PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mostmár hogy a másik szobában másik tv-n is zúg,tuti szar.
csak már elzavarnak vele a boltból lehet.
Van itt nálunk sony customer support? Esetleg egy sony szakboltban kérdezz utána, hátha tudnak valamit mondani, de van egy olyan érzésem hogy elég sokba kerülne a javítása.
shaken, not stirred
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ma vettem egy másik PS3-at és azt gyanúgy bekötöttem mint emez volt és az érdekes módon nem zúg úgyanott.
Kb 1.hónapos a régebbi.Van e esélyem cserére vagy valamire szerintetek.
Lehet e olyat javíttatni valahol ha mondjuk közeli villámcsapás miatt kimegy a PS3-ban a hálókártya.Mert így jártam.
Ugyanúgy a PC-n és a Mûholdvevõn is amiben Net kábel volt dugva.
Segítsetek már.
Thx
shaken, not stirred
Persze el lehet túlozni és alig is lehet alkalmazni. Timeshiftben ott volt, nem tûnt fel annyira, de ha megnézted ott volt és ha eltüntetted volna feltûnt volna a hiánya. Na ilyen egy jó effekt 😊 .
shaken, not stirred
Lego Indiana Jones - 8
NBA Ballers - 7
Metal Gear Online - 8
Civilization Revolution - 8
Haze - 6
Overlord - 7
Buzz! Quiz TV - 8
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ami nekem DOF-ban tetszett az a Timeshift, na azt nagyon optimizálták PC-re. Olyan tükörsima 60 fps volt minden maximumon, hogy azt szép volt nézni 😊 .
shaken, not stirred
PS3 ID: ghost_hun
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
shaken, not stirred
Na jó tegyük hozzá ez egy durva közelítés, nem teljesen 2.25szörös teljesítmény kell hozzá.
shaken, not stirred
Tehát 2.25-os pixelhez már kevés, mert a maximumon van a hardver már most!
LOL!
Halkan: honnan veszitek, hogy maximumon van?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Kissé szakmai, de érdekes 😊 . Újdonságot inkább csak ott mond hogy osztják szét spu-k között a feladatokat.
Az árnyékokkal az a gond, hogy shadow mapeket használnak, ami alapban jó és szép viszont megvannak a korlátjai. A fõ gond, ha az egész scene-t bele akarod pakolni egy shadow mapbe, akkor vagy irtó nagyot és gazdaságtalant kell használnod, vagy iszonyú pixeles lesz az árnyék, és ezért használnak több shadow mapet attól függõen, hogy milyen messze vannak az árnyékok. És a vonal amit látsz ennek a LOD-olása. Csúnya megoldás, de a nagy kültéri területek dinamikus árnyékolását nem egyszerû megoldani. Vannak rá megoldások (pl amit a KZ2 doksi említ), de nem teljesen egyértelmû.
shaken, not stirred
jóvan' de akkor lelked rajta.
Az újpesti csomagkicserélõben dolgozik, nagyon rendes srác, amikor nem jött meg az army of two-m, felhívta a Galopp utcai postát, tûvé tett érte mindent. Azóta vett ps3-at is. Nem dolgoztatok együtt véletlenül esetleg?
Na mindegy, azért köszi!
most viccen kívül: olyat nem lehet, hogy a postásokat valami kis VIP csillaggal meg lehessen jelolni a jatekaim.hu.n? Van postás haverom, ps3 a mindene, biztos örülne neki.
Btw a legjobban a mostani játékokban a hülye árnyékokat utálom, amik elõtted kb. 2-3 méterrel lesznek nagy felbontásúak vagy mi...francért nem lehet ezt elõtted 50 méterrel ahol nem veszed észre? 😛
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Szerk: sokkal jobban fest, hogy levették ezt az erõltetett zöld tónust nem beszélve a jobb framerõl. Szóval <#worship>#worship>
Hogy tetszik egy játék grafikálya , szerintem nagyon személyes dolog . Felesleges ezen vitatkozni. Ha nagyon pixeleket akarok nézni pc veszek és azon nézem , mert ott tényleg van 1600*1050 felbontás , + 16 AA stb stb. Mivel nincs korlátlan Hw ezért a programozók mindigy csalnak valamivel
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Minden kedves tévelygõnek ez a generáció kevés a fullos 1080p-s megjelenítésben, és nem azért mert több pénz kellene rá, hanem fizikailag nem elég a hardver. Nem csak az xbox,360 a ps3 is.
Van pár játék ami képes tényleges 1080p-re, de azok vagy psn-esen minigémek, vagy EA-s nba részek.
Grafikai javulás tényleg lesz, mivel jobban megismerik a hadrvert, de akkora ugrás nem lesz mint hinnétek, ez teljesen más korszak mint a ps2-é. A 720p-bõl 1080p-be közel 2.25-ös pixel és raster erõ ugrás kéne, amit sehogy sem lehet kigazdálkodni a szinte maximumon futó hardvereken, erre az erõ és a videómemória is kevés volt.
PS2-n a felbontás állandó volt, nem akartak szabványt váltani közben.
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Grafban idõvel egyértelmûen javulás lesz ezt már bizonyította a ps-ps2 is.
Egy szó mint száz én azt gondolom idõ, idõ, pénz, pénz és jön a fullHD(kérdés van-e rá kereslet vagy elég a 720....erre viszont sejtem a választ)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe