PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véleményem szerint sem fogja tudni ez a generáció megvalósítani tömegesen a "natív" 1080p-s felbontást, esetleg a ciklus vége felé. Véleményem szerint ennek a kevéske VGA memória is az egyik oka, bár van aki meg tudja oldani.
Ezért sem akarok most FULL HD TV-t venni, mert egyrészt sokat buknék rajta, másrészt csak a BLU-Ray használná ki.Inkább ezt a korszakot lehet áthidalom egy projival, bár elõtte egy személyes tesztet szeretnék megejteni.
Ezért sem akarok most FULL HD TV-t venni, mert egyrészt sokat buknék rajta, másrészt csak a BLU-Ray használná ki.Inkább ezt a korszakot lehet áthidalom egy projival, bár elõtte egy személyes tesztet szeretnék megejteni.
Te már láttad harweresen a ps3-t? Értem itt a felépítését a gépnek és az abban rejlõ technikai adatok teljes skáláját?
RSX : 8 ROP egység (Render Output unit), 550 mhz (bár sok megerõsítetlen hír szerint csak 500 mhz).
Az csak tisztán a ROP egységeket számolva 4.4 gigapixel. 1080p az 1920*1080 2 073 600 pixel, vagyis ha csak sima fekete képernyõt tol ki a gpu az 2121 FPS. Ami harmatgyenge. Ezek persze elmélet maximumok, gyakorlatilag el sem lehet érni (az OGL ES 2.0 hívások stb). És ekkor még nem is rajzoltunk semmit. Másrészt mivel fix shader procis a videkari (ellentétben az x-ével), így általánosan max 70%-ot lehet kihozni belõle, elég nehéz úgy belõni hogy spec esetekben is 90% felett teljesítsen, nemhogy folyamatosan. Nagyon látszik hogy még 720p-vel is megszenved, a XENOS néhány játékban hozza stabilan, bár ott is 8 ROP van, csak ott a shaderek sokkal magasabb százalékon pörögnek az unified egységek miatt. Esetleg 1-2 SPU-val lehet tehermentesíteni a vertex shadert kicsit, de ekkora felbontásban úgysem vertex shadereknél bukik hanem pixelnél (pixel shaderezésre nem a legalkalmasabb csak nagyon korlátozottan).
Nagyon kevés játék tudja a 720p feletti felbontást, néhány nba-s játék tudja a teljes 1080p-t, de hát az nem egy GTA a megjelenített mennyiségben 😊 .
Amúgy most egyet kell értenem danival, max a köv generáció fogja tudni, ahhoz hogy ilyen felbontás stabilan menjen, érzésre, 2 köv generációs ati / nvidia kártya kellene (úgy 2 terraflops teljesítménnyel), és nem ártana 1 giga videómemória sem.
Az csak tisztán a ROP egységeket számolva 4.4 gigapixel. 1080p az 1920*1080 2 073 600 pixel, vagyis ha csak sima fekete képernyõt tol ki a gpu az 2121 FPS. Ami harmatgyenge. Ezek persze elmélet maximumok, gyakorlatilag el sem lehet érni (az OGL ES 2.0 hívások stb). És ekkor még nem is rajzoltunk semmit. Másrészt mivel fix shader procis a videkari (ellentétben az x-ével), így általánosan max 70%-ot lehet kihozni belõle, elég nehéz úgy belõni hogy spec esetekben is 90% felett teljesítsen, nemhogy folyamatosan. Nagyon látszik hogy még 720p-vel is megszenved, a XENOS néhány játékban hozza stabilan, bár ott is 8 ROP van, csak ott a shaderek sokkal magasabb százalékon pörögnek az unified egységek miatt. Esetleg 1-2 SPU-val lehet tehermentesíteni a vertex shadert kicsit, de ekkora felbontásban úgysem vertex shadereknél bukik hanem pixelnél (pixel shaderezésre nem a legalkalmasabb csak nagyon korlátozottan).
Nagyon kevés játék tudja a 720p feletti felbontást, néhány nba-s játék tudja a teljes 1080p-t, de hát az nem egy GTA a megjelenített mennyiségben 😊 .
Amúgy most egyet kell értenem danival, max a köv generáció fogja tudni, ahhoz hogy ilyen felbontás stabilan menjen, érzésre, 2 köv generációs ati / nvidia kártya kellene (úgy 2 terraflops teljesítménnyel), és nem ártana 1 giga videómemória sem.
shaken, not stirred
"A nagyobb felbontású kijelzõ egyértelmû hátrány a képminõségre nézve játékok esetében. Gyakorlatilag csak a bluray filmek tudják kihasználni."
btw....általában azok nyugtatják magukat evvel,akiknek csak hdready tv-je van....egy samu 32r82-vel ne akard már megváltani a világot,bazki,fõleg ne papoljál az upscaling-rõl...hamár a kekeckedésnél tartunk.
btw....általában azok nyugtatják magukat evvel,akiknek csak hdready tv-je van....egy samu 32r82-vel ne akard már megváltani a világot,bazki,fõleg ne papoljál az upscaling-rõl...hamár a kekeckedésnél tartunk.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Várhatod, a szaros 256 mega videómemóriával, a több mint 2 éve is középkategóriás videókártyával meg a tapasztalattal, hogy nemhogy magasabb, de több játék inkább alacsonyabb felbontásban fut mint 720p. Nem beszélve a képjavító eljárások hiányától.
azt azért kétlem sõt... persze erre akkor tudunk viszatérni, amikor megjelennek 1080p-ben a stuffok
Na, ha már lekéstél, akkor legalább megcáfolhatnád amit mondtam. Mert általában addig juttok, hogy beszóltok, de tényeket, érveket én még nem nagyon láttam itt. Megy a sötétben tapogatózás meg a fanbojizmus. De abban verhetetlen a topik pár tagja, ez tény.
Nem voltam elég gyors sajna elbuktam már itt van a HUMANOID TAIFUN . ESZEVESZETT DANIELT
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Ne írj ilyeneket , mert jön Daniel az igazmondó és 100 hozzászoláson keresztül fogja ecsetelni hogy ez a generáció nem képes erre .
Isten óvja az SG.hu ps3 forumot .
Más Activison fogja kiadni a Ferrari Challenget , ha minden jól megy 06.20 án
Isten óvja az SG.hu ps3 forumot .
Más Activison fogja kiadni a Ferrari Challenget , ha minden jól megy 06.20 án
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
nah jah😊 azért 2009 elejére már 1080p-s valós felbontással rendelkezõ játékok sem lesznek elérhetetlenek.
A GT5p szinte az egyetlen program lesz ebben a generációban ami magasabb valós felbontást tud mint a 720p, persze nem 1080p, hanem a kettõ között valahol.
A nagyobb felbontású kijelzõ egyértelmû hátrány a képminõségre nézve játékok esetében. Gyakorlatilag csak a bluray filmek tudják kihasználni.
A nagyobb felbontású kijelzõ egyértelmû hátrány a képminõségre nézve játékok esetében. Gyakorlatilag csak a bluray filmek tudják kihasználni.
Jó végül is egy 40"-os Bravian is ugyanez volt... persze nem romlott annyit, hogy csúnyává váljon, viszont a gt5 proluge meg rendesen plusz pontot kapott😊
sebességvesztést nem tapasztaltam sõt... valahogy a fifa felgyorsult...
sebességvesztést nem tapasztaltam sõt... valahogy a fifa felgyorsult...
Mivel PS3 -ban nincs hardveres skálázó egység, így ha futnak is egyes játékok "magasabb felbontásban" általában sebességveszteséggel és képminõség romlással jár.
Ezért mondtam, hogy nem kellene ilyen kijelzõt venned, mert pl a GTAIV még 720p-ben sem renderel és ezt teszed ki magasabb felbontásra mint 1080p... az eredményt látod.
Ezért mondtam, hogy nem kellene ilyen kijelzõt venned, mert pl a GTAIV még 720p-ben sem renderel és ezt teszed ki magasabb felbontásra mint 1080p... az eredményt látod.
Nah skacok tölöttem le 1080p-s traielreket storeról és elég komolynak tûntek😊
Viszont azt megtudja valaki mondani, hogy ami csak 720p-re van kiírva az elvileg elfuthat-e 1900*1200-ba is...
Kipróbáltam most a gta 4-t és azt tapasztaltam, hogy az árnyékok nem annnyira "feszesek" persze most ez az AA hiánya vagy esetleg a monitor megjelenítése okozza azt nem tudom... ráadásul hogy mekkora felbontásban mennek ezek azt sem tudom, mivel nem írja ki... 😊
Viszont azt megtudja valaki mondani, hogy ami csak 720p-re van kiírva az elvileg elfuthat-e 1900*1200-ba is...
Kipróbáltam most a gta 4-t és azt tapasztaltam, hogy az árnyékok nem annnyira "feszesek" persze most ez az AA hiánya vagy esetleg a monitor megjelenítése okozza azt nem tudom... ráadásul hogy mekkora felbontásban mennek ezek azt sem tudom, mivel nem írja ki... 😊
Nemtudok semmit csinálni vele.bekapcsolom a gépet kéri hogy dugjam be a controller-t ps gomb.és utánna ezt irja,hogytudnám frissíteni?
