PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyit azért nem szánok rá.
shaken, not stirred
A falba ütögetem a fejem, amiért annak idején hagytam lebeszélni magam a projektorról. Meg sem próbáltam, inkább választottam az LCD TV-t, ahelyett, hogy megnéztem volna valahol, vagy valakinél, akinek van.
Ma hozzánk került kölcsönbe egy nagyon egyszerû Epson projektor, persze azonnal rákötöttem a gépeket. A játékélmény minimum a tízszerese, srácok, egy ilyen kivetítõvel. Közel 2 méteres "képernyõt" csináltunk a falra (ami nem fehér, hanem sötét narancssárgás), 576i (sima AV kábel, HD-t nem bírja), mégis az élmény felülmúlhatatlan. Íme egy kép a BF😄C-rõl, sajna a fényképezõm sötétben elég lassú, így a játék mozgás közben elmosódott.
Tudom, hogy kiég, és drága a javítása, blablabla, de ilyen KELL nekem.
Szóval ha valaki tud jó minõségû normális elérhetõ áron HD projektort, az jelezze.
shaken, not stirred
PS3 ID: iib
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
PS3 ID: iib
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
BF? rombolhato pályán? átmegyek tankal a falon?
mit kell ezen gondolkozni?
nóóóóóórmááááááááááliiiiiiiis?
<#buck>#buck>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
PS3 ID: SDani456
shaken, not stirred
Tegnapi nap végignyomtam a single rész és nekem nagyon bejött a dolog , bár pc megvan a BF2 + kieg , és a BF 2141 + kieg . Így számomra kötelezõ volt.
- Grafika tetszik. ( szerintem sokkal jobb mint a GRAW2, bár sokat még nem láttunk belõle )
- Írányitás rendbenvan
- Ja és a hangok szerintem nagyon el van találva pl a lövés és a viszhangja állat.
szoval kötelezõ darab számomra .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
Mindig is bírtam a bf-et, csak nem vitt rá a lélek (és a rossz reflexeim), hogy felmerészkedjek online PC-n.
shaken, not stirred
Spawn camp, fõleg az idegesítõ mikor pár vicces védekezõ hátrajön a támadó bázisba. Viszont mivel a védekezõk spawn helye ugyanott van mint a támadott célok, így ott ha támogatod a csapattársaidat, míg õk telepítik az aknákat az nemtom spawn campnek minõsül-e.
Amúgy nekem is kellemes meglepetés volt hogy ismerõs névvel futottam össze 😊 , bár itt jött elõ a játék legnagyobb hibája, hogy nem tudok csapatot váltani (vagy én nem jöttem rá).
Egy másik kérdés tudtok ajánlani valami jó minõségû headsetet? Az elsõ a minõség, az ár másodlagos 😊 . Bluetooth-os legyen és kompatibilis a ps3-al persze.
shaken, not stirred
az a para, hogy elsõ szám kifizetve, és most visszamentem store-ba és már nem látom külön a 25$-os éves elõfizut ... elvileg a Játékok közé rakja be magát, lehet ott lehet majd elõfizetni.
de calling nélkül sem drága szerintem. Star wars játék elõzetes + digitális képregény, socom béta kód, afro samurai premier, meg 1-2 dolog, állítólag videók közt a meg a Belmont néni beszél 😄
Majd ird már le nagyvonalakban mik voltak ebben a számban.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
- japán store-on fenn van a MGS4 trailer, én most láttam csak (végsõ trailer), ez a játék be fog büntetni mindent! és felrakták a japán moziban az MGS4 bemutató videóját, Kojima, Kaz és a haverok 😊
- Afrika trailer is jpn store, 8. 28.-án jön, 6.000 yen, fotózni kell, van állatkatalógus, ilyesmi.
- Resi 5 trailer 107cm-en úgy elég impresszív 😄
- novastrike kb 260 mb, jön le a commando-val, az csak 120 mega volt, majd írok.
battlefield demo
sirpalee-ra ráakadtam online 😄 így tovább. spawn camp nem rulez, vér hiánya nem rulez, kép szétesés nem olyan vészes.
szal sorba: single "érdekes", lõszerem alig volt ellen fegyveréhez, grafika felemás, de a "jó" fele billen. kezelhetõség rendben van, ahogy a rombolás is, bár 1-2 félig levegõben maradt darab van :\ ami 5ös, az a hangok, bár még nem voltam igazi harctéren, remélem nem is fog megtörténni soha!
multiban a már említett spawn camp + védekezõk motivációja gold rushban szintén az "érdekes" de inkább a rossz kategóriát súrolja. CoD4 jobban bejött, de majd lesz idõm még játszok.
gránát sebzi a tankot? vagy csak a rakétavetõ? thx
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
LOL
Nekem nagyon bejön...Jóval életszerûbb,mint a Cod4,bár ez nem jelenti azt,hogy jobb is....Multiban biztos k*rva jó lesz,de ahhoz megkell vetetnem az összes haverommal...Van egy kis screen-tearing,de ahhoz képest mekkorák a pályák,szépen fut. A rombolás miatt iszonyú változatos tud lenni,meglátjuk a véglegesben....Single részben volt egy-két érdekesség,mikor egy tank folyamatosan engem lõtt,bárhová futottam,a társaim meg körülálták,és csak néztek bambán...életszerû....😊 Sokat olvastam a játék hangjáról,hogy mennyire atmoszférikus lesz,és valóban,gyakorlatilag szenzációs a hang,akinek komolyabb 5.1-e van, tekerje fel,mert nemmindennapi élmény...<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nálam must have.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
shaken, not stirred
shaken, not stirred
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PS3 ID: ghost_hun
akkor valaki forditsa le PLS!!! "Press the START button and ENTER of the Bd remote control you want to register at the same time, and hold down until the screen changes."
PS3 ID: marcogi zsírkutya