89387
PlayStation3
  • Balli
    Lehet ugy frissiteni a PS3-om szoftveret ugy hogy nincs nethez csatlakoztatva? Azaz pl valahonnan letolteni szamgeprol es installalni egy pendrivrol..?
  • Alien!
    jaja...jól látod,a karaktermozgás az Insomniac egyik nagyon gyenge pontja...Ebben sem fog változni,gyakorlatilag szarnak rá,pedig a hírtelen átvezetőkben(pl a Leviathan érkezése) amikor ugyanúgy saját szemszögből van a sztori,akkor érzik,hogy mégis hogy kéne,de a játék közben ua a statikus béna mozgás van,ez a videókból tisztán látszik...A multiplayer iszonyú statikus,tartasz egy atomdúrva forgó gépfegyvert és meg sem moccan a kezedben miközben kilősz xezer golyót...ráadásul az animáció is gyengébb mindenki futkározik oldalazva,ugrálva,tiszta UT3 feeling,ami fun,de rengeteget von le a komolyságából....

btw az egészben azt nem értem,hogy az Insomniac ebben miért nem akar javulni....
  • NEXUS6
    Nekem a karakter animáció is nagyon teccett. Nagyon vártam, hogy ezen a téren is lépjenek már, ez nem egy Ratchet, ahol direkt poén az olyan esetlen mozgás, amit a valóságban max a másnapos betépett ovisok tudnának produkálni.

Az arc animáció is nagyon jó lett, nincsenek ugrások az egyes mimikai fázisok között, meg ilyesmi.

Én már csak egyet kérek, hogy a játék közben a mozgásba vigyenek valami dinamikusabb kameramozgást, mert ez a légpárnással nyomulok fíling vagy 10 éve nem divat.
    ;)

Érdekes ez a depth of field kérdés, mert pl a COD4 simán produkálja, még az én elég gyik PC-men sem lassítja a dolgokat, szal igazi akadályát nem látom.
  • Alien!
    ehhh...Ted Price-ék megtanultak átvezető videókat csinálni,ráadásul az eredeti motorral...Kiváncsi vagyok,hogy a kifejezetten jó minőségű depth of field bekerül-e a játékba...gyanítom,hogy nem.

btw mivel szeretem a minőségi hangot,ezért ez a cikk nagyon felcsigázott....remélem az egyik a Killzone2 lesz....
  • tarti19
    Resi-t ne keverd össze a RESIDENT EVIL sorozattal:D érted ennek múltja van a Rsistance-nak meg még jelen sincs:P

Amúgy Nexus nagyon finom lesz:P Valami szoaktlan az az FPS világában
  • balljuggler
    lol
    ez tarti művészúr szüvege...resi...resi...resi...
    tipikus akcio film lőnek rá 10 méterről de egy golyó se találja el..
    de nem rossz!
  • balljuggler
    A Pslive-n is téma de ide is leirom hogy tapasztaltam és még rajtam kívül páran hogy az xmb kicsit lassúcska...de WHY???
    Még nem próbáltam(ez kicsit más téma),hogy a neten lehet-e hallgatni a radioo.dj-t meg h valami media playert lehet-e rátenni a sokak által lehordott kütyükére?
  • NEXUS6
    Hú bakter! Láttátok már a legújabb resi2 videót???!!!

itt
  • predator0
    Pedig biztos olvassa a topicot, mert tudta mikor kell beleszarnia... :)
  • carterx
    ja,látom,vagyis nem látom én se.A VIP csávót.
  • Ombika
    Vissza se mert jonni a lamaja! :)
  • carterx
    lehetséges,nem vitatkozok róla
  • NEXUS6
    Megalkuvó opportunista vagy! A PS3 only user ideológiai tisztaságával nem vetekedhetsz, eljön még az idő, amikor a párt az ilyeneket kilöki magából, mint józsibácsi az epét a túl zsiros ebéd után!
    ;D
  • predator0
    Intelligencia kérdése. Ha a főoldalon ez is fel lenne tüntetve sokan azt hinnék, hogy az valami átlagéletkor :D:D
  • carterx
    ezt jól megkapta.

