PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

carterx
eddig türelmes voltam és kihuzgáltam minden játék után,stb.
de mostmár hogy a másik szobában másik tv-n is zúg,tuti szar.
csak már elzavarnak vele a boltból lehet.

Elég nagy eséllyel ez alaplapba integrált hálókártya, annak meg a javítása nem a legegyszerûbb darab.

Van itt nálunk sony customer support? Esetleg egy sony szakboltban kérdezz utána, hátha tudnak valamit mondani, de van egy olyan érzésem hogy elég sokba kerülne a javítása.

shaken, not stirred

Istencsászár
".A bolt azt mondta hogy közel van hozzá konektor,vagy az antenna zavarja" miért nem vitted be a boltba? nézzék meg cseréljék ki...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

carterx
Ja és még az hogy a megvétel óta zúg a tv ha a PS3 megy,már a menüben.És ha ilyenkor átrakom tv mûsorra a tv-t akkor azok is zúgnak.A bolt azt mondta hogy közel van hozzá konektor,vagy az antenna zavarja.
Ma vettem egy másik PS3-at és azt gyanúgy bekötöttem mint emez volt és az érdekes módon nem zúg úgyanott.
Kb 1.hónapos a régebbi.Van e esélyem cserére vagy valamire szerintetek.

carterx
Nem vagy egyedül!!!!
(rühellem)

carterx
Sziasztok.

Lehet e olyat javíttatni valahol ha mondjuk közeli villámcsapás miatt kimegy a PS3-ban a hálókártya.Mert így jártam.
Ugyanúgy a PC-n és a Mûholdvevõn is amiben Net kábel volt dugva.
Segítsetek már.

Thx

Hát ennyiért 46"-os full HD samsung tv-t kapsz....

shaken, not stirred

Optimális esetben nem több réteget használnak, hanem simán a depth értékekkel számolnak. (vagy nem a COD4 esetében)

Persze el lehet túlozni és alig is lehet alkalmazni. Timeshiftben ott volt, nem tûnt fel annyira, de ha megnézted ott volt és ha eltüntetted volna feltûnt volna a hiánya. Na ilyen egy jó effekt 😊 .

shaken, not stirred

OPM UK Július

Lego Indiana Jones - 8
NBA Ballers - 7
Metal Gear Online - 8
Civilization Revolution - 8
Haze - 6
Overlord - 7
Buzz! Quiz TV - 8

Alien!
hát én nem vettem észre...Cod4-ben is nagyon jó de sztem 2 lépcsõs(vagy van,vagy nincs)...KZ2-ben jópár réteg van...nagyon sokat dob az összhatáson.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Elvileg volt benne (én legalábbis láttam).

Ami nekem DOF-ban tetszett az a Timeshift, na azt nagyon optimizálták PC-re. Olyan tükörsima 60 fps volt minden maximumon, hogy azt szép volt nézni 😊 .

shaken, not stirred

Scotty99
Végül megoldottam. Nagyon mosottas a kép, de legalább a TV frissítése nem bassza ki a szemem (rövidlátó vagyok).

PS3 ID: ghost_hun

Alien!
nekem a KZ2 depth of field megoldása jön be leginkább,sokkal komolyabb mint amit eddig láttam...Bár lehet,hogy a crysis-ben volt,csak kellõ hw hiányában nemigazán láttam...mindenesetre,kötelezõen kéne használniuk a fejlesztõknek minden fps-ben..Kiváncsi vagyok Resistance 2-ben lesz-e...úgyemléxem az 1ben nem volt.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

OliApa
Oppszla! THX!
utálom a focit. nekem ezek az idõszakok rendkívül stresszesek.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

HUNMarcus
na mindenki húzzon a tv-k elé megkezdõdött a fociünnep! <#worship>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

tarti19
idén már lesznek olyan játékok😊 de ezt nem szóban kell eldönteni , ahnem majd ah lesz stuff akkor kielemezni 😊 aztán mindegy milyen (konzolon) csak élvezni kell a lényeget😊

Istencsászár
Mikor?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ja annyi hozzá, azért vesszük (veszem hogy maxon van), mivel jópár játék 720p alatt renderel, hogy stabil frameratet tudjon az egész játék alatt nyújtani, ami nem is mindig sikerül 😊 . Ha lenne még erõ, nem kéne leskálázni.

shaken, not stirred

DanielT
Panasonic AX100 a projektor.
tarti19
nem is a 720p a lényeg, hanem az AA és a részletgazdag megjelenítés... azért erre minden bizonnyal képes (lesz) a ps3

A videókártya már szinte maximumon van pörgetve 😊 . Pl. gears of war 1 85% ette le az x360-at és mint tudjuk az erõsebb gpu terén. Még ha nem is teljesen maximumon megy, akkor sincs a 2.25 szörös teljesítmény növekedéshez elég erõ 😊 . (ami kell a 720p-rõl 1080p-re ugrásnál alapban)

Na jó tegyük hozzá ez egy durva közelítés, nem teljesen 2.25szörös teljesítmény kell hozzá.

shaken, not stirred

Istencsászár
Ki mondta hogy maxon van? ahhoz nem kell maxon mennie hogy 720p alatt is köhögjön a gép... legyen 720p AA-val, semmi más nem kell egyenlõre.

Jól megmagyarázta mindenki, most már értem!
Tehát 2.25-os pixelhez már kevés, mert a maximumon van a hardver már most!
LOL!

Halkan: honnan veszitek, hogy maximumon van?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Scotty99
Más semmi ilyenem nincs ithhon jelenleg, de akkor majd megpróbálom, ha visszakapom a fényképezõt.

DanielT
Próbáld ki valami más eszközzel a bementet. Kamera, fényképezõgép, stb.
Scotty99
SDTV-n. Próbáltam azt, hogy felkapcsolásnál lenyomva tartom a gombot, csipogott egyet, de akkor sincs kép.

DanielT
Milyen kijelzõn volt eddig a PS3?
baggins
Anno a Wii-t próbáltam így, nagyon gáz volt. Gondolom a PS3 még szörnyûbb képet adna.

Scotty99
Az nem számít, csak ki akarom próbálni. Addig eljutottam, hogy hozzákötöttem "azt a sárga kábelt", de amikor a TV programban átkapcsolom CVBS-re, akkor nem jeleníti meg a PS3 képét...valami ötlet? 😊

DanielT
Meg, de siralmas lenne a képminõség.
Scotty99
OS3=PS3, kicsit elírtam 😄

Scotty99
Lehet, hogy nagy hüjeséget kérdezek, de szerintetek megoldható, hogy a PC-ben lévõ TV Tuner kártyához kössem a OS3-at? Mert van olyan bemenete, mint amilyen a TV-n is (az a sárga kábel, nem értek én az ilyenhez <#idiota>)

DanielT
Ha jól esett ne hagyd abba, vagy a szomszédok számláit is hozzád dobom be <#hehe>
tom' de olyan jól esett ugratni. <#vigyor3>
fsgh
Viking-nek van demoja?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DanielT
Az egész postás dolog csak poén volt részemrõl... ezt már leírtam jópárszor azóta, de úgy látszik ezt már soha nem mosom le magamról 😄 (na nem mintha zavarna vagy ilyesmi) 😄
Killzone 2 olvasnivaló

Kissé szakmai, de érdekes 😊 . Újdonságot inkább csak ott mond hogy osztják szét spu-k között a feladatokat.

Az árnyékokkal az a gond, hogy shadow mapeket használnak, ami alapban jó és szép viszont megvannak a korlátjai. A fõ gond, ha az egész scene-t bele akarod pakolni egy shadow mapbe, akkor vagy irtó nagyot és gazdaságtalant kell használnod, vagy iszonyú pixeles lesz az árnyék, és ezért használnak több shadow mapet attól függõen, hogy milyen messze vannak az árnyékok. És a vonal amit látsz ennek a LOD-olása. Csúnya megoldás, de a nagy kültéri területek dinamikus árnyékolását nem egyszerû megoldani. Vannak rá megoldások (pl amit a KZ2 doksi említ), de nem teljesen egyértelmû.

shaken, not stirred

😊

jóvan' de akkor lelked rajta.

