PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Jatekaim.hu accountod törölve, a kommentjeidre pedig a késõbbiekben nem reagálok. Nincs szükségem sem nekem sem pedig a topiknak a személyeskedõ, minden mondanivalót nélkülözõ hozzászólásaidra.
EmThor
ja, 17 óra volt neki, 4bõl 3. nehézségi fokozaton O_O

EmThor
nem vadászok én senkire, de nem lehet vele megbeszélni semmit, se szép szóval, se másképpen. semmi szükség rá, hogy ide írja a hülyeségeit, amikor persze tudja, hogy valaki igazat ír, akkor mindjárt neki van igaza és nem próbálja meg cáfolni a vitát, szóval ne próbálkozz, nem fog sikerülni!

Youtube-n van pár videó ilyen problémákról, hibás a GPU (kifogtad a pont hibás darabot). Ha gariból visszahozva, még mindig voltak a hibák anyázni kellett volna, iszonyú erõvel, és rendberakták volna (a törvény melletted ál). Ha még garanciás minnél elbõb küldd vissza.

shaken, not stirred

Sziasztok.
PS3 konzolommal van egy "kis" bibi.
60 GB-os változat.Már tavaly mikor megvettem, a vásárlás után 2 héttel kijött rajta a probléma.
Tünetek:
1. A menüben sárga vizszintes vonalakból kirajzolódik több kocka amik szellemképesek is.
2.A konzolhoz adott motorstorm játék néha(nem mindig de sûrûn)
tele van színes csíkokkal, az egész képernyû a szivárvány szineiben pompázik.És nem lehet látni semmit a játékból.
De ezek a hibák idõnként jók, aztán visszajönnek.
Éltem garanciális jogommal, 1 hónapig volt a gép külföldön szervizben.Aztán "elvileg" kaptam egy teljesen új konzolt.
De az is ugyanazt csinálja.(tipushiba vagy a rosszat kaptam vissza)
Kipróbáltam több tv-n is otthon, ugyanaz.
A gép még nem is koccant, kábelek is épek. Szoftver frissítés sem segített.
Valakinek van hasonló problémája? vagy hallottatok hasonló hibákról?
Elõre is köszi
Savage is végigtolta már. 😊

Tényleg nem veszed észre, hogy kezd a dolog átalakulni és vadászból vad lettél?

Papesz

Napot!
Vigyázzatok a youtube-al nagyon, mert valaki állítólag már feltöltötte az MGS4 végét.Az h lehet h valaki már kedden megkapja az MGS4ét??????

Errol a darklite taviranyitorol tudtok valamit: [url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=1293#top]Darklite[/url]
Venni akarok egyet a filmek miatt s nem tudom ezt választjam vagy a 'hagyomanyosat'?
EmThor
sniper-t ki lehet hozni?

EmThor
mert nem válaszol pl. a ninja gaiden 585p-re, se grid fagyásra, semmi. csak a fika megy meg a fórum rombolása. még hogy jatekaim team tag, höh 😄 én meg a dalai láma. ps3 játéka sincs a kis buzerantnak 😊

tarti19
aztaqva😄 ezek az 1080p-s tralerek aláznak😊
állítva tuti nem lesz baja a ps3-nak?

HUNMarcus
nah, megvan az uccsó rang a BC-ben, tankkal 550 pontot zúztam össze támadó csapatban <#violent>, melyik az az unlock cucc amivel tankokat lehet bemérni akár a ház mögül is?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Nexxuss
<#conf><#conf><#conf><#csodalk>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

EmThor
étvágyat!

god of war ingyen mp3-at + guitar hero 3 bónusz számot szedjétek le, jó is meg nehéz is + epic

EmThor
szóval hülye vagy 😄

tarti19
teljesen jogos... akkor fasza egy stuff ha élvezed is persze ha graf is alátesz eyg picit akkor összekötöd a kellemest a hasznossal😊

DanielT
Nyáron lehet, hogy lesz egy funkcióbõvítés, akkor majd ez is bekerülhet.
HAF Rigel
Na stopolok , mert keresztben írunk . meg offolunk is .

Jó az oldal , most megértetted mit szeretnék megnézni.