Reggelt!
- Qore: na lássuk! elõször is fut full hd-ben is, játékok közt található. kezd a hulk trailerrel, nagyon impresszív, külön is meg lehet majd nézni. a videók nem tudom milyen tömörítésûek, az exkluzív sony szerzõdésnek hála, lehet már divx. 4-5 szekcióra van osztva a fõmenü, játékonként. a fõmenübe való visszatéréskor kicsit sokat tölt. mikor bemész egy szekcióba, van egy reklám: Big Mac\Grid\Guitar Hero, nem para. Ez után, kis ablakban, Belmont néni elmondja amit a játékról tudni kell. Ja igen, õ köszönt a Hulk videó után. Nos a nõ szerintem csinos, de kicsit irritáló. Megdolgozik azonban a pénzéért tisztességgel, szóval OK. Az anyag nagy részét qore vízjeles videók-videóinterjúk teszik ki. De miért fizessünk érte? Mert exkluzív + nagyon informatívak, persze a fejlesztõk promózzák a játékukat, de szerintem ez rendben van. Van downloads menüpont, csak azzal az accal elérhetõ, amivel letöltötted a qore-t magát. FONTOS: vagy az elsõ számot veszitek meg, vagy rögtön elõfizettek, olyan nem megy, hogy elsõ számot megveszitek, majd utána elõfizettek :\ én ebbe futottam bele, szóval nyugodtan fizessetek elõ, 25$ x 160 ft, ebbõl 10$ a calling all cars és 13 szám jár majd!! Downloads-ra visszatérve: socom témát leszedtem, most néztem, jött email a "vásárlásról", 0$-ért, szóval nem kell megijedni, nem használta senki a számlátokat, ez így megy. NAGYON FONTOS: a videóinterjúk, exkluzív játékelõzetesek (star wars ingame boss jelenet!) mind TELJES KÉPERNYÕN futnak, szal király.
Nagyon sok kamu dolgot olvastam a neten, hogy nem teljes képernyõn megy, meg alig mutatják a játékokat, ez mind nem igaz!
- Battlefield: köszi a válaszokat, hangok tényleg jók, single-t még szokni kell, rombolás rulez, ma multizok többet, alapvetés tetszik, játékmenettel vannak gondjaim. Hang multiban csinált érdekes dolgokat, de nem para.
- Civilization: óriási meglepetés számomra, nekem kimaradt pc-n az összes ilyen game, unalmasnak találtam, de ez 5letes, de kicsit bonyolult még. A nagyobb koncepciót, egy játék idõtartamát, megunhatóságot még nem látom, DE iszonyatos tartalom van benne, élvezetes tálalásban + full hd-ben megy, van benne az az enciklopédia, hát attól behidaltam + multi + alapból 30 fontról indul, azaz 10.400 postával!
kb ennyi, commando 3-ba belenyaltam, szép robbanás effektek, alulról felefele lõni mindent, 5 pálya, 3 játékos, rajzfilmszerû karakterek, de nem túl gyerekes. novastrike még nem ért le.
- Qore: na lássuk! elõször is fut full hd-ben is, játékok közt található. kezd a hulk trailerrel, nagyon impresszív, külön is meg lehet majd nézni. a videók nem tudom milyen tömörítésûek, az exkluzív sony szerzõdésnek hála, lehet már divx. 4-5 szekcióra van osztva a fõmenü, játékonként. a fõmenübe való visszatéréskor kicsit sokat tölt. mikor bemész egy szekcióba, van egy reklám: Big Mac\Grid\Guitar Hero, nem para. Ez után, kis ablakban, Belmont néni elmondja amit a játékról tudni kell. Ja igen, õ köszönt a Hulk videó után. Nos a nõ szerintem csinos, de kicsit irritáló. Megdolgozik azonban a pénzéért tisztességgel, szóval OK. Az anyag nagy részét qore vízjeles videók-videóinterjúk teszik ki. De miért fizessünk érte? Mert exkluzív + nagyon informatívak, persze a fejlesztõk promózzák a játékukat, de szerintem ez rendben van. Van downloads menüpont, csak azzal az accal elérhetõ, amivel letöltötted a qore-t magát. FONTOS: vagy az elsõ számot veszitek meg, vagy rögtön elõfizettek, olyan nem megy, hogy elsõ számot megveszitek, majd utána elõfizettek :\ én ebbe futottam bele, szóval nyugodtan fizessetek elõ, 25$ x 160 ft, ebbõl 10$ a calling all cars és 13 szám jár majd!! Downloads-ra visszatérve: socom témát leszedtem, most néztem, jött email a "vásárlásról", 0$-ért, szóval nem kell megijedni, nem használta senki a számlátokat, ez így megy. NAGYON FONTOS: a videóinterjúk, exkluzív játékelõzetesek (star wars ingame boss jelenet!) mind TELJES KÉPERNYÕN futnak, szal király.
