PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMarcus
sokkal olcsóbban nem kapsz hd projektort<#smile>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

baggins
Aha. A keresõszavak a "legdrágább projektor" kifejezések voltak? 😄
Ennyit azért nem szánok rá.

HUNMarcus
a bluetooth-os dolgokat hogyan lehet összehozni a ps-el?

Mindkettõ letöltve Parancsnok Úr😉)

baggins
Na, ide is beírom, hátha valakinek ötleted ad, meg esetleg tudtok is segíteni.
A falba ütögetem a fejem, amiért annak idején hagytam lebeszélni magam a projektorról. Meg sem próbáltam, inkább választottam az LCD TV-t, ahelyett, hogy megnéztem volna valahol, vagy valakinél, akinek van.
Ma hozzánk került kölcsönbe egy nagyon egyszerû Epson projektor, persze azonnal rákötöttem a gépeket. A játékélmény minimum a tízszerese, srácok, egy ilyen kivetítõvel. Közel 2 méteres "képernyõt" csináltunk a falra (ami nem fehér, hanem sötét narancssárgás), 576i (sima AV kábel, HD-t nem bírja), mégis az élmény felülmúlhatatlan. Íme egy kép a BF😄C-rõl, sajna a fényképezõm sötétben elég lassú, így a játék mozgás közben elmosódott.
Tudom, hogy kiég, és drága a javítása, blablabla, de ilyen KELL nekem.
Szóval ha valaki tud jó minõségû normális elérhetõ áron HD projektort, az jelezze.

aabelus
koszonom szepen!

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Mai JPN Store MGS trailer mellé felnyomtak egy Press Event videót is!

Wá, ezt elböktem <#wilting> a lényeg gondolom átment 😊

shaken, not stirred

32lc42[/url

Mivel 1366x768-as ezért 720p-re állítsd. Smoothingot esetleg érdemes bekapcsolni, full rgb range és super white nem érdemes (úgysem tudja a tv a teljes rgb skálát).

shaken, not stirred

aabelus
#40782 -> ou naaaaaaa :p

kiprobaltam a BC demot. egeszjo ha kovete a jatek szkripjet. ha nemkoveted meg viccessebb is 😊 az elejen mikor a kocsival kell vinni a fickokat A pontbol B be hogy mindenkit megolj, ha nem allsz meg a csekkpointnal es tovabbmesz erdemes figyelni a kocsin ullo katonak reakcioat h mit csinalnak amikor lovik oket 😊 ien flegmasagot meg nemlattam. b@sznak ra h lovik oket. nos...kit erdekel stilusba. ulnek nyugissan 1massal szembe 😊 ez igaz szorszalhasogatas da azert kinos egy nextG gammatol.

PS3 ID: iib

Na jó,nem olyan rossz ez a játék,talán 5000et adnék érte.Most biztos nem veszem meg.De ez a játék megjelenésében nem méltó a PS3-hoz.

Nexxuss
tudtam én, hogy szadista vagy<#vigyor5><#vigyor5>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

kivancsi vaok mikor fog le7ni letolteni ezt a Qore torrentetn v mas oldalrol. vkinek mar megvan? megeri megvenni?

PS3 ID: iib

HAF Rigel
úgy kell elhajitani a pengét hogy a kör sárgára vált . Ha akkor dobod akkor jó lesz.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

gazgoblin
en 1000% hogy megveszem....

BF? rombolhato pályán? átmegyek tankal a falon?

mit kell ezen gondolkozni?

nóóóóóórmááááááááááliiiiiiiis?
<#buck>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

SD456
A hangok nekem is tetszenek. Szerintem akkor megrendelem, végre a singli része is jól megvan csinálva 😊

PS3 ID: SDani456

Tudom béna vagyok, de Dark Sector demoban hogy lehet túljutni a leláncolt kapus részen? 😊

shaken, not stirred

HAF Rigel
Én megrendeltem , eddig ebben a honapban . Msg4 Ferrari Challenge . BF: BC . Nem is értem miért sírtatok hogy 2vel kevesebb megjelenés lesz .