Word peace és kellemes délutánt neked .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

MGS4 (szingli szegmens) natív renderelésérõl van infó?

HAF Rigel
Értem , akkor úgy kérdezem nem lehet úgy megcsinálni hogy a szürésnél a ps3 progikat vegye alapul ? Mert ha szürõk akkor nem érdekel a többi . A leg fajább az lenne ha szüréskor a szûrt géptípusra meglévõ játékainak számát írná ki .

Ui . azért érzem hogy hülyének néztél , mert amit leírtál régen tudtam és egyértelmû , ergó te aszt feltételezed ( mert leírtad mint egy retardáltank) hogy nem tudok bemenni egy menüpontban ott nem tudom az igényemnek megfelelõen beállitani a szûrés és nem tudok a frissités gombra rákattintani .

DanielT
Természetesen értem, ennek igen egyszerû az oka: nem vagyok hülye.

Egyébként ez a fajta kombinált szûrés, tehát, hogy platform szerint ki a legnagyobb gyûjtõ, nem volt betervezve a funkciók közé, most néztem meg, hogy a rendszer ilyenkor mit csinál, és változtatta a listát. Valószínû, hogy rossz paramétert vesz alapul, ezért nem pontos így a szûrés.

Majd ránézünk, ha lesz rá kapacitásunk.
Nexxuss
A Jatekaim.hu pedig olyan mint egy kis falusi postahivatal.😄😄😄😄😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

HAF Rigel
Krtchy aki az elsõ oladlon hoz fel mint legnagyobb gyüjtõ 172 db progival ( ps3 szürés bekapcsolva) 1 aza 1 db motorstromos progival rendelkezik .

Remélem megérted ,hogy mit szeretnék megnézni .

Egyébként az oldal jó gratulálok hozzá .

DanielT
Kedves Rigel! Mielõtt megvádolsz valakit, hogy hülyének néz, talán kicsit jobban utána kéne nézni a dolgoknak.

A szûrés valóban berendezi a felhasználókat akár platform szerint is, ahogy azt óhajtottad, de a fõképernyõn nem a ps3 gyûjtemény számát írja ki, hanem az összgyûjteményt(ahogy bármelyik szûrésnél). Ha ráklikkelsz az adatlapjára és ott választod tovább, hogy csak a ps3 cuccokat szeretnéd látni, akkor kapod meg a kívánt listát játékok szerint.

Üdv: DanielT, jatekaim.hu team
Nexxuss
Én komolyan nem tudom miért van mindenki így elhûlve a felbontásoktól. Baszki a Tekken DR az milyen felbontású? Alacsony de szép, mert el van simítva és éles a kép. Kell ennél több?? Nem. Ninja Gaiden Sigma. Az sem egy nagy hû de extra. Szép? Igen. Kell ennél több? Nem. Ki nem szarja le ha jól néz ki és hibátlanul fut? Na most Ninja Gaiden sajna néha beszaggat. Lost planet egy fos ahogy kinéz. Szóval tényleg ne essünk hasra a PS3 grafikai teljesítményétõl, mert az jelenleg kb nulla... ettõl még persze a masina jó, meg kurva sok mindenre kell használni de az, hogy emiatt 1-2 ember neki áll személyeskedni a forumon az nonszensz. Akinek nem tetszik valami, az elmehet máshova ilyen egyszerû.

HAF Rigel
Kedves DanielT !

Rákerestem és az elsõ hjetyekus 276 dbos gyüjteménylel . Én értem hogy minden ps3 programot megvesz , de tudtomal nem jelent meg 276 db ps3 program .

Mielött alapból hülyének nézed az embert probáld meg már megérteni a kérdést. Köszi

ui : azt szeretném látni ha megoldható , hogy x 25 ps3 progilya van xy 23 , hamár rá szürõk a ps3 ra akkor nem érdekel a 215db ps program amit beregeelt pc re . akkor csak a ps3 progiai érdekelnek , és ezért szürõk rá .

Maradok tisztelettel Rigel , ps3 Fan boy tag , & DanielT anit fan klub vezetõ helyettes . 😊 😊 .

