89387
PlayStation3
  • Frequency
    Köszönjük hogy meghoztad eme áldozatot nekünk!Mindenki tudja hogy itt maradsz,ha másként nem..álnéven írogatsz.Misem bizonyítja ezt jobban mint az,hogy kétszer érzékeny búcsút vettél...és mégis megtisztelsz minket.Nem várok választ....nehogy én legyek az oka távozásod sikertelenségében.
  • zozo2001hu
    Én is akartam már pont kérni, hogy akinek meglenne a Motorstorm2 demó, igazán írhatna egy rövid szösszenetet a játékról. Lezsedtem kipróbáltam a PURE demót, grafikailag szép a cucc, pirít mint az atom, sehol vsync bug, de maga a játékmenet nekem nem jött be ennyi. Levegőben kombókat nyomogatni, hogy legyen egy csöpnyi boost, na ez nem az én világom... Elég volt a kombókat megtanulni a Devil May Cry 4-ben. :D Azt sem vágom mi a poén abban, hogy quad-okat tuningolunk egyfolytában...
  • HAF Rigel
    Mikortól lesz Motorstrom 2 beta test a quor előfizetőknek , szombaton probáltam és még nem ment ? Valami 6ikai időpontot írt itt valaki .
  • DanielT
    Csak úgy, ahogy Kopernikuszt a maga idejében...

Még a kiszavazásomat is én intéztem, kb mutaja, hogy mire volt képes a topik magában.
  • greyfox
    Ha így van, akkor te mit keresel itt? :D
  • Martin576
    Most akkor a test kilökte magából a beteg sejtet?
  • sirpalee
    Hagyjuk már ezt a témát...
  • waspika
    Eléggé elb*szódott ez a topik!
  • Tyler Durden
    Kedvünkért biztos beépítik..
  • Jinchuu
    Egy /ignore funkció beépítése meg is oldana minden hasonló problémát! :)
  • aabelus
    en danira szavaztam, maradnia kell :P
  • Sippie
    én pedig megkérném az itt maradó fórumozókat, hogy a további hozzászólásokban ne essen szó DanielT-ről (sem a többi xbotól). Sokszor volt már szó hogy jó lenne ha eltakarodna innen, de valaki mindig felemlegeti, vagy beszól neki, akkor jó hogy visszajön. Ha be akartok szólni neki akkor pc-s játékokban leáldozott topikban tegyétek
  • DanielT
    Nem ártana utánanézni kitől idézel és ki ellen, főleg milyen témában. Sok itt a paraszt a fórumon és nem én vagyok az. Nagyon nem. Sajnos az emberek -illetve néhány alulművelt, rosszul szocializálódott véglény- már csak olyan egyszerűek, ha nekik nem tetsző tényekkel állítják őket szembe, akkor más fegyver híján személyeskedéssel támadnak vissza.

A többiektől meg annyit kérnék, hogy ha már leléptem akkor több komment a témában ne szülessen, mivel nem tudok reagálni rá. Se jó, se rossz. Ennyi volt.
  • aabelus
    DANIIIIIIII
  • guardian hero
    Azért én az SG egyik legnagyobb pszichopata idiótájától nem nagyon idézgetnék...
  • Frequency
    Sziasztok!
    Nekem semmi bajom Danival...de,nem ez az egyetlen fórum ahol imádják.
    Warez mentesítés topik:
    "Ja igen es meg valami. Ezt az oldalt szamosan hagytak el a beteg unintelligens faszok miatt , mint amilyen DanielT. O azt mondja , hogy ilyen a stilusa , pedig amit o csinal az nem stilus , hogy Rigelt idezzem egyszeruen szimplan csak PARASZT a szo pejorativ ertelmeben. DE ti azert jol elvgytok vele. Csak igy tovabb!!"
  • predator0
    Ez pontosan így van. Viszont akkor jöhet a másik értelmetlen szavazás:
    Ki az, aki bármilyen okból (aki akarja le is írhatja) rendszeres látogatója marad ennek a topicnak? Persze semmilyen tétje nincs, mert a tényeket, mondjuk azt, hogy ennek a topicnak leáldozott-e, nem ez fogja eldönteni :D Csak kiváncsi vagyok.
  • wordsworth
    Én nem szavaztam, nem fogok lovat adni senki alá, mert ha jobban átgondoljuk, az emberek nagy %-a átmegy a live-ra, mert sokkal aktívabb, és később, netán összetettebb lesz. Szóval ha megcsappan az élet itt, ami nagyon valószínű, akkor evvel esetlegesen Dani egóját hizlaljuk, hogy nélküle nem topik egy ps3 topik :)
    Csak észrevétel ^^
  • gazgoblin
    akkkor jo..meg amugy is tokmind1
  • sirpalee
    Kikre gondolsz? Akiket láttam szavazni mind jártak ide...
  • DanielT
    Oké srácok, megvan a 10!

Remélem virágozni fog a topik, már csak rajtatok múlik! Pá!

