PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért gondolkodjatok már , az enginben 1 adatot kell átirni hogy 1080P-ben rendereljen
de ettöl még nem lesz jobb semmi, ahhoz hogy a minöségi ugrás meglegyen 2-4-szer akkora texturák kellenek , de a ps3-ba nem férne bele
plusz a grafikusi munkát is 2-szeresére növeli és igy a fejlesztési költség is 2-szeresére ugrik

egyébként elárulom megoldhato a probléma, de csak ps3-on az xbox képtelen rá, viszont MINEK, mikor jo nektek a 600P is , majd hülye lesz a fejlesztö szopatni magát 15 éves pöcsök miatt 😄

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

A legfontosabbat megint kihagytam! <#boxer>
A probléma nem is ez hanem a hihetetlen sarkos fogalmazásod!
(szerintem egyébként EmThor-nak is ez a problémája)
Ez a 'én vagyok a próféta, megmondom a frankót' stilus nem túl elönyös.
Mi az hogy "bazi kevés ez a generáció a fullHD-re" Honnan tudod? Te tervezted valamelyik gépet? Vagy csak tippelsz abból, hogy kevés a fullHD játék? Amúgy amiket a szoftverfejlesztõk mondanak sem kell mindig elhinni, mert finoman szólva szeretik a saját oldalukról nézni a dolgokat és úgy nyilatkozni. Végülis könnyebb így megmagyarázni mint úgy, hogy sajna kevés volt a pénzünk a fullHD-hez.

De említhetném régebbrõl más témában "az 1080i értelmetlen baromság, hülyegyerekek használják".
Ha azt írnád, hogy hdready tévén inkább használd a 720p-t akkor én is kussban maradnék mert ez így valamennyire megfelel a valóságnak.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Istencsászár
Ebben a generációban 720p legyen AAval atom stabil Fpsel... de pár esetben ez SINCS MEG... namtudom ezek után minek kell valakinek full HD. Parasztvakítás és felesleges, mert nincs full HD, ezek a gépek ezt nembírják...

WipeoutHD? ne viccelj...

Ezmiez??

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
Jön majda REsident Evil 5, Killzone 2, Far Cry 2 idõvel , ha itt javulást látunk grafikai megvílósítások terén nyílvánvalóan van még a ps3-ba tartalék.
AMúgy az hoyg 1080p vagy 720p teljesen mindegy mert nincs olyan játék amit összelehetne vetni ezen 2 kategóriában. Lásd PC 1 éve van dx10 lassan és még mindig nincsenek azok a különbségek amiket akkor behírdettek látványvilágra...
Vegyük például a a szabványokat amiket nem lehet modosítani az fixen adott, de az hogy, milyen úton módon jutunk el odáig az már pénz pénz és pénz és még egy ksi pénz...

Egy flashjátékot vagy valami kis lövöldét azért ne vegyél egy kalap alá egy komplex játék engine-el felbontásügyileg. GT5 meg nem natív Full HD, sztem 5x le lett már írva. Példaként a Killzone2, a Sony legnagyobb projektje, 720p 30 fps. (még nincs tisztázva, hogy natív e) Resistence 2 szintén, valós felbontás itt sincs közölve, csak, hogy 720p lesz.

Öreg vagyok én már a fanboykodáshoz...
Azért 22 éve csak nyomom az ipart!
Igaz a commodore gépek után ps-re váltottam, de ha nem lett volna MGS, Crash, GT, HotShotGolf akkor felõlem lehet sony lesz*rom. Persze jól jött az üzletpolitika is pl. bedobták az adúászt a ps2-nél (DVDplayer) és most is a (Blu-ray player)Kipróbáltam az N64-et is de nekem gyerekes volt a sima Box meg nagyon "amerikai" volt nekem a rohadt sok FPS-el.

Igazából nem is értem mire írod ezt a fanboyizmust. Itt arról van szó, hogy a GT5p tud egy szintet, hogy az most fullos 1080p vagy valamivel alatta van végülis mindegy, mert a többi játék nem igazán hozza ezt a szintet. Te is írtad, hogy sok pénz és mégtöbb idõ ami miatt a GT ott tart ahol. Én ebböl azt veszem le, hogy nem a hardver a kevés -pedig Te ezt írod- hanem az idõ, pénz, meg végülis az emberek többségének nem is fontos ez a fullHD. (jó példa a GTAIV fullSD-je melletti eladások)
Mellesleg fullHD-n játszok és nekem rohadtul kijön a GT5 GTA közötti képminõség!