DanielT
Kedves Rigel!

A jatekaim.hu -n belül van lehetõséged rákeresni a platform szerinti legnagyobb gyûjtõkre, ennek módja pedig igen egyszerû! A "Többiek" képernyõ jobb oldalán aktivált a "Legnagyobb gyûjtõk" opciót, majd a lentebb látható legördülõ "Platform" menübõl válaszd ki a kívánt gépet, esetedben a Playstation 3-at. Ekkor a lista a kért feltételek szerint rendezõdik.

Ha további kérdésed van, tedd fel nyugodtan, szívesen segítek:

Üdv: DanielT, jatekaim.hu team
EmThor
igen, és itt egy nagyon korrekt teszt, GT review-ban meg látni, hogy pálya közben tölt, elég gáz :\

katt

fsgh
Ninja Gaiden 2-nek 585p-s a felbontása?😮

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
talán mert nem õ csinálja 😉

EmThor
áramtalanítsd, szedd szét újra, rakd újra össze, rendesen rakd be a vinyót, dugd össze, helyezd áram alá, ha úgy sem jó, netrõl szedd le (hivatalos ps oldal) a 2.35-ös update-et, rakd pen drive-ra (le van írva hogy és milyen könyvtárba) és jó lesz.

HAF Rigel
Daniel miért cáfolnék egy olyan dolgot ami igaz . Én nem azt mondtam hogy ebben a kérdésben nincs igazad , hanem azt hogy 100 hozzászoláson keresztül teszed meg mindezt . Igen ezek a gépek kb ennyit tudnak. Az asztali pcben fejlettebb videokari van 8800gtx , de attol még jókat játszom és tártom el a számat ha szép grafikát látok. ps2 ben sem volt egy bivaly erõs Videokari, még is szép dolgokat ki lehetett préselni belõle , csak persze kompromisszumokat kellet kötni , és vannak játékosok aki a rózsaszín világban élnek és elhiszik hiogy a target renderelt animot kompromisszumok nélkül meg lehet csinálni a NEXT GEN konzolokon . A Grid is trükközik a töréseknél , elmosodás stb stb.

ui: Ha te vagy a Játékaim.hu az atya úr isten , akkor megmondod nekem miért nem lehet olyan dolgot megnézni hogy ki a legnagyobb gyüjtõ ps3 ,és akkor nem az össz beregelt játékai számát látnám ( ha rászürõk a ps3ra , vagy akármire) hanem a ps3 progilyainak a számát ? Egyszer kétszer kérdeztem már ott is.

chilios
Valaki aki tud angolul nézzen utánna nekem hogy mit írnak errõl a problémáról.és hogy oldható meg.link
DanielT
Jah, értem én 😊
Nem kell ps3 devkit hozzá. Alapban az is elég hogy pc-n fejletteb grafikai api-hoz és technikailag fejlettebb kártyákhoz férsz hozzá, és a grafikai rész azonnal kivégezne 😊 . Cellre meg lehet fejleszteni devkit nélkül is. A PS3 fejlesztésrõl ennyit...

shaken, not stirred

Gascoigne
Nem azt írtam, hogy mennyit tud, hanem hogy FullHD-ben futtatva szebb képet mutat, még akkor is ha felskálázza.

Ps3 ID: Gascoigne74

EmThor
- Civ demo: milyen zene szól az options menüben, nem magyar? amúgy full hd és elején ha kicsit lassabban tölt nem kell megijedni, csak a memóriába tolja be a cuccot, utána jó

- Commando 3: online nem volt épp' senki, de 3an lehet tolni 1 gépen, 1 hét múlva jön csak boxra 😊 második pálya sokkal szebb mint az elsõ, lehet jármûveket is vezetni, van felülnézetes old-school bossfight is 😊

- Novastrike: nagyon addiktív, nagyon nehéz, de változatos, 1-2 helyen lehetne nagyobb felbontású textúra, de a hõ- és robbanáseffektek kárpótolnak (720p)

- úgy néz ki lehet torrentezni ps3-al, letöltött torrent linkjét kimásolva, egy másik netoldal-on beillesztve lehet tölteni, persze visszaosztás nélkül 😊