Tegnapi nap végignyomtam a single rész és nekem nagyon bejött a dolog , bár pc megvan a BF2 + kieg , és a BF 2141 + kieg . Így számomra kötelezõ volt.
- Grafika tetszik. ( szerintem sokkal jobb mint a GRAW2, bár sokat még nem láttunk belõle )
- Írányitás rendbenvan
- Ja és a hangok szerintem nagyon el van találva pl a lövés és a viszhangja állat.

szoval kötelezõ darab számomra .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

wordsworth
Hát ezért a BFért egy fillért nem fogok adni.. Ha ingyen a fejemhez vágnák akkor elfogadnám. Kalap trágya szerintem 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Seth

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
nah megjött a Burst Limit megyek kockulni 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Az online mókával nem vagy egyedül.IOgaz Cod4-ben én is csak nézek h miért és hogyan.Nem vagyok nagy multi gémer.Jó lenne már egyet Codozni..

Nem rendeltem meg, de meg fogom venni 😊 . Jim kellett írnod, megint vissza fogok menni BC-zni 😄

Mindig is bírtam a bf-et, csak nem vitt rá a lélek (és a rossz reflexeim), hogy felmerészkedjek online PC-n.

shaken, not stirred

Szerintem Sirpalee meg fogja vagy már meg is rendelte😉.Nekem az elsõ benyomásom nem volt valami túl jó a gémrõl,de ma jobban megnézem asszonykámmal😊

SD456
Hi all!

Valaki megrendelte már a BF Bad Company-t ? Nagyon gondolkozom rajta.

PS3 ID: SDani456

MGS4 megrendelve!!!!

Bármi ami robban sebzi a tankot 😊

Spawn camp, fõleg az idegesítõ mikor pár vicces védekezõ hátrajön a támadó bázisba. Viszont mivel a védekezõk spawn helye ugyanott van mint a támadott célok, így ott ha támogatod a csapattársaidat, míg õk telepítik az aknákat az nemtom spawn campnek minõsül-e.

Amúgy nekem is kellemes meglepetés volt hogy ismerõs névvel futottam össze 😊 , bár itt jött elõ a játék legnagyobb hibája, hogy nem tudok csapatot váltani (vagy én nem jöttem rá).

Egy másik kérdés tudtok ajánlani valami jó minõségû headsetet? Az elsõ a minõség, az ár másodlagos 😊 . Bluetooth-os legyen és kompatibilis a ps3-al persze.

shaken, not stirred

EmThor
OK!

az a para, hogy elsõ szám kifizetve, és most visszamentem store-ba és már nem látom külön a 25$-os éves elõfizut ... elvileg a Játékok közé rakja be magát, lehet ott lehet majd elõfizetni.

de calling nélkül sem drága szerintem. Star wars játék elõzetes + digitális képregény, socom béta kód, afro samurai premier, meg 1-2 dolog, állítólag videók közt a meg a Belmont néni beszél 😄

Calling all cars-al nagyon is megéri. Az a baj(?), hogy a CAC nekem megvan tavaly nyár óta és igy nem biztos, hogy elofizetek.
Majd ird már le nagyvonalakban mik voltak ebben a számban.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
condemned 2 patch, hangproblémák megoldva

patch is finally out (version 1.01 19mb)

EmThor
úgy néz ki mûködik a qore, szal nincs régiózár, fizetek elõ 😄

EmThor
- Qore most jön lefele, 1500mb, ha mûködik, elõfizetek: 25$-10$ calling all cars = 15$\13 hó... kicsivel több, mint 1$ havonta, szerintetek?

- japán store-on fenn van a MGS4 trailer, én most láttam csak (végsõ trailer), ez a játék be fog büntetni mindent! és felrakták a japán moziban az MGS4 bemutató videóját, Kojima, Kaz és a haverok 😊

- Afrika trailer is jpn store, 8. 28.-án jön, 6.000 yen, fotózni kell, van állatkatalógus, ilyesmi.