Igazából nem is várom a magyarázatot az "ez a generáció rohadt kevés a fullHD-re" mondatodra, mert elég válasznak annyi, hogy GT5p vagy akár a WipeoutHD de ezzel még várjunk mert egyenlõre nincs a piacon. A networkön pl. jóval több az 1080p-s játék mint a 720-as, igaz ezek mini játékok de mégis az én véleményemet támasszák alá miszerint idõ és pénz kérdése az 1080p.

baggins
Mi lenne? Ugyanaz a vita, ami a topik nyitása óta folyik. Értelme nulla, hasznos hsz-ek száma nulla. Fika-nation.

JohnnySmith
Amiket láttam azok drágák de biztos jók 😉))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Ne mártíromkodj már..... ki akar neked warnt adni?(úgy érzed rászolgáltál?) Nem is tudnék..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ha On topik, akkor amit már egyszer kérdeztem ajánljatok valami jó kis headsetet ps3-hoz 😊 . Kényelmes, jóminõségû hang és persze vezetéknélküli legyen.

shaken, not stirred

EmThor
király vagy, jöhet a warn-om, bocsánat mindenkitõl, mostantól ON topik!

OliApa
Na. Górékám! Hát meggyüttünk? Közbe' majdnem kinyírták DanieltT-t jól, meg egyebek. <#vigyor1> Meg a PSN-en sem vagy fent soha! <#duhos2>
OliApa
De bizony, kedves Barátaim! A Civilization PS3 demójának menüjében Brahms: Magyar táncok n. 5. (Szép Magyar tánc) címû gyönyörû dallamai szólnak! Remélem a végleges verzióban is így lesz! E csodás dallamot hallgattam 2006. szilveszterén ausztráliai magyarok között, senki sem tudta könnyek nélkül végighallgatni...

Szívbõl ajánlom mindenkinek

és érdemes meghallgatni magyar cigányok által elõadva is, micsoda lendület!

Tessék!
JohnnySmith
1-2 hete csak felületesen bele-bele olvasgattam a topikba..... (sajna munka meg pihi)
És most hogy picit jobban belolvastam.... mi a pékf***a van itt?
Embörök hát jó ez így?

HUNMarcus
3 unlock van, azt választasz amit akarsz

PS3 ID: marcogi zsírkutya

EmThor-t nem adjuk😊!!

gazgoblin
mostmar tenyleg abba kene hagyni az offolast meg a flamelest mert lassan teged utalnak ki innen (no offense)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

EmThor
ha egyik oldalról szó van, teremtsünk egyensúlyt, boxot, box topikban nem fikázok. annyit meg elhiszek róla h sokat melózott a jatekaim.hu-val és tudom hogy alaptalan volt a vádaskodásom, de csak kiugrott az a nyúl a bokorból 😊

warn-t itt is megérdemelném a minõsíthetetlen hangnemem miatt + gyerekesség meg ilyesmi, 100% elismerem. de kiállok a rendes topikmenetért és azért a fanboyizmusért (vivát izmusok) amit egy ps3 topikban megengedhet magának az ember a megfelelõ korlátok között!

tarti19
szerintem nema felbontás a kérdés hanem a részletesseég, ami igencsak kiütközik egy általános user szemével

Istencsászár
BF BC egy kupac trágya... kicsit turbozott BF2 semmi több... tiszta NFS lesz ez a BFs zéria, minimális fejlõdés.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Most nem a flame és offtopic generálásról van szó, nagyon is helyes volt hogy segített projector ügyben, és oké hogy flémeltünk róla hogy kis postásfiú.

De ez gerinctelenség, és a lehetõ legnagyobb aljasság. Azért letörölni valakit mert vitatkozik velem, egy tök másik oldalon. Most erre válaszolj, szerinted ez jogos és helyes lépés volt? Amennyiben nem sérti meg az ottani szabályzatot, az elõbb említett jelzõkre utal a lépése.

shaken, not stirred

Istencsászár
Aki nem akarja ne olvassa amit ír... hülyeségeket nem beszél, van mind két konzolja, mindennel játszott mindent látott amikor csak akar... õ véleményére lehet adni, és be is tudja azokat bizonyítani... van akiknek ez nem tetszik, mert ugy ragaszkodnak a szívük választotta gépükhöz h ez már sokk.. pedug ezek csak hulladékok, eszközök, annyit nemér hogy ezen valaki felbassza magát😊 el kell fpgadni a hibákkat meg a jobb tulajdonásokat mind a két oldalról, és errõl KELL beszélni... miért ne lehetne?

Alien!
persze...nincs evvel gond...de akkor mit is lehetne melléállítani?!?!? BF:BC? közelében sincs....Talán a KZ2 az egyetlen ami fölé tud nõni a közeljövõben... Sokan mégcsak hasonló mo-cap-t sem képesek összehozni(gyanítom a resi2-ben is ez lesz a baj...)...pályatervezésrõl,kezelhetõségrõl,balance-ról ne is beszéljünk....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nem tisztem védeni, majd megteszi õ maga, ha úgy érzi. Viszont továbbra is az a véleményem, hogy a flame-et és az off-topic-ot nem õ generálja.

Papesz

amúgy meg mi a baj azzal, ha ps3 specifikus topikban ps3-ról lenne szó, nem egyesek feltûnési viszketegéségérõl, meg fikázásról?

Semmi. Arról van szó most is.

#40876:

beszélj az xboxos GRID fagyásokról, önpauzálásokról, esetleg a Ninja Gaiden 2 585p-s felbontásáról

Akkor most mégse a PS3-ról legyen szó? <#nemtudom>

Papesz

Istencsászár
Engem😊, nem kell tõle hanyatt esni... semmi forradalmi nincs benne. Ezt az engingét ezeknek a nextgen gépeknek ugy kell(ene) vinniük 200 fps hogy az nemigaz... sokan jönnek hogy Cod4 igy meg ugy... francokat, csak jól van felépítve, teknóban zéró, elavult.

Alien!
de gyébként ki a f*szt érdekel,hogy technikailag milyen,ha az összhatás kiváló?!?!?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

meg rengeteg pénz a sok munka mellé

Gascoigne
Ez így van. 😊 De még így is szebben mutat egy két játék, persze van kivétel, lásd GTA, ami így jobban szaggat.

Ps3 ID: Gascoigne74

Hát könyörgök ez szánalmas. Röhejes vagy, erre már nincs mentséged.

Papesz, te meg ilyen embereket védsz?

shaken, not stirred

Istencsászár
COD 4 azért néz ki jól, mert sok munka van a pályakészítõk kezeiben. 5letes, szúfolt, millio object, látványos változatos elrendezés... amugy technikailag egy 0a a gém, olyan elmosodás effektek és egyéb kamu dolgok vannak benne hogy max bottal piszkálnám meg😊, hameg közelebrõl szemügyre veszel bármit is akkor jön a meglepi😊, nem szabad megállni benne, az a lényeg és akkor amit nem látsz ez nem fáj😊

DanielT
Úgysem vagyok jatekaim.hu tag szerinte, szóval nem én töröltem.

Nem azért dolgoztam 1 évet vele, hogy aztán olyan emberek használják akik folyamatosan gyalázni próbálnak. Egyszer elfogy a türelmem, ez most következett be.

Na most tényleg léptem, pár óra és leszek.
EmThor
azt mondtad elmentél 😄 😄 kééész 😄

DanielT
Természetesen mindkét gépre. Ezért nem is azt írtam, hogy a PS3 kevés hozzá, hanem, hogy ez a generáció.
Persze. Ahogy mondod a COD4 sem 720p aztán milyen jól néz már ki. Sok függ a SW-es upscaletõl. Mert lehet az is nagyon jól csinálni, lásd COD4 illetve szarul, lásd Haze.

EmThor
ez van, elég mocsok voltam én is tisztában vagyok vele, de amit itt mûvelt amellett sem lehet elmenni. hát ez van, majd felnövök. ha õ nem is, hazudozik itt magáról a fórumon, stb. 😊

Azt a kurva Dani!!Tényleg törölted..de most komolyan,miért?Tudom,hogy itt nem vagytok jóban,de jatekaim.hu-n mivel tett neked keresztbe?

Amellett semmi értelme a fejlesztõknek erõltetni a natiív 1080P-t, minek is erõltetnék mikor a HW, SW-esen elvégzi a nagyítást?! Persze köze nincs a kapott képnek egy valós 1080P-s megjelenítéshez de ez már kit érdekel. A user annyit lát, hogy 1080p van a dobozra írva, 1080P-t ír ki a TV azt jól van. Lentebbi példa mutataja mennyire könnyen megvezethetõek az emberek.

Alien!
btw a wipeot hd-re kiváncsi vagyok,hogy natív lesz-e,és ha talán igen akkor minek az árán...de elnézegetve a KZ2 videókat,nekem még a 720p is tökéletes,sõt a COD4 600p-je is....

fsgh
ez most külön a Ps3ra írtad vagy mind2 gépre?(box és ps)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Úgy értem komolyan írtad??