Hát a konzolok fejlõdési iránya hosszútávon nem a grafika az biztos 😊 . Ez mindig is így volt és mindig is így lesz (fix hardverral nem is lehet arra menni, max az elsõ 1-2 évben, amit látunk mostanában).

shaken, not stirred

Alien!
mondjuk nekem azis elég lenne,ha minden játék technikailag hozná a cod4 szintjét....BF:BC után nyomtam vele multiban,hát zavarbaejtõ a vajsima 60fps...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
- ugye itt mindenki ps3 devkiten nyomja és napi kapcsolatban van a SCE fejlesztõivel?!

- dani boy-nak nincs ps3-a, de legalább is játékai -> beszélj az xboxos GRID fagyásokról, önpauzálásokról, esetleg a Ninja Gaiden 2 585p-s felbontásáról amúgy meg itt a helyed majd dobálunk tojással ha kimerészkedsz

DanielT
A COD4 azért kiváló példa, mert valójában még 720p-t sem tud 😄
Gascoigne
Hát azért nem az egyetlen, ott van a COD4, meg a Virtua Tennis 3 is például, amik 1080p-ben szebb képet eredményeznek, és akadásmentesen. Nekem 9 játékból 4 támogatja ezt a felbontást, de igaz ami igaz, a GTA4-et nem érdemes így futtatni.

Ps3 ID: Gascoigne74

tarti19
amúgy most bajban vagyok mivel nem fér el az azstalona pc a monitor és a ps3 együtt😞 akkor férne el ha a ps3-t felállítanám, csak nagyon nem tudom, hogy ez jó vagy sem, de ha nincs más akkor felállítóm és eszek hozzá majd egy tartót is...

tarti19
nem mondtam, hogy láttam, csak sosem szabad elkiabálni, de hát a pc-s fejlõdés havonta kihoz valami új vga-t megjelenítõt , hdd-t processzort és egyebet...1 év alatt 2-3* erõsebb pc-t összelehet dobni mint az elõdjei, noha a játékfejlesztõknek meg nagyon nem elég 1 év...
Pc-n szebb a grafika ezt én is jól tudom, de most valamerre elkell mozdulni a konzolnak ha hosszabb távlatokkkal is szemezget

Miért te igen? Ebben az esetben tényleg daninak van igaza, a GPU-n elbukik minden, felesleges vele vitatkozni, csak le fog hülyézni 😊 .

PS3 felépítése semmi extra, forgalomban kapsz ilyen videókarit, sõt opengl es 2.0 emulátor is van ati és nvidia kártyák alá (sõt azok erõsebbek is mint az RSX). A cell-t meg tudod programozni linux alatt, olvastam a doksijait, és programozgattam már, de ne hidd hogy azt pixel shaderként fogod használni. Nem olyan hû de nagy mítosz bármelyiknek a felépítése is 😊 . PCn elõbb fog elterjedni az 1080p-s játék mint konzolon, mivel ott vannak elég erõs videókarik, míg a konzol már 2 generációval (1-2 hónap és az már 3 lesz) le van maradva, ami meg is látszik a felbontásokon.

shaken, not stirred

tarti19
jójó uyganaza helyezt mint a f1 világában mint a ps3 világában mindkettõnek szabnak egy határt , de elég hamar átlépnek azon a határon ráadásul ezt látványosan teszik.

DanielT
Azt a hatalmas bullshit adathalmazt amirõl már a Ps2 is világhírû volt? Láttam.
tarti19
következõ generáció meg még várat magára😊 4-5 évet persze nincs ezzel baj , mert a játékok így sem csúnyák, persze ez már mindenkinek a saját ízlésére van bízv

DanielT
Jaja, nekem arra van szükségem, hogy nyugtatgassam magam 😄DDDD

"õleg ne papoljál az upscaling-rõl...hamár a kekeckedésnél tartunk."

Hallgatlak. Érdekel ez az upscaling téma.

Ja és nem 32-es hanem 23-as Hdready tv-m van. Tudod, csak erre fussa. Ezért is nyugtatgatom magam. Nicccsen rá pézem a postásfizuból.