PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eladnám a GTA4-em, palos, 11+posta lenne az ára.

PSN ID: Zottyantas

balljuggler
akkor ott van chat?mert még head setem nincs....

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Alien!
már lenn van......nyomtam is vele...de nemtudom,hogy tudunk együtt játszani

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Jelentem engem érdekel.

Az esetek 99% assault vagyok, m16-al 😊 .

shaken, not stirred

balljuggler
nincs kedved leszedni a BF Bad Company demot???
Ha leszednéd akár multizhatnánk is....

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Alien!
annyira azért nem érdekel.....😊 nemigazán raknám be a lakásba,poénnak jó,de nem vagyok rajongó...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
1,3MB/s

balljuggler
kabbe<#mf1>
akkar annak a tényleges letöltése mennyi is?" FIFAMESTER"

balljuggler
Este 9-10 körül van valakinek kedve multizni a BF:BAD COMPANY demóval???

balljuggler
Én EZT ajánlom neked ha már annyira érdekel a projektor T-ma..

tarti19
ilyenkor áldom azt a 10/1-es dsl-t 😊 most is 7,5G lejött 90 perc alatt
rómaiként aláztama az ellent csak hirtelen félbe szakadt a gém😞 pedig hangulatos volt...

jojó, elkezdtem lehúzni a demot.

shaken, not stirred

tarti19
jól lehet irányítani, kb. 10 perc alatt pörgettem le mi mit jelent és pár gombnyomással már majdnem mindent elértem 😊

Okés kipróbálom... De úgysem fog tetszeni, civ kontrolerrel? <#wilting>

shaken, not stirred

Alien!
nálam amikor szóba jött esetleg egy projektor akkor sok jót olvastam az Infocus-okról...vannak jók,aránylag olcsón.....azthiszem olyan 250e Ft körül van EZ...

DanielT
Jah, Toshibát mondtam, véletlen 😊

Az égõ para valóban teljesen felesleges, a büdös életben el nem éred a max idõtartamot vele, már rég kidobod a cuccot... árban sem sok.
tarti19
én nem vettem emg mert a junior kártyámat nem fogadja el😞 pedig 2008 végéig jó ...
Valaki helpeljen már meg pls😊 Us storeról egyáltalán meglehet venni?😄 vagy ez csak európai storeról lehet kivitelezni?

baggins
Van olyan ember, aki ezt még nem vette meg??? 😊
Csak ne lenne olyan fos lassú online, játszhatnánk néhányat.

Próbáld ki és utána nyilatkozzál.
Jó kis játék lett ez, fõleg majd az online rész lesz érdekes.

baggins
Köszönöm. Egyébként baggins, nem ballor, de közben rájöttél. 😄
Egyelõre úgyis nézegetek, de tuti kell egy ilyen. A kép frankó, de nem Toshibát mondtál? Az ár minden projektornál húzós, ez ellen tenni nem lehet, viszont közben kiderült, hogy felesleges volt a sírás-rívás, mert az égõ közel sem kerül annyiba, mint ahogy a vészmadarak jelezték. NA meg 4000 óra azért qrva sok ám...
Ha más megvehet egy vadászpuskát, csónakot, biciklit, motort, vagy egyéb marhaságokat sok százezerért, én sem sajnálom a hobbimra azt a pénzt.

Mindenhol azt írták leegyszerûsítették, és felgyorsították (pc-n sokat civeztem), de nem próbáltam még ki...

De mások is írták hogy egyszerûbb lett bizonyos dolgokban és sokkal gyorsabb, ami alapban rosszat jelenthet.

shaken, not stirred

Mond el miben lett leegyszerûsítve?
Minden funkció elérhetõ benne, csak rengeteget fél automatikusra állítottak.
Ami miatt szerintem elõnyére változott.
(Én mindegyik civ-el játszottam eddig, még az Alpha centauri-kal is. szóval tudom milyen volt régebben)

Hát igen jó lenne, csak a gond az, hogy elég nehéz árnyékokat kezelni, nem olyan egyszerû mint amilyennek tûnik :S . És még nem is beszéltünk olyan fényekrõl amik képesek átvilágítani az objektumokon 😊 (tansparency) na az nagy szopás real time-ban <#hehe>

shaken, not stirred

tarti19
huh eza civilization 4 nem is annyira rossz😊 egy pár multi mókát biztosan megérne, mert hangulat van benne😊

Thx, szeretem olvasgatni az ilyen doksikat, bár közöm nincs hozzá. 😊
Remélem kitalálnak vmi okosságot az ilyen árnyékokra egyszer.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Köszi.

