
Megint jól elhúzzák a mézes madzagot elõttünk, novemberig még vagy százszor, de ha nem lesz fasza, morcos leszek!<#ticking>

sith7
akkor nincs más hátra, mint elõre...<#wink>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Scotty99
Bizony <#kacsint>

PS3 ID: ghost_hun

Rohaggyá meg<#violent><#violent><#puszis>

tarti19
sziasztok😄 holnap megérkezik a monitor és akkor lesz ne mulass este😄😄 kíváncsi vagyok milyen a gt5 proluge 1080p-ben😊

sith7
ez az amire gondolok ??? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

http://depo.hu/lg/l204wt

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

HUNMarcus
szerintem ez nem lesz jó

PS3 ID: marcogi zsírkutya

sith7
köszönöm a válaszokat

sajnos nem volt leírás a monitor mellett, csak egy papír, amin le volt írva hogyan kell "installálni"
Típusa (hátha van valakinek) : LG L204WT

EmThor
Novastrike mellett jön a Commando is ma, 10-10$ + 3$ qore + 25$ qore elõfizu.... jó lesz 😄

HUNMarcus
1: ha HDCP kompatibilis akkor jó lesz a monitorod, de az csak a leírásban van gondolom, nem firkálják rá a monitorra
2: minden demo ingyenes

HDCP támogatással kell,hogy bírjon a monitorod.HDMI-DVI kábel és már megy is😉)

Scotty99
A Store-on vannak a demok, mind ingyenes letölthetõ.
A kompatibilitást a gyártó oldalán írják, ha ott nincs, akkor keress rá google segítségével a monitorodra, és ha nem írja semmilyen leírásnál, akkor valószínûleg nem kompatibilis. A régebbi monitorok nem azok, úgy tudom.

PS3 ID: ghost_hun

sith7
Sziasztok

hol tudom megnézni:
1. hogy a monitorom kompatibilis - e (a gyártói oldalon nem írják)
2. milyen demokat lehet letölteni ingyen

Válaszokat elõre is köszi

HUNMarcus
nem tudom nekem nem tûnt fel...biztos igazad van

EmThor
köszi, este leszedem én is.

qore + rainbow six ha lesz usa-n veszem, majd írok.

EmThor
"Be hát. Nagymuterod se várja a nyugdíjat ebben a hónapban, üzenem neki!"

igen, egy utolsó senkiházi feltûnési viszketegséggel.

miért nem szólhat a topik arról ami témája és nem rólad? mért nem húzol el innen? miért van az, hogy itt vannak normális fórumozók, akik nem mennek beleszarni az xbox\wii\ akármilyen másik topikba?

Az érdekes mert nálam egybõl, harc nélkül koszos a kép. Semmi köze az egészségi állapothoz.

HUNMarcus
BC másfél óra játék után:
cod4-hez képest igen lassú az online játék, a szemetelést az okozza ha meglõnek és már nem vagy 100%-os, a helit elég nehéz kezelni de bele lehet jönni, érdekes h néhány fegyvernél a ráközelítés nem a ravaszon van, sniper fegyverrel néha mázli ha eltalálod az embert még nem érzem hova kell célozni, grafika megüti a nexgen-t de nem egy nagy eresztés, tanknál és APC-nél is vannak kisebb nehézségek az irányításban, demópálya jó nagy viszont nagyon kevés a fedezék pláne úgy, hogy kirobbantják a talajt a segged alól, ami pozitívum, hogy szinte kivétel nélkül minden épületbe be lehet menni, kicsit én is kételkedem a sikerén de a demó csak 1 pályát és játékmenetet tár elénk, a full gém biztos tartogat remek csatákat számunkra, már a videók alapján is erre leeht következtetni, ami pedig a legjobban tetszett és szerintem a legjobban kidolgozott rész a hangeffektusok, végre harctéren érzem magam<#eljen>

Elég korrekt lett ez a BF csak zavar szemetelés a képen, tiszta Silent Hill. <#wow3>

chilios
http://www.goldenshop.com.hk/AI-trad/psx3/hard/bdremote.jpg
Milyen bd távirányítód van?

shaken, not stirred

chilios
Valaki irja le a bd taviranyito regisztralasat.mer vagy rossz a taviranyitom vagy csak hulyevagyok hozza
gazgoblin
mostmar igy marad...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DanielT
EZAZZ!!! Goblin! Meló van! 😄DD
Smuge
igen ezt én is észrevettem, de ettöl függetlenül szerintem nagyon jó lett , a hamisíthatatlan bf hangulatot hozza és ez a lényeg. Erre a játékra vártam mivel cod4 kiboritoan rosz élmény volt és nem tetszett 😊