• tarti19
    mondjuk aki ideje nagy részét a PC-s vitatkozó topikba tölti, az ne is csodálkozzon ezen:)
  • gazgoblin
    Hát ez elég lassan jött össze....de "hálisten" beegített pár olyan ember is akiket még soha nem láttam itt...
  • wordsworth
    akkor ez így erősen 10
  • Ombika
    Nah ugylatom ez mar siman eldolt,nem kellene erolkodnie DanielT-nek itt tovabb,mondjuk az uj live forumot fogom erosen latogatni !!!

Aki a game-tol mar rendelt ,ott hogyan tudtatok kerni a regi kartyat amin a pontokat lehet gyujteni?!
  • ballor
    D
  • Ombika
    DanielT
  • balljuggler
    Jóóóóóóó reggelt!
    Na remélem mindenki levonta a tanulságot..
  • EmThor
    ja, hát akkor csá
  • tarti19
    Nekem nincs bajom Danival, mert mindig tudok neki olyat mondani amikor sajnos csúnyán kell reagálnia, mert bizony a tényeket el kell ferdítenie és erőszakosnak kell lennie, hogy azt képzeljük, netán igaza van:)
    Azért Dani remélem ismered a Farkast kiáltottál című mesét...
  • DanielT
    Na léptem aludni, reggel összegezzük a szavazatokat!

Jóccakát!
  • Foxhound1980
    Ahogy Nexus6 barátom mondta tényleg jó volt ez a topik. Gépmegjelenés előtt kezdett összeállni egy jó brancs (a mostani) ami mondhatni szépen ki is hízta magát. Mára talán túlságosan is. Köszönet Johnnynak a szép külsőért és nektek akik rengeteg vidámságot vitettek a kommentjeitekkel a topik hangvételébe nem beszélve a temérdek szakmai postról, mondhatni minden téren. Sziasztok :) Azért jó volt itt... -fav
  • DanielT
    Sosevótamaboxtopikbanmontammá...
  • sirpalee
    Az elmúlt 1 hónapban én is hanyagoltam a topicot, mert bármikor amikor melóhelyről bekukantottam, mindig dani hsz-et láttam, és inkább hagytam a fenébe, teljesen felesleges erőpocsékolás belefolyni az ilyen vitákba.

Tényleg jó volt, de legalább a playstationlive-n lesz moderálás. Legalábbis remélem.

Ez nem demokrácia kérdése, hanem azé, hogy az illetőnek van-e józan esze és értelme tagja lennie a közösségnek, és nem szétrombolni azt. Ki lehet fejteni a negatív véleményt a ps3-al kapcsolatban, és a pozitívat az xbox-al, de ahhoz normális hangnem és hozzáállás kell. Pontosabban a normális hangnemnek normális tartalmat is kell rejtenie.
  • gazgoblin
    ez igy ebben a formában jogos is ... nekem is volt vitam DT-vel ezek a dolgok miatt de hát ha nem hisszuk el hogy normalis is tud lenni akkor szart se ér az egész....
  • gazgoblin
    hát neked bizony szerencséd van! ha innen elmegy a DT vissza a box topikba akkor te oda nyugodtan követheted hiszen neked az is van és csak nem fognak kiutálni onnan mint őt innen....szóval tök jó neked mert majd megpróbálhatsz rúgi rajta ott is néhányat....

csak addig próbáld magad összeszedni mert ez már itt is elég haloványan megy...
  • tarti19
    Dani már azt az utat járja ami körbe-körbe vezet s egy ideje már csak hamis tényeket táplál...
    A másik út:) itt van nem messze talán 2 kattintás:D
  • balljuggler
    amott vagy-e?
    ÍGy ebben a formában igazad van
  • NEXUS6
    Ti tudjátok!
    Most tartunk 30-40 hsz-nél a témában, 100-150-ig biztos nem állunk meg ebben a minden PS3-as tulajt rettentően izgató, és az egész konzolipar jövőjét meghatározó kérdésben.;DDD

Én a demokráciát máshogy értelmezem. Nem megyek olyan helyre, amit nem szeretek, vagy ahol engem nem szeretnek.
    Azért elég visszatetsző, amikor valami olyan ember, aki nyilvánvalóan nem való oda, be akar menni egy rendezvényre, majd amikor pont a rendezvény nyugalma érdekében ezt megtagadják tőle, ő állampolgári jogait hangoztatva rendőrt hív és szétqrja az egészet.

Őöö..., hát igen ez egy gyomorforgató dolog, úgy hívják demokrácia, jól érzed.
    Senki nem kére DT-től, hogy kérjen "bizalmi szavazást" maga ellen, de megtette és ezzel most már kb 40-50 offtopic hszt generált.
    Gratu ezért. szerintem 100-150-ig nem áll meg.

De ebből nekem már marhára elegem van, öreg vagyok már ehhez. További jó szórakozást.

Asszem a részemről leléptem, úgy sem voltam mostanában túl aktív.
    Tényleg jó volt ez a topic.
  • balljuggler
    hg ilyenkor hol van?