Nagyon sok kamu dolgot olvastam a neten, hogy nem teljes képernyõn megy, meg alig mutatják a játékokat, ez mind nem igaz!
- Battlefield: köszi a válaszokat, hangok tényleg jók, single-t még szokni kell, rombolás rulez, ma multizok többet, alapvetés tetszik, játékmenettel vannak gondjaim. Hang multiban csinált érdekes dolgokat, de nem para.
- Civilization: óriási meglepetés számomra, nekem kimaradt pc-n az összes ilyen game, unalmasnak találtam, de ez 5letes, de kicsit bonyolult még. A nagyobb koncepciót, egy játék idõtartamát, megunhatóságot még nem látom, DE iszonyatos tartalom van benne, élvezetes tálalásban + full hd-ben megy, van benne az az enciklopédia, hát attól behidaltam + multi + alapból 30 fontról indul, azaz 10.400 postával!
kb ennyi, commando 3-ba belenyaltam, szép robbanás effektek, alulról felefele lõni mindent, 5 pálya, 3 játékos, rajzfilmszerû karakterek, de nem túl gyerekes. novastrike még nem ért le.
A régiben nem változtattál semmit igaz?
Egyébként azt kellene megpróbálni amit ki ír.
Amúgy ahogy nézek guide-kat elvileg nem szabadna neki kiírnia 😞
Egyébként azt kellene megpróbálni amit ki ír.
Amúgy ahogy nézek guide-kat elvileg nem szabadna neki kiírnia 😞
shaken, not stirred
ez nem hibaüzenet😊 mondjuka kevéske angol tudásommal szerintem particionálni formázni kell a winyót és asszem updatelni a rendzsert is... de a nálam angolból többet tudó emberek megmondják neked mi a téma
üdv
Segitség kéne..
hdd-t cseréltem és hibaüzenetet kapok.ha berakom a régi hdd-t ugyan ezt irja.valakinek volt már hasonló problémája?HELP!
http://kepfeltolto.hu/i/?120617
Segitség kéne..
hdd-t cseréltem és hibaüzenetet kapok.ha berakom a régi hdd-t ugyan ezt irja.valakinek volt már hasonló problémája?HELP!
http://kepfeltolto.hu/i/?120617
Én is megjelenítõ vásárlás elõtt vagyok, és a projektoron én is elgondolkodtam.
Én ezt a típust néztem ki:Acer 5350
Elég olcsó, és maga az izzó sem olyan vészesen drága.
Én ezt a típust néztem ki:Acer 5350
Elég olcsó, és maga az izzó sem olyan vészesen drága.
Samsung 2493hm igaz alapból ment rajta minden, a kérdés az hogy 1920*1200 60Hz-t írt ki mindenre alapból... bár gondolom azért itt más lett a helyzet, viszont elég pazar... de amjd megnézem más játékokkal is😊 holnap
sziasztok😄
MEgjött a monitor és valami iszoynat jó volt😊 áhh😊 1920*1200 /0hz-en ment alapból a ps3 alatt minedn de még megnézem a többi dolgot , mert csak holnap rakom fela pc-hez a monitort😊
Fifa egyszerûen vadállat😄😄😄 GT5 is igencsak faja rajta😊
MEgjött a monitor és valami iszoynat jó volt😊 áhh😊 1920*1200 /0hz-en ment alapból a ps3 alatt minedn de még megnézem a többi dolgot , mert csak holnap rakom fela pc-hez a monitort😊
Fifa egyszerûen vadállat😄😄😄 GT5 is igencsak faja rajta😊
Jah hát ha ahhoz szoktál akkor nem gond valóban. 😊
Mindig töksötétben játszok. Utálom a legkisebb fényt is. Persze mondjuk egy GH3-at nem sötétben nyomjuk a haverokkal, de pl. a mélyebb játékok kívánják a zavartalan homályt. 😊 Szóval a fényerõvel nem lesz gond.
Folyamatosan vaksötétben gémelni nem annyira rulez sztem...<#ijedt>#ijedt>
Ez a Nascar ugyanolyan trehány grafikkal rendelkezik mint a tavalyi...Nem vártam Gt szintü lemodellezést de azért szólni kéne a fejlesztõknek, hogy 2008 van.<#mf1>#mf1>
Videogamesplus-ról ha rendelek szerintetek megjön a dualshock3? Vagy csak játékokat küldenek?
Videogamesplus-ról ha rendelek szerintetek megjön a dualshock3? Vagy csak játékokat küldenek?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ha nem tudsz bármikor TOTÁLISAN besötétíteni akkor viszont nem akkora móka. Ez a legfontosabb, meg persze,hogy megfelelõen el tudd helyezni.
OK, köszönöm. Mindenképpen HD Ready kell, mezei projektorral nem érdemes nekiállni. Ahhoz jó volt, hogy a kedvem nagyon meghozza a dologhoz, de akkor is kevés. Be vagyok most sózva, nagyon-nagyon megdobja a játékélményt, állatian nézett ki az emberméretû Ryu Hayabusha. 😊
Igen. Nem mondja azt, hogy "nem támogatott felbontás" megjeleníti, de leskálázza arra amit ki tud nyomni.
Semmiképpen nem ajálok ilyen projektort, este beszélek a haverral és megkérdezem neked mi az ami neki van, õ is ps3-hoz és HD filmekhez vette.
Semmiképpen nem ajálok ilyen projektort, este beszélek a haverral és megkérdezem neked mi az ami neki van, õ is ps3-hoz és HD filmekhez vette.
Öööö...ez mit is jelent pontosan? Ebben a megjelenítés témában totál hülye vagyok ugyanis. Fogad egy jelet 1600x1200-ban, és 800x600-ban adja ki????
Mit fikáztalak most? Nem is hozzád szóltam.
Válaszoltam baggins-nak hogy nincs értelme külön írni, tehát az nem a tényleges kijelzett felbontása. Hol írtam azt hogy fúj dani, megint hülyeséget mondasz stb...
Mint ahogy írtam, nem vagyok projektor szakértõ.
Tudod alul van kis jelzés, hogy kinek az üzenetére válaszoltam...
Válaszoltam baggins-nak hogy nincs értelme külön írni, tehát az nem a tényleges kijelzett felbontása. Hol írtam azt hogy fúj dani, megint hülyeséget mondasz stb...
Mint ahogy írtam, nem vagyok projektor szakértõ.
Tudod alul van kis jelzés, hogy kinek az üzenetére válaszoltam...
shaken, not stirred
Látod, ha értenél a dolgokhoz, nem csak engem próbálnál fikázni, akkor tudnád, hogy a 800X600 felbontás az amit kiad, az 1600x1200 pedig a maximum amit fogad.
Akkor nem értem hogy miért írják külön a 2-t. Vagy az UXGA-nal valahogy másképp kezeli? Ha mégis tudja azt a felbontást akkor jó vétel viszont 😊 .
shaken, not stirred
1280x720 valós felbontás alá ne add. Van a Toshibának egy jó árú projektora ebben a kategóriában, 2 barátom is vett, nagyon hosszas nézelõdés után kötöttek ki nála. Ha gondolod megkérdezem a pontos típust.
Ez 800x600-as. A kérdésben HD projektor szerepelt 😊 .
shaken, not stirred
HDTV-m van, de miután ezt kipróbálta, gagyinak és kicsinek tûnik. 😊
Jó alaposan utána kell néznem, de van pölö egy ilyen. Kérdés, hogy ezeknél a gépeknél mit jelent az "olcsó"...
Jó alaposan utána kell néznem, de van pölö egy ilyen. Kérdés, hogy ezeknél a gépeknél mit jelent az "olcsó"...
De nem vagyok proji szakértõ, de van olyan érzésem hogy elég komoly pénzeket elkérnek egy HD projektorért. Jobban jársz egy tv-vel vagy 2-3 full hd hdmi-s monitorral 😄
shaken, not stirred
Elindultam a depo-n és addig növeltem az árat míg el nem értem a HD felbontásig 😊 .
De komolyra véve amit a gugli kidobott :
prohardver topic õk lehet jobban értenek hozzá ):
Amit most gyors keresgélés után találtam, egy jó minõségû 720p-s proji legalább 250-300... + az egyéb költségek.
De komolyra véve amit a gugli kidobott :
prohardver topic õk lehet jobban értenek hozzá ):
Amit most gyors keresgélés után találtam, egy jó minõségû 720p-s proji legalább 250-300... + az egyéb költségek.
shaken, not stirred