Legyszerûsített és konzolosított civ <#levele>

shaken, not stirred

A civ demót most nyomtam végig harmadszorra. 😊))
Kár hogy csak 1250-ig lehet eljutni.

Nexxuss
a játék maga 4:3 de benne vagy egy 16:9-es dögös MK2-es keretben.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

NEXUS6
Hát akkor te jáccá a Fatál és nerc cica címû fjúcsõr részerrel. Amúgy ajánlom a WipeoutHD vidió letöltését a storeról 1080p minõségben, akkor rájössz hogy az mi amit beszúrtál.
😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Megtudná valaki mondani, hogy a Mortal 2 PSN cucc milyen képaránnyal dolgozik? 4:3+keret vagy 16:9?

NEXUS6
A Civ demo nagyon jó. Kár hogy nem lehet benne menteni, így most 3 hétig, amíg szabin vagyok, meg meg nem jelenik folyamatosan bekapcsolva lesz a PS3-am!😉)))

A BF is nagyon király. Teccik a hangulata, jó a grafikája is, de jó lenne ha vinné az 1080p-t is. Szal a depis hangulatom kicsit lenyugodott.😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nexxuss
nincs neked SAAB-od véletlenül?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

BF:BAD COMPANY és DragobBall Z Burst Limit letölthetõ PS store-ról!!!
Civilization demó nagyon tetszik, szóval elõ is rendeltem 😄.

Rajongója vagy a mûvésznõnek? 😄

Hali!

PS Store -ról letölthetõ a BF: Bad Company és DragonBall Z Burst Limit demók!!!!!!

Elõre!

G.
Látom sikerül ismételten félreértelmezni amit írtam, és lehetõ legjobban összekuszálni mindent amit írtam 😊 .

Várj te tényleg nem postás vagy, tudom is, ügyvéd!

shaken, not stirred

Alien!
srácok...a topic kezd olyan sas-kabaré feelinget felvenni...nemkéne.

DanielT
Áh, tehát az olcsó bicajod a végleges megoldás Baggins projektor problémájára! <#taps>
Igen, csakhogy a TV-nek köze is van a megjelenítéshez, míg a hûtõnek és a kocsi újrafestésnek nincs.

Am. ha lenne hirtelen eldobandó ennyi pénzem, inkább a mostaninál egy fullosabb bicajt vennék 😊 (viszonylag olcsó volt, alig drágább mint egy elite) ha már itt tartunk 😊

shaken, not stirred

DanielT
Ennyi pénzért állati jó hûtõszekrényt is lehet kapni, vagy újra lehet festetni egy középméretû kocsit. Miért nem ezeket javasoltad? <#nemtudom>
DanielT
Drága mulatság? Kinek? A nyugdíjkori borravalókból nem jelent gondot az ilyesféle luxuskiadásaimat fedezni...
Ahogy mutatta a képet, elég közel ült a projectorhoz...

Amúgy láttad hogy azt írtam, ne vegye meg? Csak írtam hogy ennyiért mit is lehet kapni (értsd [én inkább egy nagy tv-t vennék mint projektort, bár az én szobámban nincs akkora falfelület ahova ki tudnám vetíteni).

shaken, not stirred

Alien!
tényleg nagy feeling....de drága mulatság,maga a vászon se 2ft..ha megtehetném,nekem is kéne egy
ilyen....

DanielT
Milyen király is lehet egy 46 -os Fullhd ehelyett!

Saját fotó, a képen nem én vagyok.
carterx
A remote start Offon van alapból.

DanielT
Tényleg? Ez fantasztikus! Kiváló helyettesítõje egy akár 5 méteres képátlót nyújtó projektornak! Ballor is biztos hálás az ötletedért, amikor kifejezetten a nagy képméretbe és a projektorba szeretett bele.
carterx
Annak mi köze van a zúgáshoz?
Hol kapcsoljam ki?
Mit csinál a zúgás?

aabelus
kapcsold ki a remote start-ot es becokizik a zugas!

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.