abban van igazság hogy több mint 1 éves a 360-am és sose volt vele semmi bajom!!
    ennek meg 1 hónap után tönkre ment a kontrolere is,de cserélték.
    Én egyiket se pártolom,van mindeggyikből a házban szerencsére,de nem baszogatok senkit azért ami neki van,stb
  • balljuggler
    ja és így lett neki 7 centis...
    LOL
  • predator0
    Ettől most nőtt a farkad öt centit...? :)
  • tomi890125
    ebbe meg törődj bele, a ps3 sem tökéletes, ilyen gondok vannak a pspvel is de szerencsére nem olyan sűrű jelenség
  • tomi890125
    nem a te ps3adra értette hanem úgy általánosan az összesre! mivel ő xbox360 párt és idejött nyomulni mert nagyember
  • carterx
    ne idegejj wazze,max 1 hónapos lehet,és a többi játékkal nem csinált ilyet.
  • SlickAdam
    szar a PS3, ennyi. Tríszikszti rulez.
  • carterx
    Sziasztok.

Arra mondjatok már valamit hogy az mi a szartól van hogy van a Ratchet & Clank Tools of Destruction című játék.A gyereknek most kell harmadszor ujrakezdenie mert a Sargasso planeten levő mentését sose lehet betölteni,a loadnál mindig azt irta ki nincs mentés.Ahogy belementem a mentésekbe megnézni ott volt mindhárom mentése semmi ikonnal,csak ennyi volt mellé írva: CORRUPTED DATA
    Na ez meg mi az isten lenne,Hajrá ps3,hajrá eredeti játékok,kurvajó.

Valami ötlet tapasztalat?
  • G3gI
    hali tudna valaki adni nekem 1 msncimet es segitene bealitani ps storet meg hogy neten tudjak jatszani mert 1 szer bealitotam de magyar dolgokat adtam meg es igy 1-2 dolog nem mukodott koszike
  • Fikusz
    Jah, engem lefoglal =P
  • tarti19
    azért a HOME biztos lefoglal majd sok arcot:)
  • Super DANTE
    Szerverkarbantartás van.
  • HAF Rigel
    úgy tűnik igen . lehet hogy vége a bétának :)
  • Tyler Durden
    Playstation live másnál is le van halva?
  • waspika
    Nem megy a pslive. Mi a gond??
  • Ombika
    Nagyon jol a Linksys WRT54G szerias routerek,ha esetleg tudod es van kedven szorakozni esetleg custum firmwaret tenni ra,akkor GL verziot vegyel belole! :)
  • Alien!
    :) nemsegít...egyébként 1080p-n tolom,de kipróbáltam 720p-n is,és ua max csúnyább kicsivel.
  • Petyus_
    Ha esetleg az 1080i butaságot erőlteted te is, akkor rakd 720p-re, segít. =)
  • nyuszmurusz
    Hoppá! wipeot review
    1080p, 60 fps
    Nincs kérdésem...töltöm.
  • predator0
    This update supports the release of rental content on PLAYSTATION Store for the Japan region. Users in the SCEE region do not need to perform this update. However, if you perform the update, it will not harm your system.
  • tarti19
    X-Blades se lesz kutya:) olyan kis fantázia mese rpg:) finom
  • Alien!
    viszont nem kötelező leszedni,mert csak a japánoknak javít valamit,szal megy a psn az előzővel is.
  • Fikusz
    Új FW tölthető!
  • predator0
    Azért részben így csinálja, de az a GPU "hibája" miatt van, nem amiatt, mert ettől jobbak lesznek a játékok :D
  • NEXUS6
    A PS3 még nem, de valszeg a PS4 már igen!;)))
  • Alien!
    itt nem bakadásról van szó,hanem a lassítások alatt láthatóan csökken a framerate....ergo nem folyamatos,hanem "durva" a visszajátszás....