EmThor
ja igen, jatekaim.hu-n milyen felhasználói feltételeket sértettem meg, hogy töröltél? lám-lám, csak kibújt a szög a zsákból

jimi: ja, tudom hogy én is mit mûveltem, büszke sem vagyok rá, de más megoldás nincs, az 'ilyenekkel' szemben... törölt onnan, mert megteheti, kicsinyes bosszúból, ilyen emberek fertõzik a netet. a fanboyism is egy dolog, lehetne részemrõl is normálisabban mûvelni, mert szerintem megvan a létjogosultsága, ellentétben a konzolháborúval, de ha már trollkodni meg fikázni jár ide valaki, hagy cáfoljam már meg, hagy vessek fel én is ellenpéldát, erre meg a válasz a nagy kuss.

Ezt most komolyan írta??<#wow1><#wow1><#wow1>

Nem full HD a GT5P. Natívan ugyan több mint 720p (az egyetlen gém talán aminek a natívja több mnt 1280x720) de közel sem renderel natív 1080P-ben. Ahogy lentebb elhangzott ez a generáció kevés hozzá, ez matek semmi több.

DanielT
Most megyek el itthonról, csak este fogok tudni foglalkozni a dologgal.

Ellenben úgy nehéz lesz, hogy simán lesöpröd a tényeket az asztalról, tehát:

Még a 720p sem mindig jön össze
Ha összejön akkor sincs képjavító eljárás sokszor
Ha összejön akkor is szaggat sokszor
A GT5 nem fullhd, csak felskálázott egy nagyobb felbontásról mint 720p, akkora pénzekbõl készül mint 30 másik játék és még 1 év mire megjelenik. Mikor lesz másra ekkora kapacitás?

A keresetemmel most sincsenek gondjaim, nem kell fejlesztõmérnöknek mennem, a tehetségem nem herdálom el.

Ráadásul az is nehezíti a dolgot, hogy nyilvánvalóan vérfanboj vagy, így semmi nem gyõzne meg.
EmThor
te beszélsz? így vágsz vissza, hogy törlöd az accomat? mit csináltam a jatekaim.hu-n? semmit! visszaélsz a jogoddal, ennyit érsz, gratulálok!

"Sem az ügyvédje, sem a haverja nem vagyok Daniel T-nek, majd megvédi magát ha akarja, de "... ez a DE szócskától kezdve rég rossz.

EmThor
mellesleg te hiányoztál még innen 😊 amúgy tisztában vagyok vele, hogy mi igaz abból amit írok és mi alaptalan vádaskodás, de ha nem veszik fel, olyan alapon egyiket se, akkor a tényeket is elkerülik és így nem lehet normális vitát folytatni. fõleg úgy, hogy addig van nyugi amíg ide nem tolja a képét. ráadásul a topikgazda közelében sincs a topiknak :\

amúgy meg mi a baj azzal, ha ps3 specifikus topikban ps3-ról lenne szó, nem egyesek feltûnési viszketegéségérõl, meg fikázásról? ha másképpen nem lehet rendet tartani, nekünk kell megoldani, vagy így, vagy úgy. lehet ám törölni az én offjaimat is, csak lenne egy normális moderátor. külföldi fórumokon, valahogy írtják a trollokat, meg megy normálisan a téma, mi ehhez sem nõttünk még fel, szomorú 😞

Upsz lemaradt, természetesen DanielT-nek címezve.
Sry.

DanielT :
"Ez a generáció olyan gyenge hozzá mint egy másnapos egérfing"

Be kéne téged valahogy játszani fejlesztõmérnöknek a sony vagy az ms-hoz, egy ilyen elme milliókat kereshetne, te meg itt herdálod el a tehetséged. Ejj-ejj.
Egyébként Te állítottál valamit, neked kéne bebiztosítani tényekkel és nem mások cáfolatait várni. Elörebocsátom az nem mérvadó, hogy a legtöbb játék csak 720p-s. És az sem, hogy 256-os a videokari. Én azt gondolom itt inkább a fejlesztési költségek és az idõhiány a mérvadó.

Szeretnék értelmes cáfolatot de valahogy úgy kezd, hogy a GT5p nem létezik, vagy nem az aminek látszik esetleg csak becsapnak és az nem is fullHD. Merthogy kivételek ilyen esetben nem léteznek ha egy játék tudja az 1080p akkor a hardver is képes rá. Jó munkát!

Sem az ügyvédje, sem a haverja nem vagyok Daniel T-nek, majd megvédi magát ha akarja, de ha visszaolvasol és leveszed a szemellenzõt, akkor ki fog derülni, hogy gyakorlatilag Te vagy az egyetlen, aki nem tud vele megbeszélni semmit. Persze nem csoda, hiszen nekem is pont most írtad írtad, hogy ...ne próbálkozz, nem fog sikerülni! Ezzel a hozzáállással elég nehéz lesz a dolog.

Papesz