- Resi 5 trailer 107cm-en úgy elég impresszív 😄

- novastrike kb 260 mb, jön le a commando-val, az csak 120 mega volt, majd írok.

battlefield demo

sirpalee-ra ráakadtam online 😄 így tovább. spawn camp nem rulez, vér hiánya nem rulez, kép szétesés nem olyan vészes.

szal sorba: single "érdekes", lõszerem alig volt ellen fegyveréhez, grafika felemás, de a "jó" fele billen. kezelhetõség rendben van, ahogy a rombolás is, bár 1-2 félig levegõben maradt darab van :\ ami 5ös, az a hangok, bár még nem voltam igazi harctéren, remélem nem is fog megtörténni soha!

multiban a már említett spawn camp + védekezõk motivációja gold rushban szintén az "érdekes" de inkább a rossz kategóriát súrolja. CoD4 jobban bejött, de majd lesz idõm még játszok.

gránát sebzi a tankot? vagy csak a rakétavetõ? thx

aabelus
lenne par kerdesem.. LG 32lc42-m van... PS Upscaler-t mire tegyem? Ps Smoothing ON vagy OFF? Cross Color reduction filter? Rgb Full range? Y Pb/CB Super-White HDMi? Video output setting... legyen 720p vagy 1080p? remelem valaszoltok,kosz 😄

Smuge
az jonak tünt semmi gond nem volt vele 😊 MGS4-hez nálunk is fognak adni ilyen dombornyomott fényes papirtokot a müanyag mellé?

Alien!
BF:BC demo

Nekem nagyon bejön...Jóval életszerûbb,mint a Cod4,bár ez nem jelenti azt,hogy jobb is....Multiban biztos k*rva jó lesz,de ahhoz megkell vetetnem az összes haverommal...Van egy kis screen-tearing,de ahhoz képest mekkorák a pályák,szépen fut. A rombolás miatt iszonyú változatos tud lenni,meglátjuk a véglegesben....Single részben volt egy-két érdekesség,mikor egy tank folyamatosan engem lõtt,bárhová futottam,a társaim meg körülálták,és csak néztek bambán...életszerû....😊 Sokat olvastam a játék hangjáról,hogy mennyire atmoszférikus lesz,és valóban,gyakorlatilag szenzációs a hang,akinek komolyabb 5.1-e van, tekerje fel,mert nemmindennapi élmény...<#worship><#worship><#worship><#worship>

Nálam must have.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

És a gta4? 😊

shaken, not stirred

BFBC demo kipörgetve, maximális rang elérve, és egy a fegyver megszerezve, amit csak a demoban lehet unlockolni. Jöhetne már a full verizó 😊

shaken, not stirred

Smuge
60-as, másnál nem nagyon volt eddig ilyen csak a bc demonál

DanielT
Kész a jatekaim.hu adatbázis frissítés!
Sajnos nem tudjuk.Nem sokunknak van ilyene<#nemtudom>

wordsworth
Esetleg irjal a cégnek aki csinalta a kapcsolot, hogy mit tudnak ps3 kompatibilitásrol

PSP user n\' soon ps3 user too :)

chilios
köszönöm.eddig is jólcsinlátam.akkor nemûködik..:S
Scotty99
Nyomd meg a START gombot egyidõben a távirányítón levõ ENTER gombbal, s tartsd õket lenyomva mindaddig, amíg meg nem változik a kép.

PS3 ID: ghost_hun

chilios
Hi,nemigaz hogy senki nemtudja leirni hogy hogyan kell aktiválni egy bd távkapcsot...3x kérdeztem meg semmi 😞
akkor valaki forditsa le PLS!!! "Press the START button and ENTER of the Bd remote control you want to register at the same time, and hold down until the screen changes."
HUNMarcus
elõszörnekem is is kifagyott, másodszor csak a hang ment el de ment tovább a játék, akkor meg van az elsõ hiba <#rolleyes>

40 v. 60 e?