Az újpesti csomagkicserélõben dolgozik, nagyon rendes srác, amikor nem jött meg az army of two-m, felhívta a Galopp utcai postát, tûvé tett érte mindent. Azóta vett ps3-at is. Nem dolgoztatok együtt véletlenül esetleg?

Na mindegy, azért köszi!
DanielT
😄DDDDDD

Sajnos csak poén szinten tudom üdvözölni az ötletet 😊
DanielT,

most viccen kívül: olyat nem lehet, hogy a postásokat valami kis VIP csillaggal meg lehessen jelolni a jatekaim.hu.n? Van postás haverom, ps3 a mindene, biztos örülne neki.
DanielT
Az elhangzottakhoz 1080p témában látom már nem kell hozzátennem, elegen vannak akik helyesen/valósan látják a helyzetet. (persze ezt eddig is tudtam)
Szerintem felesleges eröltetni ezt az 1080p-t a sony is itt rontotta el, amikor agyba fõbe ezt a full HD dolgot hangoztatta és erre van kb. 3-4 játék ami tényleg meg is tudja csinálni. Ami az 1080-hoz kell plusz erõforrást azt fordítsák 2x részletesebb 720p grafikára.
Btw a legjobban a mostani játékokban a hülye árnyékokat utálom, amik elõtted kb. 2-3 méterrel lesznek nagy felbontásúak vagy mi...francért nem lehet ezt elõtted 50 méterrel ahol nem veszed észre? 😛

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

MGS4 2006 vs 2008 video
Szerk: sokkal jobban fest, hogy levették ezt az erõltetett zöld tónust nem beszélve a jobb framerõl. Szóval <#worship>

baggins
Ez igaz, más kérdés, hogy személy szerint elõbb vennék játékra kenyérpirítót, mint PC-t.

HAF Rigel
Mindenkinek igazat adok , nem lesz 1080p max 2-3 év mulva de elterjedni inkább a ps4ben fog , szerintem is . De annyira vágdossátok a számokat , mi értelme van?
Hogy tetszik egy játék grafikálya , szerintem nagyon személyes dolog . Felesleges ezen vitatkozni. Ha nagyon pixeleket akarok nézni pc veszek és azon nézem , mert ott tényleg van 1600*1050 felbontás , + 16 AA stb stb. Mivel nincs korlátlan Hw ezért a programozók mindigy csalnak valamivel

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Minden kedves tévelygõnek ez a generáció kevés a fullos 1080p-s megjelenítésben, és nem azért mert több pénz kellene rá, hanem fizikailag nem elég a hardver. Nem csak az xbox,360 a ps3 is.

Van pár játék ami képes tényleges 1080p-re, de azok vagy psn-esen minigémek, vagy EA-s nba részek.

Grafikai javulás tényleg lesz, mivel jobban megismerik a hadrvert, de akkora ugrás nem lesz mint hinnétek, ez teljesen más korszak mint a ps2-é. A 720p-bõl 1080p-be közel 2.25-ös pixel és raster erõ ugrás kéne, amit sehogy sem lehet kigazdálkodni a szinte maximumon futó hardvereken, erre az erõ és a videómemória is kevés volt.

PS2-n a felbontás állandó volt, nem akartak szabványt váltani közben.

shaken, not stirred

Nem baj ha drága, a minõséget megfizetem, csak linkeket kérek 😊

shaken, not stirred

CW te menjél szépen és hegeszd inkább a Live Arcade játékaidat aztán majd jól megveszem és kritizálom! 😄

Nem vettem, azért hoztam fel ezeket a store-os miniket mert szerintem jó példa arra, hogy ez elsõsorban pénz és idõ kérdése és nem hardver. GT5p meg nagyon közel van a fullhoz, legalábbis egy 720p-s játék után rögtön észreveszem a pixelbeli tuningot. Ergo nem biztos, hogy olyan kevés ez a hardver mint ahogy Dani állítja.

Grafban idõvel egyértelmûen javulás lesz ezt már bizonyította a ps-ps2 is.
Egy szó mint száz én azt gondolom idõ, idõ, pénz, pénz és jön a fullHD(kérdés van-e rá kereslet vagy elég a 720....erre viszont sejtem a választ)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe