PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ettöl még nem lesz jobb semmi, ahhoz hogy a minöségi ugrás meglegyen 2-4-szer akkora texturák kellenek , de a ps3-ba nem férne bele
plusz a grafikusi munkát is 2-szeresére növeli és igy a fejlesztési költség is 2-szeresére ugrik
egyébként elárulom megoldhato a probléma, de csak ps3-on az xbox képtelen rá, viszont MINEK, mikor jo nektek a 600P is , majd hülye lesz a fejlesztö szopatni magát 15 éves pöcsök miatt 😄
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
A probléma nem is ez hanem a hihetetlen sarkos fogalmazásod!
(szerintem egyébként EmThor-nak is ez a problémája)
Ez a 'én vagyok a próféta, megmondom a frankót' stilus nem túl elönyös.
Mi az hogy "bazi kevés ez a generáció a fullHD-re" Honnan tudod? Te tervezted valamelyik gépet? Vagy csak tippelsz abból, hogy kevés a fullHD játék? Amúgy amiket a szoftverfejlesztõk mondanak sem kell mindig elhinni, mert finoman szólva szeretik a saját oldalukról nézni a dolgokat és úgy nyilatkozni. Végülis könnyebb így megmagyarázni mint úgy, hogy sajna kevés volt a pénzünk a fullHD-hez.
De említhetném régebbrõl más témában "az 1080i értelmetlen baromság, hülyegyerekek használják".
Ha azt írnád, hogy hdready tévén inkább használd a 720p-t akkor én is kussban maradnék mert ez így valamennyire megfelel a valóságnak.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
WipeoutHD? ne viccelj...
Ezmiez??

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMúgy az hoyg 1080p vagy 720p teljesen mindegy mert nincs olyan játék amit összelehetne vetni ezen 2 kategóriában. Lásd PC 1 éve van dx10 lassan és még mindig nincsenek azok a különbségek amiket akkor behírdettek látványvilágra...
Vegyük például a a szabványokat amiket nem lehet modosítani az fixen adott, de az hogy, milyen úton módon jutunk el odáig az már pénz pénz és pénz és még egy ksi pénz...
Azért 22 éve csak nyomom az ipart!
Igaz a commodore gépek után ps-re váltottam, de ha nem lett volna MGS, Crash, GT, HotShotGolf akkor felõlem lehet sony lesz*rom. Persze jól jött az üzletpolitika is pl. bedobták az adúászt a ps2-nél (DVDplayer) és most is a (Blu-ray player)Kipróbáltam az N64-et is de nekem gyerekes volt a sima Box meg nagyon "amerikai" volt nekem a rohadt sok FPS-el.
Igazából nem is értem mire írod ezt a fanboyizmust. Itt arról van szó, hogy a GT5p tud egy szintet, hogy az most fullos 1080p vagy valamivel alatta van végülis mindegy, mert a többi játék nem igazán hozza ezt a szintet. Te is írtad, hogy sok pénz és mégtöbb idõ ami miatt a GT ott tart ahol. Én ebböl azt veszem le, hogy nem a hardver a kevés -pedig Te ezt írod- hanem az idõ, pénz, meg végülis az emberek többségének nem is fontos ez a fullHD. (jó példa a GTAIV fullSD-je melletti eladások)
Mellesleg fullHD-n játszok és nekem rohadtul kijön a GT5 GTA közötti képminõség!
Igazából nem is várom a magyarázatot az "ez a generáció rohadt kevés a fullHD-re" mondatodra, mert elég válasznak annyi, hogy GT5p vagy akár a WipeoutHD de ezzel még várjunk mert egyenlõre nincs a piacon. A networkön pl. jóval több az 1080p-s játék mint a 720-as, igaz ezek mini játékok de mégis az én véleményemet támasszák alá miszerint idõ és pénz kérdése az 1080p.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
shaken, not stirred
Szívbõl ajánlom mindenkinek
és érdemes meghallgatni magyar cigányok által elõadva is, micsoda lendület!
Tessék!
És most hogy picit jobban belolvastam.... mi a pékf***a van itt?
Embörök hát jó ez így?
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
warn-t itt is megérdemelném a minõsíthetetlen hangnemem miatt + gyerekesség meg ilyesmi, 100% elismerem. de kiállok a rendes topikmenetért és azért a fanboyizmusért (vivát izmusok) amit egy ps3 topikban megengedhet magának az ember a megfelelõ korlátok között!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ez gerinctelenség, és a lehetõ legnagyobb aljasság. Azért letörölni valakit mert vitatkozik velem, egy tök másik oldalon. Most erre válaszolj, szerinted ez jogos és helyes lépés volt? Amennyiben nem sérti meg az ottani szabályzatot, az elõbb említett jelzõkre utal a lépése.
shaken, not stirred
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Papesz
amúgy meg mi a baj azzal, ha ps3 specifikus topikban ps3-ról lenne szó, nem egyesek feltûnési viszketegéségérõl, meg fikázásról?
Semmi. Arról van szó most is.
#40876:
beszélj az xboxos GRID fagyásokról, önpauzálásokról, esetleg a Ninja Gaiden 2 585p-s felbontásáról
Akkor most mégse a PS3-ról legyen szó? <#nemtudom>#nemtudom>
Papesz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ps3 ID: Gascoigne74
Papesz, te meg ilyen embereket védsz?
shaken, not stirred
Nem azért dolgoztam 1 évet vele, hogy aztán olyan emberek használják akik folyamatosan gyalázni próbálnak. Egyszer elfogy a türelmem, ez most következett be.
Na most tényleg léptem, pár óra és leszek.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
jimi: ja, tudom hogy én is mit mûveltem, büszke sem vagyok rá, de más megoldás nincs, az 'ilyenekkel' szemben... törölt onnan, mert megteheti, kicsinyes bosszúból, ilyen emberek fertõzik a netet. a fanboyism is egy dolog, lehetne részemrõl is normálisabban mûvelni, mert szerintem megvan a létjogosultsága, ellentétben a konzolháborúval, de ha már trollkodni meg fikázni jár ide valaki, hagy cáfoljam már meg, hagy vessek fel én is ellenpéldát, erre meg a válasz a nagy kuss.
Ellenben úgy nehéz lesz, hogy simán lesöpröd a tényeket az asztalról, tehát:
Még a 720p sem mindig jön össze
Ha összejön akkor sincs képjavító eljárás sokszor
Ha összejön akkor is szaggat sokszor
A GT5 nem fullhd, csak felskálázott egy nagyobb felbontásról mint 720p, akkora pénzekbõl készül mint 30 másik játék és még 1 év mire megjelenik. Mikor lesz másra ekkora kapacitás?
A keresetemmel most sincsenek gondjaim, nem kell fejlesztõmérnöknek mennem, a tehetségem nem herdálom el.
Ráadásul az is nehezíti a dolgot, hogy nyilvánvalóan vérfanboj vagy, így semmi nem gyõzne meg.
"Sem az ügyvédje, sem a haverja nem vagyok Daniel T-nek, majd megvédi magát ha akarja, de "... ez a DE szócskától kezdve rég rossz.
amúgy meg mi a baj azzal, ha ps3 specifikus topikban ps3-ról lenne szó, nem egyesek feltûnési viszketegéségérõl, meg fikázásról? ha másképpen nem lehet rendet tartani, nekünk kell megoldani, vagy így, vagy úgy. lehet ám törölni az én offjaimat is, csak lenne egy normális moderátor. külföldi fórumokon, valahogy írtják a trollokat, meg megy normálisan a téma, mi ehhez sem nõttünk még fel, szomorú 😞
Sry.
"Ez a generáció olyan gyenge hozzá mint egy másnapos egérfing"
Be kéne téged valahogy játszani fejlesztõmérnöknek a sony vagy az ms-hoz, egy ilyen elme milliókat kereshetne, te meg itt herdálod el a tehetséged. Ejj-ejj.
Egyébként Te állítottál valamit, neked kéne bebiztosítani tényekkel és nem mások cáfolatait várni. Elörebocsátom az nem mérvadó, hogy a legtöbb játék csak 720p-s. És az sem, hogy 256-os a videokari. Én azt gondolom itt inkább a fejlesztési költségek és az idõhiány a mérvadó.
Szeretnék értelmes cáfolatot de valahogy úgy kezd, hogy a GT5p nem létezik, vagy nem az aminek látszik esetleg csak becsapnak és az nem is fullHD. Merthogy kivételek ilyen esetben nem léteznek ha egy játék tudja az 1080p akkor a hardver is képes rá. Jó munkát!
Papesz